Hassas arkadaşlarım benim kimse ne alınsın ne kırılsın ne de bir yere gitsin istemiyorum
Bazen bişeyler atlanıyor
Bazen şuna cevap yazayım diyip unutabiliyoruz
Bazen de sebepsiz cevap yazıp tepki veremiyoruz
Yazsak da yazmasak da Kasıtlı bir durum olduğunu sanmam da düşünmem de ben çoğu zaman hatta nerdeyse hiç bir zaman
Hata yanlış olsa dahi toparlamak lazım hoşgörmek lazım
Ne demek istediğimi ifade etmekte zorlansam da özetle hepimiz burdayız bir yere gitmek alınmak kırılmak yok olur mu canlarım
kızlaaarr ben sizi samimiyetinize bayıldığım için aranızda olmak istiyodum yapmayın böyle... burda yazılmaması bence de duyarsızlık anlamına gelmez evet.. yena duyarsızlık olarak düşünmüş de olabilir bonusum o da öyle bakmış işte bakış açısı çok farklı.. bence hiç birimiz alınganlık yapmayalım he ben de abla-kardeş olarak görüyorum burda herkesi.. küsüp gitmeyin yaa
ok cevap için saolun hanımlar 4 litre geçmeyeyim . Egzersız yok dıyet orta derece su ile zwyıflamayı planlıorum
Merhabalar arkadaslar...
Yogunluktan dolayi ugrayamadim bir süredir,lütfen kusura bakmayin...
Keyfim yoktu,modum düsüktü bir süredir size yansitmamak adina yazmak istemedim, birde üzerine ülkemde ki aci günler icimi yakti resmen vefat eden tüm kardeslerimize Allah rahmet eylesin,aile ve sevdiklerine sabirlar versin...
Ülkem adina cok üzülüyor ve endiseleniyorum...
Cok seyler söylemek istiyorum bu ve benzeri daha önce yasanan bircok aci günler hakkinda ama duygularimi ifade edememek ve yanlis anlisilmak endisesi ile yazmak istemiyorum...
Eşine tekrardan gecmiş olsun. İnş yansır tartıya keske spor ve dıyetı sıkı tuttugum gunlerdede 3 lt su içseyymişimMucks mucks...
Elif nasıl gidiyor hamilelik?: )
Canım bence 3u geçme, okadar içersen çok iyi zaten.
Mutlaka cumaya fark yansır canım..
Rabbim sıkıntını hayırlısı ile gidersin inş canım.
guzel kılo vermişsin inş hızlı verdogın için sudan gitmemiştir . Ben bı ayda 6 kilo verdim herkes cok verdiğimi soyledı dıyet ve sıkı sporla almadım ama inş almazsın sendeMerhabalar hanımlar en son pazartesı yazmıstım sıze dıyete basladım demıstım ve 93 kıloydum dun aksam tam 3 gun olmustu ve ben tam 89.5 kgyum suan bugun 4ncu gunum tam 3bucuk kılo verdım ve hatta bı ıkı gune adet olucam onun bıle sıskınlıgı var karnımda ona ragmen kuculdum yanı hala devam etmekteyım :)
Yok kuzum sudan olduğunu sanmıyorum çünkü eşim göbüşün gitti diyip duruyo :) ölçüm yaptırmaya gidicem haftasonu bakalımEşine tekrardan gecmiş olsun. İnş yansır tartıya keske spor ve dıyetı sıkı tuttugum gunlerdede 3 lt su içseyymişim
guzel kılo vermişsin inş hızlı verdogın için sudan gitmemiştir . Ben bı ayda 6 kilo verdim herkes cok verdiğimi soyledı dıyet ve sıkı sporla almadım ama inş almazsın sende
İyi bakalım gitsin yaglarrrrYok kuzum sudan olduğunu sanmıyorum çünkü eşim göbüşün gitti diyip duruyo :) ölçüm yaptırmaya gidicem haftasonu bakalım
Bilmukabele Bonus kisisi elumde yelpaze yle yazmaya calisiyorum. Bulent Ersoy style :))) gozunde canlandir :) bugun mskyaj da yaptim uzun aradan sonra akmasin diye yellenip duruyorum :)Ohh be konustum rahatladim
Seni seviyorum yena kisisi
Bilmukabele Bonus kisisi elumde yelpaze yle yazmaya calisiyorum. Bulent Ersoy style :))) gozunde canlandir :) bugun mskyaj da yaptim uzun aradan sonra akmasin diye yellenip duruyorum :)
Demek ekler pastayi ciddi ciddi yedin peki patlamis misiri :) ayy agzimdan kacti burayada yazmamissin :)
Ve bonus ekler pastayi gotururbuyuk bi zevkle sifir pismanlikla
Ben de Köstebek pasta yedim bugün bonuscum yalnız değilsin
Makyaji atlamisim ne yaptin nasil yaptin merak ettim :) yena kisisi
Zeynebim normal degilmi elinin kolunun kalkmamasi bebem bosver sen bisey yapma illede yapcaksan malzeme istemeyen nolabilirki hmmm hamur kizartabilirsin mayasiz kabartma tozuyla yapiyo eltim kesiyo ufak ufak oyle kizartiyo tabi bitince ocagida sen silecen ona gore yap
Gaddar hain anne o bebelerin cani hicmi cekmez heşaka yapıyon her halde bonuscumm kızartma ve ben hiççç işim olmaz..ben senede bir kere kızartma yaparım oda yaz temizliği yapmadan önceki günlerde....nefret ederim kızartma sonrası ocak dolap aspiratör temizlemekten oyüzden senede bi kere yeter...
