Hayirli bayramlar....mutlu ve huzurlu bir bayram gecirmeniz dilegiyle....
Kızlar annenlerdeyim ablamda burada.bi oglu var bu sene. 1. Sinifa baslayacak.cok komik ya.sabah babam kahvaltıya çağırıyor.diyo ki gel oruc bitti kah. yapalım. O da dede benim uykum var gidip uyuyacam diyo.giderken de bugün de ben oruc tutacam diyo...dun de iftar sonrasina otururken sadece 11 dk yemek yiyecem dedi.11 dk sonra baktık minik bi calar saati var o caliyo.saat calinca dakkikam doldu ben gidiyorm deyip sofradan kalkip gitti.kendisi alarmı kurmuş:))
Bayramimiz mubarek olsun... Allahim sevdiklerimizle daha coook bayram nasip etsin agiz tadiyla ins.
Meyracim onu bende anlamadim teknik bir hatadir saniyorum. 1 bucuk santimlik bir bebegin kol ve bacak kaslarinin hareket etmesi muhtesem bir mucize :)
herkese hayirli bayramlar arkadaslar :)
gecmisi okudum bu ne lenn herkes doguruyo. amma dogurgan bi topik olduk he
bu arada yeni haberi kimden alcaz acep :)
canım arkadaşlarııımm :) şükürler olsun kan testimiz de olumlu sonuçlandıııııııı
çok mutluyum
doktorum 27 temmuza kadar izinliymiş.. yani doktora ancak o zaman gideceğim 10 gün sonra falan..
sizce kendi doktorumu beklemeli miyim yoksa başka bi doktora gideyim mi?
ben beklesem diyorum. çünkü doktorumu çok seviyorum da :))
ayyy Allahıma şükürler olsuuunnn.. çok heyecanlıyım ya.. Allahımmm...
dua edin de hayırlısıyla doktora da bi görüneyim..
destekleriniz için çok teşekkürler kızlar ya.. çok sağolun
Elifcim coook sevindim canım saglıkla kucagına al inş.
Yerlesirken bebek lekelenme olur diorlar ama sen yınede bayram sonrası gorun istersen kuzenim ilaç kullanmışdı dıe hwtırlıorum lekelenme olunca yanlış hatırlıo olabılırım sorunsuz bi hamişlik gecir inş.
Cok yedim bugun yarın nasıl çıkıcak kilom cok korkuyorum almamışımdır inş
Elifcim gozunuz aydin.. Dilerim hersey yolunda gider..
Yarin kilo bildiren olurmu varmi o babayigit aramizda bilemiyorum : )))
Bonusun dedigi gibi haftaya nasipse bilddiririz.ins hamile kalmazsak kilomuzu bildiririz.; ))
Hayırlı geceler
Elifcim gözünüz aydın inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıkla bebeğine kavuşursun
Canm gozunaydin.....hayirli ugurlu olsun.masallah bayram sekerinizi aldnz
canımmmm çok sevindim: )
hadi hayırlı olsun, allah hep koruyucunuz olsun inş.
yediğine içtiğine çok dikkat et...
yine gelişmeleri yazarsın: )
Eliffffff aklima geldi birden kedilerinden uzak dur sokak hayvani degiller evdeler su an ama olsun hayvan sonucta belli mikroplar tasirlar hele kediler tehlikeli bu surecte birilerine versen evde tutmasan en iyisi.
merhabalaar sağlıkla, huzurla daha nice bayramlara şeker tadında bayramınız olsun
tüm hamilelerimizde sağlıkla bebiklerini kucağına alsın inşallah Allah analı babalı büyütsün darısı da diğer isteyen arkadaşlara en kısa zamanda olsun inşallah
herkese cok tesekkurler. . Darisi tum isteyenlere insallah..Elif'cim tebrik ederim seni,cok sevindim..saglik ile bu süreci tamamlayip kucagina almakda nasip olsun insallah..
Yok korkma sakincok yeni daha 1 aylik hamile gibisin yada 1,5 en fazla daha ortada bebekte yok o olustukca sende kendindeki degisikligi farkediceksin.Dün gece hic uyuyamadim. Bugun de surekli uyudum. Ama baska hicbir belirtim yok. Normal mi belirti cikmamasi.. korkutuyo beni. Sanki hic hamile gibi degilim.
Canim bonusun dedigin gibi muhtemelen 4 yada 5 haftalik hamilesin genelde 6. Haftadan sonra baslar belirtiler herkeste olacak diyede bisey yok ayrica sen simdi bebegi gormedigin icin inanamiyosun hala ama doktora gorunupte kalp atislarini duyunca inanicaksinmerak etme he hemen goremeyede bilirsin ayrica ben bidigimi 7.haftada anca gormustumherkese cok tesekkurler. . Darisi tum isteyenlere insallah..
valla ben hic hamile gibi degilim hic bi belirti falan yok. Tedirgin oluyorum boyle olunca..
Bonuscum sagol ilgin icin. Dusuge sebep olan mikrop kedilerin tuvaletlerinden bulasabiliyomus. Cig et vs. Yemedigi disari cikmadigi surece olmuyomus da zaten. Bi de surekli asi oluyolar. Tabi bunlar oldugu halde yine de riske atmiyorum. Ben zaten hic tuvaletlerini temizlemedim su zamana kadar :) ve uzak durmaya calisiyorum. Verebilecegim biri yok. Sokaga zaten birakamam. Boyle idare edecegiz insallah sorun cikmaz bakalim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?