Cücüşlerimmmm nasılsınız fıstıklarım ??
Benden iyilik çok şükür ,bayram için memleketteyiz,pazar geri dönecez,İnşAllah Ağustosta eşimin es durumu tayini olunca ,temelli memlekete gelecez,bakalım hayırlısını diliyorum herzaman,sonuç İnşAllah güzel olur :)
yaaa böyle deme üzülüyorumŞimdi tükürdüğümü yalamaya gidiyorum yani listeyi hazırlamaya..
sağol canım o kadar debelenirim bir eksi görmek için bişey olmaz ama hiç bişey yapmam eksi çıkarım bende anamadım kiiMaşallah canım
Adaş yeşilçayı iyi hatırlattın başlasak iyi olur gerçekten
Kasımpatı yapma canım listeden ayarlamak iyi bir fikir değil baksana biz de artıdayız genel olarak son bir sene listeden çıkmadım ama 10 kilo almayı başardım inatla ayrılmıyorum
merhabalar :) tamda bozulan psikolojimi nasıl düzeltsem diyee düşünürkeeen damdan düşer gibii aranıza katıldım :) evet psikolojim bozuldu aldığım kilolar beni tembel* uyuşuk aynı zamandada hiç bir iş yapmadığım halde dağları taşımışım hisi yaratıcak kadar çoook yorgun hisetiriyor ....
bu durumu ancak kendim düzeltebilirim biliyorum bu ruh halimde geçici toparlıycam sizlerin desteği de bu konuda benim için çok değerlii geçen sene nisan başında 109 kiloo iken şimdilerdeee 130 kilo civarıyım nasıl becerdin diyee sormayın bu konudaa çok marifetliyimdir :)milyonuncu diyetime başlarken sizlerden bir selam almak bana iyi geliceek....
ne diyeliim bu yaz sen 91 kilo iken aldığın ve giyebildiğin kıyafetlerin içine gir:) bende 109 kilo iken indirimden aldığım ve daha hiç giyemediğim kıyafetlerin içine girebileyim...
Anlaştık..:13:
..
selamün aleyküm...
sizin kadayıf dolması ağır ama güzel: )
hayırlı olsun yeni eviniz canım, güle güle oturun inş.
bizim o boşalıcak olan daire daha henüz muallakta: )
karar vermediler, bir verseler işin yolu banada görünecek...
kolay gelsin canım.
sağol canım.
üzme kendini balım, anlıyorum seni ama...
inan herkeste bir farklı sıkıntı, bazen sanki bize özel gibi algılıyoruz ama şöyle bir geniş baktığımızda çeşit çeşit olduğunu görüyoruz.
kocaman öpüyorum...
senin kvlerle benimkiler birbirine çok benziyor gerçekten, sen ara ara anlattıkça hep bizimkiler canlanıyor gözümde, ve böyle istemeden kötü düşünmüş olmakta benide üzüyor ama mecbur kalıyoruz...
çünkü kendimizi korumamız gerekiyor malesef...
HAFTANIN 1.si _________ - 1,8 kg. _______________ Mavipatikler
HAFTANIN 2.leri ________ - 1,7 kg. ___ Moruçlukalem & 74FRIDA
HAFTANIN 3. sü ________ - 1,6 kg. _____________________ Derin
HAFTANIN 1.si _________ - 1,8 kg. _______________ Mavipatikler
HAFTANIN 2.leri ________ - 1,7 kg. ___ Moruçlukalem & 74FRIDA
HAFTANIN 3. sü ________ - 1,6 kg. _____________________ Derin
İyi geceler
Arkadaşımın oğlunun KINA gecesi vardı oraya gittim göründüm geldim yarın da düğün var
Kızımı tebrik eden tüm Arkadaşlarıma çooook teşekkürler darısı sizin yavrularınıza olsun
Yenam listeyi yapmış ellerine sağlık canım arkadaşım
Listemiz epey azalmış
Ben de liste işini beceremiyorum ama derme Çatma da olsa isterseniz yaparım
Adaşım aslında çok kafaya takmayınız daha kolay veriliyor sanırım
Unutmadan ben nursenayı aradım ama kızı açtı konuşamadık sonra o bana döndü KINA gecesinde Gürültüden açamadım yarın görüşebilirsem sizi de haberdar ederim
Sağol meyracımbizdende selam söyle nursenaya: )
bu arada ablacım çok sevindim kızının bu güzel haberine, hayırlı olur güle güle okur bitirir inş: )
fikrimi söyleyip kafanızı karıştırmak istemediğim için söylemedim ama kızının hukuk istediğini bilmeme rağmen içimden odtü kamu geçiyordu benim açıkçası: )
artık karar verildiği için içimdekini eğrisiyle doğrusuyla söylemek istedim: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?