Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ula sirf buraya yazicam diye hafif bisyler yedim ohh canima degsin

Bi ufak tabak karpuz, 2-3 dilim peynir, bir dilimden bolunmus esmer ekmek nihahahaaa
Ayricada o tofi kadar basina ne dussun bilemedim

afiyet olsun dedim be bişe dedim sanki...ayrıca bi itirafta bulunayımmı tofinin ne oldugunu bilmiyodum niyeyse topkek gibi bişey canlanmıştı okunyunca aklımda şimdi netten baktımda öyle olmadığını daha bolllll kalori oldugunu öğrendim oyuzden ayrıca tebrik ediyorum senii...

bende acıktımm hiç kalkıp bişeyler yiyesim yok biri yemek yapsada hazır yesem ne guzel olurr...

Ula sirf buraya yazicam diye hafif bisyler yedim ohh canima degsin

Bi ufak tabak karpuz, 2-3 dilim peynir, bir dilimden bolunmus esmer ekmek nihahahaaa
Ayricada o tofi kadar basina ne dussun bilemedim
Yazmata basladın demek iyi yaptın salla bizi bende buraya yazdıgım donemler az yıyorum baslayım bende yazmaya bari

Herkes çok iyidir umarım.. İzmir öylesine sıcak ki anlatılmaz ancak yaşanır...Resmen buhar kazanın içinde gibi hissediliyor dışarı çıkıldığın da..Çok bunalıyorum sene başında kestirdiğim saçlarımı uzatmaya karar verdim şöyle enseme değdikçe kafayı yiyecek gibi oluyorum...Ben de yeni yetme kızlar gibi bir yığın toka takıyorum kafama :))
Çok önemli dimi anlattıklarım Suruçta 31 geleceği parlak genç b.k yoluna gitti ben uzamakta olan saçlarımdan bahsediyorum...
Gerçi hiç birimiz konuya değinmedik bile..Oysa hepimizin başına gelebilirdi, misal ailecek avm de dolaşırken bitane beyni alınmış canlı bombaya bakar Allah korusun...

Hepinizi çok seviyorum özellikle bir kaç kişiye bayılıyorum ama üzüldüm sanki duyarsızlığa..Yeri değil burası belki ama hani herşeyi paylaşıyoruz ya o bakımdan buruldum biraz...
Sosyalist yahut faşist olmamız yaşaşmımızın başkalarının dilinin ucun da karar verdim hadi çek pimi olmamalı dimi..
Ülkemi çok seviyorum iki çocuğum var ve ben sürekli maddi manevi kaygı içindeyim sanki sığıntı gibiyim kendi toprağım da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…