zeynep, umarım sen iyi olursun da çok güzel geçer izniniz..ne var programınız da hava da çok sıcak ..
biz de haftaya 2 günlüğüne apartmotele gidip hava değişikliği yapalım istiyoruz..
Geçmiş olsun dikkat et..
Ben zayıflıyamadığım gibi buradan da gidemiyorum..:))
___
Ev de kimse yok güya banyo mutfak temizliği yapıcaktım oturdum kaldım...
ben de kahve içeyim bari..
sonra da kalkayım işleri halledip haftasonuna özel yemek yapayım az uğraşayım..
Meyracım geçmiş olsun ağrın için geçmiş zaten neyseki :)
Yenacım çalışan hamarat hatun eline sağlık şimdiden 1 tane de benim için ye en kocamanından
Adaş işin zor gerçekten ama gönlünce olur herşey inşallah
Ben mesela çalışma fikri hoş olsa da gözüm yemez o kadar cesur değilim
kızlar merhabalar nasılsınız ? belkı de 1 yıldan uzun suredır gırmedım kk ye. pomogranate oncekı adım. belkı hatırlayan olur esraaam00 ile ve clutch esra ıle cok gorusurdum hatırlarsınız belkı kendı topıgım falan da vardı en fazla 13 kılo verdım 1,5 yılda. erken menopoz, ınsulın dırencı onumu tıkadı. esım cok cıddı rahatsızlık yasadı bır yıl duzenlı tedavıler falan. o surecte benım de erken menopoz olayıma teshıs konuldu kromozom bozuklugum varmıs meger, ve aılede tek bende var. tasıyıcı durumdayım. zor kılo vermek, ısyerımdekı sorunlar, kromozom bozuklugu ıle yuzlesmek, arkadaslarımla yasadıgım kırılmalar kırgınlıklar, esımın rahatsızlıgı derken ben bıraktım ve tabı kı fazlası ıle aldım. yanı 1,5 yıldır kopugum bu ortamlardan da dusuncelerden de. az cok dıkkat etmeye basladım ama duzenlı sporum olmadı artık en erken 2 ayda hatta 5 ayda regl oluyorum hap da ıse yaramıyor yanı. ve artık 32 yasındayım. 29 yasında kk ıle tanısıp cok guzel dostlar edındım, ıcınde arkadaslıgından keyıf aldıgım ınsanlar da oldu yıllar sonra kk gırdım nıye dersenız zayıfladıgım donemdekı fotolarımı bugun tanıstıgım ve bana ınanılmaz enerjı veren spor hocama gostermek ıcın. onlıne olunca da eskı uye oldugum konulara baktım sızlerı merak ettım. halen 90 larda mıyız, basarılı olanlar oldu mu ? gercekten merak edıyorum umarım bu seruvenı guzel bır sekılde tamamlayanlar olmustur.
Cücüşlerimmmm nasılsınız fıstıklarım ??
Benden iyilik çok şükür ,bayram için memleketteyiz,pazar geri dönecez,İnşAllah Ağustosta eşimin es durumu tayini olunca ,temelli memlekete gelecez,bakalım hayırlısını diliyorum herzaman,sonuç İnşAllah güzel olur :)
selamün aleyküm..bugün doktora gittim keseyi gördük
geçmişi okudum. alıntılarım silindi..
dafi abla ve derin iyi dilekleriniz için teşekkürler..
derin 2 senelik evliyim istiyodum bi bebiş evet..
bonus taşınmak çok zor Allah kolaylık versin bu sıcakta küçük çocuklarla da daha zor olur... inşallah yardımcı olabilecek birileri vardır yanında..
meyracım hamileliği sormuşsun ben hiç bişey hissetmiyorum.. ama bugün doktora gittim keseyi gördük şükür... bi sorun yok değerlerim de iyiymiş. benim doktorum yoktu ama dayanamadım bi gideyim dedim. 10 güne bebeği de görürmüşüz inşallah bakalım.. sen nasılsın?
fridacığım bal-tereyağ bayılırım.. afiyet olsun..
dafi abla yeğenine geçmiş olsun.
yeliz başınız sağolsun..
yolcu sen tecrübelisin de yorgunluğun normaldir dinlen bence..
aklımda kalanlar bunlar arkadaşlar.. herkesi önemsiyor ve seviyorum cevaplayamadıklarım varsa kusuruma bakmasın
kız meyrooşş nerelerdesin sende hasta olmamışsındır inşallah. özlettin
kızlar nursenayı merak ediyorum. kötü zamanda çıktı tayinleri. batman havaalanının kapalı olduğunu duymuştum. Allah yardımcıları olsun
zeynep, umarım sen iyi olursun da çok güzel geçer izniniz..ne var programınız da hava da çok sıcak ..
biz de haftaya 2 günlüğüne apartmotele gidip hava değişikliği yapalım istiyoruz..
