Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalaaar yeni kalktım evdekiler hala uyuyor birazdan kalkarlar kahvaltıyı hazırlıyım bugün kahvaltıda ekmek yemesem yarınki tartıya etkisi olurmu acaba diye düşünüyorum yapabilirsem bakalım eşimde memleketen tereyağ ve bal getirmiş

daficim harikasın eminim sen biçok üniversiteliyi cebinden çıkartırsın orası kesin
tablodanda çıkma olur mu toparlarsın bi şekilde bende çok başarılı değilim iki ileri bir geri verdiklerimi korumaya çalışırken yavaş yavaşta inceliyorum diyim senin yiğenede geçmiş olsun canım :)

yelizcim akrabanız için Allah ailesine sabır versin ne diyeceğimi bilemiyorum ama ateş düştüğü yeri yakıyor : (

Zeynep sende komşulara bimden kurabiye falan alsan uğraşmasan iyi olur:) zaten durumunuda biliyorlar yapamadım kızlar dersin ben bağzen o kurabiyeleri alıp bir yere götürdüğümde ev sahibine ne uğraşcam bura bende güzel yapıyor kurabiyeleri diyoruum :)

kasımpatıcım sağol varol neden modun düşük bende merak ettim kendine iyi bak olurmu birde daha sık gelsen

adaş bugün tikkat edicektin noldu kaabalıktada zor dur vaktim olursa geçmişe bakıcam zaten yukarda sakıncalı bişeyler yazıyordu yaa sen yemişsin yada bonus gerçi bonus kesin bişeyler yemiş bende dün akşam eşim kadayıf dolması getirmişti ondan yedim bibuçuk tanee oofff hiç tartılmadımdaaa

yenooş

Erzurumdan gelen bal yinmezmi vede kadayif dolmasi...(gozunden kalp cikan bonus)

Hadi yiyelimde cuma artik liste yapalm kendimize diyet spor listesi ne olursa.

Bu arada bende alt sokagimizda bir ev buldum tuttuk insallah 3 hafta icinde tasinmis oluruz kismetse.

Kendim calıp kendim oynuyorum
Ben yokum siz devam edin

canım sen çok diyet modundasın maşallah seni okurken mutfaktaki tereyağı ve balı düşünüyorum beynim algılamıyor yani senin içtiğin suyu filan

evine geldin mi sen ?

fridaa o tereyağı baldan bende istiyomm...

AAA üzüldüm şimdi keşke yakın olsaydıkta verseydim yada yazmasaydım : (

kadayıf dolasını sevmiyorum aslında öylesine eşimle sohbet ederken ila elim gidip gelicek yaa evde de var bayağı eltimler gelsede versem çıksa evden

evi bulmuşsunuz kolay gelsin taşınmak çok zor gerçekten bende daha yalovaya kardeşimin taşınmasına gidecem ama henüz taşınmak için koşullar hazır olmadı :)

yok kız üzülme bal var evde en güzelinden tereyağımda var ama zaten canım çeksede yiyemiyorum oyüzden dert etme yanii.. sen ye afiyetle onlar hiç kilo yapmaz ki zatenn...helede fırından yeni çıkmış ekmeğe sürcen ozaman hiç yapışmazlar sanaa...

ayy sevindim ev bulmanıza ama çok zor taşınmak ya Allah kolaylık versinn...

Selamün aleyküm...
Eşim bu hafta 1haftalığına izne ayrıldı, zaten hasta olunca 3gundur evdeydi, eşim evde olunca uğrayamadım pek bu aralar, ama hep aklımdasınız: )

Gecmis olsun meyra'cim,acil sifalar diliyorum esine.sen de dikkat et bu sürecte kendine sana da gecmesin...

Mucks mucks...

Elif nasıl gidiyor hamilelik?: )

Canım bence 3u geçme, okadar içersen çok iyi zaten.
Mutlaka cumaya fark yansır canım..

Rabbim sıkıntını hayırlısı ile gidersin inş canım.

Ilginizden dolayi hepinize cok tesekkür ediyorum arkadaslar..

Bir sIkInti veya sorunum yok cok sükür,hersey yolunda...
Sadece benim her bayram rutinlesip,klasiklesen modum diyeyim...

ben o baskınlara oldukca alışığımdır bir arkadaşımda hiç hoşlanmaz emrivakilerdenfalan birgün çatkapı dünürleri gelmişler ne yapacağını şaşırmış. kızını aramış ne yapıcam ben diye . kızıda gönder dafi teyzeye demiş sende gönder bize zeynepcim
zeyneep bebişden haberi varmı kv. nin ne diyorlar bu konuda

Dafi ablacim bende oxford magduruyum cahal cahal dolaniyom ortalikta.
oyh yalnız değilmişim

hain koca yapılırmı bu insana
bizimde köyde bayramlarda cevizli lokum yapılır . her gelene sofra koyulur cevizli lokum eşliğinde yemekler yenir. ben bu bayram yapamıycam dedim ablam yapmış sağolsun. hazır fırını yakmışken seninkinide atıverdim dedi. birde kavrulmuş susam karıştırmış içine yemede dur.

