Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamun aleyküğm güzeller
ben az önce döndüm köyden. malum köyde net yok ve ben buradan uzak kalıyorum.
sizi özledim demek için girdim geçmişe baktım bazı kırgınlıklar olmuş üzüldüm. ama bunlarda tuzu biberi olsun. dahada sıkı dostluklar kurulsun. yenacım benim hassas güzelim sen çok ince ruhlusun ve herşeye çok duyarlısın . bunuda çok güzel yansıtıyorsun. ama herkes aynı değil güzelim. ben duygularımı çok yansıtamam. bazı konulardada eğitim düzeyim belli olduğu için yanlış anlar yanlış şeyler yazarım diye sadece takip ediyorum. fridacığımın sitemide kendince haklı ama işte herkesin algısı ve kendini ifade edebilmesi aynı olmuyor. ben helede konu eğitim olunca hiç konuya girmiyorum çünki eğitim konusu benim için çizmeden yukarıya çıkmak. benim çizme ilk okulda kalıyor çünkü.
köyde hiç televizyon açılmadığı için olayı bugün öğrendim ve neler olup bittiğini anlamaya çalışıyorum. Rabbim kötü niyetlilerin kötülüğünü kendine çevirsin. ölen kim olursa olsun önce insan ve bir can taşıyor. o canıda ancak veren alır. buna kimsenin hakkı yok. olayın detaylarını henüz bilmiyorum ama Allah o acıyı yaşayanlara kendi sabrından versin ölenlerede rahmetiyle muamele eylesin. şimdi neler olduğuna bakmak istiyorum.
neyse çok uzun yazdım kapasitemin yettiği kadar yazmaya çalıştım hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum ve sizi eksiksiz burda görmek istiyorum

Elifcim gozumuz aydin canim senin adına çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasibetsin.

elifunda çok sağol iyiyim canım . yaşımı sormuşsun benim yaşım 50 ve bana nene diyebilirsiniz
şimdi çıkmam gerekiyor. getirdiklerimi yerleştireyim . yarın büyük ihtimal inegöle gidicem. yeğenim ameliyat olucak bugün. onun yanında rafaketci olarak kalabilirim.

3 litre suya dvm edıyotum 3den fazla içmek daha cok zayıflamaya yararmı ki

Hem kilolar fazla olduğu icin (kilo arttıkça su ihtiyacı artar) hem de yaz mevsiminde olduğumuz icin eğer egzersiz de yapıyorsak daha fazlasını içmek sorun olmaz 4 litreye çıkarırsan sorun olmaz bence tabi ki çok fazlası zarar.Ayrıca hamile sayısı fazla olduğu için hamileler de su tüketimine dikkat etmeli bol bol su içmeliler

canım fazlası böbrekleri yorabilir diye düşünüyorum. yanılıyorda olabilirim tabi

ok cevap için saolun hanımlar 4 litre geçmeyeyim . Egzersız yok dıyet orta derece su ile zwyıflamayı planlıorum

Merhabalar arkadaslar...

Yogunluktan dolayi ugrayamadim bir süredir,lütfen kusura bakmayin...
Keyfim yoktu,modum düsüktü bir süredir size yansitmamak adina yazmak istemedim, birde üzerine ülkemde ki aci günler icimi yakti resmen vefat eden tüm kardeslerimize Allah rahmet eylesin,aile ve sevdiklerine sabirlar versin...
Ülkem adina cok üzülüyor ve endiseleniyorum...

Cok seyler söylemek istiyorum bu ve benzeri daha önce yasanan bircok aci günler hakkinda ama duygularimi ifade edememek ve yanlis anlisilmak endisesi ile yazmak istemiyorum...

Elifunda havalar baya sicak canim buralarda,özellikle nem cok fazla bunaltici oluyor...
Ben gecenler de memlekete gitmedim canim,esim rezarvasyon yaptirmis tatil beldesinde idik yani..bu yaz esimin yogunlugundan dolayi izin durumumuz net degil,gidememe ihtimalimizde oldukca yüksek
Belki kurban bayrami icin gitme planimiz var gibi..
sen de kurban da gidecekmissin,daha iyi degilmi bayram gecirmis olursun hem ailen ile..dilerim gönlünce gecirecegin bir tatil olur...

