Gunaydin
Bizim icinbayranbitti bi gorumcemler bi annemler zaten dahada kimseyw giymeyiz ama ben yinede duramadim gelen olur beeellllkiiiidiye bi tepsi tatli bi tepsi pogaca yaptim 3 2 1 pogacasi dediginiz gibi yapimi hem kolay hemde lezzetli
İyi geceler
Ben de öğlen tatlı yaptım sonra bikaç yere gittik eve geldik misafir geldi sarmam vardı yanına sigara böreği kızarttım
Akşam da eşimin liseden arkadaşı geldi eşi ve çocuklarıyla onlara da poğaça yaptım hemen
Normalde bize de pek gelen olmaz ama iyi ki yapmışım öğlen tatlıyı
Çocuklar bilmez tatil neyim :))Gunaydin kizlar
Biz bayram tatil dinlemiyoruz 6 da ayaga kalkiyoruz
amaninnn bensizlik size pek yaramis teyze oluyomus.cok sevindm.ALLAH anali babali buyutsun saglicakla insallah. optmu canmEst ablacım o nasıl sözz...ımm nasıl söyleyeceğimi pek bilemedim çekindim açıkcası ondan öyle karmaşık bi cümle oldu...nasipse bir kuzum daha olucak inş..
evet ablacım aynen sizlerde teyze oluyonuz nasipse...
sağol canım..5 hafta bitiyo sanırım..daha doktora gitmedim...aynı gibiyiz ...
misafirlerimi anca yolcu ettim çok yorgunum ağrımayan yerim yok gibi uyumak istiyorum artık ama üsteki görgülü komşum bu saatte bişeyler çakıyo apartıman sallanıyo resmen çokta sinirliyim eldende bişey gelmiyo salak gibi dinliyorum işte...
hee kemkum canim internetsizlik kemkumdende kotu. seninde basina gelsinde gor. saka bitarafa sagol kiz bi sen hatirladin beni mucckkk mucckkESRACAAAAN neredesin kuzum merak ettim seni? Gelince hesap vercen bana(kızan meyra smileysi)
FUNDAAAAAA sen neredesin peki???
Kemküm demi funda hanım: D
BONUUUUS naber lider: ))))) : ***
insallah hepiniz iisinizdir ozledim sizi ya.
meyra bebis nasil.
zeynep seninki kesinlestimi bebisin. bende heveslendim bak.
kasinpati havalar nasil herci sen izin yaptin darisi bana benimki kurbana kaldi.
nursena iimisin canim yolundami hersey.
asuman abla sen napiyosun.sesin cikmiyo galiba beni ozlemedinmi.
bengusu elif ALLAH sizede yasatsin bu duyguyu insallah hep dua ediyorum hayirlisiysa olsun insallah diye guzel bacilarim.kasimpati sendemi istiyosun bebis.
bonuscum massallah sana iki haftadir formundaymisin az bisey okudum ama hanim aga gibi geziyosun ortada.
nhtylz hersey yolundami sendede.
74frida sen napiyosun canim yorgunmussun biraz dinlen canim yoksa kafa bidaha duzelmiyo hersey.
koylu guzeli dafi napiyosun bu arada sana abla diyolar yasini sorsam ayimi etmis olurum.kendimi saygisiz hissettimde.
derincim annene gecmis olsun canim.sanada kolay gelsin dikkat et kendine.
moruclukalem ve mavipatikler diyet nasil gidiyo.
unuttuklarim varsa affola opulduniz hepiniz.
diyet filan kalmadı elifcim yemiyim etmiyim diorum olmuo bıraz once tadına bakım derken 4 bayram sekeri yedim sırf biri bu gidişata dur desin dışlayın beni kızlarrrrr
siz ne alemdesiniz acep ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?