Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ay evi süpürdüm sonunda bide bılaşıklara girsem iyi olucak...saat yedide k.peder gelicekmiş bizi almaya...eşimi aramış gelip alayım sizi demiş oda bi eve gideyim zeynebin durumuna bakayım ona göre demiş o bilir yani nezaman gelicemizi demiş adam beş dakka sonra beni aradı saat yedi sana uyarmı dedi hayırdır ne için dedim sizi almaya gelicemde kocan zeynep bilir dedi bende seni aradım dedi...olur olur dedim kıskıs gülerektene...

zeynep, umarım sen iyi olursun da çok güzel geçer izniniz..ne var programınız da hava da çok sıcak ..

biz de haftaya 2 günlüğüne apartmotele gidip hava değişikliği yapalım istiyoruz..

yenacım iyi dileklerin için teşekkür ederim...bizz günü birlik planlar yaptık bigün şile ağva bi gün beykoz polenez falan hem gezicez hem piknik bigün camileri gezeriz bigün de yüzmeye falan gideriz dedik bi günde çocukları lunaparka götürcez kısacası başlıklar bunlar ama yola çıktıktan sonrada doğaçlama takılıcaz falan...bende evden bi çıkayım da nere olursa artık modundayım...hep annemler k.valideler ve evim arasında mekik dokuuduğum için ev harici şeyler istiyom...

bencede sizde yapın öyle şeyler eminim iyi gelicektir sanada..umarım sizinde çok güzel geçer....

neyse yavaştan mutfağa yollanayım...hayden öpüldünüz..

Meyracım geçmiş olsun ağrın için geçmiş zaten neyseki :)
Yenacım çalışan hamarat hatun eline sağlık şimdiden 1 tane de benim için ye en kocamanından
Adaş işin zor gerçekten ama gönlünce olur herşey inşallah
Ben mesela çalışma fikri hoş olsa da gözüm yemez o kadar cesur değilim

Ben de hazırlandım Düğüne gideceğim kızlarla gidecektik onlar son anda anneannelerine gittiler ben yalnız gideceğim Çıkışta eşim alır beni artık
Hiç de sevmem Gürültülü düğünleri ama samimi arkadaş olunca mecbur
Yenacım 2 gün de olsa tatil iyidir biz de Eylül için niyetlendik nasipse bikaç gün de olsa bir yerlere gitmeye

SELAMUN ALEYKÜM GÜZELLER
bugün misafirim vardı uğrayamadım. bakıyorumda tatil planları falan var. benimde bu sene hiçbir yere gidesim yok. bu sabah yine arkadaş aradı çeşme ye gidelim dedi . bende kaşlarımı kaldırdım. eşimde bizim biraz işlerimiz var siz gidinde musait olursak size katılırız dedi. hiç gitmek istemiyorum.
neyse yemeğime bakayım yemeğede misafirim var.

buraya giriş var ama çıkış yok malesef: )

sağol ablacım.

abooo ne sıcak bugün yaaa...
çöl sıcağı mübarek...
misolarda daha gelmediler aradık daha bişey beğenip alamamışlar: ))))
22den önce gelmezler heralde, bizde yarı toktuk onlarda öyleymiş, bakalım sofrayıda onlar gelince koyarım artık.
oy sıcak...

hoşgeldin ozaman tekrardan kkya canım.
çok geçmiş olsun sana ve eşine, rabbim hayırlısı ile tez şifalar versin inş ve hayırlısı ile sıkıntılarınızı gidersin inş.
allaha emanet ol.

hayırlısı ile inş gönlüne göre olur sonuç canım.
bende iyiyim şükür sağolasın: )

hadi gözünaydın kese görünmüş: )
diğer güzel haberlerinide bekliyoruz inş canım...

yok ablam eşim 1hafta izine ayrılınca bende otomatikmen izne ayrıldım gibi bişey oldu: ))))
sağol ablam ilgin için, can ablam

