Ellerim kirilaydida o makarnayi oyle lezzetli yapmiyaydim tabagima koymiyaydim
ben doğurana kadar fıstık olcakmışta hava neyim atcakmış mış mışta mış...yesinler havanııı....sende makarna ye...
geçmiş olsun eşine canım :) sana da tabi.. ve dikkat et kendine...Selamün aleyküm...
Eşim biraz üşütmüş, bulantı boğaz ağrısı ateş var birazda, kendini yatağa zor attı, havalardan oldu, bi sıcak bi soğuk...
Bi adaçayı yaptım, 3te birini ancak içti, yeni uyudu şükür, uyuyamadı da.
Biraz bende de var soğuk algınlığı ama onunki kadar değil. Ben gündüz ıhlamur içmiştim o iyi geldi galiba bana.
iyidir inşallah teyzeleri :)Gunaydin
Bonus bencede yeter hadi toparla bizi
Meyra gecmis olsun canim aman dikkat et kendine
Elif. Yolcu siz nasilsiniz bebisler nasil
çok sağol yolcuuuuu :) ben de bayramın 2. günü gezmeye gitmiştim o zaman aldım kitap ama açıp okuyamadım henüz :)Selamün aleykümmm...
ben geldimm...kusura bakmayın bayramlaşamadan gitmek durumunda kaldım...arefe gününden annemlere geçtik ve dün gece geldik çok yoğun kalabalık geçti vaktim olmadı hiç gelip selam vermeye..gerçi bi iş yaptığımda yoktu sağolsun anem hiç bişeye el sürdürmedi...byaram gerçekten bayram oldu bana daha iyiyim şuan hamilelik bulantılarının yanı sıra oruçta canıma okumuş benim onu anladım...uyku hali ve bulantılar devam ama şiddetli mide ağrıları sancıları bitti inş tekrarlamaz...okadar susuz kalmışımki bayramın ilk günü 25 bardak su içmişim resmen ama elimde olmadan yemek aramadım hep su istedi canım....bende haberler böyle işte bugunde geç kalktım kızları yedirdi ocağa yemek koydum bılaşıkları yıkadım geldim bir arada gidip çamaşırları katlamalıyım...ya buarada ütüm bozuldu o bile isyan etti artık bana...bir sürüde yapılacak var oysa artık annemden idare edicem maasa kadar..
elifcimm çok sevindim canım yaa Rabbim hayrılısıyla kucağınada almayı nasip etsin inş...
bak bakk hemen dışla bizi biz sana öylemi yaptık bonus kafa...
sağol canım Allah razı olsun..
evet canım 7 haftamız bitiyo yarın...heveslendinse darısı başına diyelim ozaman...
niyeyse benimde içimde öyle bir his var...sıradaki haber kimden gelicek acaba....nursenamı acep...
elh canım iyiyiz..bebişte iyi gibi şimdilik kendisini içimde pek hissetmesemde belirtiler iyi olduğunu gösteriyo...
sen nasılsın...
önerdiğin kitaba denk gelirsem alırım inş canım ama zaten ilk kıza hamileyken okadar çok kitap almışımki hamilelikle başlayıp onlu yaşlara kadar yaklaşık 20 tane her nevi kitap var elimde gözüm dönmüş resmen ve hepsini bi kaç kere okudum bu sefer doğaçlama takılmak istiyom açıkcası kitap okumak falan istemiyom...vaktimde yok zaten birinin ödevler diğerinin wc molalarından başka bişeye sıra gelmiyo...
Zeyneppppseni seviyo olabilirim ama bu seni yolmam sana dokunmam anlamina gelmiyo bebeyi kendin istedin len sikayet ettigini duymim
Hem ben sizi dislamiyorum size ayricalik taniyorumben tektim gebeyken len siz simcik ucunuz bi basladinizmi 2 ay sonra yemeye gorucem ben sizi bizi yoldan cikarmak yok
Sen dogurana kadan incelip gerekli nispeti neyin yapmaliyim
Bak meyraya nispet yapim diye dusunmuyorum sende bisey var benim satasma durtumu kiprastiranen son daykonun yas olayini hatirliyondur pis satasirim he
Ha o dogaclama konusuna katiliyorum 3.de ben iyice rahat oldum
bonusum sağol düşündüğün için canımcım :) iyiyim elhamdülillah bi sorunum kalmadı çok şükür..Nisan arkadasim hedefin ulasilmayacak bir hedef degil boyle kararli olursan mutlaka yaparsin ins.
