Merhaba 1,5 ayda 16 kilo cok fazla geri almaniz normal bence. O zaman yaptiginizi yapmayin bence belirli bir diyet yerine duzenli beslenin oyle verin kalici olsun ins hepimizin istegi 70 lere inmek.Merhaba bayanlar aranıza yeni katıldım bende 93 kiloyum bugün sabah itibariyle metabolik balamce diyetine başladım geçen sene başlamıştım 1bucuk ayda 16kilo verdim ama sonra dikkat etmedim yine aldım şimdi tekrar başlıcam hedefim şimdilik 70lilere inmek sonrası Allah kerim
Valla bacım bi salla bizi yediklerimizimi yazalım yoplu bı fıyet lıstesımı yapalım yapalım birseyler bak tartı onumde tırsıyorum dun yediklerimden sonra cıkmayaGeldim bacim yettim gari hic merak etme ben disliycam seni
Canım gecmiş olsun eşine rabbim şifa versinSelamün aleyküm...
Eşim biraz üşütmüş, bulantı boğaz ağrısı ateş var birazda, kendini yatağa zor attı, havalardan oldu, bi sıcak bi soğuk...
Bi adaçayı yaptım, 3te birini ancak içti, yeni uyudu şükür, uyuyamadı da.
Biraz bende de var soğuk algınlığı ama onunki kadar değil. Ben gündüz ıhlamur içmiştim o iyi geldi galiba bana.
hosgeldin canım ilkkez duydum bu diyetı nasıl birseyki acep ?Merhaba bayanlar aranıza yeni katıldım bende 93 kiloyum bugün sabah itibariyle metabolik balamce diyetine başladım geçen sene başlamıştım 1bucuk ayda 16kilo verdim ama sonra dikkat etmedim yine aldım şimdi tekrar başlıcam hedefim şimdilik 70lilere inmek sonrası Allah kerim
merhaba doktor kontrolunde oldugu ıcın doktorumunda haberı var ve benım kılo verme hızım cok fazla normal dedı kılo almamın sebebıde ıs hayatına baslamıstım ve dıyetıme ozen gosterebılcek vaktımın ve yeterlı besınım olmadıgı ıcın kılo aldım yanı 2ncı donemınde pat dıye kesmek zorunda kaldım kı zaten gerı aldıgım zaman surecı tam 1 sene oldu :) bıde ben ızmırde yasıyordum annem gramına kadar herseyını olcuyordu ıstanbula tasındıgım ıcın tek basıma yasayınca bugun yemesemde olur bugun dısardan soylıyım yemek yapcak gucum yoklarla gectıgı ıcın kılo aldımMerhaba 1,5 ayda 16 kilo cok fazla geri almaniz normal bence. O zaman yaptiginizi yapmayin bence belirli bir diyet yerine duzenli beslenin oyle verin kalici olsun ins hepimizin istegi 70 lere inmek.
ya başta bana da böyle geliyodu ama gercekten dıkkat edınce kendını daha rahat hıssedıyosun bıde yazmayı unuttum yemekten hemen sonra meyve yemek lazım bıde gunde bır elma mutlaka yemek lazım ya bızım aılede hep kılolular var kuzenlerım sımdı bı urun kullanmaya basladılar buda bana sakat gelıyo zaten urunle bırlıkte yaptıgı dıyet bnım yaptıgım dıyete benzıyo zaten bende hormon haplarını yenı bıraktıgım ıcın kullanmak ıstemedım gecen sene yaptıgımm bu dıyetı tekrar uygulamaya basladımBana pek mantikli gelmedi ins sen faydasini gorursun.
canım arkadaşlarııımm :) şükürler olsun kan testimiz de olumlu sonuçlandıııııııı
çok mutluyum
doktorum 27 temmuza kadar izinliymiş.. yani doktora ancak o zaman gideceğim 10 gün sonra falan..
sizce kendi doktorumu beklemeli miyim yoksa başka bi doktora gideyim mi?
ben beklesem diyorum. çünkü doktorumu çok seviyorum da :))
ayyy Allahıma şükürler olsuuunnn.. çok heyecanlıyım ya.. Allahımmm...
dua edin de hayırlısıyla doktora da bi görüneyim..
destekleriniz için çok teşekkürler kızlar ya.. çok sağolun
Yarin kilo falan bildiren olmaz heralde valla kimse bildirmesin liste neyin olmaz zaten bayram gunu haftaya olur ins.
