Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cücüşlerimmmm nasılsınız fıstıklarım ??
Benden iyilik çok şükür ,bayram için memleketteyiz,pazar geri dönecez,İnşAllah Ağustosta eşimin es durumu tayini olunca ,temelli memlekete gelecez,bakalım hayırlısını diliyorum herzaman,sonuç İnşAllah güzel olur :)

iyiyiz çok şükür cücüğüm minik cücüğün nasıl
sizin için hayırlı olur inşallah ailenede yakın olursun. tavuk işiniz ne oldu aynurcum. zayiatınız karşılandımı. baban işini tekrar kurabildimi.

Minik cücüüğüümde iyi çok şükür ablam,arada bi iki tekme sallıyor,keyfim yerine geliyor
Benim tayin oldu ama eşimin ki olmazsa iptal ederim sanırım,şuan beklemedeyiz,İnşAllah gönlümüzde olan hakkımızda hayırlı olur
Babamlar işi tekrar kurdu abla,ama yine bi aksilik geldi başlarına,babamda yoruldu artık,şimdi çiftliği kiraya verdik onlarda azcik kafa dinliyorlar

hayırlısı olsun canım. hakkınızda hayırlı olan çıksın karşınıza. baban içinde hayırlısı böyledir belki. onlarda dinlenmiş olurlar. mal istersen kanaat yeter

Hayırlı akşamlar
Bugün yine bacılar yeğenler biraradaydık kardeşimde :))
Gözleme vs yemedim ama şimdi çok acıktım gözüm döndü
Adaş detoksun d Sine bile başlayamadım malesef bugün de Düne göre nerdeyse 1 kilo artıdaydım yarın ne çıkacağım bilmiyorum
Geçmişi okudum ama aklımda birşey kalmadı malesef
Gelirken yarım saat yürüdük pek tempolu değildi ama Sıcakta ancak o kadar oluyor

selamün aleyküm..bugün doktora gittim keseyi gördük

geçmişi okudum. alıntılarım silindi..

dafi abla ve derin iyi dilekleriniz için teşekkürler..
derin 2 senelik evliyim istiyodum bi bebiş evet..

bonus taşınmak çok zor Allah kolaylık versin bu sıcakta küçük çocuklarla da daha zor olur... inşallah yardımcı olabilecek birileri vardır yanında..

meyracım hamileliği sormuşsun ben hiç bişey hissetmiyorum.. ama bugün doktora gittim keseyi gördük şükür... bi sorun yok değerlerim de iyiymiş. benim doktorum yoktu ama dayanamadım bi gideyim dedim. 10 güne bebeği de görürmüşüz inşallah bakalım.. sen nasılsın?

fridacığım bal-tereyağ bayılırım.. afiyet olsun..

dafi abla yeğenine geçmiş olsun.

yeliz başınız sağolsun..

yolcu sen tecrübelisin de yorgunluğun normaldir dinlen bence..

aklımda kalanlar bunlar arkadaşlar.. herkesi önemsiyor ve seviyorum cevaplayamadıklarım varsa kusuruma bakmasın

hayırlı akşamlar ablacım.. tempolu yada değil yürüyüş yürüyüştür

sağol canım teşekkürler
sende keseyi görmüşsün gözün aydın. Allah sağlıkla kucağına almayıda nasibetsin

Hadi gözün aydın kese görünmüş
Bebeğini sağlıkla kucağına aldığın günleri de göreceğiz Allah'ın izniyle
Yürüyüş yürüyüştür bence de :))
inşallah yaa......... hala emin olamıyorum kese mi küçük falan diye düşündüm biraz okudukça şimdi..
ayy doktor da hiçbişe demedi ya benimle birlikte 3 hasta daha olduğu için içerde!!
ben de soracaklarımı unuttum.. ahh ahhhh benim doktorum böle miydi. bi gelse artık tatilinden rahatlatsa beni.

Cok güzel ya nasil tatlı heycanlar kese kalp atısı ilk hareketler hamişlik cok guzel sağlıkla al kucagına inş canım

daficim kışıkların bereketli olsun güle güle tüket ben buzluğa bişey atmıyorum koku geliyor bize bağzen misafir için gerekli oluyor ama bizim evde gitmiyooor sebze sevmeyen bir aile olduğumuz için yine bağzen dayanamayıp atığım oluyor ama henüz birşey koymadım derin dondurucuya geçen seneden bir yemeklik bezelye ve 4,5 poşetde vişnem var atmam gerek dimiii ? şişe melemen güzel oluyor geçen sene onuda yapmadım pek ihtiyaçta duymadım bide biberleri uzun uzun kızartıp domates soslayıp sıcak şişeleyince kahvaltılarda iyi oluyor şeftali reçelide güzel olur :)

iş sıkıntısı çok zor canım anlıyabiliyorum inşallah kısa sürede sizin istediğiniz gibi sonuçlanır evine dönebilirsin

adaş benimde günüm istediğim gibi geçmedi kahvaltıyı ful yaptım akşamada karpuz peynir yedim iyi olmadı yani sen gözlemeyi hiç yemediysen bravo vallahi :)

ay çok tatlısın
herşey yolundaymış işte içini ferah tut çok da endişelenme dr.unda kısa zamanda gelirde seni rahatlatır inşallah :) bak sonra mide bulantıların başlıyınca sende rutin diğer hamilelerimiz gibii bol bol dert yanarsın :)))

canım çok sağol
bizim aile oldukca geniş olduğundan ben elime ne geçerse dolduruyorum.helede domates ve biber olmazsa olmazım. bende şişelere hiç birşey koymuyorum desem yeridir. sadece salça, komposto ve barbunya koyuyorum.
reçel hiç yapmadım yapmayıda düşünmüyorum. bizde şeftali reçeli hiç gitmez sadece birazcık komposto yapıyorum. olmasa kıymetli olurda bol olunca yüzüne bakan olmuyor

İnş canım dualarınızı bekliyotum bir yılfır esimle ayrı sehirlerdeyiz
Dondurucu aldım bende burdaydım bezelye zamwnı gecti fasulye vişne barbunya bamya koycam inş gidince seftalide konuyomus kompostoluk bi feniycem kompostosunu guzel olursa atcam domates biberde qtıyorum

Hayırlı cumalar
Kızım odtü kamu Yönetimi'ni Kazandı çok şükür Darısı tüm okuyan yavrularımıza olsun
Adaş atma vişneleri ben geçen seneden kalanları bu sene Ramazan'da kaynattım birşeyi yoktu bu senekileri de seneye Ramazan'da kullanırım inşallah bezelyeye de bişey olmaz
Mavipatikler tebrik ederim seni
Ben de bu hafta 89 u görmeyi planlıyordum ama sanırım olmamıştır birazdan tartışacağım ben de haftaya görürüm artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…