Çok etkili olduğunuz belirtmek istiyorum tugba hn. :)
Bu gece uyuyabilmek istiyorum son iki gecem hiç hoş değildi
Tercih sonuçları belki yarın açıklanır o da Kafamı meşgul ediyor
Vazifemiz iste :)
Duyarsizlik demissin dogruda demissin belki. Simdi ben sana sorayim konuyu gundemi bilipte burda hic deginmeyenmidir duyarsiz, yoksa nasilsa gundeme iyi kotu hic bir etkisinin olmadigini kabullenip gundemi takip etmeyen kendi kucuk capli dunyasinda yasayanmidir duyarsiz?
İyi geceler canımİyi geceler asucum bonus gitti galiba...
Allah rahatlık versin...
Herkes çok iyidir umarım.. İzmir öylesine sıcak ki anlatılmaz ancak yaşanır...Resmen buhar kazanın içinde gibi hissediliyor dışarı çıkıldığın da..Çok bunalıyorum sene başında kestirdiğim saçlarımı uzatmaya karar verdim şöyle enseme değdikçe kafayı yiyecek gibi oluyorum...Ben de yeni yetme kızlar gibi bir yığın toka takıyorum kafama :))
Çok önemli dimi anlattıklarım Suruçta 31 geleceği parlak genç b.k yoluna gitti ben uzamakta olan saçlarımdan bahsediyorum...
Gerçi hiç birimiz konuya değinmedik bile..Oysa hepimizin başına gelebilirdi, misal ailecek avm de dolaşırken bitane beyni alınmış canlı bombaya bakar Allah korusun...
Hepinizi çok seviyorum özellikle bir kaç kişiye bayılıyorum ama üzüldüm sanki duyarsızlığa..Yeri değil burası belki ama hani herşeyi paylaşıyoruz ya o bakımdan buruldum biraz...
Sosyalist yahut faşist olmamız yaşaşmımızın başkalarının dilinin ucun da karar verdim hadi çek pimi olmamalı dimi..
Ülkemi çok seviyorum iki çocuğum var ve ben sürekli maddi manevi kaygı içindeyim sanki sığıntı gibiyim kendi toprağım da..
iyi geceler uğrayamadım pek geçmişide okuyamadım 2 gündür çok fenayım dün özelikle öyle çok ağladımki bugün baş ağrısından tüm gün yataktaydım çıkmakta istemedim zaten biraz önceye kadar kızıma gel dışarı çıkıp biraz yürüyüş yapalım dedim temiz hava iyi geldii
tamin etiğiniz gibi bende suruca üzüldüm gencecik insanlar çoğu ünüversite öğrencisi doktor olanımı dersin sosyolog olanımı yada avukat hepsi var yazık değilmii çoğumuz anneyiz bir evlat ne zorluklarla yetişiyor ölenlerin annelerinin yerine kendimi koymaya çalıştığımda ki bunu yapamıyorum hayat benim için bitmiş olur herhalde ....
Allah kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin
seni anlıyorum canım aynı duyguları bende yaşıyor ve paylaşıyorum. genel olarak topikte arkadaşların bir sıkıntısı ve olayı varsa yazmayada vaktim varsa atlamadan kendimi onun yerine koyarak samimi bir şekilde cevaplamaya çalışıyorum tabiki bende insanım hatalarım veya gözden kaçırdığım mesajlar vardır. aynı samimiyetide bekliyorum ki geçen günlerde pekte öyle olmadığını anladım mağlesef! şu topikte farklılıklarımızla birbirimizi sevebiliriz veya anlamaya çalışabiliriz gibii geliyor
Allah kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin
seni anlıyorum canım aynı duyguları bende yaşıyor ve paylaşıyorum. genel olarak topikte arkadaşların bir sıkıntısı ve olayı varsa yazmayada vaktim varsa atlamadan kendimi onun yerine koyarak samimi bir şekilde cevaplamaya çalışıyorum tabiki bende insanım hatalarım veya gözden kaçırdığım mesajlar vardır. aynı samimiyetide bekliyorum ki geçen günlerde pekte öyle olmadığını anladım mağlesef! şu topikte farklılıklarımızla birbirimizi sevebiliriz veya anlamaya çalışabiliriz gibii geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?