Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

6 eylülde benim kuzenin çocuğu da sünnet olucak kır düğünü sayılır koca tarafı gil ankaradan gelicekler müzikte hep ankara havaları olur ben bilmem anca halay çekerim bu sabah konuştuk benimde giyecek kıyafetim yok almak istemiyorum son diktirdiğim abiyelerde çok ağır kaçar kardeşimde abla biz nerde eskitecez o elbiseleri diyor bakalım. Pooff ...

selamun aleyküm güzeller
benim tatil bölgesi köy
şimdi geldim köyden. heryer eşya yerleştirmemi bekliyor.
işlerimi yetiştiremedim koştur koştur geri geldim. ablam soğanı sökmüş onu temizledik. bahçeyi suladım. biber fasulye topladım. buğday yıkadım
nişasta kurdum. kompostoyu yetiştiremedim. şeftalileri alıp geldim yarın burda yaparım kısmet olursa. biraz bamya topladım küçüklerini dolaba atayım büyükleri turşu yaparım. işte yorulup geldim.
İyi Pazarlar dilerim
Nursenayla görüştüm herkese selamı var
Dün batmana gitmişler ev yerleştiriyormuş
Hafta içi interneti bağlanacakmış
ve aleykümselam. getirip gönderen sağolsun. iyi olmasına sevindim. merak etmiştim.

kızlar benim cuma akşamı günüm var . oldukca kalabalık oluyor. köyde yapayım dedim. hafta sonu düğünler var hafta içide köye gelemeyiz dediler mecburen burda alıcamda evde fırın yanınca ev çok ısınacak zaten sıcak fırınsız ne hazırlasam diye düşündüm hiçte birşey gelmedi aklıma. köyden yarım çuval dolmalık biber getirdim onları doldurayım zeytinyağlı yaparım önceden pişiririm diyorum.fırınsız yada aynıgün fırını çalıştırmadan daha önceden başka ne yapabilirim bir fikriniz varmı

Frida,Halil Sezai konusun da haklisin onu dinkerken ya icesin ya da cizesin geliyor.:))
İcli kofte yaparim evet acemi isi sekli semali bozuk oluyor ama ev yapimi lezzeti iste..

Asu sen neden bu ara esinle hep yalnizsin kizlar ha bire ananne de dikkat edin.:))

Adaş kır düğününe çok abiye gitmez herhalde ama senin elbisen sanki abartılı değil gibi Hatırlıyorum ben
Daficim yaptıklarını getirdiklerini sağlıkla afiyetle yiyin inşallah

Kız bu sene ilk gittiler daha :))
Iyi oluyor arada yalnız takılmak ama özledim bir günde kızlarımı

Daficim hoşgeldin kışlıkların bereketli lezzetli olsun bende annemlere gidince yorluyorum cantalarla git cantalarla gel birde ben gidince peşimden kardeşlerim kuzenlerimde geliyor babamda geldi artık daha sık gitsem iyi olur en azından babama yemek filan yapıp bırakıyorum tabiki insanın köyü yakın olsa ne güzel olur bizim mesafeler çok uzak bu günlerde o mesafeler inanılmaz zoruma gidiyor kayınbabam hasta yakın olsak daha sık gitsek gelsek ne iyi olurdu ....

Ben de bol simitli Çikolatalı kahvaltı yaptım
Az yiyim diye oturuyorum sonuç malesef hüsran oluyor akşama dengeleriz inşallah
Ya sorma evimde durumlar iyiydi kalorili yemek yapmıodun diyet suresınce evde durmak daha akıl karı dısarıda hep bozuluo
Mavipatikler afiyet olsun sende kızartma yemişsin bende dayanamayıp yiyorum ama çok da nadir yediğimiz için benim middem çok ağrıyor...
malesef yedim hala pişmanım ben evimde qsla yapmam kızartma ev batıo die saolsun annem kwyım valdem yapar oglanlar bayılıo die ama işte ucu bana dokunuo
spor yok diyet orta halli 3 lt suya dvm inş kılo almam 80 leri gordugumden beri vermekten ziyade korumaya calısıorum cunku ınanamıorum bu kiloya indime almaktan tırsıyorum

Dafi benim bir tarifim var ama bunun için sana ince lavaş ekmek pişiren fırın lazım benim çevrede çok var ve misafir olaylarında kolaylık oluyor marketen kaşar ve sucuk alıyorsun bu fırınlar o malzemeyle uzun uzun börek yapıyorlar kenarlarını kıvırarak sende eve gelen sıcak börekleri dilimleyip servis yapıyorsun bu kadar kolay sadece fırından yemek saati sıcak sıcak getirecek eleman lazım onuda sen ayarlarsın :)

sağol canım
evet çok yorgunluk oluyor ama insanın kendi yetişdirdiğini toplamakta daha bir zevkli oluyor.
canım ben giderken pek çantalı gitmiyorum. el çantamı alıp çıkıyorum. derin dondurucu köyde içi dolu burdan birşey götürmeme gerek kalmıyor. ama gelirken bağaj ful taşı taşı bitmiyor
haklısın yaşlılara bir kap yemek götürmek onlara en büyük hediye oluyor . bende birer kap yapıp bırakıyorum.

Herkesin gidecek bir köyü olsa ne güzel olur
Tabii yakın olsa daha güzel olur
dimii bizimki yakın çok şükür. şimdi yollarda yapıldı mesafe yarım saati aşağı düştü. ama bugün biraz uzun oldu. yolda otobüs yanmış alev alevdi patlar diye yanından geçmemize izin vermediler toprak yollardan geldik.

Aslında ben de bir duş alsam iyi olur da üşeniyorum şimdi
Yarın dışarda işler var erken mesaiye başlayacağım
ben aldım geldim mis kimin oldum

aslında iyi fikirde bizimkiler laf ederler evde yapmaya üşenmiş diye aslında bizim buralarda cantık yaptırılır ama bizimkilere göre bu kolaya kaçmak olur.

Asucum yatmaya hazirlaniyorum bir yandan oglana hadi hadi diyorum arada camasir asiyorum :)

Biri cantik dedi ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…