Kendim calıp kendim oynuyorum
Ben yokum siz devam edin
fridaa o tereyağı baldan bende istiyomm...
Erzurumdan gelen bal yinmezmi vede kadayif dolmasi...(gozunden kalp cikan bonus)
Hadi yiyelimde cuma artik liste yapalm kendimize diyet spor listesi ne olursa.
Bu arada bende alt sokagimizda bir ev buldum tuttuk insallah 3 hafta icinde tasinmis oluruz kismetse.
canım sen çok diyet modundasın maşallah seni okurken mutfaktaki tereyağı ve balı düşünüyorum beynim algılamıyor yani senin içtiğin suyu filan
evine geldin mi sen ?
AAA üzüldüm şimdi keşke yakın olsaydıkta verseydim yada yazmasaydım : (
kadayıf dolasını sevmiyorum aslında öylesine eşimle sohbet ederken ila elim gidip gelicek yaa evde de var bayağı eltimler gelsede versem çıksa evden
evi bulmuşsunuz kolay gelsin taşınmak çok zor gerçekten bende daha yalovaya kardeşimin taşınmasına gidecem ama henüz taşınmak için koşullar hazır olmadı :)
Erzurumdan gelen bal yinmezmi vede kadayif dolmasi...(gozunden kalp cikan bonus)
Bu arada bende alt sokagimizda bir ev buldum tuttuk insallah 3 hafta icinde tasinmis oluruz kismetse.
Selamün aleyküm...
Eşim bu hafta 1haftalığına izne ayrıldı, zaten hasta olunca 3gundur evdeydi, eşim evde olunca uğrayamadım pek bu aralar, ama hep aklımdasınız: )
Mucks mucks...
Elif nasıl gidiyor hamilelik?: )
Canım bence 3u geçme, okadar içersen çok iyi zaten.
Mutlaka cumaya fark yansır canım..
Rabbim sıkıntını hayırlısı ile gidersin inş canım.
Gunaydin...gununuz cok aydin huzurunuz bol olsun ins.
Yine gereksiz bir kahvalti yapildi gıda degilde vücuda yük alındı. Tasirim artik butun gun.
Kasimpati sorunlar bitmez bitmiyolar sen yinede uzak kalma gel dertlesiriz.
Bekle bonus yeniden baslama hissini...
Daficim hosgeldin..Bursada oxford vardida senmi okumadin..:)
Ben senin egitimini ve duzeyini tek gecerim belirteyim..
Hastaniza gecmis olsun..
Yelizcim cok uzuldum basiniz sagolsun Allah sabir versin annesine babasina..uni.ogrencisimiydi.?
Cogu tip hukuk ve sosyoloji ogrencisiymis..
Frida gozun aydin kocan gelmis..
Ksdimpati neden modun dusuktu.? Sila hasretimi yoksa baska bir seymi.?
Herneyse umarim cok onemli degildir ve hemen halolur..
