Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok etkili olduğunuz belirtmek istiyorum tugba hn. :)

Vazifemiz iste :)

Duyarsizlik demissin dogruda demissin belki. Simdi ben sana sorayim konuyu gundemi bilipte burda hic deginmeyenmidir duyarsiz, yoksa nasilsa gundeme iyi kotu hic bir etkisinin olmadigini kabullenip gundemi takip etmeyen kendi kucuk capli dunyasinda yasayanmidir duyarsiz?

Elbette ikinci şık..ve öylesine çok ki..
Örneğin çalıştığım yer de bir kez bile konusu açılmadı pardon sabah facede gezen bir arkadaş bişeyler söyledi o kadar..
bir de aaa tıp öğrenci de varmış aralarında ne ilginç dedi...

Bonus gitmedide duyguyla ugrasti en sonunda uyudu.
Iste bende bayramla birlikte o 2. Şıktayım yena.
Kendi hayatimda oyle bunalip ters duz olup dusup kalkip yasiyorumki kendim kendime agir geliyorum. Ve boyle anlarda ilk isim dis dunyayi kapatmak oluyo. En son bayramin 3.gunu bi haberlere baktim cok kisa sureli o kadar.

Insan olmak duyarliligi getiriyo elbette demekki ben bazen kendi insanligimi olduruyorum ya da uyutuyorum. Tabiki bende onlarin yerinde olabilirdim ve eger yasasaydim tek dusundugum sey sanirim farkedilmek onemsenmek olurdu.

iyi geceler uğrayamadım pek geçmişide okuyamadım 2 gündür çok fenayım dün özelikle öyle çok ağladımki bugün baş ağrısından tüm gün yataktaydım çıkmakta istemedim zaten biraz önceye kadar kızıma gel dışarı çıkıp biraz yürüyüş yapalım dedim temiz hava iyi geldii
tamin etiğiniz gibi bende suruca üzüldüm gencecik insanlar çoğu ünüversite öğrencisi doktor olanımı dersin sosyolog olanımı yada avukat hepsi var yazık değilmii çoğumuz anneyiz bir evlat ne zorluklarla yetişiyor ölenlerin annelerinin yerine kendimi koymaya çalıştığımda ki bunu yapamıyorum hayat benim için bitmiş olur herhalde ....

seni anlıyorum canım aynı duyguları bende yaşıyor ve paylaşıyorum. genel olarak topikte arkadaşların bir sıkıntısı ve olayı varsa yazmayada vaktim varsa atlamadan kendimi onun yerine koyarak samimi bir şekilde cevaplamaya çalışıyorum tabiki bende insanım hatalarım veya gözden kaçırdığım mesajlar vardır. aynı samimiyetide bekliyorum ki geçen günlerde pekte öyle olmadığını anladım mağlesef! şu topikte farklılıklarımızla birbirimizi sevebiliriz veya anlamaya çalışabiliriz gibii geliyor

iyi akşamlar nasılsınız arkadaşlar...
nhytlz sağol canım beni düşündüğün için...tabiki insan olmak önemli olan orası burası olmaz merhametli her insan bakar yani bende ayvalikliyim ama 7 sene kayinvalide ile beraber oturdu.m...
elif hamileymissin canım gozunuzaydin kac yıllık e vliydin istiyor dun sanırım
geçmişi okuyamiyorum annemin yarin hastane kontrolü var alçı yi çıkarırsa doktor evine gidecek...bu arada ev arıyoruz bir tane bulduk yarin ona bakacağız ev tasimada bonusu oldu bana...çocuklara kim bak ucak bilmiyorum bir tane yardım eden akrabamiz yok allah bana sabır güç kuvvet versin de hepsinin üstesinden geleyim

Allah sabir versin ins tamda dedigin gibi oluruz.

Yenanin sitemide bu yuzden sanirim. Ve en cok bize sitem ettiginide biliyorum

Allah kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin

Amin canım hayat çok kısa ve zor maddi zorluklar kadın olmanın zorlukları anne olmanın zorlukları yükümüz çok ağır şurda birbirimizin dilinden anlarız dimii ...
yarın sanada kolay gelsin misafirin var herhalde bende yarın zorunlu olarak kendimi toparlarım evi çok boşladım eşim yarın akşam gelicek şöyle bir çeki düzen veririrm eve kendime ..
okul içinde hayırlısı neyse o olsun kızının mutlu olacağı bir meslek olsun inşallah canım :)

Oyle olmadigini anladim derken? Bisey varsa dusundugumuz acik acik yazalim ortaya soylemeyelim.

Abla kardes gibiyiz hepimiz ben oyle goruyorum en azindan tabiki dertte konusucaz sitemde edicez. Burda yeteri kadar farkliliklarimizla birbirimizi seviyoruz zaten bu daha nasil olabilir ki?
Hepimizin nefes alma yeri burasi kendi adima konusayim benim nefes alma yerim. En cok geyigi ben yaptigim icin en duyarsiz gorundugumun farkindayim oyleyimdir belkide bilmem. Ama bunun icin burda yargilanmakda istemem.

Dun olan bir olayi ben bugun ogrendim ki bunu hepimiz yasayabiliriz. Dun ogrenseydimde yinede burda konusmayabilirdim. Bundan hic bahsetmedim diye en sevdigim arkadaslarimin beni ve diger herkesi duyarsiz gibi gostermeside pek iyi olmadi.

Allah kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin

Amin.

Niye ne olduki geçen günlerde, benim dikkatimi çeken bişey olmadı hiç?

Bonus benim sitemimim çoğu sadece suruç olayı değil en azından bağzı arkadaşların veya senin hayat koşuşturmasında habere bakmadığnızı anlayabilirim örnek olarak mesela derin başı o kadar kalabalık ve yoğunki kadıncağızın değil gündemi takip etmek kendini dinleyecek vakti yok beli bu ara mesajlara cevap verememesi bile normal zaten dediğin gibi benim içinde burası nefes alma
yeri fakat o kadarda yüzeysel olsun istemezdim

Geyik dersen tabiki olucak bizde yapıyoruz senin iyi enerjin hepimize yansıyor sağol ama geçenlerde kendi iş durumundan bahsetim bir yorum yok !( bu durum sadece senle ilgili değil genel)Yada seni gerçekten o anki tüm samimiyetimle büyükçekmeceye çağırdım yine yanıt yok bu seferde ben kendi kendime fazlamı oldum acaba diye düşünmeye başladım .....

Frida guzel arkadasim insan bazen msjlari atlayabilir yada unutabilir. Eger ciddi anlamda bir kirginlik hissedersen bizden yana bunu mutlaka soylemelisin.

Ve herseyi paylasiyoruz evet ama bazen atlanabilir bazi seyler bunlarin sorun olmamasin lazim. Misal ben asuman ablaya kizin okuluyla ilgili hicbisey sormadim cunku bilgimin olmadigi bir konu siz konusursaniz sizi okuyorum o kadar. Asuman ablaninda buna alinacagini sanmiyorum.

Boyle dusunursek sonu yok bunun gunaydin msjlari bile laf edilebilir. Benim gercekren gozumden kacmis kusuruma bakma pazar gunu orda sahildeydim ve aklima geldin bunu bile yazmayi unuttum.

Bugun sut icerken resmini cektim buraya koyim diye onuda gondermeyi unuttum.

Neyse uzamasin daha bana vesile oldunuz ogrendim sagolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…