Yeliz'cim basin sagolsun,cok üzüldüm...
Allah sabir versin ailesine ve sizlere...

Dafi ablacim hosgeldin,yiyenine de acil sifalar diliyorum...

Yena'cim,bonus'cum,frida'cim....

haddimi asip araniza girmek istemiyorum ama birseyi dile getirmeden de gecemedim sizler ne güzel yürekli,ne naif insanlarsiniz gecmiste ki birbirinize karsi olan uslubunuz,samimiyetiniz,ictenliginiz ve biribirinizi ne kadar cok sevdiginiz mesajlarinizdan öyle cok belli oluyor ki,adeta biribirinizi kirmamak ve incitmemek icin yarismissiniz birbiriniz ile...

Dostlugun,arkadasligin,samimiyetin giderek degerini yitirdigi su günlerde sizler gibi birbirinin derdi ile dertlenebilen,cikarsiz seven güzel insanlarin varligini bilmek bile umut veriyor bana...

Lütfen burda olmaya devam edin,sizleri seviyorum,seviyoruz...

Ben bugün oldukça hareketli bir gün geçirdim 4 yeğenimle 3 ü 5 yaş altı olunca curcuna oluyor haliyle
Beslenme konusunda iyiydim aslında ama az önce kardeşimin getirdiği yöresel bir ekmeğin büyük bir dilimiyle karpuz peynir yedim
Yarın şöyle detoks gibi bişey yapsam da azcık eksi olsam istiyorum ama büyük yeğenim bende kaldı yarın kahvaltıdan sonra onu da alıp kardeşime gideceğiz orda ne derece detoks yapabilirim bilemiyorum

Hayirli aksamlar guzel arkadaslarim..
Yelizcim basiniz sagolsun Allahim tekrarini yasatmasin firsat vermesin insallah. Hepimizede uyanmayi nasip etsin..

Ben kaçırdım galiba Yeliz in kaybını Allah rahmet eylesin
Sagolun kizlar ben hayatını kaybeden kızımızın hic tanımıyorum yalan yok annemin teyzesinin torunu ama oyle içten etkiledi ki beni özellikle ölüm şekli düşündükçe deli olacak gibi oluyor insan Allah anasına babasına sabir versin
Daficim hoşgeldin
Yeğenine de Allah şifa versin
Bende dafi ablanin yeğenini kacirmisim galiba gecmis olsun ablacim

hoş bulduk teşekkürler canım

Ben kaçırdım galiba Yeliz in kaybını Allah rahmet eylesin
bende kaçırmışım. yelizcim başınız sağolsun canım. Allah ailesine sabırlar versin

Daficim hoşgeldin
Yeğenine de Allah şifa versin
hoşbuldum canım. amin Allah razı olsun.

sağol canım. bugün ameliyat olmuş aradım iyiymiş. sanırım yarın taburcu olucakmış yanında kalmama gerek kalmıycak herhalde. düşünüyordum nasıl yaparım diye zira yorgunluktan ölüyorum. sabahları ayaklarımın üstüne basamıyorum.

Evişini ben de iyice boşladım gücüm yetmiyor bu sıralar çok yoruluyorum Sana kolay gelsin adaşım :))
Tüm yavruların hakkında hayırlısı olsun canım sağol

Son düzenleme:
Ben msjını yeni gördüm tatlım kacırmısım ben herseye varım bu grup sayasinde zayıfladım inş hep beraber vermeye devam edelim. Nasıl birsey di beden temixliği işe yaradımı
bi silkinmeye ihtiyacımız var hanımlar ben suna ınanıyorum, herzaman ben deil biz denildiği müddetce altından kalkılmıycak yükyoktur biz bunuda fazlasınıda basarabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…