merhabalaaar yeni kalktım evdekiler hala uyuyor birazdan kalkarlar kahvaltıyı hazırlıyım bugün kahvaltıda ekmek yemesem yarınki tartıya etkisi olurmu acaba diye düşünüyorum yapabilirsem bakalım eşimde memleketen tereyağ ve bal getirmiş
daficim harikasın eminim sen biçok üniversiteliyi cebinden çıkartırsın orası kesin
tablodanda çıkma olur mu toparlarsın bi şekilde bende çok başarılı değilim iki ileri bir geri verdiklerimi korumaya çalışırken yavaş yavaşta inceliyorum diyim senin yiğenede geçmiş olsun canım :)
yelizcim akrabanız için Allah ailesine sabır versin ne diyeceğimi bilemiyorum ama ateş düştüğü yeri yakıyor : (
Zeynep sende komşulara bimden kurabiye falan alsan uğraşmasan iyi olur:) zaten durumunuda biliyorlar yapamadım kızlar dersin ben bağzen o kurabiyeleri alıp bir yere götürdüğümde ev sahibine ne uğraşcam bura bende güzel yapıyor kurabiyeleri diyoruum :)
kasımpatıcım sağol varolneden modun düşük bende merak ettim kendine iyi bak olurmu birde daha sık gelsen
adaş bugün tikkat edicektin noldu kaabalıktada zor dur vaktim olursa geçmişe bakıcam zaten yukarda sakıncalı bişeyler yazıyordu yaa sen yemişsin yada bonus gerçi bonus kesin bişeyler yemiş bende dün akşam eşim kadayıf dolması getirmişti ondan yedim bibuçuk tanee oofff hiç tartılmadımdaaa
yenooş
ben o baskınlara oldukca alışığımdırgeçmiş olsun..hastaneden çıkmaları iyi olmuş senin için...dafi ablacım bende sen gibi ilk okul mezunuyum aynı sebepten okul muhabbetlerine pek katılmıyorum ama okumadığım için pişmanda değilim...cahallıkmı est..duymamış olalım...
size laf yetiştirirken gidip gelip yemeğide hazır ettim bılaşıklarıda yıkadım artık kafam rahat..bugun k.valideler bana yakın bir yerde hastaneye gitcekler nedense içimden bi ses burayada gelirler diyo...pazar günü köye gitcekler k.valide takıntılıdır habire laf sokuyo hiç davet etmiyonuz diye illa gelip kalmak istiyo ve bunun için biz yalvaralım istiyo...ben çocuklarımla zor ilgileniyorum şu ara oyuzden davet etmedim davet umudunu yitirince her an baskına gelebilir...
oyh yalnız değilmişimDafi ablacim bende oxford magduruyum cahal cahal dolaniyom ortalikta.
hain koca yapılırmı bu insanamerhabalaaar yeni kalktım evdekiler hala uyuyor birazdan kalkarlar kahvaltıyı hazırlıyım bugün kahvaltıda ekmek yemesem yarınki tartıya etkisi olurmu acaba diye düşünüyorum yapabilirsem bakalım eşimde memleketen tereyağ ve bal getirmiş
daficim harikasın eminim sen biçok üniversiteliyi cebinden çıkartırsın orası kesin
tablodanda çıkma olur mu toparlarsın bi şekilde bende çok başarılı değilim iki ileri bir geri verdiklerimi korumaya çalışırken yavaş yavaşta inceliyorum diyim senin yiğenede geçmiş olsun canım :)
yelizcim akrabanız için Allah ailesine sabır versin ne diyeceğimi bilemiyorum ama ateş düştüğü yeri yakıyor : (
Zeynep sende komşulara bimden kurabiye falan alsan uğraşmasan iyi olur:) zaten durumunuda biliyorlar yapamadım kızlar dersin ben bağzen o kurabiyeleri alıp bir yere götürdüğümde ev sahibine ne uğraşcam bura bende güzel yapıyor kurabiyeleri diyoruum :)
kasımpatıcım sağol varolneden modun düşük bende merak ettim kendine iyi bak olurmu birde daha sık gelsen
adaş bugün tikkat edicektin noldu kaabalıktada zor dur vaktim olursa geçmişe bakıcam zaten yukarda sakıncalı bişeyler yazıyordu yaa sen yemişsin yada bonus gerçi bonus kesin bişeyler yemiş bende dün akşam eşim kadayıf dolması getirmişti ondan yedim bibuçuk tanee oofff hiç tartılmadımdaaa
yenooş
oy kıyamam ben sanaa yalnızmı kalmış
Kendim calıp kendim oynuyorum
Ben yokum siz devam edin
hayırlı olsun canım. Allah iyi insanlarla komşu etsinErzurumdan gelen bal yinmezmi vede kadayif dolmasi...(gozunden kalp cikan bonus)
ben o baskınlara oldukca alışığımdırbir arkadaşımda hiç hoşlanmaz emrivakilerdenfalan birgün çatkapı dünürleri gelmişler ne yapacağını şaşırmış. kızını aramış ne yapıcam ben diye . kızıda gönder dafi teyzeye demiş sende gönder bize zeynepcim
zeyneep bebişden haberi varmı kv. nin ne diyorlar bu konuda
oyh yalnız değilmişim
hain koca yapılırmı bu insana
bizimde köyde bayramlarda cevizli lokum yapılır . her gelene sofra koyulur cevizli lokum eşliğinde yemekler yenir. ben bu bayram yapamıycam dedim ablam yapmış sağolsun. hazır fırını yakmışken seninkinide atıverdim dedi. birde kavrulmuş susam karıştırmış içine yemede dur.
