Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tabi öyle canım...
şu sözü ben çok severim ve bence bu söze teslim olabilmek ne güzeldir; TAKDİR-İ İLAHİ...
olay bu...
allah varsa herşey tamam, yoksa herşey eksik...
yaradan dağına göre kar verir...
allah hayırlısı ile; gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin, hakkımızda hayırlı olanada gönlümüzü razı eylesin inş...

Pis zeynep bide kilo veriyon dimi

Bende bi ferace aldim kendime bugun ablamin zoruyla butun buyuk bedenlerin onu kapanmadi daha buyukleri kalmamisti bi tanesi iyi oldu begendimde aldim iste birak karnimi mide falan iyice disari cikti hepsi bide varya ablamin ablasi gibi duruyorum he

Fridaaa b.cekmce sahiline bende gelebilirim coraplari cikarip suya ayaklari sokariz

he veriyom işte

Ben artık kilo alıyorum galiba biraz biraz...
Feracen hayırlı olsun, güle güle giy inş canım.

Gunaydin kizlar
Meyra bende bidigime fasulye diyordum biliyon mu
Bonus hayirli olsun canim feracen sen yine bulmussun ben buralarda kac gundur bi bulamadim en buyugu 42 beden neden herseyi zayiflara goregetiriyoelar anlamiyorum buyuk olanlarda kusura bakmayin ama cok yasli isi

Gunaydinnn :)

Meyracim tuzlu biskuvi krakerde bastirabilir.

Yeliz benimkidemi yasli isi acaba sen oyle deyince bi dusundum he

Umraniyede falan tesettur icin alisveris yerleri var diye biliyorum yanlismi biliyorumki

Cocuklara biri baksada fatihe gelsen istemedigin kadar ferace var. Talep olunca sanirim getiriyolar burda her magazada bi iki tane var. Emzirme zor olur diye yarasa almadim onlarda guzel duruyo tabiki herkesin zevki farkli

Günaydınlaar :))

Büyükçekmece sahilden yazıyorum kızımla bir tur yüzdük birdaha girsekmi yoksa eve gidip kahvaltı mı hazırlasak diye düşünüyoruz ...

Bonus feraceni güle güle kulan siyahmı rengi ?Büyükçekmece ye gelirsen hata 1 saat sonra sana güzel bir bahçede kahvaltı bile ikram edebilirim bahçeden domates biberde kopartabilirsin beklerim :)

Ah canim keske gelebilsem de iste bidigi birakamiyorum neyse bu sene de kaldi zaten seneye artik biraz zayiflayip oyle alirim belki
Evet umraniyede var ama benim herif sevmiyo zaten o taraflari gitmek istemiyo bende zorlamiyorum napim.bizim burda da var aslinda bi yer ama iste getirmis 42 bedene kadar be kadin getirsene buyuk beden de bizim gibilerde alsin
Niye yasli isi olsun canim seninki herkesin zevki farkli ben oyle goruyorum ben cok fazla suslu biri degilim duz sade seylerden hoslaniyorum yani kiloluyum diye degil cocuklktan beri oyle oyle tasli tuslu seyleri leopar desenini kirmiziyi uzerinde boyle cicek bocek olan seyleri sevmiyorum.giyemiyorum zaten feracede alsam ben onu oyle uzun giyemiyorum illaki alttan biraz kestirip ara boy yaptiriyorum kendiime yakistiramiyorum cunku
Ay destan yazdim haaa
Feracenin fotosunu koysana musait olursan

selamun aleyküm güzeller
yoğun misafir trafiğinden dolayı bir türlü fırsatım olmuyor.
bugünde hazırlık yapıyorum biraz sonra köye gidicem inşallah.
pazar günü köye gidip temizliği yapmıştım bugünde üstten bir geçerim tamam işte.
şöyle birazcık göz attım ama alıntılayamadım zamanım çok kısıtlı.
kızlar sarkmadan bahsetmişsiniz. sizlere bir tavsiye sunabilirim. benim gibi spor kaçkınının taktiği diyelim. banyoya girdiğimde sarktığını düşündüğüm bölgelere sıcak su tutuyorum çok ısındığında birden buz gibi soğuk su tutarak şokluyorum. biraz zıplıyorum ama toparlıyor.
hepinize hayırlı bayramlar diliyorum kocaman kocaman öpüldünüz

selam kızlar nasılsınız..ben zor gunler geçiriyorum ...moralim çok bozuk ..kayınvalidemin yapmadıgı kalmadı annem ameliyat oldugunda hastaneye geldi annem esimin araba ile annemi hasteneden çıkaracağını söyleyince hep selahattin hep selahhattin senin oğlun yokmu onu sanki ana dogurmadı dedi laf soktu bes dakika hastane ziyareti sırasında bu laf söylenirmi...hiçbişey söylemedim istemiyor benm annemlere bakmamı kim bakıcak gelin bakmıyor sokağamı atayım annemi babamı ...sonra evime ziyarete geldi bir hafta sonra suratı bes karıs yuzume suratıma bakmadı esimede dediği bize hosgeldin demedi bizi adam yerine koymadı durulecek çamaşırlar vardı al anne dur bunları demedı....hepsi yalan gunduz gelen bir arkadasım sepete camasırları durmustu hepsini karısık koymus ben onların yanında otururken camasırları durulu olarak ayırdım esimin kızlarınkini benimkini dolaba yerlestirmek için ...hiç ilgilenmedi gelip cocuklarımla telefon dahi açmıyor annen nasıl oldu diye birde yalanlar dolanlar...esimin teyzesine demişki evine gitmem oğlum evime getirirse bakarım çocuklara...çok üzüldüm çok zaten iki ameliyatlı anne baba iki küçük cocuk gelen giden sağolsun birde kayınvalidemin yaptıkları....akşam yemeğe cağırdı gitmedim ....esim adına üzülüyorum benim aileme iyi bakıyor adam ...akşam buruktu butun aile annesinde yemekteydi biz gitmedik...yarında bayram gitmiycem zaten .....esim alsın çocukları gitsin ..ben zaten zor bir dönem geçiriyorum yardımcı olacagına huysuzluk yapıyor ...esim kayserili onlarda oğlan bakar kız bakmaz bizim burada gelin kayınvalideye bakmaz evine dahi gitmez ...çok nadır kayınvalidesi ile anlaşabilen gelin hep kızlar bakar anne babasına...neyse cok moralim bozuk ben çok merhametliyim eşim adına üzülüyorum çok iyi bir insan onun hatırına idare ediyordum ailesini yarın gitmiycem onu bile kafaya takıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…