Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım haklısın, heleki ben sıcağa çok dayanıksızım...
gerçi allahın izniyle genelde başa gelen çekiliyor dimi: )
evet yaaa dışarı dün çok sıcaktı burada da, birde deli gibi gölge yeşillik ve serindir diye bahçede oturduk biz dün misafirlikte: D tamam bahçe güzeldi ama sıcaktı...
eve giderken pardesümü giymek için içeri girdiğimde kollarımın yandığını farkettim.
aslında ben sıcağı farkettim ama hepsi benden büyük olunca hadi içeri girip oturalım diyemedim: )
yaşıtım olsalardı kesin derdim.
ahhh ah frida şöyle şimdi höpürdeterek tük kahvesi içmek vardı, birde yanında keyif sigarasıda olabilirdi 1tane: ))))))
çok özledim kahveyi, geçen hafta yarım fincan içtim ama dayanamadım canım çok çekti çünkü, çok severim ya öyle özlemişimki ohhh diyerek içtim: )))
ben kahveyi içerken eşimin bakışlarını görmeliydin: DDD

ama şimdi 117 ile korkması doğal canım yaa, sen istisnasın bence: )
ama iyide olmuş çok güzel olmuş tam olmuş: )
benim halamda hamileliğinin birinde acayip bulantı yaşamış taaaaki doğuma kadar...
bazen su bile içemediği olmuş, ve 17kilo vermiş, bu da istisnadır bence.
ama hamileliği öyle zor geçmişki hala unutamaz...
ben kilo alıyorum biraz ama: )

Heeee bebekli kadınada gidilmez dimiiii

Ay banada misafir gelmesin bu ara ev yanıyor ....

evet evet, hatta bebekli kadına gidilmez vede davet edilir: )
ahahaha şaka tabi: ))))

Herkesleri operekten giris yapim :)

Liste ne kadanda azalmis oyle :) benimde bi istegim var meyra artik izinli yazilamasin

Gebelerim benim kilo vermeye calismayacaginiza gore listede olup sadece takip yapin ins bizde gorelim.

tamam: )

Ya hamile kadina misafir gelirmi uyuz olurum he

aynen

meyra seni yormamak için spor yapmayayım baksana kimse yapmıyormuş :)

: ))))
yok olmaz sen topiğin onurusun bu hafta.... sakın yapmayım deme hep yap sen....
örneksin...

inş canım.

Fridacım, çalışan çocuklu kadın olmak çok ama çok zor.hele ki desteğin ve yardımcın yoksa ikiye katlanıyor...
Ama gerçekten istiyorsan ve planlı olursan rahatlıkla başedebilirsin...
Eşinden çok sen gerçekten istiyormusun önemli olan o..Kızının programından bahsetmişsin 12 yaşın da kızın sen neden götürüyorsun kendisi gidemezmi.? madem eşin izinli o götürebilir..
Sürekli fedakarlık yaptığımızdan kendimiz için birşey istediğiizde bencillik olarak algılanıyor yeri geliyor biz bile öyle Hissediyoruz..Çocuğun okulu,yemeği kocanın bilmem neyi peki bizim isteklerimiz ne olacak..
Bak alın teriyle para kazanmaya başladığın da nasıl kendini iyi hissedeceksin bir işe yarama hissi inanılmaz..

Bir karar vermeden önce ev halkının fikri elbet çok önemli ama sen de artık kendin için birşeyler yapmalısın şayet bu işse iş olsun..
demişsin ya altın tepsiyle önüme sunulmadı hiçbirşey..Yalnız değilsin..sürekli emek harcamak mücadele etmek öylesine zor ki...Özetle iyi düşün kardeşinle tekrar görüş payına ne düşüyor iş anlmaın da çocukların senin yanın da muhakak..Eşini de ikna et artık onu da mı ben söyliim..

Bonus, sen de çocuklar büyüyünce daha fazla yaz ve değerlendir gerçekten çok kıymetliler..
boşa gitmesin sakın...Çok şanslı hissetmelisin bu özelliğinden dolayı kendini..Duygu ve his insanı olmak ne demek yahu..

Kasımpatı topraam,estagfurullah ne demek sen eminim çok daha başarılı olursun liste hazırlamada..benim yaptığım birşey yok bir kez hazırladım her seferin de değiştiriyorum...
İhtiyacım olduğun da hemen senden rica ederim çok teşekkür ederim...