74frıda alçısı çıktı annemin evine gidecekti ama ayagı sargıda su an o yuzden sadece wcye kalkabiliyor yine bir ay yatak istirahati sonrada ikinci ameliyat ..dr bir ay daha damadın evindesin teyze demiş ...mecburen bende kalıyorlar..bu arada ev aramaya devam ediyoruz birici kat aradıgımız için birde bana yakın arıyoruz bulamıyoruz ..inşallah biran önce bulunurda tasırım o yukte uzerimden kalkar...çocuklara kim bakıcak annem ameliyatlı kaınvalide ile göüsmüyorum dusunmekten uc gundur tansıyoum yukseliyor...hepsi benim üzerimde o akrabalarımızın hiçbiri yardımcı olmaz zaten..

zeynep, umarım sen iyi olursun da çok güzel geçer izniniz..ne var programınız da hava da çok sıcak ..

biz de haftaya 2 günlüğüne apartmotele gidip hava değişikliği yapalım istiyoruz..

Anaae ne kadar güzel apart otel nerde denizi nasıl kum mu banada lazım aslında öyle biryer güzelde ekmek peyniri varsa kalınır birde kahvaltıda sınırsız çay olcak :)))dikilide kahvaltı ve akşam yemekli biryerde kalmıştık güzeldi denizi çok tuzluydu ...

Maddi ve manevi kendim için istiyorum meyra bakalım...

Bugün daha iyisindir inşallah dün neden karnın ağrıdıki geçtimi ?

Günaydınlar mutlu hafta sonlarınız olsun bende annemlerdeyim çok güzel mesajlar yazmışsınız sağolun eve geçince tek tek cevaplamak istiyorum uyku tutmadı sahildeyim eşim yüzüyor kuzen evde uyuyor bende sonra kuzenle yüzerim belki :)

Günaydinn,mutlu pazarlar olsun arkadaslar...

Esimin kalkmasini beklerken size bakayim dedim,dün günübirlik bize biraz uzak bir sehre gezmeye gittik esimle,öyle cok yorulmusum ki hala ayaklarim aciyor yürümekten:)
Günübirlikte olsa cok iyi geldi bana bu gezi,bazen mekan degisikligine ve yeni yerler kesfetmeye ihtiyac duyuyor insan...:)

Simdi gecmis zamani...:)

Fridacim gercekten calismayi istiyor ve sana iyi gelecegini düsünüyor isen ikna etmeye calissan esini,sana iyi gelecegini esine de yansitir ve hissettirebilirsen izin verir belki...
kizin icin de bir alternatif olur elbet..umarim hersey arzu ettigin gibi sekillenir...

Hamarat hanunun halide baska oluyor vesselam:) icli köfte cevizli miydi?

Ne güzel bir plan yapmissiniz kendinize yolcu,her sey gönlünuzce gerceklesir ve güzel bir tatil olur umarim...
Benim ve esimin de en büyük hayali arabamiz ve sirt cantalarimiz ile türkiye ve dünyanin her yerini dolasmak:)fazla ütopigiz sanirim...:)

Kızlar epey uzandım, çok şükür geçti karnımın ağrısı merak etmeyin diye yazayım dedim: )

Gecmis olsun meyra,neyse ki daha iyiymissin...
bu arada kahveye ben de bayilirim,günde 5-6 fincan hatta daha fazlasini icebilirim o derece yani:)

Dilerim gönlünüzce bir ev bulabilirsiniz derin,Allah kolaylik versin..

İyi Pazarlar dilerim
Nursenayla görüştüm herkese selamı var
Dün batmana gitmişler ev yerleştiriyormuş
Hafta içi interneti bağlanacakmış

Gezdiğiniz gördüğünüz sizin olsun yediğinizi içtiğinizi anlatın
kızartma lı kahvaltı sofrası onumde zor tutuyom krndimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…