Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldim ama hemen çıkacağım hanımlar
sadece selam vermek istedim. umarım herkes iyidir. geçmişi okuyamam o kadar bilgisayar baktım ki bugün tam olarak :bbo: modundayım kafamçokkarıştı

Bugün yediklerim..

Sabah yine simit yedim..nedenini söyleyeyim..Toplantıdan çıkınca hemen okulun karşısında gevrek fırını var..Sıcacık oluyor..Şimdi almasam olurmu..Bu arada gevrek yazmışım simit..
:)))

Saat üçte taze soğan,maydanoz,dereotlu kısacası bol yeşillikli zeytinyağlı bir pilav yaptım..
Bir tabak yedim..
Akşam kavun yedim..

yaklaşık 80dk. yürüdüm..

Bugün sabahtan beri canım nestle çıtır gofretler oluyor ya..Onlardan feci yiyesim var..
Allahtan evde yok..

kötü kadın yenoşşşş :jeyyar:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Seçilcim, ben yarın veya önümüzdeki hafta gidip öğreneyim..
Bir kaçtane sertifikam var..Buda bulunsun diimi..:))

Bu arada sen kesinlikle kpss ye gir..devlet ana okullarında çalışman çok daha iyi olur..

Kızım ana sınıfına giderken,bizim öğretmenimiz,lise mezunuymuş..Duyunca çok şaşırmıştım..nasıl olmuşsa olmuş..kadro verilmiş..
Birde iş konularında kesinlikle şans olmalı,ben buna inanıyorum..

Hoşgeldin canım..

Citolüm basaracaksin canim.. bu sefer senden cok ümitliyim..
bak ne zamandir diyetisyene gitmek istiyordun.. istedigin oldu.. ne olur uy listeye.
inan en az senin kadar sevinecegim.

Not. cizelgeme dikkat :lepi:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

o karıyı bende sordum kim diye ama
bi cvp veren olmadı
bide nanem bana link yolladı ama
linler ölü dedim cvpda vermedii

iyi dilekleri için tüm ark. teşkür ediyorumm

akşam menüsü ile başladım ve
şimdilik hiç dışına çıkmadım
asıl yarın belli olacakk

bu ara sabah kahvaltıma 5 dilim kepek ekmegi yazmış
öglen 4
akşam 3

citol,diyetisyen neler anlattı..
testler yaptımı..??
Bizimlede paylaşırmısın..

Aslında bende,endokrin bölümüne gitmeyi planlıoyorum..daha önce bazı testlerim yapılmıştı ama.
tekrar bir detay ve bilgi istiyorum..

Hastanelerde özellikle üni.hastaneleri artık çok kalabalık oluyor..
Bu yüzden hep erteliyorum..

yah citolüm sen neden diyetisyene gidip para veriyon..
sen bana 1 kilo tursu yolla ben sana liste yaparim anam :roflol:

callanitics egzersizleri kaç dk ben indiriyorum şimdi bi sana sorayım dedım

okur'um callanitics egzersizlerini sormuşsun.Tam 60 dk.sürüyor.
Ben yerdeki(özellikle diz hareketleri ile ilgili) hareketleri yapamıyorum.Benim yaptıklarım da hemen hemen öbür hareketleri tamamlayarak 60 dk.yı buluyor canım.:lepi: Şeniz:dance:

slm kızlar yarın sabah erkenden gidiyomarkamda kalan kocişe puaça mayaladım az sona pişiririm bi bakam dedim

geçmişi şöle kısaca dırıt dırıt okudum kafamda kalanlar
yenacığım benim bi arkadaş gitti annemde halk eğitimde öğretmendi ondan biliyom bende gitmek isterim hatta halk eğitim merkezlerinin oluyo ana çocuk sağlığımıydı anaçev mi ne tam hatırlamadım çocuk geliştirmek hastalıklarda ilk yardım gibi çocuk yemekleri gibi şeyler öğretiyolar yani baya hatalarımızı yüzümüze vurup vijdan azabı çektiriyolar ben nası hatalar yapmışım diye bende araştırp gitmek istiyorum

o karıyı bende sordum kim diye ama
bi cvp veren olmadı
bide nanem bana link yolladı ama
linler ölü dedim cvpda vermedii
canım mesajını gördüm ama cevap yazmaya fırsatım olmadı. ben indirdim sorunsuz yazıyor. tekrar yollayacağım.
leslie abla yürüyüş her zaman sokakta olmuyor deyip bu işi eve döken bir abla. yürüyüş sporu yaptırıyor evde onunla yaptığın sporun karşılığı 1,3 ve 5 mil. hangisini yapacağına bağlı.
bende abla hakkında bu kadar biliyorum. bir de cdleri paralı satılıyor :)))) yapan ve 30-40kg verenler varmış! mış diyorum çünkü bunlar okuduklarım :))))))))))

yena senin endokrinle ilgili sıkıntın ne???

Son düzenleme:
kıslarr ii geceler sizlere tatlı yüralar namem burdasın yine arkidişimmm hoşeldin.opuyorumnanaktan bu arada citolummm hayırlı uğurlu olsun en kısa zamanda istediğin kiloya inersin inşallah :Saruboceq: bu arada senin diyetisyende bol elliymiş maşallah aç kalmıcan sağlıklı kilo vercen inşallah delikafadulden bu arada emrahelif hoşgeldin hiiiiiiçççç üzülme sen daha çüçüksün ve daha önünde kocamannnnn bir sene var delikafaduldensıkılmadan stres yapmadan bu kiloalrdan kurtulucan inşallah:lepi::lepi::lepi: yurduşum aplammm sana hayranım call dedin lasly didin umut oldun hepiciğimize sefiyom kıss seni çıtır hatunnn Şeniz:lepi::lepi: bu arada aşkito sendede ne bünye var be anacımm 73 diye seni kandırıyor rejime sokuyor sonra sana ceeee yapıp süprizz yapıyorkaydirigubbakcemile2 allahımm bizede böyle bünyeler nasip ettt:Saruboceq::Saruboceq: ünüttüğüm varmı acabaaaCADIARZU

selaam bugün yediklerim sabah kahve öglen 1 dilim kepek ekmegi üzerine diyet yag diyet peynir diyet salam.aksam bol salata yarim tabak sehriye corbasi, yarim tabak patates kavurmasi

tursari amin cnm :)))

yah hüzün tatlim sen güne hafif baslayip agir bitiriyosun.
agir basla hafif bitir.daha kolay kilo verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…