Tebrık ediyorum kızını inş basarıylada bitirir.Hayırlı cumalar
Kızım odtü kamu Yönetimi'ni Kazandı çok şükür Darısı tüm okuyan yavrularımıza olsun
Adaş atma vişneleri ben geçen seneden kalanları bu sene Ramazan'da kaynattım birşeyi yoktu bu senekileri de seneye Ramazan'da kullanırım inşallah bezelyeye de bişey olmaz
Mavipatikler tebrik ederim seni
Ben de bu hafta 89 u görmeyi planlıyordum ama sanırım olmamıştır birazdan tartışacağım ben de haftaya görürüm artık
cumanız mubarek olsun dua istiyorum eşimin işi için...
Âmin çok teşekkür ederimTebrık ediyorum kızını inş basarıylada bitirir.
Vişne iyi oluyo siyah erikte evime gidiyim koycam bende inş.
tartı senide güldürür umarım
cumanız mubarek olsun dua istiyorum eşimin işi için...
Hayırlı cumalar
Kızım odtü kamu Yönetimi'ni Kazandı çok şükür Darısı tüm okuyan yavrularımıza olsun
Adaş atma vişneleri ben geçen seneden kalanları bu sene Ramazan'da kaynattım birşeyi yoktu bu senekileri de seneye Ramazan'da kullanırım inşallah bezelyeye de bişey olmaz
Mavipatikler tebrik ederim seni
Ben de bu hafta 89 u görmeyi planlıyordum ama sanırım olmamıştır birazdan tartışacağım ben de haftaya görürüm artık
hoş geldin kaç kilosun insülin direnci olup ilaç kullanan arkadaşlar var çokta kilo vermeye engel değil yani doktorun liste filan vermedi mi ? yada neler yapıyorsun buraya yazarsan doğruyu yanlışı birlikte buluruzMrb araniza yeni katildim çok üzülüyorum insilun direncim var ilac kullaniyrm yediklerime dikkat ediyrm ama yinede kilo aliyorum.Acaba ilac kullanmak harici doktor baska ne oneriyr benim doktoru pek beğenmedim
Gunaydin :)
Hayirli cumalar olsun ins. Allahim vatanimiza huzur nasip etsin ins, askeri polisi ogrencisi herkimse ölenlere rahmet eylesin...
Konusmak icin bizi tutan seyler var burda tutmalilarda. Bu durum vatan millet meselesi ama ucu siyasette oldugu icin burada konusmak istemiyorum.
Elbet bir gun guzel gunler gelicek...
Umutsuzluk en buyuk gunah derdi ayna bir sarkisinda. Umut, tukendigi yerde dahada cogalirmis.
Umut ediyorum bende sizin gibi. Gecenin en karanlik zamani sabaha en yakin zamanidir.
Sağol canım darısı sizinkilere olsun inşallahgünaydınlaar kızlar güne iyi bir haberle başlıyalım barii adaş mutlu haber vermiş
çok sevindim canım hayırlısıyla sağsalim ağız tadıyla okulunu bitirsin kızımız seninde onun başında olman çok iyi olucak ayrıca kızında ev rahatlığında okuyucak ne güzel
Maşallah canımkilo bildirim şeysi 105.8
geçen hafta bildirmemiştik 2 haftalık sonuç eksi çıkmışım şaşırdım.
bizler genelde 6 öğün beslenerek yaklaşık kilo durumumuza göre ortalama 1650 kolarilik yemek listeleriyle incelmeye çalışıyoruz tabi kişiden kişiye değişiyor farklı şeyler uygulayan arkadaşlarda var. yaş kaç bu arada ? diyet listeleri bölümünden araştırıp yapabilirsin günde 3 litre suda içebilirsen iyi olur ve yeşil çay! bunuda gün içinde 2 bardak içebilirsen kilo verememen imkansız ..Mrb cvp icin tsk ederim doktorum diyet listesi vermedi cok zor kilo veriyorum en son 97 oldum hizla kilo aliyorum. Ne yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?