Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim inan cok uzuluyorum haline aklima geluyosun surekli acaba napiyo diye Allah kayinvalideni islah etsin tez akil fikir versin insallah bide bizim ora onun ora diye bisey yok bu birazda vicdan meselesi Allah vicdanli insanlarla karsilastirsin senide tez feraha cikarsin insallah
adetim gecikti kızlar.. test yapacağım ama korkuyorum
acele etme canim bayrami falan bi gecir bende 1.5 sene hamile kalmistim o arada surekli gecikiyordum 10 gun bekliyordum test yapiyordum negatif cikiyordu cok uzuluyordum yani anliyorum seni hemen bi sonuc ogrenmek istiyosun ama sabret biraz bi kac gun daha bekle

aman canım takma kvni boşver, hiç doğru davranmamış.
sen eşinle huzurlumusun ona bak, gerisini boşver.

adetim gecikti kızlar.. test yapacağım ama korkuyorum

kaç gün geçti: )
1hafta geçsin öyle yap bence: )

canım arkadaşlarııımm :) şükürler olsun kan testimiz de olumlu sonuçlandıııııııı

çok mutluyum
doktorum 27 temmuza kadar izinliymiş.. yani doktora ancak o zaman gideceğim 10 gün sonra falan..

sizce kendi doktorumu beklemeli miyim yoksa başka bi doktora gideyim mi?

ben beklesem diyorum. çünkü doktorumu çok seviyorum da :))
ayyy Allahıma şükürler olsuuunnn.. çok heyecanlıyım ya.. Allahımmm...
dua edin de hayırlısıyla doktora da bi görüneyim..

destekleriniz için çok teşekkürler kızlar ya.. çok sağolun

Canim hayirli olsun saglikla kucaginada alirsin insallah bence doktorunu bekle hem bebisii kesenin icunde gormus olursun hem kalp sesinide duyarsin
Darosi bengisu ve kasimpatiya insallah
bence de bekleyeyim ya dimi. siz tecrübelisiniz şimdi :) Allah razı olsuunn

evett bengisu ve kasımpatı dualarım sizinle.. Rabbim kimseyi aratmasın inşallah..

Elifcim gozumuz aydin canim benim allahim diger arkadaslarimizada nasip etsin ins cok duygulandim. O heyecani biliyorum ve kimden duyarsam duygulaniyorum bekleyenler icin.
Cok istiyodun Rabbim nasip etti..

Allahim ucunuzede saglikla hamilelik gecirmeyi kolaylikla dogum yapmayi ve kucaginiza almayi nasip etsin ins su mubarek arefe gunu hurmetine....amin

Bengisu kasimpati siraya girin hayde :)

Bu arada yelizim merak etmis :) ben korkudan 2 test yaptim sonra adet oldum gecen gun sukur

bonusum ya.. çok teşekkür ederim :) eşimle epey bi ağlaştık... sonra duramadık acile gidelim dedik :)

Allahım nasip etti.. şimdi de bi korku sardı bi sorun var mıdır diye...

bi de söylemesi ayıp ufak bi lekelenme oldu bende bişey yoktur dimi. yani şöyle sölim akıntım biraz koyu geldi bana
(öf utandım)

Elifcim korkma sen ama cocuk degilsin biliyosun bazi seyleri kanamanin her turlusu lekede olsa onemsemcek bisey hamilelikte. Ha akinti baska su an zaten gebelikten dolayi fazla akinti vardir senin dikkate alacagin herhangi bir leke olucak. Olmaz ins ama olursada var caresi cok oluyo oyle.

Canim icin rahat etsin istiyorsan bi doktora git derim gerci simdi bayram kimse varmidir bilmiyorum ama rahat ol bide cok heyecan yapma olur oyle bazen gorumcemin gelininde ve tanidigim bircok kiside vardi kanama ama caresiz degil yani hepsi de saglikli bebeler dogurdular insallah sende sorunsuz bi hamilelik gecirirsin kac haftalikmis bu arada

Kanda hafta bilgisi alinirmiki ben hic kan testi yapmadim simdi farkettim :) evde test yapip 1-2 hafta sonrada dr a gittim hepsinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…