senden başka diyet moduna giren yok geyik gibi bişey diycemde dertleşiyoruz be güzelim.
hayırlı olsun canım. Allah iyi insanlarla komşu etsin
Çarsamba dönücektim ama malesef hersey birbirine karıstı eşimin işlerinden ötürü suan bilmiorum ne zmn gıdıcegimi cokmus durumdayım rabbim hakkımızda hayırlısını versin mutsuzum çok
canım sen çok diyet modundasın maşallah seni okurken mutfaktaki tereyağı ve balı düşünüyorum beynim algılamıyor yani senin içtiğin suyu filan
evine geldin mi sen ?
AAA üzüldüm şimdi keşke yakın olsaydıkta verseydim yada yazmasaydım : (
kadayıf dolasını sevmiyorum aslında öylesine eşimle sohbet ederken ila elim gidip gelicek yaa evde de var bayağı eltimler gelsede versem çıksa evden
evi bulmuşsunuz kolay gelsin taşınmak çok zor gerçekten bende daha yalovaya kardeşimin taşınmasına gidecem ama henüz taşınmak için koşullar hazır olmadı :)
kendi capımda diyet yapıorum kızartma yiyerekben o baskınlara oldukca alışığımdırbir arkadaşımda hiç hoşlanmaz emrivakilerdenfalan birgün çatkapı dünürleri gelmişler ne yapacağını şaşırmış. kızını aramış ne yapıcam ben diye . kızıda gönder dafi teyzeye demiş sende gönder bize zeynepcim
zeyneep bebişden haberi varmı kv. nin ne diyorlar bu konuda
oyh yalnız değilmişim
hain koca yapılırmı bu insana
bizimde köyde bayramlarda cevizli lokum yapılır . her gelene sofra koyulur cevizli lokum eşliğinde yemekler yenir. ben bu bayram yapamıycam dedim ablam yapmış sağolsun. hazır fırını yakmışken seninkinide atıverdim dedi. birde kavrulmuş susam karıştırmış içine yemede dur.
senden başka diyet moduna giren yok geyik gibi bişey diycemde dertleşiyoruz be güzelim.
hayırlı olsun canım. Allah iyi insanlarla komşu etsin
filizcim hoşgeldin hatırladım senikızlar merhabalar nasılsınız ? belkı de 1 yıldan uzun suredır gırmedım kk ye. pomogranate oncekı adım. belkı hatırlayan olur esraaam00 ile ve clutch esra ıle cok gorusurdum hatırlarsınız belkı kendı topıgım falan da vardı en fazla 13 kılo verdım 1,5 yılda. erken menopoz, ınsulın dırencı onumu tıkadı. esım cok cıddı rahatsızlık yasadı bır yıl duzenlı tedavıler falan. o surecte benım de erken menopoz olayıma teshıs konuldu kromozom bozuklugum varmıs meger, ve aılede tek bende var. tasıyıcı durumdayım. zor kılo vermek, ısyerımdekı sorunlar, kromozom bozuklugu ıle yuzlesmek, arkadaslarımla yasadıgım kırılmalar kırgınlıklar, esımın rahatsızlıgı derken ben bıraktım ve tabı kı fazlası ıle aldım. yanı 1,5 yıldır kopugum bu ortamlardan da dusuncelerden de. az cok dıkkat etmeye basladım ama duzenlı sporum olmadı artık en erken 2 ayda hatta 5 ayda regl oluyorum hap da ıse yaramıyor yanı. ve artık 32 yasındayım. 29 yasında kk ıle tanısıp cok guzel dostlar edındım, ıcınde arkadaslıgından keyıf aldıgım ınsanlar da oldu yıllar sonra kk gırdım nıye dersenız zayıfladıgım donemdekı fotolarımı bugun tanıstıgım ve bana ınanılmaz enerjı veren spor hocama gostermek ıcın. onlıne olunca da eskı uye oldugum konulara baktım sızlerı merak ettım. halen 90 larda mıyız, basarılı olanlar oldu mu ? gercekten merak edıyorum umarım bu seruvenı guzel bır sekılde tamamlayanlar olmustur.