Elifff ugramadin iki gundur umarim iyisindir. Hayir okulada gitmiyon bi ugra iste
Meyra gecmis olsun aman sen dikkat et :)
selamun aleyküüüüümm :)
hala hamile gibi hissetmesem de bir sorun yok şükür ki :) stabil ilerliyorum :)
eee bi kaç gündür girip okuyorum ama yazamadım pek. ailevi bazı durumlar oldu uğradım ama çok neşem yoktu yani.
sonracıma sonraki gün sinemaya gittik gezdik falan.
bi de enteresan bi şekilde geceleri uyuyamıyorum. öyle olunca da bütün gün uykulu uykulu geziyorum.. bugün de biraz evi derleyip topladım derken gelebildim aranıza..
geçmiş olsun eşine canım :) sana da tabi.. ve dikkat et kendine...
iyidir inşallah teyzeleri :)
çok sağol yolcuuuuu :) ben de bayramın 2. günü gezmeye gitmiştim o zaman aldım kitap ama açıp okuyamadım henüz :)
bonusum sağol düşündüğün için canımcım :) iyiyim elhamdülillah bi sorunum kalmadı çok şükür..
Gunaydin kizlar
Biz bayram tatil dinlemiyoruz 6 da ayaga kalkiyoruz
slm kizlar oncelikle herkese ii bayramlar.ALLAH bidaha nasip eder insallah orucu bize. 2haftalik internt bozuklugundan giremedim cuma gunu yapildi bir iki gune olur denildi bugun denedim olmus. bayram temzligi tatli pasta derken orucu 5gun onceden bitirdim. cuma gunu hic uyumadim salak gibi temizlik kahvalti icin pogcalar borekler igrastim sabah 6 da namaza yolladm esimi. sonra gorumceler kuzenler yogenler derken ev oldu dugun evi. anliycaniz hasatim cikti.kaynanamlar sali gunu gidiyolar. esimle bas basa kaliyorum.. neyse benden havadiler bukadar.
Hayırlı mutlu huzurlu haftalar
Meyracım eşine de sana da şifalar dilerim
Ben de dikkat etmeye çalışıyorum aslında Bayram boyu bile çok abartmadım bence :))
Bugün de 91 kiloyla yola devam diyorum gerçi sabahın köründe kalkıp bir adet çikolata bir de incirli Fındıklı bişeyler yedim ama reglden diyerek kendime kızmıyorum
Sabaha kadar belim ağrıdı şimdi de devam ediyor ama daha iyi
Kızlar kahvaltı sofrasını topluyorlar şimdi daha sonra çarşıya ineceğiz beraber giderken yürürüz diye düşünüyorum
Hafta sonu arkadaşımın oğlu evlenecek ona altın alacağım büyük kızım da küpesini değiştirecek Sıcakta fazla gezemem çabuk döneriz
Selamün aleykümmm...
ben geldimm...kusura bakmayın bayramlaşamadan gitmek durumunda kaldım...arefe gününden annemlere geçtik ve dün gece geldik çok yoğun kalabalık geçti vaktim olmadı hiç gelip selam vermeye..gerçi bi iş yaptığımda yoktu sağolsun anem hiç bişeye el sürdürmedi...byaram gerçekten bayram oldu bana daha iyiyim şuan hamilelik bulantılarının yanı sıra oruçta canıma okumuş benim onu anladım...uyku hali ve bulantılar devam ama şiddetli mide ağrıları sancıları bitti inş tekrarlamaz...okadar susuz kalmışımki bayramın ilk günü 25 bardak su içmişim resmen ama elimde olmadan yemek aramadım hep su istedi canım....bende haberler böyle işte bugunde geç kalktım kızları yedirdi ocağa yemek koydum bılaşıkları yıkadım geldim bir arada gidip çamaşırları katlamalıyım...ya buarada ütüm bozuldu o bile isyan etti artık bana...bir sürüde yapılacak var oysa artık annemden idare edicem maasa kadar..
