Ben istanbul anadolu yakasindayim canim kadikoy tarafindayeliz nerde oturuyon senn....
bonus sen nerde oturuyodun...
Tesekkurler meyracm iyi dileklerin icin.dedigin gibi hersey Allahtan.hem vermeyi istemeseydi istemeyi vermezdi.Rabbim hayirlı evlatlar nasip etsin.elbet birgün olur ama vakti gelince olur.ya da hic olmayabilir de.illa olacak diye bi garintimiz de yok.nasip bu isler.hem ablamn 3 cocugu vardı vaska düşünmüyordu bi baktı ki 4.hamile.simdi dünyalar tatlısı ni kizi var 5 yasnda.iyi ki olmus der hep:)
Ben istanbul anadolu yakasindayim canim kadikoy tarafinda
Bonusta avrupa yakasi kucukcekmece tarafinda ikamet ediyi
Pis zeynep bide kilo veriyon dimi
Bende bi ferace aldim kendime bugun ablamin zoruyla butun buyuk bedenlerin onu kapanmadi daha buyukleri kalmamisti bi tanesi iyi oldu begendimde aldim iste birak karnimi mide falan iyice disari cikti hepsibide varya ablamin ablasi gibi duruyorum he
Fridaaa b.cekmce sahiline bende gelebilirim coraplari cikarip suya ayaklari sokariz
Sen hangi uctasin tuzla falanmiamma uzağız he birbirimize ben istanbulun bi ucu bonus bi ucu yeliz aramızda kalmış ama her türlü uzağız...
Sen hangi uctasin tuzla falanmi
Ya icimde bir satasma istegi var ne hikmetse sana ama
Pis zeynep bide kilo veriyon dimi
Bende bi ferace aldim kendime bugun ablamin zoruyla butun buyuk bedenlerin onu kapanmadi daha buyukleri kalmamisti bi tanesi iyi oldu begendimde aldim iste birak karnimi mide falan iyice disari cikti hepsibide varya ablamin ablasi gibi duruyorum he
Fridaaa b.cekmce sahiline bende gelebilirim coraplari cikarip suya ayaklari sokariz
Ah canim keske gelebilsem de iste bidigi birakamiyorum neyse bu sene de kaldi zaten seneye artik biraz zayiflayip oyle alirim belkiGunaydinnn :)
Meyracim tuzlu biskuvi krakerde bastirabilir.
Yeliz benimkidemi yasli isi acaba sen oyle deyince bi dusundum he
Umraniyede falan tesettur icin alisveris yerleri var diye biliyorum yanlismi biliyorumki
Cocuklara biri baksada fatihe gelsen istemedigin kadar ferace var. Talep olunca sanirim getiriyolar burda her magazada bi iki tane var. Emzirme zor olur diye yarasa almadim onlarda guzel duruyo tabiki herkesin zevki farkli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?