Tesekkur ederim tatlım katıl valla naptıysam ne yazdıysam millet oralı olmuo :) bende orta yollu bi diyet yapıorym spor yok o havaya girmek istiorumMavis tebrik ederim bugunde felaket bi kahvalti yaptim. Nasipse sana katilmayi dusunuyorum.
bendede olmustu sabah ogle aksam ilac alıodum makarna pirinç beyaz ekmek ve tatlıdan uzak duruodum inş cabuk iyileşirsin bu ilac kılovermeye baya yardımcı oluo aksatma inş.Mrb cvp icin tsk ederim doktorum diyet listesi vermedi cok zor kilo veriyorum en son 97 oldum hizla kilo aliyorum. Ne yapmaliyim
Ben ilaciTesekkur ederim tatlım katıl valla naptıysam ne yazdıysam millet oralı olmuo :) bende orta yollu bi diyet yapıorym spor yok o havaya girmek istiorum
bendede olmustu sabah ogle aksam ilac alıodum makarna pirinç beyaz ekmek ve tatlıdan uzak duruodum inş cabuk iyileşirsin bu ilac kılovermeye baya yardımcı oluo aksatma inş.
Ilac sadece sabah aksam aliyorum nedense veremedim kiloyu siz verdiniz miTesekkur ederim tatlım katıl valla naptıysam ne yazdıysam millet oralı olmuo :) bende orta yollu bi diyet yapıorym spor yok o havaya girmek istiorum
bendede olmustu sabah ogle aksam ilac alıodum makarna pirinç beyaz ekmek ve tatlıdan uzak duruodum inş cabuk iyileşirsin bu ilac kılovermeye baya yardımcı oluo aksatma inş.
yakından tanıdığım, değer verdiğim bir siyasi büyüğümüzün çocuğuda birgün ''artık bu böyle yürümüyor. ben ümidimi kaybettim'' diyen birisineGunaydin :)
Hayirli cumalar olsun ins. Allahim vatanimiza huzur nasip etsin ins, askeri polisi ogrencisi herkimse ölenlere rahmet eylesin...
Konusmak icin bizi tutan seyler var burda tutmalilarda. Bu durum vatan millet meselesi ama ucu siyasette oldugu icin burada konusmak istemiyorum.
Elbet bir gun guzel gunler gelicek...
Umutsuzluk en buyuk gunah derdi ayna bir sarkisinda. Umut, tukendigi yerde dahada cogalirmis.
Umut ediyorum bende sizin gibi. Gecenin en karanlik zamani sabaha en yakin zamanidir.
Allah tez zamanda kavuştursun inşallahİnş canım dualarınızı bekliyotum bir yılfır esimle ayrı sehirlerdeyiz
Dondurucu aldım bende burdaydım bezelye zamwnı gecti fasulye vişne barbunya bamya koycam inş gidince seftalide konuyomus kompostoluk bi feniycem kompostosunu guzel olursa atcam domates biberde qtıyorum
biz böyle düşünseydik hiiiçç listeye giremezdikHayirli cumalar arkadaslar...
Kilo bildirimi:105,9
Böyle her hafta arti bildirerek hem listeyi mesgul etmek hem de sizi negatif yönde etkilemek istemiyorum arkadaslar,bu sebepten ben bir süre listede olmasam iyi olucak sanirim,diyet yapamiyorum malesef...
Yine burda sizlerle olmaya devam ederim firsat buldukca ama listede olmasam iyi olucak sanirim..
çok içemedim bulantı yaptı bulantıdan vermiştim bırakınca wlmıstım diyet ve sporla desteklemek lazımBen ilaci
Ilac sadece sabah aksam aliyorum nedense veremedim kiloyu siz verdiniz mi
aminnnnn saol canımselamun aleyküm güzeller.
elektrikler kesildi. geldikten sonra bir türlü net e giremedim. sonrada aklıma geldi modemi kapatım açtımda ancak girebildim.
Asucum gözünüz aydın . Allah hayırlı kapılar açsın inşallah
yakından tanıdığım, değer verdiğim bir siyasi büyüğümüzün çocuğuda birgün ''artık bu böyle yürümüyor. ben ümidimi kaybettim'' diyen birisine
mü'minin ümitsizliği küfre denktir demişti.
Allah tez zamanda kavuştursun inşallah
Erzurumdan gelen bal yinmezmi vede kadayif dolmasi...(gozunden kalp cikan bonus)
Hadi yiyelimde cuma artik liste yapalm kendimize diyet spor listesi ne olursa.
Bu arada bende alt sokagimizda bir ev buldum tuttuk insallah 3 hafta icinde tasinmis oluruz kismetse.
Gecmis olsun meyra'cim,acil sifalar diliyorum esine.sen de dikkat et bu sürecte kendine sana da gecmesin...
Ilginizden dolayi hepinize cok tesekkür ediyorum arkadaslar..
Bir sIkInti veya sorunum yok cok sükür,hersey yolunda...
Sadece benim her bayram rutinlesip,klasiklesen modum diyeyim...
sağol ablacım düşünmen yeter...baskın konusunda gelecek kişiye göre açığım...ama söz konusu k.valide olunca açık değilim açıkcası...beklentisi çok fazla çünkü hem çatkapı gelicek hemde en mükemmel ilgi alaka yemek temizlik vs herşeyi bulucak vs vs bulamassa laf ediyo falan artık önemsemiyorum dediklerini ama anlıkta olsa can sıkıcı oluyo oyüzden onlar söz konusu olunca haberim olarak gelmeleri işime geliyo...bebişi öğrendiler hem sevindiler hemde her fırsatta laf sokup duruyolar..işte pazar günü köye gidiyolar bir ay kafam rahat olucak inş..böyle düşündüğüm içinde çok kötü hissediyorum vicdanım rahat değil ama böyle hissettiriyolar malesef...
Filizcim hoşgeldin,öncelikle büyük geçmiş olsun,Rabbim tez zamanda şifanızı versin İnşAllah
Ben Aynur eski nickim "chickpeas" :)
Bende topicte hatta kk da pek aktif değilim,arada bir girip bakıp,güzel cücüşlerime selam veriyorum
Bebek bekliyorum Allahın izni ile,kilo sorunumu halletmiştim ama bebek için iğne ,ilaç ,kür derken aldım bi kısmını ama yinede çok şükür eski halime göre daha iyiyim. Hamilelikte de dikkat ediyorum,şimdilik iyi gidiyor
selamun aleyküm güzeller.
elektrikler kesildi. geldikten sonra bir türlü net e giremedim. sonrada aklıma geldi modemi kapatım açtımda ancak girebildim.
Asucum gözünüz aydın . Allah hayırlı kapılar açsın inşallah
yakından tanıdığım, değer verdiğim bir siyasi büyüğümüzün çocuğuda birgün ''artık bu böyle yürümüyor. ben ümidimi kaybettim'' diyen birisine
mü'minin ümitsizliği küfre denktir demişti.
Allah tez zamanda kavuştursun inşallah
Allah razı olsunSelamün aleykümm...
asuman abla çok sevindim kızın için hayırlı olsun...
ya geçmiş yaptım alıntılarım gitti şimdide kime ne yazcaktım hatırlamıyorum idare ediverin garii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?