Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Listeyle alakalı konuşulmamış :))

Bengisu ve kasımpatı ve yena bir süre listede olmasın madem..Yena yaz sonu sahalara dönsün..Çünkü başlıyor başarısız oluyor yeniden daha fazla yiyor ..Bir türlü gerekli ortamı ve psikolojiyi hazırlayamıyor köftehor..

elifunda çok yoğun buraya gereken vakiti ayıramıyor o yüzden bir süre dinlensin kendisi isterse..hazır olduğun da liste emrine amade...

--

Günün en şahane haberi asumanın güzel kızının haberi..Çok sevindim canım arkadaşım.Allah utandırmasın başarısı hep daim olsun başarının yanın da kahkahası hiç eksilmesin hep mutlu olsun...

Elif'e geçmiş olsun..Aşı ateş yapmaz inşallah..

Elif, gözün aydın kese görünmüş sağlıkla kucağına almayı da görürsün inşallah...Darısı bengisu, kasımpatı, Bonusun ablası ve diğer isteyenlere inş..

Mavipatikler tebrik ederim 90 lardan uzaklaşmışsın bir daha görmemen dileğiyle :)

Frida ne güzel inceliyorusn çok sevindirici ve umut verici...

Derin,mankenliğe az kaldı ..Sakın bırakma...

Nursena'' batman yolun da'' diye yer bildirmi paylaşmış...yolları açık olsun..

Aynurcum inşallah olur eşinin tayin durumu..
ailene yakın olacaksın ne güzel...

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]No[/TD]
[TD]Kullanıcı[/TD]
[TD]1.Hafta[/TD]
[TD]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]2.Hafta[/TD]
[TD]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]3.Hafta[/TD]
[TD]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]4.Hafta[/TD]
[TD]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Asumanzeynep[/TD]
[TD]91,5[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]

[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]

[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]Meyra[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]+1,4[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]

[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]74FRIDA[/TD]
[TD]105,8[/TD]
[TD]-1,7[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]Derin[/TD]
[TD]119,7[/TD]
[TD]-1,6[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]Mavipatikler[/TD]
[TD]88,7[/TD]
[TD]-1,8[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]Elif1503[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]Moruçlukalem[/TD]
[TD]83,2[/TD]
[TD]-1,7[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]Dafi[/TD]
[TD]95[/TD]
[TD]+1,5[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]Nisan34[/TD]
[TD]89,1[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]

[/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TABLE][TR][TR][TR][TR][TR][TR][TR][TR][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]

Şimdi tükürdüğümü yalamaya gidiyorum yani listeyi hazırlamaya..
yaaa böyle deme üzülüyorum gerçekten yük oluyorsa yapma diyecem ama tobloda gerçekten çok önemlii tobloyu yapmayı bilmiyorum koca ev bir leptopa bakıyor kapanın elinde kalıyor yaniii şu an nasıl benim kucağımda anlamış değilim gerçii benim oğlan şimdi dışarı çıktı kızda bir dizi izliyor ondan herhalde ....

telefonumada bişey oldu ben çoğunluk telefondan takip ediyorum tarayıcıdan biryere giremiyorum artık virüs filan temizle diyor anlamadım sinir oldum yaa face de sorun yok twiter da sorun yok watsap da sağlam tarayıcıdan bir yere giremiyorum napsaaam ?

Maşallah canım
sağol canım o kadar debelenirim bir eksi görmek için bişey olmaz ama hiç bişey yapmam eksi çıkarım bende anamadım kii ama akşamları yemiyorum bağzende günde bir bardak filan yeşil çay içiyorum o işe yarıyor herhalde sıcaklardan herhalde bu sefer rüzgar benden yana esti birde aylık listenin ilk haftasına 105 le girdim bunu koruyup devam etirmem lazım

yeşil çay önemlide canım sıcaklarda da içmek bir o kadar zor keşke her gün içebilsek

birde toblo çok önemli bir eksi görmek için bile çoğu zaman perşembeleri öyle frenlerim ki cumanın önemi işte!!! geçen hafta bayram diye tartılmadım bilee bende tartı korkusuda var acaba kilomu aldım diyee cuma tartı günü diye zorunlu tartılıyorum ve artıdaysam bile bir sonraki hafta o artıyı vermeye çalışıyorum ....

bu gurupta vermiş olduğum kilo 25 kiloyu geçti bunda sizin desteğinizde çok büyük hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyiki varsınız

ne diyeliim bu yaz sen 91 kilo iken aldığın ve giyebildiğin kıyafetlerin içine gir:) bende 109 kilo iken indirimden aldığım ve daha hiç giyemediğim kıyafetlerin içine girebileyim...