Gebeler cogaldigina gore artik topluca ciksinlar listesen bizde rakiplerimizi gorekpazartesi gunu tam gaz basliyoruz ins
amaninnn bensizlik size pek yaramis teyze oluyomus.cok sevindm.ALLAH anali babali buyutsun saglicakla insallah. optmu canm
insallah hepiniz iisinizdir ozledim sizi ya.
meyra bebis nasil.
zeynep seninki kesinlestimi bebisin. bende heveslendim bak.
kasinpati havalar nasil herci sen izin yaptin darisi bana benimki kurbana kaldi.
nursena iimisin canim yolundami hersey.
asuman abla sen napiyosun.sesin cikmiyo galiba beni ozlemedinmi.
bengusu elif ALLAH sizede yasatsin bu duyguyu insallah hep dua ediyorum hayirlisiysa olsun insallah diye guzel bacilarim.kasimpati sendemi istiyosun bebis.
bonuscum massallah sana iki haftadir formundaymisin az bisey okudum ama hanim aga gibi geziyosun ortada.
nhtylz hersey yolundami sendede.
74frida sen napiyosun canim yorgunmussun biraz dinlen canim yoksa kafa bidaha duzelmiyo hersey.
koylu guzeli dafi napiyosun bu arada sana abla diyolar yasini sorsam ayimi etmis olurum.kendimi saygisiz hissettimde.
derincim annene gecmis olsun canim.sanada kolay gelsin dikkat et kendine.
moruclukalem ve mavipatikler diyet nasil gidiyo.
unuttuklarim varsa affola opulduniz hepiniz.
Herkeşlere hayirli geceler benim kilolu hassas narin arkadaslarim...:)
Fundaaaa benimde aklima geldin ams yaziya dokmemisim :)
Okurken atlamissin 3 tane gebemiz oldu meyra yolcu ve elif :) ben bu sayinin artacagini dusunuyorum
Gunaydin
Bonus bencede yeter hadi toparla bizi
Meyra gecmis olsun canim aman dikkat et kendine
Elif. Yolcu siz nasilsiniz bebisler nasil
Teşekkür ederim sizinde hedefiniz guzelmıs bende ınsaallah kısa surede gecen sene yaptıgımda oldugum kıloya gelırımSelamun aleykum baliketli hatunlar.
Gurubun cogu (ben de dahil) bayrami bayram etmisiz .Yedigimiz ictigimiz helali hos olsun bugunden itibaren tekrar ayni kararlilikla devam edelim kilo vermeye ins.3 gunluk bayramin bana getirisi + 800 gr .bunada sukur deyip bugune guzel bir baslangic yaptim.
Yeni gelen arkadasim hosgeldin yavas saglikli bir sekilde kilo vermek en guzeli fakat surekli abur cubur yemek, gecenin onlarinda tikistirmak, cikolata tatli yemek cokmu saglikliydida bu kilolara ulastik kendi bildigin yolda ilerle. En onemlisi vucudunu dinle zaten o sana en dogrusunu soyliycektir.
Kendi adima hedefler koymustum bunu sizlerle paylasmak istiyorum sevgili topikdaslarim.ramazan ayinin basinda 93 tum bayrama hedefim 88 di cok sukur bunu basardim.
Simcik yeni hedefimi yaziyorum agustosun 18 ine 83 kilo olmak.Eger bu hedefimi tutturamazsam tukurun sufatima.Anaammm simdiden cok tirstim.