Kendim calıp kendim oynuyorum
Ben yokum siz devam edin
oy kıyamam ben sanaa yalnızmı kalmış
senden başka diyet moduna giren yok geyik gibi bişey diycemde dertleşiyoruz be güzelim.

hayırlı olsun canım. Allah iyi insanlarla komşu etsin

kızlar köyde taze fasulye , biber çıktı biraz koydum dolaba farklı bişeyler yapıyormusunuz. fikir alayım.
aslında bu günlerde köyde kalsam biraz iyi olurdu kompostoluk şeftalilerde olmaya başladı. şimdiye kadar olanları pek şeftaliden saymıyorum. bu hafta çıkanlar şeftali

sağol ablacım düşünmen yeter...baskın konusunda gelecek kişiye göre açığım...ama söz konusu k.valide olunca açık değilim açıkcası...beklentisi çok fazla çünkü hem çatkapı gelicek hemde en mükemmel ilgi alaka yemek temizlik vs herşeyi bulucak vs vs bulamassa laf ediyo falan artık önemsemiyorum dediklerini ama anlıkta olsa can sıkıcı oluyo oyüzden onlar söz konusu olunca haberim olarak gelmeleri işime geliyo...bebişi öğrendiler hem sevindiler hemde her fırsatta laf sokup duruyolar..işte pazar günü köye gidiyolar bir ay kafam rahat olucak inş..böyle düşündüğüm içinde çok kötü hissediyorum vicdanım rahat değil ama böyle hissettiriyolar malesef...

Çarsamba dönücektim ama malesef hersey birbirine karıstı eşimin işlerinden ötürü suan bilmiorum ne zmn gıdıcegimi cokmus durumdayım rabbim hakkımızda hayırlısını versin mutsuzum çok
kendi capımda diyet yapıorum kızartma yiyerek moddan dustum aslında son cırpınıslarım 3 lt su içip biraz dıkkat ediprum spor filan yok ama suan okadar moralım bozukkı evıme donme hayallarım suya dustugunden belkim iştahım filan kesilirde ordan kar ederim

kızlar merhabalar nasılsınız ? belkı de 1 yıldan uzun suredır gırmedım kk ye. pomogranate oncekı adım. belkı hatırlayan olur esraaam00 ile ve clutch esra ıle cok gorusurdum hatırlarsınız belkı kendı topıgım falan da vardı en fazla 13 kılo verdım 1,5 yılda. erken menopoz, ınsulın dırencı onumu tıkadı. esım cok cıddı rahatsızlık yasadı bır yıl duzenlı tedavıler falan. o surecte benım de erken menopoz olayıma teshıs konuldu kromozom bozuklugum varmıs meger, ve aılede tek bende var. tasıyıcı durumdayım. zor kılo vermek, ısyerımdekı sorunlar, kromozom bozuklugu ıle yuzlesmek, arkadaslarımla yasadıgım kırılmalar kırgınlıklar, esımın rahatsızlıgı derken ben bıraktım ve tabı kı fazlası ıle aldım. yanı 1,5 yıldır kopugum bu ortamlardan da dusuncelerden de. az cok dıkkat etmeye basladım ama duzenlı sporum olmadı artık en erken 2 ayda hatta 5 ayda regl oluyorum hap da ıse yaramıyor yanı. ve artık 32 yasındayım. 29 yasında kk ıle tanısıp cok guzel dostlar edındım, ıcınde arkadaslıgından keyıf aldıgım ınsanlar da oldu yıllar sonra kk gırdım nıye dersenız zayıfladıgım donemdekı fotolarımı bugun tanıstıgım ve bana ınanılmaz enerjı veren spor hocama gostermek ıcın. onlıne olunca da eskı uye oldugum konulara baktım sızlerı merak ettım. halen 90 larda mıyız, basarılı olanlar oldu mu ? gercekten merak edıyorum umarım bu seruvenı guzel bır sekılde tamamlayanlar olmustur.

filizcim hoşgeldin hatırladım seni
üzüldüm yaşadıklarına Rabbim tez zamanda müşküllerini halletsin daha sağlıklı ve enerjik bir şekilde yoluna devam et inşallah

aaa ısmımı bıle hatırladın dafi. cok sasırdım. cok mutlu oldum. supersın valla. ALLAH beterınden korusun daficiğim. turlu turlu seyler yasıyoruz ıste. cok sukur son aylarda daha ıyı bır psıkolojım var ve bu sebeple silkelenmeye calısıyorum. bakalım yenı bır heyecan geldı herkes saglıklı ve mutlu olsun ya bundan daha guzel bır sey yok. sen nasılsın ? sen dahıl kılo konusunu cozebılen oldu mu ? keske oldu desen, ne guzel bır haber olur hatırlayan herkese benden selamlar ALLAHA emanet olun

ve aleykümselam
canım tabiki istikrarlı olanlar başarıyor malesef ben yerinde sayanlardanım.

Filizcim hoşgeldin,öncelikle büyük geçmiş olsun,Rabbim tez zamanda şifanızı versin İnşAllah
Ben Aynur eski nickim "chickpeas" :)
Bende topicte hatta kk da pek aktif değilim,arada bir girip bakıp,güzel cücüşlerime selam veriyorum

Bebek bekliyorum Allahın izni ile,kilo sorunumu halletmiştim ama bebek için iğne ,ilaç ,kür derken aldım bi kısmını ama yinede çok şükür eski halime göre daha iyiyim. Hamilelikte de dikkat ediyorum,şimdilik iyi gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…