Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamün aleyküm...
ay erkek evde olunca iş bitmiyor anacım: )
büyük çaplı olmasada karınca gibi bir faaliyet içinde oluyor kadın durmadan... farkında olmadan kullanılıyorsun eşin tarafından: DDD
sağolsun bazen bende onu kullanıyorum ama: )
e hayat müşterek değilmi
grip gibiydi biraz eşimin hali gece, çoğunluğu gribe döndü bugün artık, aman bana geçmese iyi olacak.
bugün izin aldı geldi işten.
biraz izin alıp dinlenme niyetinde ama bakalım kesin bişey yok ortada.

ben doğurana kadar fıstık olcakmışta hava neyim atcakmış mış mışta mış...yesinler havanııı....sende makarna ye...
Firsatci gebe adapte olamadim daha bayramdan ciktik

olcam len fistik gibi oluncada burayi terkedicem ardima bakarsam bonus degilim..

Bu topige gelenler benden bahsedicek kilolu ama gururlu binis diye o zamana bi hayrat yaptiririm siteye

selamun aleyküüüüümm :)
hala hamile gibi hissetmesem de bir sorun yok şükür ki :) stabil ilerliyorum :)
eee bi kaç gündür girip okuyorum ama yazamadım pek. ailevi bazı durumlar oldu uğradım ama çok neşem yoktu yani.
sonracıma sonraki gün sinemaya gittik gezdik falan.
bi de enteresan bi şekilde geceleri uyuyamıyorum. öyle olunca da bütün gün uykulu uykulu geziyorum.. bugün de biraz evi derleyip topladım derken gelebildim aranıza..
geçmiş olsun eşine canım :) sana da tabi.. ve dikkat et kendine...
Gunaydin
Bonus bencede yeter hadi toparla bizi
Meyra gecmis olsun canim aman dikkat et kendine
Elif. Yolcu siz nasilsiniz bebisler nasil
iyidir inşallah teyzeleri :)
çok sağol yolcuuuuu :) ben de bayramın 2. günü gezmeye gitmiştim o zaman aldım kitap ama açıp okuyamadım henüz :)

Nisan arkadasim hedefin ulasilmayacak bir hedef degil boyle kararli olursan mutlaka yaparsin ins.

Elifff ugramadin iki gundur umarim iyisindir. Hayir okulada gitmiyon bi ugra iste
bonusum sağol düşündüğün için canımcım :) iyiyim elhamdülillah bi sorunum kalmadı çok şükür..

Meyra gecmis olsun aman sen dikkat et :)

sağol canım: )

sağol canımmm...

midem biraz rahatsızdı, öyle olunca beyaz peynirle ekmek yiyim dedim iyi geliyor genelde, halbuki peyniri daha yeni aldık üretimi de yeni ama hem ekşiydi hemde artık asitlenmeye başlamış yakıcı, vesselam yağmurdan kaçarken doluya tutuldum mideme peynirden sonra birde yanma eklendi: ))))
gülermisin ağlarmısın: )

Gunaydin kizlar
Biz bayram tatil dinlemiyoruz 6 da ayaga kalkiyoruz

oh ne güzel...
canım prof.nevzat tarhanın kitapları şahane bence, psikiyatri kendisi, mutlaka ergenlikle ilgili kitaplarıda vardır bence, araştır kitaplarını, ergenlikle ilgili olarak nevzat beyin kitabını önerebilirim.

bende dedim nerde bu kız: )
bebekte iyi çok şükür teyzesi: )
sırada esracan var kayıp olan, birden o da kayboldu ortadan, hala meraktayım onu...
inş iyidir...

geçmiş olsun ablacım.

kızlar yeni gelecek olanı kıskanıyorlarmı? yaksa heycanla istiyorlarmı?
belki küçük biraz kıskanabilir, eh pabucu dama atılıyor ne de olsa: )

Gunaydin gunumuz aydin olsun insallah... Ağşam bana cevap yazmayan simdide yatan asuman sanada gunaydin :)

Frida.....ses ver....
Kasimpati....ses ver....
Dafi...ses ver...
Esracan...ses ver...
Elifunda....ses ver...
Ezgi...ses ver....

Yena....ses soluk el kol boy ne bulursan ver :)

Meyraaa :) bende iki ay beyazz peynirli tost yemistim sadece...paket peynirler alma onlar cabuk eksiyo bende hic sevmem oyle.

Ben beyaz peyniride 15 yasnda falandim yedigimde ondan once hic yemedim yememisim aklima geldi birden. Bizim pazarda bi peynirci vardi eski ordan yumusak surme beyaz peynir alirdik kizarmis ekmege surerdik cok guzel olurdu beya :) ben oyle alistim peynire

Günaydın bonuscum
Dün azcık yoruldum bir de başım ağrıdı ses soluk çıkaramadım
Altını aldım Cumartesi düğünde takarım inşallah
Büyük kızım da küpelerini değiştirdi
Alacakları vardı onları hallettik geldik
Dün epey karışık yedim yemek yemedim tabii mideyi bozdum bir yandan da başağrısı olunca süper bir gece geçirdim
Makarnayı da nasıl yaptıysan benim bile canım çekti ellerine sağlık

Tereyagli domatesli yaptim dahada var bugun agzima surmeyi dusunmuyorum ins nefsime sahip olabilirim. Zeynebin diline dusmekte var ucunda. Bi pazara gidimde ins gerekli diyet ekipmanini alim

Tereyagli domatesli yaptim dahada var bugun agzima surmeyi dusunmuyorum ins nefsime sahip olabilirim. Zeynebin diline dusmekte var ucunda. Bi pazara gidimde ins gerekli diyet ekipmanini alim
Bugün dünkü kadar güzel değildir zaten :)
Ben sabaha kadar wc yollarında olunca kilo vermişim tabii
Cumaya kadar aynen korusam yeter bana.
Daha kahvaltı yapmadık eşim yedi gidecek kızlarla yaparız biz de
Benim de planım yağsız tost yemek akşam da köfte ve biber Dolması var bol da su içersem bugün başarılı olur benim için

Bende tarcnli sut ictim 11 de yemegim yok oglen ne yesemki?

Vay asu hatun sizi boyle istekli gormek ne guzel..:) topigin 3 te 1 i gebe zaten digerlerindede ses seda yok accuk enerjim var onuda harciyom buralara

Selamün aleykümm...

Firsatci gebe adapte olamadim daha bayramdan ciktik

olcam len fistik gibi oluncada burayi terkedicem ardima bakarsam bonus degilim..

Bu topige gelenler benden bahsedicek kilolu ama gururlu binis diye o zamana bi hayrat yaptiririm siteye

yavv he he...

kıskançlık yok canım şimdilik hevesle bekliyolar ama doğumdan sonra birazda olsa olur muhtemelen...ama şimdiden bebek gelince şöyle olucak böyle olucak anlatarak hazırlıyorum onları büyüğü tecrübelide küçüğüm diyoki sen şimdi salla beni ayağında kardeşim gelince onu sallarsın bende yatağımda yatarım vs vs...halbuki genelde kendi uyuyo sallamayı uzun zamandır bıraktım ama bazen yastık alıp geliyo salla diye ozamanda öyle diyo...

Cayin yaninda bi tanecik tofi yemis olabilirim
afiyet olsun....ye tabi nolcakki...

ilk lezzeti olmadığından değil yani dilime düşcen diye yemicen öylemi hahay yemedim hiç öyle olsa tofimi neydi onuda yemezdinn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…