Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kulaklarım çınladı uyutmadınız beni..

Bonus gerçekten öylemi düşünüyorsun.?

Ben sizi yargılamak için yazmadım haddim değil zaten...beni tanıdığınızı düşündüğüm hislerle yazdım yanılmışım demek ki. keşke anlamış olsaydınız..
Kaynana, görümce, koca, yemek tarifleri, baş ağrısı, mide bulantısı, çocuk hastalığı bir sürü şey özellikle ben diyet dışın da herşeyi paylaşıyorum bunu da paylaşabilirdik diyerek o sitemi yapmayı normal gördüm...

biraz ara vereyim ben buraya en iyisi..Farkın da olmadan hoş şeyler yazmamışım..Bu konunun uzamasını da istemiyorum fazla..
Zaten diyet yapmıyorum olmuyor bir türlü..
Lİsteyi ekliyorum uygun arkadaşlarımızdan biri devam ederse sevinirim ben vakit çok zor ayırıyorum resmen fedakarlık yapıyorum burası için...

Son düzenleme:
Kulaklarım çınladı uyutmadınız beni..

Bonus gerçekten öylemi düşünüyorsun.?
Tamamen degil kismen...sonucta ne konusuyosak samimiyetle konusuyoruz bunuda biliyorum herhangi bi art niyet olmadigini cogu seyin duygusallikla yazildigini.

Kotu bisey dusunmuyorum yani sizde dusunmeyin demeye getiriyorum iste. Ben ilk sen yazinca duydum topikle ilgili bisey yazmayip sadece olaya olan uzuntunu deseydin buna herkesin ayni sekilde cvp vereceginden eminim. Alinganlikta degil yanlis anlasilma hissi

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]No[/TD]
[TD]Kullanıcı[/TD]
[TD]1.Hafta[/TD]
[TD]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]2.Hafta[/TD]
[TD]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]3.Hafta[/TD]
[TD]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]4.Hafta[/TD]
[TD]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Asumanzeynep[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD].92,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]91[/TD]
[TD]-1,5[/TD]
[TD]91[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]-1,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]bengisu022[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]-0,9[/TD]
[TD].89,1[/TD]
[TD]+0,1[/TD]
[TD]89,5[/TD]
[TD]+0,4[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]102,4[/TD]
[TD]-1,8[/TD]
[TD]102,4[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]103[/TD]
[TD]+0,6[/TD]
[TD]103[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]elifunda[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]Meyra[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]86,8[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]88,8[/TD]
[TD]+2[/TD]
[TD]87,8[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]87,6[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD]+0,8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]Esracan528[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]94[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]Nursena[/TD]
[TD]92[/TD]
[TD]-1,5[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD]91,5[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]Kasımpatı35[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]106,6[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]106,3[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD]105,6[/TD]
[TD]-0,7[/TD]
[TD]-1[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]74FRIDA[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]+1,8[/TD]
[TD]109,1[/TD]
[TD]-0,9[/TD]
[TD]108,3[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD]107,5[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD]-2,7[/TD]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]Derin[/TD]
[TD]122,5[/TD]
[TD]-1,5[/TD]
[TD]122,7[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD]122,3[/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[TD]121,3[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]-2,7[/TD]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]Mavipatikler[/TD]
[TD]91,7[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD]91,7[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]91,7[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]90,5[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD]-1,5[/TD]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]Elif1503[/TD]
[TD]93,5[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD]92,3[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD]92,3[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]AynilEzgi[/TD]
[TD]98,5[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD]97,5[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]0[/TD]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]Moruçlukalem[/TD]
[TD]87,8[/TD]
[TD]-2[/TD]
[TD]85,9[/TD]
[TD]-1,9[/TD]
[TD]84,9[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]84,9[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]-4,9[/TD]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]Dafi[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]95[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]94[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]93,5[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD]-1,5[/TD]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]Nisan34[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]91,9[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]-1,9[/TD]
[TD]88,9[/TD]
[TD]-1,1[/TD]
[TD]-3[/TD]
[TR]

[/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TABLE][TR][TR][TR][TR][TR][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]

Büyükçekmece olayı nasıl oldu biliyormusun annemin ve kardeşimin evi ama ben bu on gün içinde ev boş olduğu için sevdiğim arkadaşlarımı götürüp kaldım da ev otamı değilde bahçe ortamıydı yanı neyse ...

Ben bursaya gideceğim zaman dafi vaktin varsa kahve içmeye beklerim dediğinde çok
mutlu olmuştum gidemeyeceğimi

eşimin ameliyatı için bursada bulunacağını anlatıp teşekkür ettim belki o zaman zarfında belki kendi bile müsait olamıyacaktı mağlup sürekli köye gidip geliyor ve başı kalabalık ama hiç unutmadım

Ya niye paylasmayalim tabiki paylasirdik bilseydim. Ama ben demiyosam sen de oburu desin kimse kimseden beklemesin bu basit biseymiki gormezden gelelim.

Sende kimsede beni yanlis anlamasin lutfen insan sevdigine sitem eder cunku beklentisi vardir. Gunduz konustuk bisey demedin sen bana kotu oldugunuda demedin burda okuyunca garibime gitti senin bisey dusunmeden yazdigin gibi bende yazdim oyle.

Oldumu boyle....benide cikar o zaman...

Ya vallahi ben bu sekilde cagirdigin bi msj okumadim.. Atladigim bi zamana denk gelmis demekki. Niye cvp vermiyeyim ciddiye almiyayim. Dedim ya orda aklima geldin icimdende gecti ben oyle her yere rahat giden biri olsam yakiniz mutlaka gorusurduk diye icinden gecirdim.