Frida,
sana işe atıl diye ahkam kesiyorum..Benim planım da okullar açıldığın da yarı zamanlı çalışmak .:)
bu ne yaman çelişki dimi annem :)
1.sınıfta yani geçen yıl oğlumun yanın da olamadım tüm anneler neredeyse çocuklarla ders görüyordu sınıfta, benimki yazık tek başına idi..Sağolsun bakıcı arkadaşımız ilgilendi ama ben vicdanımı rahatlatamıyorum bir türlü..En büyük sebebi de kızım 1.sınıftaykn yanındaydım sanırım onun ağırlığını atamıyorum üzerimden. haksızlık yaptım gibi algılıyorum hep...

Bu sene çok önemli bizim için..Kızım 12 sınıfa gidecek dolayısıyla dersaneler etütler vb. oğlan tüm gün bakıcı da mümkün değil kalmaz...geçen yıl 2 saatte bile çok mutsuz olduğunu söylüyordu..
Velhasılkelam çok uzattım.Eşimin karışık iş durumu düzelirse o da çok önemli tabii, konuşacağım bakalım önce ki yıllar gibi yarı zamanlı inşş kabul ederler..

canım benim hayatımda hep mücadele ile dolu...
hep mücadele ettim, halada aynı...
sen çalışmayı maddi destek olarakmı yoksa madde destekten ziyade kendin içinmi istiyorsun?
benim az karnım ağrıdı, gidip biraz uzanayım ben.

Ilk ilhamda ins senin icin biseyler yazicam :)

Sende oylesin dimi goruyorum zaten yazdiklarindan burdaki herkesin basarili ve mutlu olmasini istiyosun sahiplenme ve insani duygular iste :)

neden karnın ağrıyor meyracım..

Ilk ilhamda ins senin icin biseyler yazicam :)

Sende oylesin dimi goruyorum zaten yazdiklarindan burdaki herkesin basarili ve mutlu olmasini istiyosun sahiplenme ve insani duygular iste :)

Yaşasın..:)

ablam da senin gibi kalemi çok iyi..Emekli olacak nasipse, gazetelerin ege ekleri oluyor onlarla görüş dedim köşe yazarlığı için bayıldı fikrime hemen bakıcam dedi..

Sen ne zaman taşınıcan,kim gelcek yardıma.?

normalde pek ağrımaz ama bilmem bir ağrı girdi biraz, geçer bakalım, uzansam iyi gelir heralde ablacım.
senide burada görmek çok güzel.
görüşürüz öpüyorum cümleten...

Geçmiş olsun dikkat et..

Ben zayıflıyamadığım gibi buradan da gidemiyorum..:))

___

Ev de kimse yok güya banyo mutfak temizliği yapıcaktım oturdum kaldım...
ben de kahve içeyim bari..
sonra da kalkayım işleri halledip haftasonuna özel yemek yapayım az uğraşayım..

Sevindim onun adina.. Yav insallah umutluyum bekliycem ama degicek biliyorum cunku bir firtina kopuyo icimde o anlamda. Ilginc bir hissiyat bazen soyle oluyo bir suru birbirine gecmis kelime var zihnimde yapboz parcasi gibi sanki ben hepsini yerlestiricem ve rahatliycam gibi. Bazen bi anda hepsini bazende tek tek.

Bazende alakasiz bi yerde bi duygusallasma falan filan :)) en sevdigim onlar ama onlari o an kaybetmeden yazmam lazim sonra hatirlayamiyorum. Herkesi bilmemde benim kafa beyle :)

Misal su an sandalyedeyim elif sol tarafta kucagimda oturuyo sag elimlede bi duyguya pilav veriyorum bi msji tamamliyorum

İnşallah...

yanın da biri varsa çeksin resminizi :)) Bak dersin onlar büyüdüüğün de sizin yüzünüzden bonus kafa oldum . :)

Yena kisisi burda ol zaten :)

zayıfladığım da gideceğim ama ..

Hani bazı üyeler geliyor eskilerden işte isim sayıyorlar ya...yena dediklerin de o kadar utanıyorum ki...
Bunca burdayım hala tık yok ama hala burdayım...Allah cezamı verecek...

ben gideyim içli köfte yapayım. beyim gelcek bizi evden yolladın iş yapmak için naaptın diyecek...
bak çalışan olsan bile kadının görevi fridaaa duyy. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…