Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamün aleyküüm... herkesler tatil planlarında ne güzel. bizim hamilelik durumu olunca uzun mesafeli tatiller yalan oldu biz de buralarda takılırız artık :)
inanılmaz nemli bi hava var buralarda da... yapış yapış her yer. evde tonla iş duruyor. ben de anca oturuyorum. bugün bi silkelensem iyi olacak sanki. belki akşam da sahile yürüyüşe gideriz biraz. sıkıldım sanırım evde artık..

Allah yardımcın olsun derincim
İnşallah istediğiniz gibi bir ev bulursunuz
İşin zor ama büyük sevaba giriyorsun inşallah

Merhaba gençler ve kendini genç hissedenler...

Bugün tembelliğin dibine vurdum...Saatlerce kahvaltı keyfi sonra nevresim değiştirirken çocuklarla kudurma epey terleme spor olarak kayıtlara alınsın :))
Çook sıcak ama yapış yapışız her an..

Kasımpatı,sırt çantasıyla gezme fikri harika neden ütopik olsun olmayacak şey değil sadece finanse etmek önemli tabii iş konusu var :)) Ben de çok isterim..
Günübirlik geziler yorucu da olsa hava değişikliği,mekan değişikliği çok iyi geliyor gerçekten iyi yapmışsınız...

Frida ben henüz ayak parmağımı bile değdirmedim suya :)) bol bol çim bugün :)

Derincim İnşallah uygun bir ev bulursunuz canım...

Bonus,Allah seni zayıf etsin emi..Zeynebe önerdiğin ama zeynebin akıllılık yapıp yanaşmadığı hamur kızartmasını yaptım sabah..Puf puf oldu bööle uff çok çirkindi yanın da peynir ve domatesle..

Akşama evdemisiniz dışarıdamısınız ne pişireceksiniz diyet mönünüz varmı Kopya çekiim sizden..

Son düzenleme:
Eve geldim çok sıcak büyükçekmede denize de girmedim zaten orda denize girebilmek için sabah 8 de girmem lazım denizi çokta temiz değil bugün pazar olması dolayısıyla sahile iğne atsan yere düşmezdii ....

Yena ben sevdim halil sezaiyi güzel yorumlamış acayip rakı sofrası şarkısı olmuş :)))

Diğer gel şarkısını da bu günlerde dinliyorum güzel gerçekten kasımpatımı seviyormuş zevkliymiş :)

Bide deniz sekinin içeri girmeden yaptığı hayat 2 bilet şarkısını dinlesenize müziği kötü geldi bana ama sözler harikaa :)

Bu günlerde eşimde kızartma istiyor erteliyorum ama yapıcam herhalde sıcaktan yeşil çay bile içemiyorum ...

Yena hakaten sende ne gizli marifetler varmış içli köfte filan süpersin :))

Akşam menüde karpuz ekmek peynir vardı tabi bu sıcakta yemekte yenmiyor bol soğuk su içiyim bariii ...

İyi akşamlar
Ankara da çok sıcak
Biz de bugün eşimle gezdik biraz kızlar annnemlerdeydi epeyce yürüdük yorulduk ama güzeldi:)
Akşam eşim kıymalı yumurta istedi ben de Çakma Ayvalık tostu yaptım yedim
Şimdi de çay içeceğiz buyrun beraber içelim
Sıcağa rağmen az üşütmüşüz eşim de ben de çok terleniyor ondan herhalde

Adaş napıyon akşamki düğün nasıl geçti yeni çifte Allah huzur geçim versin ..

Bende bu akşam karpuz peynirle biraz fıstık ezmesi yedim nutellada vardı da ona sıra gelmedi dur mutfakta dibi görünmüş bir Nutella şişesi vardı onu kaşıkla temizliyim o iş benim :)))

Ayvalık tostu mu harikasın vallaha benimde canım çay istiyor ama çok sıcak durduğum yerde terliyorum evet bu ter insanı hasta ediyor düşün bizdeki nem oranında eklenince durduğu yerde başından aşağı sular akıyor

Ben çay demlemim yaa tost yaparım sonra O:)

Allah size kolaylık versin neyseki bizde nem yok
Akşam balkonda iyi gidiyor çay
Tostum Çakma Ayvalıktı kaşarlı salamlı tost yapıp içine ketçap mayonez Turşu ekledim :))

Bak buraya kadar herşey iyiydi ben kalkıp Nutella şişesini de temizledim ama salamlı ve diğerlerinde saymıyım onları da tosta katarak beni hayal kırıklığına uğratın gerçi ayvalık tostu dedin biliyorum ama ben peynirli veya kaşarlı severim sade ve yağsız olucak ...
Yanlış ata ooynandın dostum tost yemiycem :)))

Âmin inşallah canım
Düğünde işte ankara havası ve bol halayla gecti :))
Şişeyi de sabah temizle artık gece gece olmaz o iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…