Canim inan cok uzuluyorum haline aklima geluyosun surekli acaba napiyo diye Allah kayinvalideni islah etsin tez akil fikir versin insallah bide bizim ora onun ora diye bisey yok bu birazda vicdan meselesi Allah vicdanli insanlarla karsilastirsin senide tez feraha cikarsin insallahselam kızlar nasılsınız..ben zor gunler geçiriyorum ...moralim çok bozuk ..kayınvalidemin yapmadıgı kalmadı annem ameliyat oldugunda hastaneye geldi annem esimin araba ile annemi hasteneden çıkaracağını söyleyince hep selahattin hep selahhattin senin oğlun yokmu onu sanki ana dogurmadı dedi laf soktu bes dakika hastane ziyareti sırasında bu laf söylenirmi...hiçbişey söylemedim istemiyor benm annemlere bakmamı kim bakıcak gelin bakmıyor sokağamı atayım annemi babamı ...sonra evime ziyarete geldi bir hafta sonra suratı bes karıs yuzume suratıma bakmadı esimede dediği bize hosgeldin demedi bizi adam yerine koymadı durulecek çamaşırlar vardı al anne dur bunları demedı....hepsi yalan gunduz gelen bir arkadasım sepete camasırları durmustu hepsini karısık koymus ben onların yanında otururken camasırları durulu olarak ayırdım esimin kızlarınkini benimkini dolaba yerlestirmek için ...hiç ilgilenmedi gelip cocuklarımla telefon dahi açmıyor annen nasıl oldu diye birde yalanlar dolanlar...esimin teyzesine demişki evine gitmem oğlum evime getirirse bakarım çocuklara...çok üzüldüm çok zaten iki ameliyatlı anne baba iki küçük cocuk gelen giden sağolsun birde kayınvalidemin yaptıkları....akşam yemeğe cağırdı gitmedim ....esim adına üzülüyorum benim aileme iyi bakıyor adam ...akşam buruktu butun aile annesinde yemekteydi biz gitmedik...yarında bayram gitmiycem zaten .....esim alsın çocukları gitsin ..ben zaten zor bir dönem geçiriyorum yardımcı olacagına huysuzluk yapıyor ...esim kayserili onlarda oğlan bakar kız bakmaz bizim burada gelin kayınvalideye bakmaz evine dahi gitmez ...çok nadır kayınvalidesi ile anlaşabilen gelin hep kızlar bakar anne babasına...neyse cok moralim bozuk ben çok merhametliyim eşim adına üzülüyorum çok iyi bir insan onun hatırına idare ediyordum ailesini yarın gitmiycem onu bile kafaya takıyorum...
acele etme canim bayrami falan bi gecir bende 1.5 sene hamile kalmistim o arada surekli gecikiyordum 10 gun bekliyordum test yapiyordum negatif cikiyordu cok uzuluyordum yani anliyorum seni hemen bi sonuc ogrenmek istiyosun ama sabret biraz bi kac gun daha bekleadetim gecikti kızlar.. test yapacağım ama korkuyorum
selam kızlar nasılsınız..ben zor gunler geçiriyorum ...moralim çok bozuk ..kayınvalidemin yapmadıgı kalmadı annem ameliyat oldugunda hastaneye geldi annem esimin araba ile annemi hasteneden çıkaracağını söyleyince hep selahattin hep selahhattin senin oğlun yokmu onu sanki ana dogurmadı dedi laf soktu bes dakika hastane ziyareti sırasında bu laf söylenirmi...hiçbişey söylemedim istemiyor benm annemlere bakmamı kim bakıcak gelin bakmıyor sokağamı atayım annemi babamı ...sonra evime ziyarete geldi bir hafta sonra suratı bes karıs yuzume suratıma bakmadı esimede dediği bize hosgeldin demedi bizi adam yerine koymadı durulecek çamaşırlar vardı al anne dur bunları demedı....hepsi yalan gunduz gelen bir arkadasım sepete camasırları durmustu hepsini karısık koymus ben onların yanında otururken camasırları durulu olarak ayırdım esimin kızlarınkini benimkini dolaba yerlestirmek için ...hiç ilgilenmedi gelip cocuklarımla telefon dahi açmıyor annen nasıl oldu diye birde yalanlar dolanlar...esimin teyzesine demişki evine gitmem oğlum evime getirirse bakarım çocuklara...çok üzüldüm çok zaten iki ameliyatlı anne baba iki küçük cocuk gelen giden sağolsun birde kayınvalidemin yaptıkları....akşam yemeğe cağırdı gitmedim ....esim adına üzülüyorum benim aileme iyi bakıyor adam ...akşam buruktu butun aile annesinde yemekteydi biz gitmedik...yarında bayram gitmiycem zaten .....esim alsın çocukları gitsin ..ben zaten zor bir dönem geçiriyorum yardımcı olacagına huysuzluk yapıyor ...esim kayserili onlarda oğlan bakar kız bakmaz bizim burada gelin kayınvalideye bakmaz evine dahi gitmez ...çok nadır kayınvalidesi ile anlaşabilen gelin hep kızlar bakar anne babasına...neyse cok moralim bozuk ben çok merhametliyim eşim adına üzülüyorum çok iyi bir insan onun hatırına idare ediyordum ailesini yarın gitmiycem onu bile kafaya takıyorum...
