- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Ramazan'dan beri bende de var mide ağrısı daha çok açken ağrıyor yedim mi geçiyor :)Mavipatikler afiyet olsun sende kızartma yemişsin bende dayanamayıp yiyorum ama çok da nadir yediğimiz için benim middem çok ağrıyor...
ve aleykümselam. getirip gönderen sağolsun. iyi olmasına sevindim. merak etmiştim.İyi Pazarlar dilerim
Nursenayla görüştüm herkese selamı var
Dün batmana gitmişler ev yerleştiriyormuş
Hafta içi interneti bağlanacakmış
Kız bu sene ilk gittiler daha :))Frida,Halil Sezai konusun da haklisin onu dinkerken ya icesin ya da cizesin geliyor.:))
İcli kofte yaparim evet acemi isi sekli semali bozuk oluyor ama ev yapimi lezzeti iste..
Asu sen neden bu ara esinle hep yalnizsin kizlar ha bire ananne de dikkat edin.:))
sağol canım hep beraber inşallahAdaş kır düğününe çok abiye gitmez herhalde ama senin elbisen sanki abartılı değil gibi Hatırlıyorum ben
Daficim yaptıklarını getirdiklerini sağlıkla afiyetle yiyin inşallah
Ya sorma evimde durumlar iyiydi kalorili yemek yapmıodun diyet suresınce evde durmak daha akıl karı dısarıda hep bozuluoBen de bol simitli Çikolatalı kahvaltı yaptım
Az yiyim diye oturuyorum sonuç malesef hüsran oluyor akşama dengeleriz inşallah
malesef yedim hala pişmanımMavipatikler afiyet olsun sende kızartma yemişsin bende dayanamayıp yiyorum ama çok da nadir yediğimiz için benim middem çok ağrıyor...
Aslında ben de bir duş alsam iyi olur da üşeniyorum şimdiay çok koktum bir koşu bir duş alıp geleyim
sağol canımDaficim hoşgeldin kışlıkların bereketli lezzetli olsun bende annemlere gidince yorluyorum cantalarla git cantalarla gel birde ben gidince peşimden kardeşlerim kuzenlerimde geliyor babamda geldi artık daha sık gitsem iyi olur en azından babama yemek filan yapıp bırakıyorum tabiki insanın köyü yakın olsa ne güzel olur bizim mesafeler çok uzak bu günlerde o mesafeler inanılmaz zoruma gidiyor kayınbabam hasta yakın olsak daha sık gitsek gelsek ne iyi olurdu ....
dimiiHerkesin gidecek bir köyü olsa ne güzel olur
Tabii yakın olsa daha güzel olur
ben aldım geldim mis kimin oldumAslında ben de bir duş alsam iyi olur da üşeniyorum şimdi
Yarın dışarda işler var erken mesaiye başlayacağım
aslında iyi fikirde bizimkiler laf ederler evde yapmaya üşenmiş diye aslında bizim buralarda cantık yaptırılır ama bizimkilere göre bu kolaya kaçmak olur.Dafi benim bir tarifim var ama bunun için sana ince lavaş ekmek pişiren fırın lazım benim çevrede çok var ve misafir olaylarında kolaylık oluyor marketen kaşar ve sucuk alıyorsun bu fırınlar o malzemeyle uzun uzun börek yapıyorlar kenarlarını kıvırarak sende eve gelen sıcak börekleri dilimleyip servis yapıyorsun bu kadar kolay sadece fırından yemek saati sıcak sıcak getirecek eleman lazım onuda sen ayarlarsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?