kızlar yarın ben ürgübe gidiyom 3 günlük cuma yokum kızlar beni aynı geçermisinizzzz unutmadan yazayım telaştan giremem belkim öpüyommm
kola içerken o 1 bardak kolanın içinde tam tamına 12 küp şeker olduğunu hatırlat kendini o zaman içmiyosun ben öyle yaptım kolayı çok severimde
kpss ye bu sene giricem 2 senedir kilo yüzünden çalışmadım bile bazı sorunlarım olmuştu kendimi kapamıştım canım cuma günü açıköğretime kaydımıda yaptırıcam bu sene benim meslek tavan yaptı okulöncesi mevburi oldu ya açıköğretim okurken daha avantajlı olucam inşallah düzenimi kurmaya başladımm
bu arada çıtırlarrrr havadisler büyük bende kendime bi güvenim geldi anlatamam düğünümüz vardı ben 1 hafta orda kaldım taliplerrr çoğaldıııııı kaydirigubbakcemile3 beğenilmek güzel demekki başarıyorum acaip motivasyon olduu diceksinizki dış görünüş önemli deil bende öyle düşünüyorum ama şimdi artık ilk etapta dış görünüşe bakılıyor bilirsinizzz :):):):enbuyukkk:
Merhabalar,
Bugün veli toplantımız vardı...Çoook tatlı bir sınıf öğretmenimiz var,branşı matematik..
İyi geçti..genelde herkes yabancı birbirine tabii..
Dikkat ettimde herkes nasıl formunda,o bakımdan kendimi kötü hissettim..
Onların arasında çok şişko gördüm kendimi..Allahtan sonradan bir veli geldi,benden daha şişko..:)))
Azıcık rahatladım,gevşedim..
Merhabalar,
Bugün veli toplantımız vardı...Çoook tatlı bir sınıf öğretmenimiz var,branşı matematik..
İyi geçti..genelde herkes yabancı birbirine tabii..
Dikkat ettimde herkes nasıl formunda,o bakımdan kendimi kötü hissettim..
Onların arasında çok şişko gördüm kendimi..Allahtan sonradan bir veli geldi,benden daha şişko..:)))
Azıcık rahatladım,gevşedim..
Sevindim talip olayına,gerçi senin hazır zaten...:)))
Bu arada dış görünüş maalesef o kadar önemliki..
birde sana şunu sormak istiyorum..Halk eğitim merkezlerinde verilen çocuk gelişimi kursları oluyor..
Onların ne tür fonksiyonu oluyor bilgin varmı..??
Vakit bulabilirsem gitmeyi düşünüyorum..Zaten barış 3 yaşından gün alınca tekrar çalışmak planım..
hoşgeldin emrahelif
sen kaç kilosun yaşın kaç
düzenin nasıl ?
Bence çok iyi etmişin citol'üm.slm kızlarr
diyetisyenden geldim
hoş bir görüşme idi
umutluyumm
tabi verdigi listeye uyarsam
aslında kalıplara uymayı sevmem ben ama
bu sonn dimi
herkesin gözü üstümdee
emrahelif hoşgeldin, bak buradaki ablalarını ve kardeşlerini takip et bak neler oluyor canım.Azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz.Kendine iyi bak.Kararlılıkla devam edeceğine eminiz canım.opuyorumnanaktanarkadaşlar hepinize mrb ben daha önce bi geldim bi gittim ama şimdi kesinlikle aranızdayım kaydirigubbakcemile benim de elimden tutun bi zayıflayıvereyim okul iş derken bıraktım herşeyi yardım sene ye nişanım olacak lütfennnnnnnn ablalarım kardeşlerim mafoldumben
şimdi leslie ablam ile yürüyüş egzersizlerimi bitirdim.
50 dk. olarak yaptım:lepi:
yurdusum bende yaptım leslie ile yenice bitirdim benımkı 45 dk
3 mil .dıyor senin ki kaç mill
ayrıca bir mil kaç km
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?