Sağol meyracım
Kızım da hukuktan vazgeçmişti zaten içine doğan doğruymuş :)
Hukuk gelmesin diye başa yazmadı 1. Tercihi ODTÜydü
canım ya inş cok korkuyorum 90 olcam diye bu gun daha cok sıkmak isteyip daha fazla yedim inş almamListeyle alakalı konuşulmamış :))
Bengisu ve kasımpatı ve yena bir süre listede olmasın madem..Yena yaz sonu sahalara dönsün..Çünkü başlıyor başarısız oluyor yeniden daha fazla yiyor ..Bir türlü gerekli ortamı ve psikolojiyi hazırlayamıyor köftehor..
elifunda çok yoğun buraya gereken vakiti ayıramıyor o yüzden bir süre dinlensin kendisi isterse..hazır olduğun da liste emrine amade...
--
Günün en şahane haberi asumanın güzel kızının haberi..Çok sevindim canım arkadaşım.Allah utandırmasın başarısı hep daim olsun başarının yanın da kahkahası hiç eksilmesin hep mutlu olsun...
Elif'e geçmiş olsun..Aşı ateş yapmaz inşallah..
Elif, gözün aydın kese görünmüş sağlıkla kucağına almayı da görürsün inşallah...Darısı bengisu, kasımpatı, Bonusun ablası ve diğer isteyenlere inş..
Mavipatikler tebrik ederim 90 lardan uzaklaşmışsın bir daha görmemen dileğiyle :)
Frida ne güzel inceliyorusn çok sevindirici ve umut verici...
Derin,mankenliğe az kaldı ..Sakın bırakma...
Nursena'' batman yolun da'' diye yer bildirmi paylaşmış...yolları açık olsun..
Heeee bebekli kadınada gidilmez dimiiiiYa hamile kadina misafir gelirmi uyuz olurum he
teşekkür ederim inşallah iyi olur herşeydaficim kışıkların bereketli olsun güle güle tüket ben buzluğa bişey atmıyorum koku geliyor bize bağzen misafir için gerekli oluyor ama bizim evde gitmiyooor sebze sevmeyen bir aile olduğumuz için yine bağzen dayanamayıp atığım oluyor ama henüz birşey koymadım derin dondurucuya geçen seneden bir yemeklik bezelye ve 4,5 poşetde vişnem var atmam gerek dimiii ? şişe melemen güzel oluyor geçen sene onuda yapmadım pek ihtiyaçta duymadım bide biberleri uzun uzun kızartıp domates soslayıp sıcak şişeleyince kahvaltılarda iyi oluyor şeftali reçelide güzel olur :)
iş sıkıntısı çok zor canım anlıyabiliyorum inşallah kısa sürede sizin istediğiniz gibi sonuçlanır evine dönebilirsin
adaş benimde günüm istediğim gibi geçmedi kahvaltıyı ful yaptım akşamada karpuz peynir yedim iyi olmadı yani sen gözlemeyi hiç yemediysen bravo vallahi :)
ay çok tatlısın
herşey yolundaymış işte içini ferah tut çok da endişelenme dr.unda kısa zamanda gelirde seni rahatlatır inşallah :) bak sonra mide bulantıların başlıyınca sende rutin diğer hamilelerimiz gibii bol bol dert yanarsın :)))
maşallaaahh sanaaaa... azmin daim olsunÖhü öhü öhü kilo bildirimi 88.7 :) soktayımmm inş almam yerlrşir toplam 10 kılo verdim bu grupla
ne güzel bi haber bu. hayırlı olsun gözünüz aydınHayırlı cumalar
Kızım odtü kamu Yönetimi'ni Kazandı çok şükür Darısı tüm okuyan yavrularımıza olsun
Adaş atma vişneleri ben geçen seneden kalanları bu sene Ramazan'da kaynattım birşeyi yoktu bu senekileri de seneye Ramazan'da kullanırım inşallah bezelyeye de bişey olmaz
Mavipatikler tebrik ederim seni
Ben de bu hafta 89 u görmeyi planlıyordum ama sanırım olmamıştır birazdan tartışacağım ben de haftaya görürüm artık
aşı çok hasta etmez inşallah elifimiziElifi asiya goturuyorum kilo bildirmiyorum katip yazsin oraya tartinin pili yok diye.
