Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ya inş cok korkuyorum 90 olcam diye bu gun daha cok sıkmak isteyip daha fazla yedim inş almam
liste için coook tesekkurler

Aklıma ne geldi ben kızıma 117 kiloyla hamile kalmıştım doktorum korkmuştu bide hamilelik kilosu alıcaksınız diye bende korkma dr. Hamilelikte ben kilo almıyorum dedim inanmadı yok efendim her hamilelik farklı olurmuş sezeryana gireceğim sabah dr. Tartı 117.5 kiloydum :)))

selamün aleyküümm...

teşekkür ederim inşallah iyi olur herşey
Öhü öhü öhü kilo bildirimi 88.7 :) soktayımmm inş almam yerlrşir toplam 10 kılo verdim bu grupla
maşallaaahh sanaaaa... azmin daim olsun
ne güzel bi haber bu. hayırlı olsun gözünüz aydın
Elifi asiya goturuyorum kilo bildirmiyorum katip yazsin oraya tartinin pili yok diye.
aşı çok hasta etmez inşallah elifimizi
Mrb araniza yeni katildim çok üzülüyorum insilun direncim var ilac kullaniyrm yediklerime dikkat ediyrm ama yinede kilo aliyorum.Acaba ilac kullanmak harici doktor baska ne oneriyr benim doktoru pek beğenmedim
bende de insülin direnci çıkmıştı ilaç kullanıyodum sabah akşam. ama sonra hamile kalınca bıraktım ilacı. ama inan zaten kilo vermek için dikkat etmen gereken şeylere dikkat edince insülin direnci de normale dönüyomuş. mesela ekmek makarna pilav zaten hastalığını kötü etkileyen şeyler. hem ilaç da kilo vermeye yardımcı oluyomuş..
sağol. başlasın istiyorum ben sanki. ama kaşınıyorum galiba haklısın
canım benim. çok sağol darısı başına inşallah.. dualarım sizle...
HAFTANIN 1.si _________ - 1,8 kg. _______________ Mavipatikler

HAFTANIN 2.leri ________ - 1,7 kg. ___ Moruçlukalem & 74FRIDA

HAFTANIN 3. sü ________ - 1,6 kg. _____________________ Derin
ellerine sağlık yena. kızlar tebrik ederim hepinizi
Elif çim bildirim yapmadın unuttun sanırım..Lİsteye devam dimi.?
En azından kaç kilo aldığını takip edersin :))
ya ben bugün biraz unuttum gibi oldu cuma olduğunu epey geç hatırladım. ama bence ben de listeden çıkayım hem işin hafiflemiş olur biraz daha zaten çokça uğraştırıyoruz seni hakkını helal et.
allah razı olsun..inşallah siz ve tüm isteyenler de görsün bu günleri..

ya ben bu iş konusunu bilmiyorum aslında sanırım atlamışım biraz tepeden inme olacağım ama geçen gün de kimse iş konusunda cevap yazmadı diyince üzüldümseni üzen neyse engellerin yok olsun inşallah.. desteğin artsın Allah kalbindekine göre kolaylaştırsın inşallah işini

hayırlı akşamlar güzeller
yenacım ellerin dert görmesin teşekkürler.
dereceye giren güzelleri tebrik ederim.dafiyide kınım kınım kınıyorum sondan birinci olduğu için.
ay inegöle gittim geldim inegöl yanıyor fenalık geçirecektim eve zor attım kendimi. bir daha evim sıcak demesem iyi olur. inegöle göre bizim ev klimalı gibi.

Tesekkur ederım canım inş hep boyle giderim
İyi geceler güzeller

yenacim sağol canım liste için ....boyum uzun ya gösteriyorum değilmi 120 kilo olduğumu...daha var canım 19 kilo...insallah pes etmem..
asumancim gozunaydin canım insallah allah bize de göstersin o gunleri..
74frida katılıyorum sana canım nisama 122 kilo ile hamile kaldim 126 kilo ile dogum yaptım...3 kilo doğdu kizim ...
nazimda ise 112 kilo ile hamile kaldim 125 ile dogum yaptım 2 300 doğdu kizim kucağında kayboluyordu ....herkez bu vücutla bu mu doğdu diye espri yapıyordu...gözünün içine bakıyorduk 12 senede gelince kırmızı et parçasıydı...

