Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

nursena, Can Dündar'ın şiiri diimi o..

pek şiir falan okumam dolaşıyodum nette dikatimi çekti paylaşmak istedim

bu arada polisleri niye kötülerler anamam sence normalmi parkta 2 gencin içki içmesi kendi kızının parkta alkol alması hoş olurmu sence yanlış düşünüyosam özürdilerim

Diimi ya,cola öyle meret bişeyki, bırakılmıyor valla..:))
Kışın gelmesi o açıdan iyi olucak..

Seçil sen kpss sınavlarına girmiyormusun..?
belki kazanırsın,yada tercihmi etmiyorsun..:)

kola içerken o 1 bardak kolanın içinde tam tamına 12 küp şeker olduğunu hatırlat kendini o zaman içmiyosun ben öyle yaptım kolayı çok severimde

kpss ye bu sene giricem 2 senedir kilo yüzünden çalışmadım bile bazı sorunlarım olmuştu kendimi kapamıştım canım cuma günü açıköğretime kaydımıda yaptırıcam bu sene benim meslek tavan yaptı okulöncesi mevburi oldu ya açıköğretim okurken daha avantajlı olucam inşallah düzenimi kurmaya başladımm

bu arada çıtırlarrrr havadisler büyük bende kendime bi güvenim geldi anlatamam düğünümüz vardı ben 1 hafta orda kaldım taliplerrr çoğaldıııııı kaydirigubbakcemile3 beğenilmek güzel demekki başarıyorum acaip motivasyon olduu diceksinizki dış görünüş önemli deil bende öyle düşünüyorum ama şimdi artık ilk etapta dış görünüşe bakılıyor bilirsinizzz :):):):enbuyukkk:

paylaşımın için tşklerrr bu benim favori şiirlerimdennn can dündarın bi kaç şiirinin hastasıyımdır

seçilcim tabe beğenilmek güzel kız yaşlandık kocamız 2 güzel laf sölese eriyoz valla
amma kilomdan falan bahsettimi canavar oluveriyom
allah hayırlı kısmetler versin
ben yatıyom iyi geceler kızlar seçilim seni tursari kaynananla burakıyom bu konuyu onla yoluşmadan konuşun artıkın oğluna alacaktı ya:))

iyi geceler hatunlarr opuyorumnanaktanbence yena polislerin tavrina takıldı uygun değil gerçekten. önceden herşey gizli yapılırdı en tiryakisi bile ramazanda içkiyi bırakır yapanı bile edepli olurdu ama şimdi çocuklar elini nereye atsa ulaşabiliyor.önceden sigara bile içmezdi gençler mahallelerinde. ben küçükken bizim mahallenin bir sokak adamı vardı ayyaşıda denebilir elinden içkisi eksik olmazdı ve gizlerdi ama ben hayatımda öyle bir saygı şimdiye kadar daha görmedim kimsede ya adam belli 60 yaşındaydı ben çocuktum benden bile çekinirdi herkesle edepli konuşur kimseyi kırmaz melek gibi bir adamdı enteresan olan onun sokakta olmasıydı kimi görse eski püskü ceketinin yakalarını birbirine kavuşturur gözlüğünü düzeltirdi hikaye gibi bir adamdı.dedimya ben öyle edep ayık adamda bile görmedim nursenanın paylaştığı şiirdeki gibi kendi çocukluğumuzun sokaklarını komşuluklarını edebini ve güvenliğini çokkk arar olduk

Son düzenleme:

canım benim tşklerrr sanada iyi gecelerrrrrr :1hug:

iilik kıss gelinn nirdeysin bakemm hayırlı olsun yeni kilonnn

saol canımda acaip kilo aldım 86 idim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 neyse napalım ölmedik ya kaydirigubbakcemile3

canım ben yatıyorum yarın erken saatte gelde msnden görüşek özledim valla aşkıma ii bak hemencik büyüsün bak yoksa kaçırıcaklar beni :kedi:

kuş sütüyle besliyom onu ama işte şimdiye kadar bu kadar büyütebildim sna yetiştiricem ama :lepi:sana ii geceler canımm

nesee topikte kimecikler kalmadı bende kaçem barimm opuyorumnanaktanii gecelerrryerimsenibenŞeniz

bayıldımmm buna gecmişe döndüm alkisalkisalkis

herkezlere selam yine ben naber nasılsınız arkilerim kimler var kimler yok..nası gidiyo iradeler kuvetlimi
bana gelince eşimin izni vardı tatile gittik çoçukta okula gitmeyince rahat oldu..ee tabi işin ucunu kaçırdım biraz ...yakalıycam inşallahhh..bu arada o ne kız caylar bi şekiller filan 10 gün gittik her şey değişmiş akannehir

ben geldimmmmlaelaelaelaelae
canlarım günlerdir internetim de sorun vardı arıza giderildi nihayet sizlere kavuştum özlemişim beeeeŞeniz umuyorum herkes iyidir sizde beni merak edip özledinizmi deyin bakem bana :1rolleyes:

Sizlere ömür vefaat etmiş.:çok üzgünüm:
ablacım başınız sağolsun.Mekanı cennet olsun inşallahh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canlarım günlerdir internetim de sorun vardı arıza giderildi nihayet sizlere kavuştum özlemişim beeeeŞeniz umuyorum herkes iyidir sizde beni merak edip özledinizmi deyin bakem bana :1rolleyes:

hoşgeldin cnmm.özlettin kndini tabi kiyerimseniben

slm kızlar bnde kac gundur duzelı gıremıorum.bu arada dün regl oldum vee aşırı şişkinliğim var ve fena yiyiorum napıcan bilmiorummmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
öptüm siz canlar ii gclrropuyorumnanaktan

ixsir hanım hoş geldin nerelerdesin kısss gene uğrayıp kaçacanmı yoksa rejim yapmayamı geldinnnn biz burdayız bekliyom senin yoklama yapmanı güssün hanım nerde acepppp???
hoşgeldinn şeker özletmeyin şekerim kendi netiniz bozuksa konşuya gidin ayollll:)):hulya:

hoş geldin dream meraklanma veririz inşallah çok sıkma kendini daha çok yemek ihtiyacı duyarsınnn
öhümm ben 1 dilim ekmek menemen ve peynir yedim çayımı yudumluyom az sonra kızımı okula yollucam yani götürcem az yolu uzatır yürürüm öpüyom siziizz şekerlerrr

Hepinize günaydın canlar;
Öncelikle bu acı günümüzde acımızı paylaşan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Bir gün elbet hepimiz öbür dünyaya göç edeceğiz ama,
Allahım herkese hayırlı ölüümler nasip eylesin.
Neyse sabah sabah iç kararttım sanırım.
Sabah yediklerim; 3 adet diyet bisküvi, 1/2 lt.su, 1adet domates, bir parça peynir.

günaydın kızlarr
bende diyetisyene gidicem bugun eşim
yan çizmesse tabi :ecrin_bebek:

sabah ne yedim
zeytin peynir domates salatalık ve 2.5 dilim kepek ekemek

Başınız sağolsun,Allah tüm sevdiklerine sabırlar versin.

kızlar yarın ben ürgübe gidiyom 3 günlük cuma yokum kızlar beni aynı geçermisinizzzz unutmadan yazayım telaştan giremem belkim öpüyommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…