bende de insülin direnci çıkmıştı ilaç kullanıyodum sabah akşam. ama sonra hamile kalınca bıraktım ilacı. ama inan zaten kilo vermek için dikkat etmen gereken şeylere dikkat edince insülin direnci de normale dönüyomuş. mesela ekmek makarna pilav zaten hastalığını kötü etkileyen şeyler. hem ilaç da kilo vermeye yardımcı oluyomuş..Mrb araniza yeni katildim çok üzülüyorum insilun direncim var ilac kullaniyrm yediklerime dikkat ediyrm ama yinede kilo aliyorum.Acaba ilac kullanmak harici doktor baska ne oneriyr benim doktoru pek beğenmedim
sağol. başlasın istiyorum ben sanki. ama kaşınıyorum galiba haklısınSelam kizlar
Kilo bildirimi 89
Asumanzeynep hayirli olsun canim cok sevindim inan bende ilk sinava girdigimde ist uni emlak ve kamu yonetimini kazanmistim ama maddi imkansizliklardan gidememistim
Bonus Allah yardimcin olsun kucuk bebekle tasinmak zor insallah kolay atlatirsin
Elif gozun aydin kese gorunmus bidahki gidisinde kalp atislarinida duyarsin insallah hem sen ne meraklisin hamilelik belirtilerine bak yarin oburgun mide bulantilari ve kusmalar baslayinca keske soylenmeseymisim dersin
canım benim. çok sağol darısı başına inşallah.. dualarım sizle...Selam kızlar.zeynep abla kizinin uni. gayirli olsun.Allah iyi insanlarla karsilastrsn.
Elifcm gözünaydn keseyi gormussnz.bi dahakine ins kalp atışnı duyarsnz.
Bu arada cuma oldugunu unutmusm.annemin tartsi bozuk.ne durumda oldugumu bilmiyorum.ama kiyafetlerimden kilo aldigimi farkedebiliyorum.ama diyeri birakmadm.surekli yürüyüş yapyorm.dun 3 mile ve 1 saat yürüyüş yaptm.aksamlari da az yiyorm.ins 3. 5 kilo da olsa veririm.
ellerine sağlık yena. kızlar tebrik ederim hepiniziHAFTANIN 1.si _________ - 1,8 kg. _______________ Mavipatikler
HAFTANIN 2.leri ________ - 1,7 kg. ___ Moruçlukalem & 74FRIDA
HAFTANIN 3. sü ________ - 1,6 kg. _____________________ Derin
ya ben bugün biraz unuttum gibi oldu cuma olduğunu epey geç hatırladım.Elif çim bildirim yapmadın unuttun sanırım..Lİsteye devam dimi.?
En azından kaç kilo aldığını takip edersin :))
allah razı olsun..inşallah siz ve tüm isteyenler de görsün bu günleri..Asuman ablacim gönülden tebrik ediyorum kizini,Rabbim mezun olup insanliga yararli oldugu günleri de göstersin sizlere insallah...
Frida is konusunda kararini verdin mi? umarim hersey gönlunce sekillenir...
Elif'cim keseyi görmüssün, gözün aydin olsun insallah...
Bonus yeni eviniz hayirli olsun,güle güle oturun..
ya ben bu iş konusunu bilmiyorum aslında sanırım atlamışımKasımpatıcım sağol benim bu ara aklımdaki tek düşüncem iş konusu evet çalışmak istiyorum ama bunun için eşimin tam onayı lazım oda zor görünüyor napıcam bilmiyorum konu olumsuz olucak diye hala eşimle doğru düzgün konuşmaya bile cesaret edemedim uygun bir zaman koluyorum ümidim var oda olsun diyemi acaba böyle uzatıyorum bilmem 10 gündür evde yoktu yeni geldi ve 2 gün mağlesef iyi geçmedi ...
