Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba 1,5 ayda 16 kilo cok fazla geri almaniz normal bence. O zaman yaptiginizi yapmayin bence belirli bir diyet yerine duzenli beslenin oyle verin kalici olsun ins hepimizin istegi 70 lere inmek.

Geldim bacim yettim gari hic merak etme ben disliycam seni
Valla bacım bi salla bizi yediklerimizimi yazalım yoplu bı fıyet lıstesımı yapalım yapalım birseyler bak tartı onumde tırsıyorum dun yediklerimden sonra cıkmaya

Canım gecmiş olsun eşine rabbim şifa versin
hosgeldin canım ilkkez duydum bu diyetı nasıl birseyki acep ?
benim yat kalk saatım saatı fazla uyku fazla kılo demek bu gunden itibaren bir duzene giricem inş

Pissstttt topik uyumaaa uyuyanlar kalkin hadi yavv isiniz gucunuz yokmu hee (sabah yatanlari kiskanan binis)

Mavipatik ayni listeyi yapmak mantikli 3-5 degisiklikle yapilabilir. Ben seneler evvel marankinin beden temizligini yapmistim bi topikte yaziyoduk herkes yiyince yiyosun yaziyosun ayni seyleri yiyoduk iyi oluyodu.

Merhaba 1,5 ayda 16 kilo cok fazla geri almaniz normal bence. O zaman yaptiginizi yapmayin bence belirli bir diyet yerine duzenli beslenin oyle verin kalici olsun ins hepimizin istegi 70 lere inmek.
merhaba doktor kontrolunde oldugu ıcın doktorumunda haberı var ve benım kılo verme hızım cok fazla normal dedı kılo almamın sebebıde ıs hayatına baslamıstım ve dıyetıme ozen gosterebılcek vaktımın ve yeterlı besınım olmadıgı ıcın kılo aldım yanı 2ncı donemınde pat dıye kesmek zorunda kaldım kı zaten gerı aldıgım zaman surecı tam 1 sene oldu :) bıde ben ızmırde yasıyordum annem gramına kadar herseyını olcuyordu ıstanbula tasındıgım ıcın tek basıma yasayınca bugun yemesemde olur bugun dısardan soylıyım yemek yapcak gucum yoklarla gectıgı ıcın kılo aldım

[QUOTE="mavipatikler, post: 41828094,

benim yat kalk saatım saatı fazla uyku fazla kılo demek bu gunden itibaren bir duzene giricem inş[/QUOTE]
hoşbulduk canım şöyle anlatayım bu dıyetın temsılcısı bır doktora gıdıyorsun ve 1 tüp ac karnına kan verıyorsun sonra bı hafta sonra sadece sana özel parmak izin kadar sana özel bir diyet listesi cıkıyor ortaya 4 dönemlik bir diyet aslında diyette değil yeme biçimi diyelım ilk dönem 2 gün detoks dönemi 1er bucuk kilo sana verılen seyı bırer gun yıyorsun 3ncu gunu artık 2ncı doneme yanı sıkı doneme baslıyorsun 3 ogun yemek zorundasın ogunler arası en az 5 saat olmalı her ogune ancak proteınle baslayabılırsın ve gramlara dıkkat etmek zorundasın bıde en gec 9 da yemegın bıtmıs olmalı 9dan sonra bısı yemek yasak ve gunde en az 3 litre su ıcebılırsın kaya tuzu yıyebılırsın karısımlardan uzak duruyosun sıkı donem en az 14 gun suruyo kılona ve vermek ıstedıgın mıktara baglı olarak artıyor aklıma gelenler bunlar bunların bn sadece 2 donemını yaptım 45 gunde 17 kılo verdım baya hızlanıyo metabolızmam yanı sımdı bugun yıne basladım bugn 3 ogune bolerek 1.5 kg salatalık yıcem bıde detoks donemınde tuvalete cıkarıcı bısıler ııcmen lazım ılac olarak 2 gun ama sadece

Bana pek mantikli gelmedi ins sen faydasini gorursun.
ya başta bana da böyle geliyodu ama gercekten dıkkat edınce kendını daha rahat hıssedıyosun bıde yazmayı unuttum yemekten hemen sonra meyve yemek lazım bıde gunde bır elma mutlaka yemek lazım ya bızım aılede hep kılolular var kuzenlerım sımdı bı urun kullanmaya basladılar buda bana sakat gelıyo zaten urunle bırlıkte yaptıgı dıyet bnım yaptıgım dıyete benzıyo zaten bende hormon haplarını yenı bıraktıgım ıcın kullanmak ıstemedım gecen sene yaptıgımm bu dıyetı tekrar uygulamaya basladım