Anlaştık..:13:
..

20 şubat 2014 de gelmişim aranıza guruba ilk mesajım :) ilk hoşgeldini nilüş yapmış

Acikcasi bu konuda yillarca genis acidan bakamadim meyra'cim,bu sebepten yillarca üzüntüsünü ve acisini en derinden yasadim,yasamaya da devam ediyorum ama sanirim kendim icin zaman zaman da olsa genis acidan bakabilmeyi ögreniyorum...

HAFTANIN 1.si _________ - 1,8 kg. _______________ Mavipatikler

HAFTANIN 2.leri ________ - 1,7 kg. ___ Moruçlukalem & 74FRIDA

HAFTANIN 3. sü ________ - 1,6 kg. _____________________ Derin

Ellerine saglik yena,cok tesekkur ederim hem liste icin hem de izinden dolayi...:)

Asuman ablacim gönülden tebrik ediyorum kizini,Rabbim mezun olup insanliga yararli oldugu günleri de göstersin sizlere insallah...

Frida is konusunda kararini verdin mi? umarim hersey gönlunce sekillenir...

Elif'cim keseyi görmüssün, gözün aydin olsun insallah...

Bonus yeni eviniz hayirli olsun,güle güle oturun..

Yena'cim daha önce de bahsettigim üzre bilgisaray hakkinda cok fazla iyi degilim,belki senin gibi güzel listeler hazirlayip birincileri aciklayamayabilirim fakat ama istersen ve arkadaslarda ister ve insiyatifli davranabilirlerse elimden geldigince yardimci olmak isterim liste konusunda sana...ne dersin?

İyi geceler
Arkadaşımın oğlunun KINA gecesi vardı oraya gittim göründüm geldim yarın da düğün var
Kızımı tebrik eden tüm Arkadaşlarıma çooook teşekkürler darısı sizin yavrularınıza olsun
Yenam listeyi yapmış ellerine sağlık canım arkadaşım
Listemiz epey azalmış
Ben de liste işini beceremiyorum ama derme Çatma da olsa isterseniz yaparım
Adaşım aslında çok kafaya takmayınız daha kolay veriliyor sanırım
Unutmadan ben nursenayı aradım ama kızı açtı konuşamadık sonra o bana döndü KINA gecesinde Gürültüden açamadım yarın görüşebilirsem sizi de haberdar ederim

ay 2gündür ne sıcak öyle...
gündüz gezmeye gittim, iyi oldu değişiklik oldu.
eşim evde olunca giremiyorum nete, ilginç ama beni ne kadar oyalıyor ihihihi: )
birde pekte halim yok malum sebepten, arada bulantı yokluyor, hava sıcak birde eşim pcyi kasbediyor genelde: )
bu gece yatılı misafirim gelicek, eşimin teyzesigil, hiç misafir ağırlicak halim yok: (
hiç hemde, nasıl olacak bilmem...
neyse benden böyle hebırlar: )

Son düzenleme:

bizdende selam söyle nursenaya: )
bu arada ablacım çok sevindim kızının bu güzel haberine, hayırlı olur güle güle okur bitirir inş: )
fikrimi söyleyip kafanızı karıştırmak istemediğim için söylemedim ama kızının hukuk istediğini bilmeme rağmen içimden odtü kamu geçiyordu benim açıkçası: )
artık karar verildiği için içimdekini eğrisiyle doğrusuyla söylemek istedim: )

Sağol meyracım
Kızım da hukuktan vazgeçmişti zaten içine doğan doğruymuş :)
Hukuk gelmesin diye başa yazmadı 1. Tercihi ODTÜydü

Kasımpatıcım sağol benim bu ara aklımdaki tek düşüncem iş konusu evet çalışmak istiyorum ama bunun için eşimin tam onayı lazım oda zor görünüyor napıcam bilmiyorum konu olumsuz olucak diye hala eşimle doğru düzgün konuşmaya bile cesaret edemedim uygun bir zaman koluyorum ümidim var oda olsun diyemi acaba böyle uzatıyorum bilmem 10 gündür evde yoktu yeni geldi ve 2 gün mağlesef iyi geçmedi ...

Birde kızımı spora başlatıcam kendi yaş grubuna göre profesyonel olucak lisanslı filan hergün idmanlara götürüp getirmem lazım buda engel olurmu diyede düşünüyorum bu iki konudan dolayı engelerim çok ve desteğim mağlesef yok ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…