ve aleykümselamaaa ısmımı bıle hatırladın dafi. cok sasırdım. cok mutlu oldum. supersın valla. ALLAH beterınden korusun daficiğim. turlu turlu seyler yasıyoruz ıste. cok sukur son aylarda daha ıyı bır psıkolojım var ve bu sebeple silkelenmeye calısıyorum. bakalım yenı bır heyecan geldı herkes saglıklı ve mutlu olsun ya bundan daha guzel bır sey yok. sen nasılsın ? sen dahıl kılo konusunu cozebılen oldu mu ? keske oldu desen, ne guzel bır haber olur hatırlayan herkese benden selamlar ALLAHA emanet olun
Yelizcim cok uzuldum basiniz sagolsun Allah sabir versin annesine babasina..uni.ogrencisimiydi.?
Cogu tip hukuk ve sosyoloji ogrencisiymis..
sagolun kizlar yenacim evet ogrenciydi kizimizdayelizcim Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin canım....
Filizcim hoşgeldin,öncelikle büyük geçmiş olsun,Rabbim tez zamanda şifanızı versin İnşAllahkızlar merhabalar nasılsınız ? belkı de 1 yıldan uzun suredır gırmedım kk ye. pomogranate oncekı adım. belkı hatırlayan olur esraaam00 ile ve clutch esra ıle cok gorusurdum hatırlarsınız belkı kendı topıgım falan da vardı en fazla 13 kılo verdım 1,5 yılda. erken menopoz, ınsulın dırencı onumu tıkadı. esım cok cıddı rahatsızlık yasadı bır yıl duzenlı tedavıler falan. o surecte benım de erken menopoz olayıma teshıs konuldu kromozom bozuklugum varmıs meger, ve aılede tek bende var. tasıyıcı durumdayım. zor kılo vermek, ısyerımdekı sorunlar, kromozom bozuklugu ıle yuzlesmek, arkadaslarımla yasadıgım kırılmalar kırgınlıklar, esımın rahatsızlıgı derken ben bıraktım ve tabı kı fazlası ıle aldım. yanı 1,5 yıldır kopugum bu ortamlardan da dusuncelerden de. az cok dıkkat etmeye basladım ama duzenlı sporum olmadı artık en erken 2 ayda hatta 5 ayda regl oluyorum hap da ıse yaramıyor yanı. ve artık 32 yasındayım. 29 yasında kk ıle tanısıp cok guzel dostlar edındım, ıcınde arkadaslıgından keyıf aldıgım ınsanlar da oldu yıllar sonra kk gırdım nıye dersenız zayıfladıgım donemdekı fotolarımı bugun tanıstıgım ve bana ınanılmaz enerjı veren spor hocama gostermek ıcın. onlıne olunca da eskı uye oldugum konulara baktım sızlerı merak ettım. halen 90 larda mıyız, basarılı olanlar oldu mu ? gercekten merak edıyorum umarım bu seruvenı guzel bır sekılde tamamlayanlar olmustur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?