Bu gün bende bayağı dışarlardaydım ufak ufak haletmem gerken işlerim vardı bayağı dışarda dolaştım cok sıcaktı inanılmaz
Meyra misafirin gelcekmiş kolay gelsin yine hamileler gurubu olarak şanslısız düşünsene 8 aylık hamileler bu sıcaklarda dahada zorlanıyordur...
evet canım haklısın, heleki ben sıcağa çok dayanıksızım...
gerçi allahın izniyle genelde başa gelen çekiliyor dimi: )
evet yaaa dışarı dün çok sıcaktı burada da, birde deli gibi gölge yeşillik ve serindir diye bahçede oturduk biz dün misafirlikte: D tamam bahçe güzeldi ama sıcaktı...
eve giderken pardesümü giymek için içeri girdiğimde kollarımın yandığını farkettim.
aslında ben sıcağı farkettim ama hepsi benden büyük olunca hadi içeri girip oturalım diyemedim: )
yaşıtım olsalardı kesin derdim.
ahhh ah frida şöyle şimdi höpürdeterek tük kahvesi içmek vardı, birde yanında keyif sigarasıda olabilirdi 1tane: ))))))
çok özledim kahveyi, geçen hafta yarım fincan içtim ama dayanamadım canım çok çekti çünkü, çok severim ya öyle özlemişimki ohhh diyerek içtim: )))
ben kahveyi içerken eşimin bakışlarını görmeliydin: DDD
Aklıma ne geldi ben kızıma 117 kiloyla hamile kalmıştım doktorum korkmuştu bide hamilelik kilosu alıcaksınız diye bende korkma dr. Hamilelikte ben kilo almıyorum dedim inanmadı yok efendim her hamilelik farklı olurmuş sezeryana gireceğim sabah dr. Tartı 117.5 kiloydum :)))
ama şimdi 117 ile korkması doğal canım yaa, sen istisnasın bence: )
ama iyide olmuş çok güzel olmuş tam olmuş: )
benim halamda hamileliğinin birinde acayip bulantı yaşamış taaaaki doğuma kadar...
bazen su bile içemediği olmuş, ve 17kilo vermiş, bu da istisnadır bence.
ama hamileliği öyle zor geçmişki hala unutamaz...
ben kilo alıyorum biraz ama: )
Heeee bebekli kadınada gidilmez dimiiii
Ay banada misafir gelmesin bu ara ev yanıyor ....
evet evet, hatta bebekli kadına gidilmez vede davet edilir: )
ahahaha şaka tabi: ))))
Herkesleri operekten giris yapim :)
Liste ne kadanda azalmis oyle :) benimde bi istegim var meyra artik izinli yazilamasin
Gebelerim benim kilo vermeye calismayacaginiza gore listede olup sadece takip yapin ins bizde gorelim.
tamam: )
Ya hamile kadina misafir gelirmi uyuz olurum he
aynen
meyra seni yormamak için spor yapmayayım baksana kimse yapmıyormuş :)
: ))))
yok olmaz sen topiğin onurusun bu hafta.... sakın yapmayım deme hep yap sen....
örneksin...
Selamün aleykümm..
nasılsınız hanımlar...ben tembelliğe devam ama kalkıp bi ortalık toplayıp çamaşır katlamalıyım yarın k.valideler gidicek ya akşama onlara geçiyoruz ve nasipse eşim bu akşam itibariyle bir hafta izne çıkıyo dua edin sıkıntılarım azalsında biraz gezmelere gidelim güzel bi program yaptık gibi ama işte benim durumuma göre değişebilir...bu hafta çok vakit bulup gelemessem kusuruma bakmayın...
bonus kişisi döndüğümde 1 kilo eksilmiş ol olurmuu...
dereceye giren kızlar tebrik ediyorum va başarılarınızn devamını diliyorum...
yenacım ellerine sağlık...
inş canım.