iyiyiz çok şükür cücüğümCücüşlerimmmm nasılsınız fıstıklarım ??
Benden iyilik çok şükür ,bayram için memleketteyiz,pazar geri dönecez,İnşAllah Ağustosta eşimin es durumu tayini olunca ,temelli memlekete gelecez,bakalım hayırlısını diliyorum herzaman,sonuç İnşAllah güzel olur :)
Minik cücüüğüümde iyi çok şükür ablam,arada bi iki tekme sallıyor,keyfim yerine geliyoriyiyiz çok şükür cücüğümminik cücüğün nasıl
sizin için hayırlı olur inşallah ailenede yakın olursun. tavuk işiniz ne oldu aynurcum. zayiatınız karşılandımı. baban işini tekrar kurabildimi.
hayırlısı olsun canım. hakkınızda hayırlı olan çıksın karşınıza. baban içinde hayırlısı böyledir belki. onlarda dinlenmiş olurlar. mal istersen kanaat yeterMinik cücüüğüümde iyi çok şükür ablam,arada bi iki tekme sallıyor,keyfim yerine geliyor
Benim tayin oldu ama eşimin ki olmazsa iptal ederim sanırım,şuan beklemedeyiz,İnşAllah gönlümüzde olan hakkımızda hayırlı olur
Babamlar işi tekrar kurdu abla,ama yine bi aksilik geldi başlarına,babamda yoruldu artık,şimdi çiftliği kiraya verdik onlarda azcik kafa dinliyorlar
hayırlı akşamlar ablacım.. tempolu yada değil yürüyüş yürüyüştürHayırlı akşamlar
Bugün yine bacılar yeğenler biraradaydık kardeşimde :))
Gözleme vs yemedim ama şimdi çok acıktım gözüm döndü
Adaş detoksun d Sine bile başlayamadım malesef bugün de Düne göre nerdeyse 1 kilo artıdaydım yarın ne çıkacağım bilmiyorum
Geçmişi okudum ama aklımda birşey kalmadı malesef
Gelirken yarım saat yürüdük pek tempolu değildi ama Sıcakta ancak o kadar oluyor
sağol canım teşekkürlerselamün aleyküm..bugün doktora gittim keseyi gördük
geçmişi okudum. alıntılarım silindi..
dafi abla ve derin iyi dilekleriniz için teşekkürler..
derin 2 senelik evliyim istiyodum bi bebiş evet..
bonus taşınmak çok zor Allah kolaylık versin bu sıcakta küçük çocuklarla da daha zor olur... inşallah yardımcı olabilecek birileri vardır yanında..
meyracım hamileliği sormuşsun ben hiç bişey hissetmiyorum.. ama bugün doktora gittim keseyi gördük şükür... bi sorun yok değerlerim de iyiymiş. benim doktorum yoktu ama dayanamadım bi gideyim dedim. 10 güne bebeği de görürmüşüz inşallah bakalım.. sen nasılsın?
fridacığım bal-tereyağ bayılırım.. afiyet olsun..
dafi abla yeğenine geçmiş olsun.
yeliz başınız sağolsun..
yolcu sen tecrübelisin de yorgunluğun normaldir dinlen bence..
aklımda kalanlar bunlar arkadaşlar.. herkesi önemsiyor ve seviyorum cevaplayamadıklarım varsa kusuruma bakmasın
Hadi gözün aydın kese görünmüşhayırlı akşamlar ablacım.. tempolu yada değil yürüyüş yürüyüştür
inşallah yaa......... hala emin olamıyorum kese mi küçük falan diye düşündüm biraz okudukça şimdi..Hadi gözün aydın kese görünmüş
Bebeğini sağlıkla kucağına aldığın günleri de göreceğiz Allah'ın izniyle
Yürüyüş yürüyüştür bence de :))
Cok güzel ya nasil tatlı heycanlar kese kalp atısı ilk hareketler hamişlik cok guzel sağlıkla al kucagına inş canıminşallah yaa......... hala emin olamıyorum kese mi küçük falan diye düşündüm biraz okudukça şimdi..
ayy doktor da hiçbişe demedi ya benimle birlikte 3 hasta daha olduğu için içerde!!