adetim gecikti kızlar.. test yapacağım ama korkuyorum
Hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canımKizlaaaarrr.. idrar testi yaptim cift cizgiyi gördüm. Hemen acile geldim kan verdim sonucu 1 saate cikarmis bekliyorum. Icim pırpır. Dua edin
Ay ne diyosun ben bile heyecanlandim insallah olur canimKizlaaaarrr.. idrar testi yaptim cift cizgiyi gördüm. Hemen acile geldim kan verdim sonucu 1 saate cikarmis bekliyorum. Icim pırpır. Dua edin
Ay ne diyosun ben bile heyecanlandim insallah olur canimKizlaaaarrr.. idrar testi yaptim cift cizgiyi gördüm. Hemen acile geldim kan verdim sonucu 1 saate cikarmis bekliyorum. Icim pırpır. Dua edin
bence de bekleyeyim ya dimi. siz tecrübelisiniz şimdi :) Allah razı olsuunnCanim hayirli olsun saglikla kucaginada alirsin insallah bence doktorunu bekle hem bebisii kesenin icunde gormus olursun hem kalp sesinide duyarsin
Darosi bengisu ve kasimpatiya insallah
bonusum ya.. çok teşekkür ederim :) eşimle epey bi ağlaştık... sonra duramadık acile gidelim dedik :)Elifcim gozumuz aydin canim benim allahim diger arkadaslarimizada nasip etsin ins cok duygulandim. O heyecani biliyorum ve kimden duyarsam duygulaniyorum bekleyenler icin.
Cok istiyodun Rabbim nasip etti..
Allahim ucunuzede saglikla hamilelik gecirmeyi kolaylikla dogum yapmayi ve kucaginiza almayi nasip etsin ins su mubarek arefe gunu hurmetine....amin
Bengisu kasimpati siraya girin hayde :)
Bu arada yelizim merak etmis :) ben korkudan 2 test yaptim sonra adet oldum gecen gun sukur
Elifcim korkma sen ama cocuk degilsin biliyosun bazi seyleri kanamanin her turlusu lekede olsa onemsemcek bisey hamilelikte. Ha akinti baska su an zaten gebelikten dolayi fazla akinti vardir senin dikkate alacagin herhangi bir leke olucak. Olmaz ins ama olursada var caresi cok oluyo oyle.bonusum ya.. çok teşekkür ederim :) eşimle epey bi ağlaştık... sonra duramadık acile gidelim dedik :)
Allahım nasip etti.. şimdi de bi korku sardı bi sorun var mıdır diye...
bi de söylemesi ayıp ufak bi lekelenme oldu bende bişey yoktur dimi. yani şöyle sölim akıntım biraz koyu geldi bana
(öf utandım)
Canim icin rahat etsin istiyorsan bi doktora git derim gerci simdi bayram kimse varmidir bilmiyorum ama rahat ol bide cok heyecan yapma olur oyle bazen gorumcemin gelininde ve tanidigim bircok kiside vardi kanama ama caresiz degil yani hepsi de saglikli bebeler dogurdular insallah sende sorunsuz bi hamilelik gecirirsin kac haftalikmis bu aradabonusum ya.. çok teşekkür ederim :) eşimle epey bi ağlaştık... sonra duramadık acile gidelim dedik :)
Allahım nasip etti.. şimdi de bi korku sardı bi sorun var mıdır diye...
bi de söylemesi ayıp ufak bi lekelenme oldu bende bişey yoktur dimi. yani şöyle sölim akıntım biraz koyu geldi bana
(öf utandım)
Canim icin rahat etsin istiyorsan bi doktora git derim gerci simdi bayram kimse varmidir bilmiyorum ama rahat ol bide cok heyecan yapma olur oyle bazen gorumcemin gelininde ve tanidigim bircok kiside vardi kanama ama caresiz degil yani hepsi de saglikli bebeler dogurdular insallah sende sorunsuz bi hamilelik gecirirsin kac haftalikmis bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?