Maddi ve manevi kendim için istiyorum meyra bakalım...canım benim hayatımda hep mücadele ile dolu...
hep mücadele ettim, halada aynı...
sen çalışmayı maddi destek olarakmı yoksa madde destekten ziyade kendin içinmi istiyorsun?
benim az karnım ağrıdı, gidip biraz uzanayım ben.
74 düm ben. tüp mide op oldum114,9ama doğum yaptım yeni
sen kaçsın
Kasımpatıcım sağol benim bu ara aklımdaki tek düşüncem iş konusu evet çalışmak istiyorum ama bunun için eşimin tam onayı lazım oda zor görünüyor napıcam bilmiyorum konu olumsuz olucak diye hala eşimle doğru düzgün konuşmaya bile cesaret edemedim uygun bir zaman koluyorum ümidim var oda olsun diyemi acaba böyle uzatıyorum bilmem 10 gündür evde yoktu yeni geldi ve 2 gün mağlesef iyi geçmedi ...
Birde kızımı spora başlatıcam kendi yaş grubuna göre profesyonel olucak lisanslı filan hergün idmanlara götürüp getirmem lazım buda engel olurmu diyede düşünüyorum bu iki konudan dolayı engelerim çok ve desteğim mağlesef yok ...
zayıfladığım da gideceğim ama ..
Hani bazı üyeler geliyor eskilerden işte isim sayıyorlar ya...yena dediklerin de o kadar utanıyorum ki...
Bunca burdayım hala tık yok ama hala burdayım...Allah cezamı verecek...
ben gideyim içli köfte yapayım.beyim gelcek bizi evden yolladın iş yapmak için naaptın diyecek...
bak çalışan olsan bile kadının görevi fridaaa duyy. :)
ay evi süpürdüm sonunda bide bılaşıklara girsem iyi olucak...saat yedide k.peder gelicekmiş bizi almaya...eşimi aramış gelip alayım sizi demiş oda bi eve gideyim zeynebin durumuna bakayım ona göre demiş o bilir yani nezaman gelicemizi demiş adam beş dakka sonra beni aradı saat yedi sana uyarmı dedi hayırdır ne için dedim sizi almaya gelicemde kocan zeynep bilir dedi bende seni aradım dedi...olur olur dedim kıskıs gülerektene...
yenacım iyi dileklerin için teşekkür ederim...bizz günü birlik planlar yaptık bigün şile ağva bi gün beykoz polenez falan hem gezicez hem piknik bigün camileri gezeriz bigün de yüzmeye falan gideriz dedik bi günde çocukları lunaparka götürcez kısacası başlıklar bunlar ama yola çıktıktan sonrada doğaçlama takılıcaz falan...bende evden bi çıkayım da nere olursa artık modundayım...hep annemler k.valideler ve evim arasında mekik dokuuduğum için ev harici şeyler istiyom...
bencede sizde yapın öyle şeyler eminim iyi gelicektir sanada..umarım sizinde çok güzel geçer....
neyse yavaştan mutfağa yollanayım...hayden öpüldünüz..
Kızlar epey uzandım, çok şükür geçti karnımın ağrısı merak etmeyin diye yazayım dedim: )
74frıda alçısı çıktı annemin evine gidecekti ama ayagı sargıda su an o yuzden sadece wcye kalkabiliyor yine bir ay yatak istirahati sonrada ikinci ameliyat ..dr bir ay daha damadın evindesin teyze demiş ...mecburen bende kalıyorlar..bu arada ev aramaya devam ediyoruz birici kat aradıgımız için birde bana yakın arıyoruz bulamıyoruz ..inşallah biran önce bulunurda tasırım o yukte uzerimden kalkar...çocuklara kim bakıcak annem ameliyatlı kaınvalide ile göüsmüyorum dusunmekten uc gundur tansıyoum yukseliyor...hepsi benim üzerimde o akrabalarımızın hiçbiri yardımcı olmaz zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?