oy canım benim çok sağol doğru diyosun . oksford olsaydı okurdum belkim. bir ara kafaya koymuştum kırkımdan sonrada olsa dışardan liseyi bari okuyayım diye. baktım benim köy okulunda okuduğum hiç birşey şimdiki gibi değil. hiçbir şey anlamadım. çalıştıracak kimsede olmayınca vaz geçtim. böyle cahal cahal takılıyorum işteDaficim hosgeldin..Bursada oxford vardida senmi okumadin..:)
Ben senin egitimini ve duzeyini tek gecerim belirteyim..
Hastaniza gecmis olsun..
.
amin sağol canımSelamün aleykümm...
akşam asker ziyaretine gittik gelemedim oyüzden...ama bugun çok halsizim niyeyse elim ayağım kalkmıyo fasulye koydum ocağa haşlanıyo onu yemek haline getirmeye bile üşeniyorum..iki gündür komşular bahçeye çağırıyo çaya inip biraz hava alıyoruz kızlarla ama hep elim boş gittim ay sonu malum...bugun bişey yapsam diyom ama bişey yapıcak malzememde yok ugraşıcak halimde...gerçi sağolsunlar halimi bildiklerinden dolayı bi beklentileri yok sadece gel diyorlar ama işte ben alışık değilim...
afiyet olsun patlangıç mısır içinde tabiisii....
bu detoks listesinden bir parçamı acepp...
yenacım hoşgeldinn...
daficim hoşgeldinn hastanızada Rabbimden şifa diliyorum...
yelizcim Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin canım....
Gaddar hain anne o bebelerin cani hicmi cekmez he
selamun aleyküm güzeller
öğleye kadar yatan tembel dafi geldi
ayaklarımın altına çivi döşenmiş gibi yere basamıyorum fenalardayım.
Allah bana acıdı hasta çıkmış hastahaneden. zaten küçük 1,5 yaşında bebişi var gece zor durdurabilmişler. iyi oldu çıktığı. bende sadece ziyarete gider dönerim. ama yalnız gitmeyi göze alamıyorum akşam eşim uygun olursa gider döneriz.
kızlar köyde ne kadar yediğimin farkında değilim ama bu sabah tartıya çıktım 96 gördüm
eh yedik cevizli lokumu olacağı buydu. ben bir süre listeden çıksammı ne hiç diyet modunda değilim gelene geç diyorum. kışa kadarda bir düzene gireceğimi sanmıyorum. eşim biryerlere gitsek deyip duruyor benimde hiç gidesim yok.
oy canım benim çok sağol doğru diyosun . oksford olsaydı okurdum belkim. bir ara kafaya koymuştum kırkımdan sonrada olsa dışardan liseyi bari okuyayım diye. baktım benim köy okulunda okuduğum hiç birşey şimdiki gibi değil. hiçbir şey anlamadım. çalıştıracak kimsede olmayınca vaz geçtim. böyle cahal cahal takılıyorum işte
amin sağol canım
zeynepcim o salıklık herkeste var sıcaklardan olsa gerek. benim köy serindi hatta akşamları üzerimize birşey almayınca üşüyoruz. yollarda asfaltlanmış. eşim istediğin kadar kal ben gelir giderim dedi ama köyde çok yoruluyorum. mübarek 24 saat faal. hiç boş değil. Allah eksikliğini göstermesinde sağlığım elvermiyor o kadar koşturmaya. birde internet yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?