Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin
Bizim icinbayranbitti bi gorumcemler bi annemler zaten dahada kimseyw giymeyiz ama ben yinede duramadim gelen olur beeellllkiiiidiye bi tepsi tatli bi tepsi pogaca yaptim 3 2 1 pogacasi dediginiz gibi yapimi hem kolay hemde lezzetli

İyi geceler
Ben de öğlen tatlı yaptım sonra bikaç yere gittik eve geldik misafir geldi sarmam vardı yanına sigara böreği kızarttım
Akşam da eşimin liseden arkadaşı geldi eşi ve çocuklarıyla onlara da poğaça yaptım hemen
Normalde bize de pek gelen olmaz ama iyi ki yapmışım öğlen tatlıyı

Gunaydin
Bizim icinbayranbitti bi gorumcemler bi annemler zaten dahada kimseyw giymeyiz ama ben yinede duramadim gelen olur beeellllkiiiidiye bi tepsi tatli bi tepsi pogaca yaptim 3 2 1 pogacasi dediginiz gibi yapimi hem kolay hemde lezzetli

Ellerinize sağlık bacılar: )

amaninnn bensizlik size pek yaramis teyze oluyomus.cok sevindm.ALLAH anali babali buyutsun saglicakla insallah. optmu canm

slm kizlar oncelikle herkese ii bayramlar.ALLAH bidaha nasip eder insallah orucu bize. 2haftalik internt bozuklugundan giremedim cuma gunu yapildi bir iki gune olur denildi bugun denedim olmus. bayram temzligi tatli pasta derken orucu 5gun onceden bitirdim. cuma gunu hic uyumadim salak gibi temizlik kahvalti icin pogcalar borekler igrastim sabah 6 da namaza yolladm esimi. sonra gorumceler kuzenler yogenler derken ev oldu dugun evi. anliycaniz hasatim cikti.kaynanamlar sali gunu gidiyolar. esimle bas basa kaliyorum. . neyse benden havadiler bukadar.

insallah hepiniz iisinizdir ozledim sizi ya.
meyra bebis nasil.

zeynep seninki kesinlestimi bebisin. bende heveslendim bak.

kasinpati havalar nasil herci sen izin yaptin darisi bana benimki kurbana kaldi.

nursena iimisin canim yolundami hersey.

asuman abla sen napiyosun.sesin cikmiyo galiba beni ozlemedinmi.

bengusu elif ALLAH sizede yasatsin bu duyguyu insallah hep dua ediyorum hayirlisiysa olsun insallah diye guzel bacilarim. kasimpati sendemi istiyosun bebis.

bonuscum massallah sana iki haftadir formundaymisin az bisey okudum ama hanim aga gibi geziyosun ortada.

nhtylz hersey yolundami sendede.

74frida sen napiyosun canim yorgunmussun biraz dinlen canim yoksa kafa bidaha duzelmiyo hersey.

koylu guzeli dafi napiyosun bu arada sana abla diyolar yasini sorsam ayimi etmis olurum.kendimi saygisiz hissettimde.

derincim annene gecmis olsun canim.sanada kolay gelsin dikkat et kendine.

moruclukalem ve mavipatikler diyet nasil gidiyo.

unuttuklarim varsa affola opulduniz hepiniz.

ESRACAAAAN neredesin kuzum merak ettim seni? Gelince hesap vercen bana(kızan meyra smileysi)
FUNDAAAAAA sen neredesin peki???
Kemküm demi funda hanım: D
BONUUUUS naber lider: ))))) : ***
hee kemkum canim internetsizlik kemkumdende kotu. seninde basina gelsinde gor. saka bitarafa sagol kiz bi sen hatirladin beni mucckkk mucckk

Teşekkür ederim sorduğunuz için Ramazan dolayısıyla bırakmıştım bayramda yine başladım o yüzden zor geldi biraz özellikle gece yemelerine alışınca insan lakin yapacak bir şey yok devam etmek zorundayız :)

diyet filan kalmadı elifcim yemiyim etmiyim diorum olmuo bıraz once tadına bakım derken 4 bayram sekeri yedim sırf biri bu gidişata dur desin dışlayın beni kızlarrrrr
siz ne alemdesiniz acep ?

Selamün aleyküm...
Eşim biraz üşütmüş, bulantı boğaz ağrısı ateş var birazda, kendini yatağa zor attı, havalardan oldu, bi sıcak bi soğuk...
Bi adaçayı yaptım, 3te birini ancak içti, yeni uyudu şükür, uyuyamadı da.
Biraz bende de var soğuk algınlığı ama onunki kadar değil. Ben gündüz ıhlamur içmiştim o iyi geldi galiba bana.

Gunaydinnn gunaydinnn +90 gemisinin sakinleri.

Sakin sakin durdugumuz yetti artik yav güün diyete baslama adapte olma gunudur :)

Bayram sonrasi tartilamadim tartinin pili bitmis en son dogumda almistim 5-6 ay gidiyo demekki.

Zabahin korusunde uyandik kalktik babasi oglani okula goturdu orda ders falan yapar bende naparsam yaparim iste

Merhaba bayanlar aranıza yeni katıldım bende 93 kiloyum bugün sabah itibariyle metabolik balamce diyetine başladım geçen sene başlamıştım 1bucuk ayda 16kilo verdim ama sonra dikkat etmedim yine aldım şimdi tekrar başlıcam hedefim şimdilik 70lilere inmek sonrası Allah kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…