Benim yediklerim..
Sabah, simit domates ve çay..
Ara,yeşil çay,yarım elma..
Saat iki-üç gibi bir dilim kepek ekmeği,bir tabak tavuklu kereviz..
türk kahvesi..
Akşam üzüm..
Birde dışarı çıkmıştık orda cola içtim..:)
yurdumsu ablam başınsaolsun çok üzüldüm yaa
aşkitom dün bende 88,7 çıkmıştım bugün 87,0 çıktım sanırım başka bi yerde kaldığım için vücudum çok şişmiş lahanamı içtim wc sorunumu hallettim ramazana 88,1 ile başlamıştım 3. haftadan sonra dikkat etmemiştim bana moral oldu :):):)
misafirlikteydik oraya giderken bol bol yürüdüm 2 vesaitli yeri tek vesaite indirdim gelirkende yürüdüm orda yediğim içinde akşam yemeği yemicem belki sütlü bi kahve içerim :):)
bu beyzus ablam nerelerdeeee yaaaaaa
kısss össssssnurrrrrrrrrrrr nerdesin zilli telini bekledim hani buluşucaktık kaydirigubbakcemile3
senden telefon bekledım kusum sen nerdesın asıl:hulya:lülülülülülü
senden telefon bekledım kusum sen nerdesın asıl:hulya:lülülülülülü
başınız sağolsun ablacığım... allah kalanlara sabır versin...Sizlere ömür vefaat etmiş.:çok üzgünüm:
Dostlar sağ olsun hayatım.
Allahım evlatlarımızı esirgesin cümlemizin.opuyorumnanaktan
aminnnn aminnn. düşmanım dahi yaşamasın...Çok sağol tursari'm canım benim, allahım kimseye evlat acısı tattırmasın.:çok üzgünüm:
buluşma buluşma dolaşıyorum ama neden olmasın. 2009 nisan anneleri buluştuk bugün süperdi :)))İstanbulda oturan arkadaşlar bir buluşmamı düzenlesek acaba ne dersiniz?
Günaydın canım.
Sabah sabah kötü bir haberle karşılaştım valla.Hiç sorma?
İzmir'de teyzemin torunu balkondan kendini atmış intihar etmiş.Çok üzgünüm çoook
Moralim çok bozuk canım
Hayırlısı olsun.:çok üzgünüm:
bence yediklerin süper ben saymıyom bile :):):) keşke kolayı tercih etmeseydinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?