Yelizle ben kararliyiz kusturacaz gebeleri :)
Yeliz sen nasilsin duzeldimi sorunlar durgunsun sanki banami oyle geliyo?
tabiki kusmayan gebemi olurmus
Soeunlarimiz halloldu canim sagol ama yaz sicaginin ve cocuklarinyorgunlugu var uzerimde

HAFTANIN 1.si _________ - 1,8 kg. _______________ Mavipatikler

HAFTANIN 2.leri ________ - 1,7 kg. ___ Moruçlukalem & 74FRIDA

HAFTANIN 3. sü ________ - 1,6 kg. _____________________ Derin
Ellerine saglik canim Allah razi olsun hakkini helal et
hep erteliyoruz zaten bazi seyleri bence bi konus olmaz derse sende baska seylere yoneliesin hakkinda hayirlisi canim

Ya hamile kadina misafir gelirmi uyuz olurum he
Is yapan biriyse gelsin bence
Bu saat oldu daha hala misafirler gelmedi: (((
Yani daha gelecekler...
Off çokta yorgunum yaaa: (
Ah canim ya Allah yardimcin olsun

Selamün aleyküm...
Kötü olana kızıyorum ama iyi olanıda severim ayol: )
Kötü olanı söylüyorsak şimdi iyi olanı da söyleyelim dimi: )
Dun gece biraz rezil olsam kızsamda bugün farklı düşünüyorum misolar için.
Eşimin teyzesi 2kızıyla birlikte geldi, kızı sözlenecekte kıyafet bakmaya gelmişler aslen.
Sağolsun kahvaltı koymadan toplamasına kadar yardım ettiler sağolsunlar, bir tanıdıkları ilede çarşıya çıktılar yeni, benim zaten gidicek dolaşcak durumum yok hiç, zorlamadılar onada sevindim: )
Ne iyi böyle misafirler.
Birde ne kadar yazmasam da gündemi bende hep takip ediyorum, üzülüyorum dua ediyorum bazen kızıyorum, heleki son günlerdeki yaşananlar daha bi etkiliyor beni.
Hep dua ediyorum, allahım hep hayırlar versin inş hepimize.

Selamün aleykümm..

nasılsınız hanımlar...ben tembelliğe devam ama kalkıp bi ortalık toplayıp çamaşır katlamalıyım yarın k.valideler gidicek ya akşama onlara geçiyoruz ve nasipse eşim bu akşam itibariyle bir hafta izne çıkıyo dua edin sıkıntılarım azalsında biraz gezmelere gidelim güzel bi program yaptık gibi ama işte benim durumuma göre değişebilir...bu hafta çok vakit bulup gelemessem kusuruma bakmayın...

bonus kişisi döndüğümde 1 kilo eksilmiş ol olurmuu...

dereceye giren kızlar tebrik ediyorum va başarılarınızn devamını diliyorum...

yenacım ellerine sağlık...

eifçim sağol iyi dileklerin için biraz çabalamam lazım dediğin gibi engelerimi kolaylıkla aşarım herşey kolay olur inşallah

evet doğru söylüyorsunda adaş inanki benim hiçbir istediğim altın tepside sunulmadı hep mücadele hep mücadele bağzen yoruluyorum yılıyorum enerjim çekiliyor bakalım bugün tekrar konuyu açtım fakat eşim nasıl istiyorsan öyle yap diyor. bunu ikinci diyişi tabiki alışması çok zor ve zorlukta çıkaracak esas mesele ben bu zorluklara dayanabilecekmiyim 1 hafta sonra kızımı spora başlatıcam onun programı az çok şekilensin bakalım eşimin işide problemli tabiii onunda sıkıntıları var o yüzdende fazla üzerine gidemem zaman artık! gelişme olduğunda bilgilendiririm :)

derincim bende kızımı 2.5 kilo doğurdum ve cüseme hiç yakışmıyordu :)))

sen nasılsın teyzenin alçısı çıktımı evlerini taşıma işi ne oldu destek gördüğün akrabaların oldumu naptın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…