Birde kızımı spora başlatıcam kendi yaş grubuna göre profesyonel olucak lisanslı filan hergün idmanlara götürüp getirmem lazım buda engel olurmu diyede düşünüyorum bu iki konudan dolayı engelerim çok ve desteğim mağlesef yok ...
Tesekkur ederım canım inş hep boyle giderimselamün aleyküümm...
teşekkür ederim inşallah iyi olur herşey
maşallaaahh sanaaaa... azmin daim olsun
ne güzel bi haber bu. hayırlı olsun gözünüz aydın
aşı çok hasta etmez inşallah elifimizi
bende de insülin direnci çıkmıştı ilaç kullanıyodum sabah akşam. ama sonra hamile kalınca bıraktım ilacı. ama inan zaten kilo vermek için dikkat etmen gereken şeylere dikkat edince insülin direnci de normale dönüyomuş. mesela ekmek makarna pilav zaten hastalığını kötü etkileyen şeyler. hem ilaç da kilo vermeye yardımcı oluyomuş..
sağol. başlasın istiyorum ben sanki. ama kaşınıyorum galiba haklısın
canım benim. çok sağol darısı başına inşallah.. dualarım sizle...
ellerine sağlık yena. kızlar tebrik ederim hepinizi
ya ben bugün biraz unuttum gibi oldu cuma olduğunu epey geç hatırladım.ama bence ben de listeden çıkayım hem işin hafiflemiş olur biraz daha zaten çokça uğraştırıyoruz seni hakkını helal et.
allah razı olsun..inşallah siz ve tüm isteyenler de görsün bu günleri..
ya ben bu iş konusunu bilmiyorum aslında sanırım atlamışımbiraz tepeden inme olacağım ama geçen gün de kimse iş konusunda cevap yazmadı diyince üzüldüm seni üzen neyse engellerin yok olsun inşallah.. desteğin artsın Allah kalbindekine göre kolaylaştırsın inşallah işini
tabiki kusmayan gebemi olurmusYelizle ben kararliyiz kusturacaz gebeleri :)
Yeliz sen nasilsin duzeldimi sorunlar durgunsun sanki banami oyle geliyo?
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]No[/TD]
[TD]Kullanıcı[/TD]
[TD]1.Hafta[/TD]
[TD]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]2.Hafta[/TD]
[TD]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]3.Hafta[/TD]
[TD]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]4.Hafta[/TD]
[TD]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Asumanzeynep[/TD]
[TD]91,5[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]Meyra[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]+1,4[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]74FRIDA[/TD]
[TD]105,8[/TD]
[TD]-1,7[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]Derin[/TD]
[TD]119,7[/TD]
[TD]-1,6[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]Mavipatikler[/TD]
[TD]88,7[/TD]
[TD]-1,8[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]Elif1503[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]Moruçlukalem[/TD]
[TD]83,2[/TD]
[TD]-1,7[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]Dafi[/TD]
[TD]95[/TD]
[TD]+1,5[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]Nisan34[/TD]
[TD]89,1[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TABLE][TR][TR][TR][TR][TR][TR][TR][TR][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]
Ellerine saglik canim Allah razi olsun hakkini helal etHAFTANIN 1.si _________ - 1,8 kg. _______________ Mavipatikler
HAFTANIN 2.leri ________ - 1,7 kg. ___ Moruçlukalem & 74FRIDA
HAFTANIN 3. sü ________ - 1,6 kg. _____________________ Derin
hep erteliyoruz zaten bazi seyleri bence bi konus olmaz derse sende baska seylere yoneliesin hakkinda hayirlisi canimKasımpatıcım sağol benim bu ara aklımdaki tek düşüncem iş konusu evet çalışmak istiyorum ama bunun için eşimin tam onayı lazım oda zor görünüyor napıcam bilmiyorum konu olumsuz olucak diye hala eşimle doğru düzgün konuşmaya bile cesaret edemedim uygun bir zaman koluyorum ümidim var oda olsun diyemi acaba böyle uzatıyorum bilmem 10 gündür evde yoktu yeni geldi ve 2 gün mağlesef iyi geçmedi ...
