Allah yardımcın olsun derincim74frıda alçısı çıktı annemin evine gidecekti ama ayagı sargıda su an o yuzden sadece wcye kalkabiliyor yine bir ay yatak istirahati sonrada ikinci ameliyat ..dr bir ay daha damadın evindesin teyze demiş ...mecburen bende kalıyorlar..bu arada ev aramaya devam ediyoruz birici kat aradıgımız için birde bana yakın arıyoruz bulamıyoruz ..inşallah biran önce bulunurda tasırım o yukte uzerimden kalkar...çocuklara kim bakıcak annem ameliyatlı kaınvalide ile göüsmüyorum dusunmekten uc gundur tansıyoum yukseliyor...hepsi benim üzerimde o akrabalarımızın hiçbiri yardımcı olmaz zaten..
Ben de bol simitli Çikolatalı kahvaltı yaptımYedim kızartmadan cok zwyıfım ya ısrar ediolar cok pişmanımmmmmmm
Valla benim kafa sessiz sakin seviyor :))Ben mutfakta iş yaparken dinlerim adaş iyi geleyor :)
Allah size kolaylık versin neyseki bizde nem yokAyvalık tostu mu harikasın vallaha benimde canım çay istiyor ama çok sıcak durduğum yerde terliyorum evet bu ter insanı hasta ediyor düşün bizdeki nem oranında eklenince durduğu yerde başından aşağı sular akıyor
Ben çay demlemim yaa tost yaparım sonra O:)
Âmin inşallah canımAdaş napıyon akşamki düğün nasıl geçti yeni çifte Allah huzur geçim versin ..
Bende bu akşam karpuz peynirle biraz fıstık ezmesi yedim nutellada vardı da ona sıra gelmedi dur mutfakta dibi görünmüş bir Nutella şişesi vardı onu kaşıkla temizliyim o iş benim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?