Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dikkat et kendine tatlım.
kas romatizması cok fena annemdede var rabbim şifa versın inş

Şu 90 olan hedefi 91.5 yapım ben şimdi tartıldım 92.5 aç karnına olsam olsam 92 yimdir
aynada zayıflamış gordum kendimi deilse tok tartılmazdım

Bizden 1,5hafta kadar küçüksünüz: )
Canım seninle birlikte hamile kalacağımız aklıma hiç gelmezdi: )
Ben gittiğim de de 5haftalıktı, sadece kese göründü, bebek daha görünmez dedi, 2hafta sonra gorunur dedi, 2hafta sonra gel dedi.
Sizin bebek görundumu?
Bebekle kalp atışı aynı andamı olur Zeynep? Yoksa farklı zamanlarda mı oluyo?
Folik asidi bende içiyorum.
Boğazın içinde geçmiş olsun.
İltihapmı var acaba boğazında?
Kusma varsa dilini de kusmamı tahriş etti acaba?
Bende bulantı dan daha çok sinir var, normalde bilirsiniz aksi biri değilim ama acayip aksi sinirli oldum.

Iyi aksamlar herkese...

Ugrayamadim yogunluktan,hepiniz iyisinizdir umarim..:)
Biraz gecmis yapayim..:)

: *****

Dikkat et kendine tatlım.
kas romatizması cok fena annemdede var rabbim şifa versın inş

Ecmain inş, sağol canım.
: ***

Sagolasin yolcu,daha iyiyim cok sükür...inanilmaz zormus gercekten,Allah kimseye yasatmasin..

Bu arada tebrik ediyorum seni,Rabbim kucaginada almak nasip etsin saglik ile...

Gecmis olsun dafi ablacim,neyse ki halledilmis mevzu..:)

sağol canım Allah razı olsun....

sağol canım yok ilk değil üç numara olucak inş..

nasip işte ne denirki...evet bebik göründü kese içinde ama çok minik haftaya kalp atışı görülür dedi ama bayramdan sonra gelirsin dedi...zaten ben durumu genel olarak bildiğim için bi sıkıntı yaşamadıkça zırt pırt gitmeyi düşünmüyorum canım...boğazlarım iltihaplanmıştı antibiyotik kullanmıştım geçti gibi oldu diye bırakmıştım tekrarladıve geçmiyo şuan ilaçta alamıyorum gidemedim doktora oruç oruç ağız kokusu falan ağzımı açmaya çekiniyorum...adaçayıyla karbonatla falan gargara yapıyorum..

meyracım bendede sinirden ziyade zaten bi yorgunluk vardı şimdi katmerlendi hep halsizim hep uykuluyum tabi kızlarla uyumakta pek mümkün olmuyo şuan bile küçüğüm uyumadı onla uğraşıyorum..bulantılar fena ben çıkarmıyorum ama sürekli bulantım oluyo başdönmesi çok hareket halindeyken daha fena oluyorum falan..kendimi bildiğim için yadırgamıyorum bu durumu ama zor tabi...

Hamileyken adaçayı içmek yasak, ama gargarası yasakmı bilmiyorum, ama yutma gargara yaparkende...
Benim bebeğim neden gorunmedi acaba?: (
Bebek sağlıklıca görünene kadar kafamda takıntı açıkçası: (
Gerçi doktor daha görünmez 2hafta sonra görünür dedi, kese görünmüş bu yeterli şuan için dedi.

Bende de sinir işte, acayip hemde...
Herkeste farklı yapıyo.
Allah yardımcımız olsun dimi: )

hayırlı sahurlar biz sahurumuzu yaptık Allahın izniyle...
aynı dertten dolayı üstbaş almaktan nefret eder oldum...beğendiklerimin bedeni yok bedeni olanlardıda ben beğenmiyorum...nolcak halim bilmiyorumm...
ayyy aynı vallahi yaaa... 44 beden giyiyorum ben. genelde beden bulabiliyorum ama hiçbir giydiğimi kendime yakıştıramıyorum ne yazıkki.... ve uzun süredir hiçbişey almıyorum. üniforma gibi genelde aynı şeyleri giyiyorum ve hep koyu renkli..
bayram da geliyo şimdi. alışverişe çıkalım dedik eşimle sonra da beni bir sıkıntı sardı bulamazsam diye pöff...
geçmiş olsun ya ilaç da alamıyosundur şimdi. Allah şifa versin..

Slm kizlarr eşyalar gitti tabi siğmayanlar tepeye yiğdilar ağladim rezilliğime ama adamlsr eşyalarin tepesinde gezindi beğenerek emekle aldığım seyler off yani kirilanlari ayiklicaz sanirim gidince zaten evdede oturan var bi odasini boşaltip oraya yiğcaklar pöf yaniii sanirim zayifladimda olmayan pontolanim oldu kimse yazmamiş yolcu meyra hamile kaldiniz asuyu yenayı bunalima soktunuz sanirim:)))) yarin sabah egeye vedaaaa zamanı izmirdende geçicem senninle ayni sehrin nefesini almakta guzel yenam ve ayvalik

Selamün aleykümm...

bütün gün kötüydüm hep yattım boğazım çok fena doktorla konuşup bu akşam antibiyotiğe başladım biakç güne toparlarım inş..bulantılarda kötü iftarda bi çorba içtim yiyemiyorum başka bişey sonra bir ara bir iki dilim karpuz attım ağzıma ama pişman oldum...gelen misafirler bolca çikolata getirmişti evde sevdiğim herşey var kısacası ama yiyemiyorum sevinsemmi üzülsemmi bilemedimm...

dafi abla kolaygelsin sanada...

nursenacım ev taşımada malesef özenmiyo nakliyeciler ama kırılan falan olduysa yerine daha güzellerini nasip etsin rabbim inş....

Ama doktor nasıl musade etti antibiyotiğe....

Iyi geceleeer ben geldim :)

Asu hanim yokmus yena zati ugramiyodu frida gelmemis bende iki gun bakmadim hemen bi salmalar falan tuhh sana binis...puuhhh

Annemde iftardaydim hunharca yedim oruclu gibi pehh bide duygu anamin koltuguna isedi gozumun onunde koltuk cisi icine cekiverdi
Hali makinesini actimda yikadim hemen 40 yilin basi evden cikiyom hele vukuata bak yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…