Hayırlı mutlu huzurlu haftalar
Meyracım eşine de sana da şifalar dilerim
Ben de dikkat etmeye çalışıyorum aslında Bayram boyu bile çok abartmadım bence :))
Bugün de 91 kiloyla yola devam diyorum gerçi sabahın köründe kalkıp bir adet çikolata bir de incirli Fındıklı bişeyler yedim ama reglden diyerek kendime kızmıyorum
Sabaha kadar belim ağrıdı şimdi de devam ediyor ama daha iyi
Kızlar kahvaltı sofrasını topluyorlar şimdi daha sonra çarşıya ineceğiz beraber giderken yürürüz diye düşünüyorum
Hafta sonu arkadaşımın oğlu evlenecek ona altın alacağım büyük kızım da küpesini değiştirecek Sıcakta fazla gezemem çabuk döneriz

Yeni anne adaylari size bi kitap onerim olacak dicle keskinoglun dan besikte durdugu gibi durmuyor kitabin adi oyle sunu yap bunu yap gibi degil kendi yasadiklarini yazmis guzel ve gercekci bir sekilde hatta cevrenizde a101 varsa su anda orada 3 tl kitap bence kacirmayin

Selamun aleykum baliketli hatunlar.
Gurubun cogu (ben de dahil) bayrami bayram etmisiz .Yedigimiz ictigimiz helali hos olsun bugunden itibaren tekrar ayni kararlilikla devam edelim kilo vermeye ins.3 gunluk bayramin bana getirisi + 800 gr .bunada sukur deyip bugune guzel bir baslangic yaptim.
Yeni gelen arkadasim hosgeldin yavas saglikli bir sekilde kilo vermek en guzeli fakat surekli abur cubur yemek, gecenin onlarinda tikistirmak, cikolata tatli yemek cokmu saglikliydida bu kilolara ulastik kendi bildigin yolda ilerle. En onemlisi vucudunu dinle zaten o sana en dogrusunu soyliycektir.
Kendi adima hedefler koymustum bunu sizlerle paylasmak istiyorum sevgili topikdaslarim.ramazan ayinin basinda 93 tum bayrama hedefim 88 di cok sukur bunu basardim.
Simcik yeni hedefimi yaziyorum agustosun 18 ine 83 kilo olmak.Eger bu hedefimi tutturamazsam tukurun sufatima. Anaammm simdiden cok tirstim.

Selamün aleykümmm...

ben geldimm...kusura bakmayın bayramlaşamadan gitmek durumunda kaldım...arefe gününden annemlere geçtik ve dün gece geldik çok yoğun kalabalık geçti vaktim olmadı hiç gelip selam vermeye..gerçi bi iş yaptığımda yoktu sağolsun anem hiç bişeye el sürdürmedi...byaram gerçekten bayram oldu bana daha iyiyim şuan hamilelik bulantılarının yanı sıra oruçta canıma okumuş benim onu anladım...uyku hali ve bulantılar devam ama şiddetli mide ağrıları sancıları bitti inş tekrarlamaz...okadar susuz kalmışımki bayramın ilk günü 25 bardak su içmişim resmen ama elimde olmadan yemek aramadım hep su istedi canım....bende haberler böyle işte bugunde geç kalktım kızları yedirdi ocağa yemek koydum bılaşıkları yıkadım geldim bir arada gidip çamaşırları katlamalıyım...ya buarada ütüm bozuldu o bile isyan etti artık bana...bir sürüde yapılacak var oysa artık annemden idare edicem maasa kadar..

elifcimm çok sevindim canım yaa Rabbim hayrılısıyla kucağınada almayı nasip etsin inş...

Yarin kilo falan bildiren olmaz heralde valla kimse bildirmesin liste neyin olmaz zaten bayram gunu haftaya olur ins.

Gebeler cogaldigina gore artik topluca ciksinlar listesen bizde rakiplerimizi gorek pazartesi gunu tam gaz basliyoruz ins

bak bakk hemen dışla bizi biz sana öylemi yaptık bonus kafa...

amaninnn bensizlik size pek yaramis teyze oluyomus.cok sevindm.ALLAH anali babali buyutsun saglicakla insallah. optmu canm

sağol canım Allah razı olsun..

evet canım 7 haftamız bitiyo yarın...heveslendinse darısı başına diyelim ozaman...

Herkeşlere hayirli geceler benim kilolu hassas narin arkadaslarim...:)

Fundaaaa benimde aklima geldin ams yaziya dokmemisim :)

Okurken atlamissin 3 tane gebemiz oldu meyra yolcu ve elif :) ben bu sayinin artacagini dusunuyorum

niyeyse benimde içimde öyle bir his var...sıradaki haber kimden gelicek acaba....nursenamı acep...

Gunaydin
Bonus bencede yeter hadi toparla bizi
Meyra gecmis olsun canim aman dikkat et kendine
Elif. Yolcu siz nasilsiniz bebisler nasil

elh canım iyiyiz..bebişte iyi gibi şimdilik kendisini içimde pek hissetmesemde belirtiler iyi olduğunu gösteriyo...

sen nasılsın...

