Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mavis tebrik ederim bugunde felaket bi kahvalti yaptim. Nasipse sana katilmayi dusunuyorum.
Tesekkur ederim tatlım katıl valla naptıysam ne yazdıysam millet oralı olmuo :) bende orta yollu bi diyet yapıorym spor yok o havaya girmek istiorum
Mrb cvp icin tsk ederim doktorum diyet listesi vermedi cok zor kilo veriyorum en son 97 oldum hizla kilo aliyorum. Ne yapmaliyim
bendede olmustu sabah ogle aksam ilac alıodum makarna pirinç beyaz ekmek ve tatlıdan uzak duruodum inş cabuk iyileşirsin bu ilac kılovermeye baya yardımcı oluo aksatma inş.

Ben ilaci
Ilac sadece sabah aksam aliyorum nedense veremedim kiloyu siz verdiniz mi

selamun aleyküm güzeller.
elektrikler kesildi. geldikten sonra bir türlü net e giremedim. sonrada aklıma geldi modemi kapatım açtımda ancak girebildim.

Asucum gözünüz aydın . Allah hayırlı kapılar açsın inşallah

yakından tanıdığım, değer verdiğim bir siyasi büyüğümüzün çocuğuda birgün ''artık bu böyle yürümüyor. ben ümidimi kaybettim'' diyen birisine
mü'minin ümitsizliği küfre denktir demişti.
Allah tez zamanda kavuştursun inşallah

kilo bildirimi
kızlar benim kiloda benim gibi kendini şaşırdı
dün tartıldım 96
bugün çıktım 94.5
bari ikisinin ortası olsun

kilo : 95
spor : yok
koşturmalarımı spora saysam burdan fizana yol olurdu

biz böyle düşünseydik hiiiçç listeye giremezdik
kaçmak yok sonuç ne olursa olsun yola devam canım

kız meyrooşş nerelerdesin sende hasta olmamışsındır inşallah. özlettin

kızlar nursenayı merak ediyorum. kötü zamanda çıktı tayinleri. batman havaalanının kapalı olduğunu duymuştum. Allah yardımcıları olsun

aminnnnn saol canım

selamün aleyküm...

sizin kadayıf dolması ağır ama güzel: )
hayırlı olsun yeni eviniz canım, güle güle oturun inş.
bizim o boşalıcak olan daire daha henüz muallakta: )
karar vermediler, bir verseler işin yolu banada görünecek...
kolay gelsin canım.

sağol canım.
üzme kendini balım, anlıyorum seni ama...
inan herkeste bir farklı sıkıntı, bazen sanki bize özel gibi algılıyoruz ama şöyle bir geniş baktığımızda çeşit çeşit olduğunu görüyoruz.
kocaman öpüyorum...

senin kvlerle benimkiler birbirine çok benziyor gerçekten, sen ara ara anlattıkça hep bizimkiler canlanıyor gözümde, ve böyle istemeden kötü düşünmüş olmakta benide üzüyor ama mecbur kalıyoruz...
çünkü kendimizi korumamız gerekiyor malesef...

merhabalar cok tskler sızı hatırlayamadım benden sonra aktıf olmussunuz sanırım ya da ısmınız degısmıs ama ılgınıze cok tsk ederım.

kac kıloydunuz hamılılekten once, kaca ınmıstınız hamılelıkten once merak ettım.

kac aylık hamılesınız ? tup bebek mı oldu ?

ALLAH tamamına erdırsın, ben de ınsaallah sadece kılo vermem, hem de bır mucıze ıle hamıle kalırım. benım durumum farklı, hamılelıgım bır anlamda mucıze olacaktır.

ALLAH sıze bagıslasın bebısınızı ınsaallah.

Selamün aleykümm...

asuman abla çok sevindim kızın için hayırlı olsun...

ya geçmiş yaptım alıntılarım gitti şimdide kime ne yazcaktım hatırlamıyorum idare ediverin garii...
Allah razı olsun
Allah herkesin evladının hakkında hayırlısını nasip etsin iyilerle karşılaştırsın

Selam kizlar
Kilo bildirimi 89
Asumanzeynep hayirli olsun canim cok sevindim inan bende ilk sinava girdigimde ist uni emlak ve kamu yonetimini kazanmistim ama maddi imkansizliklardan gidememistim

Bonus Allah yardimcin olsun kucuk bebekle tasinmak zor insallah kolay atlatirsin

Elif gozun aydin kese gorunmus bidahki gidisinde kalp atislarinida duyarsin insallah hem sen ne meraklisin hamilelik belirtilerine bak yarin oburgun mide bulantilari ve kusmalar baslayinca keske soylenmeseymisim dersin

Selam kızlar.zeynep abla kizinin uni. gayirli olsun.Allah iyi insanlarla karsilastrsn.
Elifcm gözünaydn keseyi gormussnz.bi dahakine ins kalp atışnı duyarsnz.
Bu arada cuma oldugunu unutmusm.annemin tartsi bozuk.ne durumda oldugumu bilmiyorum.ama kiyafetlerimden kilo aldigimi farkedebiliyorum.ama diyeri birakmadm.surekli yürüyüş yapyorm.dun 3 mile ve 1 saat yürüyüş yaptm.aksamlari da az yiyorm.ins 3. 5 kilo da olsa veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…