Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tebrık ediyorum kızını inş basarıylada bitirir.
Vişne iyi oluyo siyah erikte evime gidiyim koycam bende inş.
tartı senide güldürür umarım
cumanız mubarek olsun dua istiyorum eşimin işi için...

Gunaydin :)

Hayirli cumalar olsun ins. Allahim vatanimiza huzur nasip etsin ins, askeri polisi ogrencisi herkimse ölenlere rahmet eylesin...

Konusmak icin bizi tutan seyler var burda tutmalilarda. Bu durum vatan millet meselesi ama ucu siyasette oldugu icin burada konusmak istemiyorum.
Elbet bir gun guzel gunler gelicek...

Umutsuzluk en buyuk gunah derdi ayna bir sarkisinda. Umut, tukendigi yerde dahada cogalirmis.
Umut ediyorum bende sizin gibi. Gecenin en karanlik zamani sabaha en yakin zamanidir.

Mrb araniza yeni katildim çok üzülüyorum insilun direncim var ilac kullaniyrm yediklerime dikkat ediyrm ama yinede kilo aliyorum.Acaba ilac kullanmak harici doktor baska ne oneriyr benim doktoru pek beğenmedim

Tebrık ediyorum kızını inş basarıylada bitirir.
Vişne iyi oluyo siyah erikte evime gidiyim koycam bende inş.
tartı senide güldürür umarım

cumanız mubarek olsun dua istiyorum eşimin işi için...
Âmin çok teşekkür ederim
Tartı güldürmedi ama umudumuz var tabii
Eşinin işi gönlünüze göre olur inşallah

günaydınlaar kızlar güne iyi bir haberle başlıyalım barii adaş mutlu haber vermiş

çok sevindim canım hayırlısıyla sağsalim ağız tadıyla okulunu bitirsin kızımız seninde onun başında olman çok iyi olucak ayrıca kızında ev rahatlığında okuyucak ne güzel

Mrb araniza yeni katildim çok üzülüyorum insilun direncim var ilac kullaniyrm yediklerime dikkat ediyrm ama yinede kilo aliyorum.Acaba ilac kullanmak harici doktor baska ne oneriyr benim doktoru pek beğenmedim
hoş geldin kaç kilosun insülin direnci olup ilaç kullanan arkadaşlar var çokta kilo vermeye engel değil yani doktorun liste filan vermedi mi ? yada neler yapıyorsun buraya yazarsan doğruyu yanlışı birlikte buluruz

Mrb cvp icin tsk ederim doktorum diyet listesi vermedi cok zor kilo veriyorum en son 97 oldum hizla kilo aliyorum. Ne yapmaliyim

evet haklısın konuşulacak çok şey varda insan söyleyemiyor tüm kayıplarımızın ailelerine Allah sabır versin çok zor evlerine ateş düştü olaylar daha da büyümez inşallah....

Sağol canım darısı sizinkilere olsun inşallah

Mrb cvp icin tsk ederim doktorum diyet listesi vermedi cok zor kilo veriyorum en son 97 oldum hizla kilo aliyorum. Ne yapmaliyim
bizler genelde 6 öğün beslenerek yaklaşık kilo durumumuza göre ortalama 1650 kolarilik yemek listeleriyle incelmeye çalışıyoruz tabi kişiden kişiye değişiyor farklı şeyler uygulayan arkadaşlarda var. yaş kaç bu arada ? diyet listeleri bölümünden araştırıp yapabilirsin günde 3 litre suda içebilirsen iyi olur ve yeşil çay! bunuda gün içinde 2 bardak içebilirsen kilo verememen imkansız ..

Hayirli cumalar arkadaslar...

Kilo bildirimi:105,9

Böyle her hafta arti bildirerek hem listeyi mesgul etmek hem de sizi negatif yönde etkilemek istemiyorum arkadaslar,bu sebepten ben bir süre listede olmasam iyi olucak sanirim,diyet yapamiyorum malesef...
Yine burda sizlerle olmaya devam ederim firsat buldukca ama listede olmasam iyi olucak sanirim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…