önerdiğin kitaba denk gelirsem alırım inş canım ama zaten ilk kıza hamileyken okadar çok kitap almışımki hamilelikle başlayıp onlu yaşlara kadar yaklaşık 20 tane her nevi kitap var elimde gözüm dönmüş resmen ve hepsini bi kaç kere okudum bu sefer doğaçlama takılmak istiyom açıkcası kitap okumak falan istemiyom...vaktimde yok zaten birinin ödevler diğerinin wc molalarından başka bişeye sıra gelmiyo...

Zeynepppp seni seviyo olabilirim ama bu seni yolmam sana dokunmam anlamina gelmiyo bebeyi kendin istedin len sikayet ettigini duymim

Hem ben sizi dislamiyorum size ayricalik taniyorum ben tektim gebeyken len siz simcik ucunuz bi basladinizmi 2 ay sonra yemeye gorucem ben sizi bizi yoldan cikarmak yok

Sen dogurana kadan incelip gerekli nispeti neyin yapmaliyim

Bak meyraya nispet yapim diye dusunmuyorum sende bisey var benim satasma durtumu kiprastiran en son daykonun yas olayini hatirliyondur pis satasirim he

Ha o dogaclama konusuna katiliyorum 3.de ben iyice rahat oldum

Nisan arkadasim hedefin ulasilmayacak bir hedef degil boyle kararli olursan mutlaka yaparsin ins.

Elifff ugramadin iki gundur umarim iyisindir. Hayir okulada gitmiyon bi ugra iste

Teşekkür ederim sizinde hedefiniz guzelmıs bende ınsaallah kısa surede gecen sene yaptıgımda oldugum kıloya gelırım

[QUOTE="mavipatikler, post: 41828094,

benim yat kalk saatım saatı fazla uyku fazla kılo demek bu gunden itibaren bir duzene giricem inş
hoşbulduk canım şöyle anlatayım bu dıyetın temsılcısı bır doktora gıdıyorsun ve 1 tüp ac karnına kan verıyorsun sonra bı hafta sonra sadece sana özel parmak izin kadar sana özel bir diyet listesi cıkıyor ortaya 4 dönemlik bir diyet aslında diyette değil yeme biçimi diyelım ilk dönem 2 gün detoks dönemi 1er bucuk kilo sana verılen seyı bırer gun yıyorsun 3ncu gunu artık 2ncı doneme yanı sıkı doneme baslıyorsun 3 ogun yemek zorundasın ogunler arası en az 5 saat olmalı her ogune ancak proteınle baslayabılırsın ve gramlara dıkkat etmek zorundasın bıde en gec 9 da yemegın bıtmıs olmalı 9dan sonra bısı yemek yasak ve gunde en az 3 litre su ıcebılırsın kaya tuzu yıyebılırsın karısımlardan uzak duruyosun sıkı donem en az 14 gun suruyo kılona ve vermek ıstedıgın mıktara baglı olarak artıyor aklıma gelenler bunlar bunların bn sadece 2 donemını yaptım 45 gunde 17 kılo verdım baya hızlanıyo metabolızmam yanı sımdı bugun yıne basladım bugn 3 ogune bolerek 1.5 kg salatalık yıcem bıde detoks donemınde tuvalete cıkarıcı bısıler ııcmen lazım ılac olarak 2 gun ama sadece [/QUOTE]

guzel kılo vermissin bu diyetle inş yine verirsin canım.
ben listelere baglı kalamıorum kendi yasaklarımı dıyetımı kendim belirlemeden yanayım
ben ole sıkı dıyet ve spor olayını ertelediğim içinhedefim kilo almamaz azar azar vermek tam konsantre olamıyorum çünkü evime gidip duzenimi kurmadan 29 unda dönücem inş

tabii dayko yok ya bana sardın demiiii...

daykoo nerelerdesin çık ortayaa bonus kafanın hakkından anca sen gelersinn...

tamam anlaştık ben doğurana kadar 7 li rakamları görmessen asıl sataşmayı sen görcen ona göre ayağını denk al taammı..

bak böyle fecide tehdit ederim işte sen kaşındın ama...

ayrıca ben şikayet manasında yazmıyorum bikere sadece yaşadıklarımı paylaşıyorum sende paşa paşa dinliceksin işte...

tabi meyra taze anne sen ben gibi değil ondan kıyamıyon ona kıyma zatende...

son bişey daha bende seni seviyorum canımcım...

Canim bende dogaclama ve hatta fazla simartmali buyutuyorum bidigimi bi kitabi cok onceden duymustum ve almaya firsatim.olmamisti simdi gorunce bide ucuz alip okumak istedim zaten dedim ya oyle cocugu soyle bututun boyle yapin demiyo onun icin sevdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…