hoşbulduk canım şöyle anlatayım bu dıyetın temsılcısı bır doktora gıdıyorsun ve 1 tüp ac karnına kan verıyorsun sonra bı hafta sonra sadece sana özel parmak izin kadar sana özel bir diyet listesi cıkıyor ortaya 4 dönemlik bir diyet aslında diyette değil yeme biçimi diyelım ilk dönem 2 gün detoks dönemi 1er bucuk kilo sana verılen seyı bırer gun yıyorsun 3ncu gunu artık 2ncı doneme yanı sıkı doneme baslıyorsun 3 ogun yemek zorundasın ogunler arası en az 5 saat olmalı her ogune ancak proteınle baslayabılırsın ve gramlara dıkkat etmek zorundasın bıde en gec 9 da yemegın bıtmıs olmalı 9dan sonra bısı yemek yasak ve gunde en az 3 litre su ıcebılırsın kaya tuzu yıyebılırsın karısımlardan uzak duruyosun sıkı donem en az 14 gun suruyo kılona ve vermek ıstedıgın mıktara baglı olarak artıyor aklıma gelenler bunlar bunların bn sadece 2 donemını yaptım 45 gunde 17 kılo verdım baya hızlanıyo metabolızmam yanı sımdı bugun yıne basladım bugn 3 ogune bolerek 1.5 kg salatalık yıcem bıde detoks donemınde tuvalete cıkarıcı bısıler ııcmen lazım ılac olarak 2 gun ama sadece [/QUOTE][QUOTE="mavipatikler, post: 41828094,
hosgeldin canım ilkkez duydum bu diyetı nasıl birseyki acep ?
benim yat kalk saatım saatı fazla uyku fazla kılo demek bu gunden itibaren bir duzene giricem inş
Zeyneppppseni seviyo olabilirim ama bu seni yolmam sana dokunmam anlamina gelmiyo bebeyi kendin istedin len sikayet ettigini duymim
Hem ben sizi dislamiyorum size ayricalik taniyorumben tektim gebeyken len siz simcik ucunuz bi basladinizmi 2 ay sonra yemeye gorucem ben sizi bizi yoldan cikarmak yok
Sen dogurana kadan incelip gerekli nispeti neyin yapmaliyim
Bak meyraya nispet yapim diye dusunmuyorum sende bisey var benim satasma durtumu kiprastiranen son daykonun yas olayini hatirliyondur pis satasirim he
Ha o dogaclama konusuna katiliyorum 3.de ben iyice rahat oldum
Canim bende dogaclama ve hatta fazla simartmali buyutuyorum bidigimi bi kitabi cok onceden duymustum ve almaya firsatim.olmamisti simdi gorunce bide ucuz alip okumak istedim zaten dedim ya oyle cocugu soyle bututun boyle yapin demiyo onun icin sevdimSelamün aleykümmm...
ben geldimm...kusura bakmayın bayramlaşamadan gitmek durumunda kaldım...arefe gününden annemlere geçtik ve dün gece geldik çok yoğun kalabalık geçti vaktim olmadı hiç gelip selam vermeye..gerçi bi iş yaptığımda yoktu sağolsun anem hiç bişeye el sürdürmedi...byaram gerçekten bayram oldu bana daha iyiyim şuan hamilelik bulantılarının yanı sıra oruçta canıma okumuş benim onu anladım...uyku hali ve bulantılar devam ama şiddetli mide ağrıları sancıları bitti inş tekrarlamaz...okadar susuz kalmışımki bayramın ilk günü 25 bardak su içmişim resmen ama elimde olmadan yemek aramadım hep su istedi canım....bende haberler böyle işte bugunde geç kalktım kızları yedirdi ocağa yemek koydum bılaşıkları yıkadım geldim bir arada gidip çamaşırları katlamalıyım...ya buarada ütüm bozuldu o bile isyan etti artık bana...bir sürüde yapılacak var oysa artık annemden idare edicem maasa kadar..
elifcimm çok sevindim canım yaa Rabbim hayrılısıyla kucağınada almayı nasip etsin inş...
bak bakk hemen dışla bizi biz sana öylemi yaptık bonus kafa...
sağol canım Allah razı olsun..
evet canım 7 haftamız bitiyo yarın...heveslendinse darısı başına diyelim ozaman...
niyeyse benimde içimde öyle bir his var...sıradaki haber kimden gelicek acaba....nursenamı acep...
elh canım iyiyiz..bebişte iyi gibi şimdilik kendisini içimde pek hissetmesemde belirtiler iyi olduğunu gösteriyo...
sen nasılsın...
önerdiğin kitaba denk gelirsem alırım inş canım ama zaten ilk kıza hamileyken okadar çok kitap almışımki hamilelikle başlayıp onlu yaşlara kadar yaklaşık 20 tane her nevi kitap var elimde gözüm dönmüş resmen ve hepsini bi kaç kere okudum bu sefer doğaçlama takılmak istiyom açıkcası kitap okumak falan istemiyom...vaktimde yok zaten birinin ödevler diğerinin wc molalarından başka bişeye sıra gelmiyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?