Evet canim oluyp kan degerine gore ortalama haftayi soyluyolarKanda hafta bilgisi alinirmiki ben hic kan testi yapmadim simdi farkettim :) evde test yapip 1-2 hafta sonrada dr a gittim hepsinde
Planlarin yoktur diye umuyorumElifcim gozunuz aydin.. Dilerim hersey yolunda gider..
Yarin kilo bildiren olurmu varmi o babayigit aramizda bilemiyorum : )))
Bonusun dedigi gibi haftaya nasipse bilddiririz.ins hamile kalmazsak kilomuzu bildiririz.; ))
Canm gozunaydin.....hayirli ugurlu olsun.masallah bayram sekerinizi aldnzcanım arkadaşlarııımm :) şükürler olsun kan testimiz de olumlu sonuçlandıııııııı
çok mutluyum
doktorum 27 temmuza kadar izinliymiş.. yani doktora ancak o zaman gideceğim 10 gün sonra falan..
sizce kendi doktorumu beklemeli miyim yoksa başka bi doktora gideyim mi?
ben beklesem diyorum. çünkü doktorumu çok seviyorum da :))
ayyy Allahıma şükürler olsuuunnn.. çok heyecanlıyım ya.. Allahımmm...
dua edin de hayırlısıyla doktora da bi görüneyim..
destekleriniz için çok teşekkürler kızlar ya.. çok sağolun
Canm iki gun arayla bi daha kan vermek gerekir ama tatill oldugu icin pazartesi tekrar kan ver.ins saglikla kucagina alirsn.masaah diyet grubu gebe grubuna döndü:))bonusum ya.. çok teşekkür ederim :) eşimle epey bi ağlaştık... sonra duramadık acile gidelim dedik :)
Allahım nasip etti.. şimdi de bi korku sardı bi sorun var mıdır diye...
bi de söylemesi ayıp ufak bi lekelenme oldu bende bişey yoktur dimi. yani şöyle sölim akıntım biraz koyu geldi bana
(öf utandım)
canım arkadaşlarııımm :) şükürler olsun kan testimiz de olumlu sonuçlandıııııııı
çok mutluyum
doktorum 27 temmuza kadar izinliymiş.. yani doktora ancak o zaman gideceğim 10 gün sonra falan..
sizce kendi doktorumu beklemeli miyim yoksa başka bi doktora gideyim mi?
ben beklesem diyorum. çünkü doktorumu çok seviyorum da :))
ayyy Allahıma şükürler olsuuunnn.. çok heyecanlıyım ya.. Allahımmm...
dua edin de hayırlısıyla doktora da bi görüneyim..
destekleriniz için çok teşekkürler kızlar ya.. çok sağolun
Elifcim gozumuz aydin canim benim allahim diger arkadaslarimizada nasip etsin ins cok duygulandim. O heyecani biliyorum ve kimden duyarsam duygulaniyorum bekleyenler icin.
Cok istiyodun Rabbim nasip etti..
Allahim ucunuzede saglikla hamilelik gecirmeyi kolaylikla dogum yapmayi ve kucaginiza almayi nasip etsin ins su mubarek arefe gunu hurmetine....amin
Bengisu kasimpati siraya girin hayde :)
Bu arada yelizim merak etmis :) ben korkudan 2 test yaptim sonra adet oldum gecen gun sukur
Yani bu nasil bir denk gelmedir boyle allahim nelere kadir :)
Simcik yapilcak cok espiri varda ben yapmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?