Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Asucum yatmaya hazirlaniyorum bir yandan oglana hadi hadi diyorum arada camasir asiyorum :)

Biri cantik dedi ya..
inegölde kardeşimin evinin karşısında bir fırın etliekmeğe benzer pide çıkartıyor o cantıkdanda güzel oluyor niyeti bozup yaptırtsammı ne
yenacım gel bursaya cantık ısmarlıyayım sana

Canım ben öncesinden aktiftim
Marasta ingilizce öğretmeniydim,2013 ramazanda umre gitmiştim ,eski nick "chickpeas" ,adım Aynur :)
105 ile başlamıştım,75e kadar inmiştim ama yumurta geliştirici,iğne ,ilaç,kür derken biraz aldım,yinede öncesine gore gayet iyiyim çok şükür
Bebek yumurta takibi ve çatlatma iğnesi ile oldu,şuan 25 haftalık oldu,Rabbim sana da tez zamanda mucizeni versin İnşAllah,O OL dedikten sonra herşey olur

Sağolun kızlar alıntı yapamadım telden giriyorum...bugün denize gittik arkadaşlarla kaçırdım ayarı deniz kenarında olunca kesin artı çıkarım sabah..kardeşim geldi esi ile eşim çok kırgın sürat astı biraz haklı adam ama kardeşime üzüldüm zorla baktiramazki karısına...çok sakin biri kardeşim....neyse t akmamaya çalışıyorum..

Giremedim bi bakayim dedim bu ne yav okurken agzimin suyu akti koftesi cantigi allah bizi napsin bende bilmiyorum artik

Halil sezai konusuna katiliyorum cizik falan adam damarlari zorluyo :) git soylemis bide cok begendim ben sezenden daha farkli bi duygu katmis..

Frida kardesin hakli bence o elbiseleri degerlendir niye abarti olsunki sadeydi sankim birisi

Derincim kolay gelsin gerçekten çok zor bir durum ama sen kardeşimi koruyacam derken gerekli sorumluluğu almasını engeliyorsun bu nedenden ötürü kardeşinde mutsuz olur. kardeşine tabiki annemize babanıza bakıcaz biz evlatlarıyız demen lazım özelikle bunu gelinin yanında söyle bence en azından kardeşin annenin babanın yeni evini bulabilir umarım beni yanlış anlamasın böylelikle hem eşin hem kardeşin kendini daha iyi hisedicektir belki şimdi ev bulmak zor olur da okular açılırken bayağı taşınma olur aklında bulunsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…