alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis teşekkürler yurduşummmm1 kara mili 1.609 km.dir.
3 kara mili yaklaşık 4.827 km ediyor canımopuyorumnanaktan
Ben ekstra hareket yapıyorum 50 dk.sürüyor canım
kötü kadın yenoşşşş :jeyyar:
canım onları bilmiyorum ilk defada senden duyuyorum bi araştırmak lazımm ben sonrada meb bağlı bi yerde muhasebe eğitimi aldım kendimi yetiştirip muhasebeci olarak çalıştım hem çocuk gelişimi diplomam var hemde muhasebe sertifirikam var meb ndan öyle birşey varsa süperr bence gitmelisin
arkadaşlar hepinize mrb ben daha önce bi geldim bi gittim ama şimdi kesinlikle aranızdayım kaydirigubbakcemile benim de elimden tutun bi zayıflayıvereyim okul iş derken bıraktım herşeyi yardım sene ye nişanım olacak lütfennnnnnnn ablalarım kardeşlerim mafoldumben
Citolüm basaracaksin canim.. bu sefer senden cok ümitliyim..
bak ne zamandir diyetisyene gitmek istiyordun.. istedigin oldu.. ne olur uy listeye.
inan en az senin kadar sevinecegim.
Not. cizelgeme dikkat :lepi:
callanitics egzersizleri kaç dk ben indiriyorum şimdi bi sana sorayım dedım
canım mesajını gördüm ama cevap yazmaya fırsatım olmadı. ben indirdim sorunsuz yazıyor. tekrar yollayacağım.o karıyı bende sordum kim diye ama
bi cvp veren olmadı
bide nanem bana link yolladı ama
linler ölü dedim cvpda vermedii
citol,diyetisyen neler anlattı..
testler yaptımı..??
Bizimlede paylaşırmısın..
Aslında bende,endokrin bölümüne gitmeyi planlıoyorum..daha önce bazı testlerim yapılmıştı ama.
tekrar bir detay ve bilgi istiyorum..
Hastanelerde özellikle üni.hastaneleri artık çok kalabalık oluyor..
Bu yüzden hep erteliyorum..
canım mesajını gördüm ama cevap yazmaya fırsatım olmadı. ben indirdim sorunsuz yazıyor. tekrar yollayacağım.
leslie abla yürüyüş her zaman sokakta olmuyor deyip bu işi eve döken bir abla. yürüyüş sporu yaptırıyor evde onunla yaptığın sporun karşılığı 1,3 ve 5 mil. hangisini yapacağına bağlı.
bende abla hakkında bu kadar biliyorum. bir de cdleri paralı satılıyor :)))) yapan ve 30-40kg verenler varmış! mış diyorum çünkü bunlar okuduklarım :))))))))))
namem menne menne istiyommmmm:ecrin_bebek: leisy apladannnn şimdii yollaa geçkalmaazemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?