Birde kızımı spora başlatıcam kendi yaş grubuna göre profesyonel olucak lisanslı filan hergün idmanlara götürüp getirmem lazım buda engel olurmu diyede düşünüyorum bu iki konudan dolayı engelerim çok ve desteğim mağlesef yok ...
Is yapan biriyse gelsin benceYa hamile kadina misafir gelirmi uyuz olurum he
Ah canim ya Allah yardimcin olsunBu saat oldu daha hala misafirler gelmedi: (((
Yani daha gelecekler...
Off çokta yorgunum yaaa: (
eifçim sağol iyi dileklerin için biraz çabalamam lazım dediğin gibi engelerimi kolaylıkla aşarım herşey kolay olur inşallahselamün aleyküümm...
teşekkür ederim inşallah iyi olur herşey
maşallaaahh sanaaaa... azmin daim olsun
ne güzel bi haber bu. hayırlı olsun gözünüz aydın
aşı çok hasta etmez inşallah elifimizi
bende de insülin direnci çıkmıştı ilaç kullanıyodum sabah akşam. ama sonra hamile kalınca bıraktım ilacı. ama inan zaten kilo vermek için dikkat etmen gereken şeylere dikkat edince insülin direnci de normale dönüyomuş. mesela ekmek makarna pilav zaten hastalığını kötü etkileyen şeyler. hem ilaç da kilo vermeye yardımcı oluyomuş..
sağol. başlasın istiyorum ben sanki. ama kaşınıyorum galiba haklısın
canım benim. çok sağol darısı başına inşallah.. dualarım sizle...
ellerine sağlık yena. kızlar tebrik ederim hepinizi
ya ben bugün biraz unuttum gibi oldu cuma olduğunu epey geç hatırladım.ama bence ben de listeden çıkayım hem işin hafiflemiş olur biraz daha zaten çokça uğraştırıyoruz seni hakkını helal et.
allah razı olsun..inşallah siz ve tüm isteyenler de görsün bu günleri..
ya ben bu iş konusunu bilmiyorum aslında sanırım atlamışımbiraz tepeden inme olacağım ama geçen gün de kimse iş konusunda cevap yazmadı diyince üzüldüm seni üzen neyse engellerin yok olsun inşallah.. desteğin artsın Allah kalbindekine göre kolaylaştırsın inşallah işini
Elifcim çok teşekkür ederim senin Bebeğin de büyür Üniversitelere girer inşallah
Adaş bizim eşlerimiz çocuklarımız Alışık değil bizi hep evde görmek istiyorlar gönlüne göre olur inşallah herkesin memnun olacağı bir karar alırsınız
yenacim sağol canım liste için ....boyum uzun ya gösteriyorum değilmi 120 kilo olduğumu...daha var canım 19 kilo...insallah pes etmem..
asumancim gozunaydin canım insallah allah bize de göstersin o gunleri..
74frida katılıyorum sana canım nisama 122 kilo ile hamile kaldim 126 kilo ile dogum yaptım...3 kilo doğdu kizim ...
nazimda ise 112 kilo ile hamile kaldim 125 ile dogum yaptım 2 300 doğdu kizim kucağında kayboluyordu ....herkez bu vücutla bu mu doğdu diye espri yapıyordu...gözünün içine bakıyorduk 12 senede gelince kırmızı et parçasıydı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?