- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Dikkat et kendine tatlım.İnş canımmm....
Sağol canım geçti ağrılarım, mutfakta kızartma yaparken yağ kokusu içeri gitmesin diye pencereyi açmıştım, içeri sıcaktı sıcak soğuk olunca oldu, aman şukur geçti, kas romatizması varya bende, birde zaten hamilelikte insan normalden çok daha hassas oluyo.
Ve aleyküm selam...
ay ablacım az dinlensende sonra yapsan olmazmıydı dicem ama yapılacak iş varken oturamıyon demi...
kızlar annemdeydi ama bu akşam alıp geldik evdeyiz şuan....
sağol canım niyetim çaktırmamak değildi testlerde hata olabiliyo ya doktorada gideyim kesinleşsin sonra diye düşünmüştüm ama bulantılar had safhada olunca doktora gitmeden emin oldum ve paylaştım sizinle...doktorada bu akşam gittim 5 haftalık bebişim kalp atışı henüz görünmüyo bayramdan sonra gene gel dedi folikasit başladık öyle işte...
rabbim sanada tüm isteyenlerede hayırlı evlatlar nasip etsin inş...
amin canım Allah razı olsun....
Iyi aksamlar herkese...
Ugrayamadim yogunluktan,hepiniz iyisinizdir umarim..:)
Biraz gecmis yapayim..:)
Dikkat et kendine tatlım.
kas romatizması cok fena annemdede var rabbim şifa versın inş
Meyra'cim gecmis olsun,acil sifalar diliyorum hassas anne:)
Sagolasin yolcu,daha iyiyim cok sükür...inanilmaz zormus gercekten,Allah kimseye yasatmasin..
Bu arada tebrik ediyorum seni,Rabbim kucaginada almak nasip etsin saglik ile...
Gecmis olsun dafi ablacim,neyse ki halledilmis mevzu..:)
Yolcu ilk bebiş mi rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin benim hedefim evimde olsam 89 olurdu burda kılomu korumak oldu ama madem hedefını var bende hedef koyayım 90 olsun 80 leri gormeyı cok ısterım ama zor bu ara
Bizden 1,5hafta kadar küçüksünüz: )
Canım seninle birlikte hamile kalacağımız aklıma hiç gelmezdi: )
Ben gittiğim de de 5haftalıktı, sadece kese göründü, bebek daha görünmez dedi, 2hafta sonra gorunur dedi, 2hafta sonra gel dedi.
Sizin bebek görundumu?
Bebekle kalp atışı aynı andamı olur Zeynep? Yoksa farklı zamanlarda mı oluyo?
Folik asidi bende içiyorum.
Boğazın içinde geçmiş olsun.
İltihapmı var acaba boğazında?
Kusma varsa dilini de kusmamı tahriş etti acaba?
Bende bulantı dan daha çok sinir var, normalde bilirsiniz aksi biri değilim ama acayip aksi sinirli oldum.
: *****
Ecmain inş, sağol canım.
: ***
sağol canım Allah razı olsun....
sağol canım yok ilk değil üç numara olucak inş..
nasip işte ne denirki...evet bebik göründü kese içinde ama çok minik haftaya kalp atışı görülür dedi ama bayramdan sonra gelirsin dedi...zaten ben durumu genel olarak bildiğim için bi sıkıntı yaşamadıkça zırt pırt gitmeyi düşünmüyorum canım...boğazlarım iltihaplanmıştı antibiyotik kullanmıştım geçti gibi oldu diye bırakmıştım tekrarladıve geçmiyo şuan ilaçta alamıyorum gidemedim doktora oruç oruç ağız kokusu falan ağzımı açmaya çekiniyorum...adaçayıyla karbonatla falan gargara yapıyorum..
meyracım bendede sinirden ziyade zaten bi yorgunluk vardı şimdi katmerlendi hep halsizim hep uykuluyum tabi kızlarla uyumakta pek mümkün olmuyo şuan bile küçüğüm uyumadı onla uğraşıyorum..bulantılar fena ben çıkarmıyorum ama sürekli bulantım oluyo başdönmesi çok hareket halindeyken daha fena oluyorum falan..kendimi bildiğim için yadırgamıyorum bu durumu ama zor tabi...
ayyy aynı vallahi yaaa... 44 beden giyiyorum ben. genelde beden bulabiliyorum ama hiçbir giydiğimi kendime yakıştıramıyorum ne yazıkki.... ve uzun süredir hiçbişey almıyorum. üniforma gibi genelde aynı şeyleri giyiyorum ve hep koyu renkli..aynı dertten dolayı üstbaş almaktan nefret eder oldum...beğendiklerimin bedeni yok bedeni olanlardıda ben beğenmiyorum...nolcak halim bilmiyorumm...
geçmiş olsun ya ilaç da alamıyosundur şimdi. Allah şifa versin..ya bogazım geçmedi bi gün sağ tarafım bi gün sol tarafım ağrıyo paslaşıyolar resmen bide bugun dilimin boğaza doğru olan kısmı şişmiş gibi hissediyorum yutkunmada zorluk oluyo ağzıma lokma alınca döndüremiyorum çiğnemekte zorlanıyorum niye olduki acep...
Koruman guzel herhangi bi sıkıntın yoksa ameliyatla ilgili cok iyi gercekten :)
Az girgir yapmadik biz ara sira firsatin olursa ugra iki espurunun belini kiralim citol..
Selamün aleykümm...
bütün gün kötüydüm hep yattım boğazım çok fena doktorla konuşup bu akşam antibiyotiğe başladım biakç güne toparlarım inş..bulantılarda kötü iftarda bi çorba içtim yiyemiyorum başka bişey sonra bir ara bir iki dilim karpuz attım ağzıma ama pişman oldum...gelen misafirler bolca çikolata getirmişti evde sevdiğim herşey var kısacası ama yiyemiyorum sevinsemmi üzülsemmi bilemedimm...
dafi abla kolaygelsin sanada...
nursenacım ev taşımada malesef özenmiyo nakliyeciler ama kırılan falan olduysa yerine daha güzellerini nasip etsin rabbim inş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?