Keske hic bisey demeseydim ne diyim sen sitem ettin bende alindim sanirim bunun icin boyle cikmanmi lazim burdan?

Ben bilmedigim icin alindim heralde oyle anlik bisey zaten fridada yazinca girdim oyle yanlis bisey dediysem ozur dilerim.

Cok uzuldum uzuldugunude biliyorum baska ne diyim bilmiyorum

Hayirli geceler yeter konustugu artik biraz dinlensin bonus. O cok nazik parmaklari yoruldu sadece. Yoksa tastir kendisi.

Tamam benimde baş ağrım yeniden çoğaldı zaten yenacım seni anlıyorum bağzen yazım dilinde de kendimizi tam ifade edemiyoruz dediğin gibi her konuda konuşuyoruz da 31 genç can gitmiş onu neden konuşmayalım ...

Olay tamamen bonusun üzerine kalır gibi olduda öyle değil burda kaç kişiyiz ilaa konudan haberi olan insan vardı ayrıca ben kabul ediyorum bonus benim mesajımı okumamış ay daha ne yazacağımı bilemedim kasımpatıcım gelsede sizi beni paket
yapsa KÜSMEK yok burdan gitmekte
sabah ikinizde Burda olacaksınız ona göre !

Nilüfer abla kimse öyle olumsuz birşey demediki sana anladığım kadarıyla, neden bir süre ayrı kalayım diyorsun anlamadım ki, dostluk olesidir ara verilir mi böyle..
İnsanız hatalarımız hepimizin mutlaka olur ara ara, şuan birşey yazıp yazmamakta bile çok kararsız kaldım duşundum ya yanlış anlaşılırsam diye.
Ne bileyim herkes değerli benim için burada, ne oldu birden böyle anlamış değilim..
Gerçekten durduk yere bu gerginlik çok üzdü beni yaaa.

Gunaydin kizlar
Sevgili yena haklısın bahsetmemis olabiliriz ama duyarsız olduğumuz anlamına gelmez ki ben de gec duydum olanları hem de nasıl biliyor musun bir akrabamizin çocuğunun da orada ölen gencler arasında olduğunu öğrenerek akşamdan beri aklım almiyor yüreğim kaldırmıyor olanları ve çocuklarıma anlatmaya calisiyorum olanları cunku cok korktular ne yapacaklarını bilemediler gece uyuyamadilar korkudan Allah ülkemizi bölmek isteyenleri kahretsin insallah kim olursa olsun....
Hem küsmek yok gitmek yok ...
TAMAM?

Hem bilseydim de deginirmiydim bilemiyorum cunku boyle ortamlardan uzak kalmayı tercih ediyorum
Neyse bende konusmayi yeniden başlatmış oldum kusura bakmayin ama kendimi anlatma isteği duydum

Kızlar nazar mı değdi bize cık cık cık
üzücü bir olay yasandı evt yazmadık hiç birimiz hatta ben duydum sadece tv ızlemediğim için gec duydum rabbim kalanlara sabır versin.Buraya yazmak hiçde aklıma gelmedi evde uzun uzun konusuldu ama dua etmekten baska yapabileceğimiz bir sey yok.Kanayan yaramız malesef .

Kızlar toparlanalım artık oturmayamı geldik 3 gundur dıyetı bozsaödan 3 ltre su olayına basladım sonucu cuma gorucez hep beraber. Neler yıosunuz cakyırmadan gizli gizli diyet yapan varmı grlin beraber yapalım

Hassas arkadaşlarım benim kimse ne alınsın ne kırılsın ne de bir yere gitsin istemiyorum
Bazen bişeyler atlanıyor
Bazen şuna cevap yazayım diyip unutabiliyoruz
Bazen de sebepsiz cevap yazıp tepki veremiyoruz
Yazsak da yazmasak da Kasıtlı bir durum olduğunu sanmam da düşünmem de ben çoğu zaman hatta nerdeyse hiç bir zaman
Hata yanlış olsa dahi toparlamak lazım hoşgörmek lazım
Ne demek istediğimi ifade etmekte zorlansam da özetle hepimiz burdayız bir yere gitmek alınmak kırılmak yok olur mu canlarım

Selamün aleykümm....

Sağol sana da geçmiş olsun artmadan geçsin inşallah

sağol ablacım geçti çok şükür...

yaa bi yattım gelemedim neler olmuşş...kendi adıma duyarsızlıkmı bilmiyorum ama evde tv açıp haber izlemiyorum ben yüreğim kaldırmıyo günlerce etkisinden kurtulamıyorum..arada netten şöyle hızlıca bi göz atıyorum haberlere hepsi o...her namazımda ve her aklıma geldiğinde vatanım milletim için dua ediyorum elimden başkası gelmiyo...kısacası ben böyleyim böyle konuları konuşmakta çok üzüyo beni dolayısıyla fazla tepkisizim belki ama duyarsız denirmi bilemiyorum...oyüzden bu konunun açılmamış olmasının altında hiç böyle bir sebep aramadım....

yenacım bencede listeyi yapma zorluyo seni ama bırakma bizleri lütfen seni seviyoruz....

bonuscum sende bir yerlere gitmiyosun sakın hee kimle dalaşcam ben sonra...

kızlaaarr ben sizi samimiyetinize bayıldığım için aranızda olmak istiyodum yapmayın böyle... burda yazılmaması bence de duyarsızlık anlamına gelmez evet.. yena duyarsızlık olarak düşünmüş de olabilir bonusum o da öyle bakmış işte bakış açısı çok farklı.. bence hiç birimiz alınganlık yapmayalım he ben de abla-kardeş olarak görüyorum burda herkesi.. küsüp gitmeyin yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…