Kasimpati hangi odul yav neyin odulu yenanin hep dedigi gibi ayu gibi yedim allah cezami verecek:)
Su an en bol kisa kollu tsortumu giydim bildigin yapisti
Iyimser bilimsel ve akli basinda kibar bak sen boyle devam ettikce ben sabayata bagliyacam yineillaki bir sebep olmasi gerekmiyor kendimize ödül vermemiz icin,bu zorlu yoldaki niyetimiz bile taktir ve ödülü hakediyor bence:) Aksi bir durumda olmamizda söz konusu olabilirdi deyil mi...Cok iyimser gördüm kendimi bugun...
Hem anne yemegi yenmez mi yahuu:)
Gebeler hastalarmis gecmis olsun. Zeynep sen o dr u cok ihmal ettin ne diyim sanagebesin diye seni itip kakamam sanma sakin
Hayirli olsun diyim artik :) ama hala uyuz oluyom niye bisey demedin bize
Meyraaaa canim benim sen icini sakin tutmaya calis allahin izniyle gorucen bebegini
Hamilelikte ilac cok riskli evet ama anenin sagligida bebek kadar onemli..belli antibiyotikler var zaruri durumlarda onlar kullaniliyo bazi gebeler belli haftadan sonra mecbur ameliyat falan oluyo allah zaruri durum gostermesin
Yolcu cok gecmis olsun,acil sifalar diliyorum...
Meyra'cim daha rahat olmaya calis lütfen,bu özel ve kiymetli dakikalarin tadini cikar bol bol,zaman cok acimasiz cabuk geciyor cünkü...
Bonus bu aksami ödül aksami say kendine,yediklerimizden pismanlik duymak bizi negatif etkileyebiliyor...
Gecenlerde yakin arkadasimin ogluda bizim koltuga kacirmisti,ben koltuktan cok arkadasimin mahcubiyetine üzülmüstüm:) koltukta deri olunca sildik gecti,hala tebessüm ederek anariz o günü...:)
Iyimser bilimsel ve akli basinda kibar bak sen boyle devam ettikce ben sabayata bagliyacam yine
Annem var ya zaten bi yemek yapar ailede herkes bilir en lezzetlisi onunki olur.
2 yemeklik yag koyar bi yemege kuyruk yagli dolmalar kizartmalar yagina duran pilavlar...
Meyra :)))
Kasimpati ya o kuyruklu dolmayi bi ye barnakla birlikte yenir bide annem pistikten sonra azda firinda kizartir dafi abla gibi lezzete lezzet katacak
Ayy ay bi yandan ev bakiyoruz bayramdan sonra tasinicam ins.
İyi sabahlar ayy uorgun argın sabahın 5 i son koliyi bitirdim buzdolabi firin bul mak sildim dusumu aldim iyuyamadim zaten 7 de gelecek kamyon bittim tabanlarim ağriyo bu harekete asuyu geçmem lazim
Şöyle bi baktim geçmişe telden zor oluyo ama çokk sevindim @y.o.l.c.u iyi geldi teyze olmak bu yorgunluğa baktın bende ışık yok düğünlerin arasında sıkıştırı vermişin :))))hayirli evlat olur inş sağlikla alirsiniz kucağınıza meyrala birlikte öpt
Asuman ablacim beyenilerinden onlein oldugunu farkettim,nasilsin?
Nursena sen kesin geçtin beni :)Camasr asip geliyorum asuman abla sen yazadur :)
Ayy ay bi yandan ev bakiyoruz bayramdan sonra tasinicam ins.
Nursena sen kesin geçtin beni :)
Eşyalar da gitmiş inşallah hayırlısıyla yerleşirsiniz zarar görenleri de Düşünme Canınız sağolsun yenisine delalet :)
Kasımpatı iyiyim şükür canım biraz yoğun geçiyor günler eve pek hayrım yok bu Sıralar havalar da ısındı yorgunluk başgösterdi
Bonus afiyet olsun ananenin de ellerine sağlık hazır yemek yemek de iyi geliyor valla
Biz de bugün iftardaydık ama çok yemedim acıktım bile o nedenle
Sahurda da az yersem süper olur da yarın dışarda işlerim var inşallah dayanabilirim evde de hiç yemeğim yok gelip bir de yemek yapmam gerekecek
Kasımpatı sen tamamen iyileştin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?