Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın hanımlarrr.

Benim şu lahana çorbası detoksu son sürat devam ediyor. kesinlikle aç kalmıyorum çünkü ben normalde bu kadar çok meyva yememki Ama netice çok mutlu edici ve nihayi sonucu cuma vermeyi iple çekiyorummmm hihoyyyt

günaydın yine yoğun bir gün ancak yazabiliyorum
sabah 1 tiroid ilacı su
kahvaltı
yarım simit
azcık peynir
şekersiz çay
ara
yeşilçay yarım elma

kızlar yarın ben ürgübe gidiyom 3 günlük cuma yokum kızlar beni aynı geçermisinizzzz unutmadan yazayım telaştan giremem belkim öpüyommm

Güle güle git gel canım benim Şeniz

Yurduşum ablam çok geçmiş olsn başınız sağolsun... dün giremedim evde yoktum bugünde tam yayılmıştım pc başına ki tel durmuyo popüler oldum bu ara :smiley-cool:

Bu arada cumartesi günü bir keder olmazsa kozmik beden temziliğine başlıycam yapmak isyetenler beraber yaparız paylaşım yapılan bi topic de var

Merhabalar,
Bugün veli toplantımız vardı...Çoook tatlı bir sınıf öğretmenimiz var,branşı matematik..

ıyi geçti..genelde herkes yabancı birbirine tabii..

Dikkat ettimde herkes nasıl formunda,o bakımdan kendimi kötü hissettim..
Onların arasında çok şişko gördüm kendimi..Allahtan sonradan bir veli geldi,benden daha şişko..:)))

Azıcık rahatladım,gevşedim..

Sevindim talip olayına,gerçi senin hazır zaten...:)))

Bu arada dış görünüş maalesef o kadar önemliki..

birde sana şunu sormak istiyorum..Halk eğitim merkezlerinde verilen çocuk gelişimi kursları oluyor..
Onların ne tür fonksiyonu oluyor bilgin varmı..??

Vakit bulabilirsem gitmeyi düşünüyorum..Zaten barış 3 yaşından gün alınca tekrar çalışmak planım..

kötü kadın yenoşşşş :jeyyar:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çok güldüm yaaaaaaaaaaaa süpersinnnnn

sabahtan beri temizlikle boğuşuyorum evde olmadığımdan bayramdan beri ince temizlik yapılmamıştı ay yoruldum yaaaaaaaa :kedi:

canım onları bilmiyorum ilk defada senden duyuyorum bi araştırmak lazımm ben sonrada meb bağlı bi yerde muhasebe eğitimi aldım kendimi yetiştirip muhasebeci olarak çalıştım hem çocuk gelişimi diplomam var hemde muhasebe sertifirikam var meb ndan öyle birşey varsa süperr bence gitmelisin

slm kızlarr
diyetisyenden geldim
hoş bir görüşme idi
umutluyumm
tabi verdigi listeye uyarsam
aslında kalıplara uymayı sevmem ben ama
bu sonn dimi
herkesin gözü üstümdee

arkadaşlar hepinize mrb ben daha önce bi geldim bi gittim ama şimdi kesinlikle aranızdayım kaydirigubbakcemile benim de elimden tutun bi zayıflayıvereyim okul iş derken bıraktım herşeyi yardım sene ye nişanım olacak lütfennnnnnnn ablalarım kardeşlerim mafoldumben

hoşgeldin emrahelif
sen kaç kilosun yaşın kaç
düzenin nasıl ?

hoşbulduk tşk ederimmmm 21 yaşındayım ben ve 1,5 yıl içerisinde hormon bozukluğu sebebiyle aşırı kilo aldım en son 106 kilo idim ama bu hafta içinde bozulan tartım yerine yenisini alıppp tartılacağım işten dolayı alışverişe bile gidemiyorum sabah 8 akşam 7 çalişma saatlerim akşamları birde smmm sınavlarına hazırlanıyorum ama kilo vermem gerek tüm hastalıklarım boyunca beni yalnız bırakmayan sevdiğimle seneye inşallah nişanlanacağız ve ben en az eskisi kadr on güzel görünmek istiyorummmm inanın bunalımdayım artık evden çıkmak istemiyorum lütfen bana da yardım edin lütfennnnsenağlamasenağlamasenağlama

slm kızlarr
diyetisyenden geldim
hoş bir görüşme idi
umutluyumm
tabi verdigi listeye uyarsam
aslında kalıplara uymayı sevmem ben ama
bu sonn dimi
herkesin gözü üstümdee
Bence çok iyi etmişin citol'üm.
Bir an önce başla ve kendini alıştırmaya çalış ne olur.Seni seviyoruzopuyorumnanaktan
emrahelif hoşgeldin, bak buradaki ablalarını ve kardeşlerini takip et bak neler oluyor canım.Azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz.Kendine iyi bak.Kararlılıkla devam edeceğine eminiz canım.opuyorumnanaktan

Canlarım, bugün akşam
haşlama tavuk, yanında közlenmiş biber yedim.
Şimdi leslie abla ile yürüyüşlerimi yapacağım.
Saat 21.00 gibi de callanitics egzersizlerini yapacağım inşallah.
kaydirigubbakcemile2.

emrahelif hoşgeldin, bak buradaki ablalarını ve kardeşlerini takip et bak neler oluyor canım.Azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz.Kendine iyi bak.Kararlılıkla devam edeceğine eminiz canım.opuyorumnanaktan[/QUOTE]

YURDUUŞUMMMMM TŞK EDERİM İLGİN İÇİN İNŞALLAHHHHHHHHHH UMUTLUYUMMM:lepi::dance: BUNLARDA SANA a.s.

Bugün yediklerim

sabah

1 kase cornflakes (sekerli sütlü gevrek)

ögle
1 parca kasar peyniri 1 parca domates

aksam

peynirli omlet( az yagli ,2 yumurta)

komsumun yolladigi sarmadan 1 isirik aldim ..inanmicaksiniz ama sadece nasil baharat kullanmis diye baktim :roflol: lülülülülülü

saat 6 olmadan bir lokma bisey daha yiyebilirim.. yada yogurt

Citolüm basaracaksin canim.. bu sefer senden cok ümitliyim..
bak ne zamandir diyetisyene gitmek istiyordun.. istedigin oldu.. ne olur uy listeye.
inan en az senin kadar sevinecegim.

Not. cizelgeme dikkat :lepi:

şimdi leslie ablam ile yürüyüş egzersizlerimi bitirdim.
50 dk. olarak yaptım:lepi:

yurdusum bende yaptım leslie ile yenice bitirdim benımkı 45 dk
3 mil .dıyor senin ki kaç mill
ayrıca bir mil kaç km
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yurdusum bende yaptım leslie ile yenice bitirdim benımkı 45 dk
3 mil .dıyor senin ki kaç mill
ayrıca bir mil kaç km
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

1 kara mili 1.609 km.dir.
3 kara mili yaklaşık 4.827 km ediyor canımopuyorumnanaktan
Ben ekstra hareket yapıyorum 50 dk.sürüyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…