elifcimm çok sevindim canım yaa Rabbim hayrılısıyla kucağınada almayı nasip etsin inş...
bak bakk hemen dışla bizi biz sana öylemi yaptık bonus kafa...
sağol canım Allah razı olsun..
evet canım 7 haftamız bitiyo yarın...heveslendinse darısı başına diyelim ozaman...
niyeyse benimde içimde öyle bir his var...sıradaki haber kimden gelicek acaba....nursenamı acep...
elh canım iyiyiz..bebişte iyi gibi şimdilik kendisini içimde pek hissetmesemde belirtiler iyi olduğunu gösteriyo...
sen nasılsın...
önerdiğin kitaba denk gelirsem alırım inş canım ama zaten ilk kıza hamileyken okadar çok kitap almışımki hamilelikle başlayıp onlu yaşlara kadar yaklaşık 20 tane her nevi kitap var elimde gözüm dönmüş resmen ve hepsini bi kaç kere okudum bu sefer doğaçlama takılmak istiyom açıkcası kitap okumak falan istemiyom...vaktimde yok zaten birinin ödevler diğerinin wc molalarından başka bişeye sıra gelmiyo...
Günaydın bonuscumGunaydin gunumuz aydin olsun insallah... Ağşam bana cevap yazmayan simdide yatan asuman sanada gunaydin :)
Frida.....ses ver....
Kasimpati....ses ver....
Dafi...ses ver...
Esracan...ses ver...
Elifunda....ses ver...
Ezgi...ses ver....
Yena....ses soluk el kol boy ne bulursan ver :)
Günaydın bonuscum
Dün azcık yoruldum bir de başım ağrıdı ses soluk çıkaramadım
Altını aldım Cumartesi düğünde takarım inşallah
Büyük kızım da küpelerini değiştirdi
Alacakları vardı onları hallettik geldik
Dün epey karışık yedim yemek yemedim tabii mideyi bozdum bir yandan da başağrısı olunca süper bir gece geçirdim
Makarnayı da nasıl yaptıysan benim bile canım çekti ellerine sağlık
Bugün dünkü kadar güzel değildir zaten :)Tereyagli domatesli yaptim dahada var bugun agzima surmeyi dusunmuyorum ins nefsime sahip olabilirim. Zeynebin diline dusmekte var ucunda. Bi pazara gidimde ins gerekli diyet ekipmanini alim
Firsatci gebe adapte olamadim daha bayramdan ciktik
olcam len fistik gibi oluncada burayi terkedicem ardima bakarsam bonus degilim..
Bu topige gelenler benden bahsedicek kilolu ama gururlu binis diyeo zamana bi hayrat yaptiririm siteye
oh ne güzel...
canım prof.nevzat tarhanın kitapları şahane bence, psikiyatri kendisi, mutlaka ergenlikle ilgili kitaplarıda vardır bence, araştır kitaplarını, ergenlikle ilgili olarak nevzat beyin kitabını önerebilirim.
bende dedim nerde bu kız: )
bebekte iyi çok şükür teyzesi: )
sırada esracan var kayıp olan, birden o da kayboldu ortadan, hala meraktayım onu...
inş iyidir...
geçmiş olsun ablacım.
kızlar yeni gelecek olanı kıskanıyorlarmı? yaksa heycanla istiyorlarmı?
belki küçük biraz kıskanabilir, eh pabucu dama atılıyor ne de olsa: )
afiyet olsun....ye tabi nolcakki...Cayin yaninda bi tanecik tofi yemis olabilirim
Tereyagli domatesli yaptim dahada var bugun agzima surmeyi dusunmuyorum ins nefsime sahip olabilirim. Zeynebin diline dusmekte var ucunda. Bi pazara gidimde ins gerekli diyet ekipmanini alim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?