ben de soracaklarımı unuttum.. ahh ahhhh benim doktorum böle miydi. bi gelse artık tatilinden rahatlatsa beni.
kızlar köyde taze fasulye , biber çıktı biraz koydum dolaba farklı bişeyler yapıyormusunuz. fikir alayım.
aslında bu günlerde köyde kalsam biraz iyi olurdu kompostoluk şeftalilerde olmaya başladı. şimdiye kadar olanları pek şeftaliden saymıyorum. bu hafta çıkanlar şeftali
Çarsamba dönücektim ama malesef hersey birbirine karıstı eşimin işlerinden ötürü suan bilmiorum ne zmn gıdıcegimi cokmus durumdayım rabbim hakkımızda hayırlısını versin mutsuzum çok
kendi capımda diyet yapıorum kızartma yiyerekmoddan dustum aslında son cırpınıslarım 3 lt su içip biraz dıkkat ediprum spor filan yok ama suan okadar moralım bozukkı evıme donme hayallarım suya dustugunden belkim iştahım filan kesilirde ordan kar ederim
Hayırlı akşamlar
Bugün yine bacılar yeğenler biraradaydık kardeşimde :))
Gözleme vs yemedim ama şimdi çok acıktım gözüm döndü
Adaş detoksun d Sine bile başlayamadım malesef bugün de Düne göre nerdeyse 1 kilo artıdaydım yarın ne çıkacağım bilmiyorum
Geçmişi okudum ama aklımda birşey kalmadı malesef
Gelirken yarım saat yürüdük pek tempolu değildi ama Sıcakta ancak o kadar oluyor
ay çok tatlısıninşallah yaa......... hala emin olamıyorum kese mi küçük falan diye düşündüm biraz okudukça şimdi..
ayy doktor da hiçbişe demedi ya benimle birlikte 3 hasta daha olduğu için içerde!!
ben de soracaklarımı unuttum.. ahh ahhhh benim doktorum böle miydi. bi gelse artık tatilinden rahatlatsa beni.
canım çok sağoldaficim kışıkların bereketli olsun güle güle tüket ben buzluğa bişey atmıyorum koku geliyor bize bağzen misafir için gerekli oluyor ama bizim evde gitmiyooor sebze sevmeyen bir aile olduğumuz için yine bağzen dayanamayıp atığım oluyor ama henüz birşey koymadım derin dondurucuya geçen seneden bir yemeklik bezelye ve 4,5 poşetde vişnem var atmam gerek dimiii ? şişe melemen güzel oluyor geçen sene onuda yapmadım pek ihtiyaçta duymadım bide biberleri uzun uzun kızartıp domates soslayıp sıcak şişeleyince kahvaltılarda iyi oluyor şeftali reçelide güzel olur :)
İnş canım dualarınızı bekliyotum bir yılfır esimle ayrı sehirlerdeyizdaficim kışıkların bereketli olsun güle güle tüket ben buzluğa bişey atmıyorum koku geliyor bize bağzen misafir için gerekli oluyor ama bizim evde gitmiyooor sebze sevmeyen bir aile olduğumuz için yine bağzen dayanamayıp atığım oluyor ama henüz birşey koymadım derin dondurucuya geçen seneden bir yemeklik bezelye ve 4,5 poşetde vişnem var atmam gerek dimiii ? şişe melemen güzel oluyor geçen sene onuda yapmadım pek ihtiyaçta duymadım bide biberleri uzun uzun kızartıp domates soslayıp sıcak şişeleyince kahvaltılarda iyi oluyor şeftali reçelide güzel olur :)
iş sıkıntısı çok zor canım anlıyabiliyorum inşallah kısa sürede sizin istediğiniz gibi sonuçlanır evine dönebilirsin
adaş benimde günüm istediğim gibi geçmedi kahvaltıyı ful yaptım akşamada karpuz peynir yedim iyi olmadı yani sen gözlemeyi hiç yemediysen bravo vallahi :)
ay çok tatlısın
herşey yolundaymış işte içini ferah tut çok da endişelenme dr.unda kısa zamanda gelirde seni rahatlatır inşallah :) bak sonra mide bulantıların başlıyınca sende rutin diğer hamilelerimiz gibii bol bol dert yanarsın :)))
seni nerden tanıyorum
simdi kaç kilosun candy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?