canım fazlası böbrekleri yorabilir diye düşünüyorum. yanılıyorda olabilirim tabi3 litre suya dvm edıyotum 3den fazla içmek daha cok zayıflamaya yararmı ki
3 litre suya dvm edıyotum 3den fazla içmek daha cok zayıflamaya yararmı ki
canım fazlası böbrekleri yorabilir diye düşünüyorum. yanılıyorda olabilirim tabi
ok cevap için saolun hanımlar 4 litre geçmeyeyim . Egzersız yok dıyet orta derece su ile zwyıflamayı planlıorumHem kilolar fazla olduğu icin (kilo arttıkça su ihtiyacı artar) hem de yaz mevsiminde olduğumuz icin eğer egzersiz de yapıyorsak daha fazlasını içmek sorun olmaz 4 litreye çıkarırsan sorun olmaz bence tabi ki çok fazlası zarar.Ayrıca hamile sayısı fazla olduğu için hamileler de su tüketimine dikkat etmeli bol bol su içmeliler
insallah hepiniz iisinizdir ozledim sizi ya.
meyra bebis nasil.
zeynep seninki kesinlestimi bebisin. bende heveslendim bak.
kasinpati havalar nasil herci sen izin yaptin darisi bana benimki kurbana kaldi.
nursena iimisin canim yolundami hersey.
asuman abla sen napiyosun.sesin cikmiyo galiba beni ozlemedinmi.
bengusu elif ALLAH sizede yasatsin bu duyguyu insallah hep dua ediyorum hayirlisiysa olsun insallah diye guzel bacilarim.kasimpati sendemi istiyosun bebis.
bonuscum massallah sana iki haftadir formundaymisin az bisey okudum ama hanim aga gibi geziyosun ortada.
nhtylz hersey yolundami sendede.
74frida sen napiyosun canim yorgunmussun biraz dinlen canim yoksa kafa bidaha duzelmiyo hersey.
koylu guzeli dafi napiyosun bu arada sana abla diyolar yasini sorsam ayimi etmis olurum.kendimi saygisiz hissettimde.
derincim annene gecmis olsun canim.sanada kolay gelsin dikkat et kendine.
moruclukalem ve mavipatikler diyet nasil gidiyo.
unuttuklarim varsa affola opulduniz hepiniz.
Elifunda havalar baya sicak canim buralarda,özellikle nem cok fazla bunaltici oluyor...
Ben gecenler de memlekete gitmedim canim,esim rezarvasyon yaptirmis tatil beldesinde idik yani..bu yaz esimin yogunlugundan dolayi izin durumumuz net degil,gidememe ihtimalimizde oldukca yüksek
Belki kurban bayrami icin gitme planimiz var gibi..
sen de kurban da gidecekmissin,daha iyi degilmi bayram gecirmis olursun hem ailen ile..dilerim gönlünce gecirecegin bir tatil olur...
Yeliz'cim basin sagolsun,cok üzüldüm...
Allah sabir versin ailesine ve sizlere...
Dafi ablacim hosgeldin,yiyenine de acil sifalar diliyorum...
Hayirli aksamlar guzel arkadaslarim..
Yelizcim basiniz sagolsun Allahim tekrarini yasatmasin firsat vermesin insallah. Hepimizede uyanmayi nasip etsin..
Sagolun kizlar ben hayatını kaybeden kızımızın hic tanımıyorum yalan yok annemin teyzesinin torunu ama oyle içten etkiledi ki beni özellikle ölüm şekli düşündükçe deli olacak gibi oluyor insan Allah anasına babasına sabir versinBen kaçırdım galiba Yeliz in kaybını Allah rahmet eylesin
Bende dafi ablanin yeğenini kacirmisim galiba gecmis olsun ablacimDaficim hoşgeldin
Yeğenine de Allah şifa versin
hoş bulduk teşekkürler canımElifunda havalar baya sicak canim buralarda,özellikle nem cok fazla bunaltici oluyor...
Ben gecenler de memlekete gitmedim canim,esim rezarvasyon yaptirmis tatil beldesinde idik yani..bu yaz esimin yogunlugundan dolayi izin durumumuz net degil,gidememe ihtimalimizde oldukca yüksek
Belki kurban bayrami icin gitme planimiz var gibi..
sen de kurban da gidecekmissin,daha iyi degilmi bayram gecirmis olursun hem ailen ile..dilerim gönlünce gecirecegin bir tatil olur...
Yeliz'cim basin sagolsun,cok üzüldüm...
Allah sabir versin ailesine ve sizlere...
Dafi ablacim hosgeldin,yiyenine de acil sifalar diliyorum...
bende kaçırmışım. yelizcim başınız sağolsun canım. Allah ailesine sabırlar versinBen kaçırdım galiba Yeliz in kaybını Allah rahmet eylesin
hoşbuldum canım. amin Allah razı olsun.Daficim hoşgeldin
Yeğenine de Allah şifa versin
sağol canım. bugün ameliyat olmuş aradım iyiymiş. sanırım yarın taburcu olucakmış yanında kalmama gerek kalmıycak herhalde. düşünüyordum nasıl yaparım diye zira yorgunluktan ölüyorum. sabahları ayaklarımın üstüne basamıyorum.Sagolun kizlar ben hayatını kaybeden kızımızın hic tanımıyorum yalan yok annemin teyzesinin torunu ama oyle içten etkiledi ki beni özellikle ölüm şekli düşündükçe deli olacak gibi oluyor insan Allah anasına babasına sabir versin
Bende dafi ablanin yeğenini kacirmisim galiba gecmis olsun ablacim
Evişini ben de iyice boşladım gücüm yetmiyor bu sıralar çok yoruluyorum Sana kolay gelsin adaşım :))Amin canım hayat çok kısa ve zor maddi zorluklar kadın olmanın zorlukları anne olmanın zorlukları yükümüz çok ağır şurda birbirimizin dilinden anlarız dimii ...
yarın sanada kolay gelsin misafirin var herhalde bende yarın zorunlu olarak kendimi toparlarım evi çok boşladım eşim yarın akşam gelicek şöyle bir çeki düzen veririrm eve kendime ..
okul içinde hayırlısı neyse o olsun kızının mutlu olacağı bir meslek olsun inşallah canım :)
Ben msjını yeni gördüm tatlımPissstttt topik uyumaaa uyuyanlar kalkin hadi yavv isiniz gucunuz yokmu hee (sabah yatanlari kiskanan binis)
Mavipatik ayni listeyi yapmak mantikli 3-5 degisiklikle yapilabilir. Ben seneler evvelmarankinin beden temizligini yapmistim bi topikte yaziyoduk herkes yiyince yiyosun yaziyosun ayni seyleri yiyoduk iyi oluyodu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?