Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bayramimiz mubarek olsun... Allahim sevdiklerimizle daha coook bayram nasip etsin agiz tadiyla ins.

Meyracim onu bende anlamadim teknik bir hatadir saniyorum. 1 bucuk santimlik bir bebegin kol ve bacak kaslarinin hareket etmesi muhtesem bir mucize :)

biraz inatçı galiba yiğenin: ) yada kafaya taktığını yapıyor: )
ama tatlı evet bencede: )
öpüyorum teyzesi onu, benim yerime öp olurmu?

bu tip hatalar ile 3-4keredir karşılaştım bu takvimde, nee diyip kaldım: )
ama faydasının olduğu yerlerde oldu.
ama bu hatalarda olmasa iyi ama......

Eliffffff aklima geldi birden kedilerinden uzak dur sokak hayvani degiller evdeler su an ama olsun hayvan sonucta belli mikroplar tasirlar hele kediler tehlikeli bu surecte birilerine versen evde tutmasan en iyisi.

Elif'cim tebrik ederim seni,cok sevindim..saglik ile bu süreci tamamlayip kucagina almakda nasip olsun insallah..

Elifcim gozunuz aydin.. Dilerim hersey yolunda gider..

Yarin kilo bildiren olurmu varmi o babayigit aramizda bilemiyorum : )))
Bonusun dedigi gibi haftaya nasipse bilddiririz.ins hamile kalmazsak kilomuzu bildiririz. ; ))

Hayırlı geceler
Elifcim gözünüz aydın inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıkla bebeğine kavuşursun

Canm gozunaydin.....hayirli ugurlu olsun.masallah bayram sekerinizi aldnz

canımmmm çok sevindim: )
hadi hayırlı olsun, allah hep koruyucunuz olsun inş.
yediğine içtiğine çok dikkat et...
yine gelişmeleri yazarsın: )

Eliffffff aklima geldi birden kedilerinden uzak dur sokak hayvani degiller evdeler su an ama olsun hayvan sonucta belli mikroplar tasirlar hele kediler tehlikeli bu surecte birilerine versen evde tutmasan en iyisi.

Elif'cim tebrik ederim seni,cok sevindim..saglik ile bu süreci tamamlayip kucagina almakda nasip olsun insallah..
herkese cok tesekkurler. . Darisi tum isteyenlere insallah..
valla ben hic hamile gibi degilim hic bi belirti falan yok. Tedirgin oluyorum boyle olunca..

Bonuscum sagol ilgin icin. Dusuge sebep olan mikrop kedilerin tuvaletlerinden bulasabiliyomus. Cig et vs. Yemedigi disari cikmadigi surece olmuyomus da zaten. Bi de surekli asi oluyolar. Tabi bunlar oldugu halde yine de riske atmiyorum. Ben zaten hic tuvaletlerini temizlemedim su zamana kadar :) ve uzak durmaya calisiyorum. Verebilecegim biri yok. Sokaga zaten birakamam. Boyle idare edecegiz insallah sorun cikmaz bakalim..

Dün gece hic uyuyamadim. Bugun de surekli uyudum. Ama baska hicbir belirtim yok. Normal mi belirti cikmamasi.. korkutuyo beni. Sanki hic hamile gibi degilim.
Yok korkma sakincok yeni daha 1 aylik hamile gibisin yada 1,5 en fazla daha ortada bebekte yok o olustukca sende kendindeki degisikligi farkediceksin.

Su an ki uykunda hamilelikten degil buyuk ihtimal stres ve heyecan ve ramazandan ciktik uyku hali bugun herkeste vardi. 1-2 hafta sonra ufaktan baslarsin belirtileri gormeye.

Allah hepinize saglikla tamamlamak nasip etsin ins.
Kedi konusundada ben yine onlari bi yere ver diyorum nuru biliyosun toksoplazma yuzunden gozunde buyuk bi problem atlatti ve buna en buyuk sebep kedi diskisiymis. Nurun kediyi birak beslemeyi gordugunu bile sanmiyorum ama hala anlamis degilim zaten nasil bulastigini.
Cig etler konusuda ciddi dikkate alman guzel :)

Bayramınız mübarek olsunnnnnnnn
kilo bildiren yok heralde 90.4 üm ama tatlı seker kızqrtma ekmek ne bulduysam yedim bugun inşş hala o kilodayımdır
opuyorum hepinizi

Canim bonusun dedigin gibi muhtemelen 4 yada 5 haftalik hamilesin genelde 6. Haftadan sonra baslar belirtiler herkeste olacak diyede bisey yok ayrica sen simdi bebegi gormedigin icin inanamiyosun hala ama doktora gorunupte kalp atislarini duyunca inanicaksinmerak etme he hemen goremeyede bilirsin ayrica ben bidigimi 7.haftada anca gormustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…