Ay canım çantik istedii :))))
Bide bilsem
Sizede iyi geceler binis biraz utu yapsin balalim belide ayagida cok agriyo ama neysee dinlendi dinlendi gecmedi beli
Takim kulakligimi acim modern talking cery cery yapim utuyu
Sabahın 6 buçuğunda kalktım 7 de evden çıktım az önce eve geldimBi allahin kuluda kalkmamis yav
Gunaydinnn gunaydinnn haftaya eksiyle baslamak ne kaa guzel
Tartimin pilini taktim sonunda dun ayniydim bu sabah eksiyim ne kadan hoş
Tatli yoktu tabi evde aksam yemegide ekmeksiz yiyince guzel olmus simdi bunun ustune guzel bi kahvalti yapmam lazim en sagliklisindan.
Nursena siradaki kahvalti sana gelsin guzum
Aleykümselamselamün aleyküm...
gittiler misafirler yarım saat önce.
Aleykümselam
Hadi geçmiş olsun meyracım
Ben de okula gitmekten kurtardım paçayı kızım kendisi gidecek :)Sıcakta hiç canım istemedi evden çıkmayı birazdan da arkadaş uğrayacak bana
Merhaba gençler ve kendini genç hissedenler...
Bugün tembelliğin dibine vurdum...Saatlerce kahvaltı keyfi sonra nevresim değiştirirken çocuklarla kudurma epey terleme spor olarak kayıtlara alınsın :))
Çook sıcak ama yapış yapışız her an..
Kasımpatı,sırt çantasıyla gezme fikri harika neden ütopik olsun olmayacak şey değil sadece finanse etmek önemli tabii iş konusu var :)) Ben de çok isterim..
Günübirlik geziler yorucu da olsa hava değişikliği,mekan değişikliği çok iyi geliyor gerçekten iyi yapmışsınız...
Frida ben henüz ayak parmağımı bile değdirmedim suya :)) bol bol çim bugün :)
Derincim İnşallah uygun bir ev bulursunuz canım...
http://www.izlesene.com/video/halil-sezai-beyaz-giyme/7729424#
Bu türküyü severim ama halil sezaiden dinlememiştim hiç..baymışta baymış artık..
----
http://www.izlesene.com/video/mabel-matiz-gel/8229544
Kasımpatı seviyordu yanılmıyorsam :)
İyi akşamlar
Ankara da çok sıcak
Biz de bugün eşimle gezdik biraz kızlar annnemlerdeydi epeyce yürüdük yorulduk ama güzeldi:)
Akşam eşim kıymalı yumurta istedi ben de Çakma Ayvalık tostu yaptım yedim
Şimdi de çay içeceğiz buyrun beraber içelim
Sıcağa rağmen az üşütmüşüz eşim de ben de çok terleniyor ondan herhalde
selamun aleyküm güzeller
benim tatil bölgesi köy
şimdi geldim köyden. heryer eşya yerleştirmemi bekliyor.
işlerimi yetiştiremedim koştur koştur geri geldim. ablam soğanı sökmüş onu temizledik. bahçeyi suladım. biber fasulye topladım. buğday yıkadım nişasta kurdum. kompostoyu yetiştiremedim. şeftalileri alıp geldim yarın burda yaparım kısmet olursa. biraz bamya topladım küçüklerini dolaba atayım büyükleri turşu yaparım. işte yorulup geldim. ve aleykümselam. getirip gönderen sağolsun. iyi olmasına sevindim. merak etmiştim.
ozon cildime hiç gelmez oldu yaa, yada yoğun cifler falan...
eskidende etkilerdi ama bu denli değil, sadece kızarıklık olur geçerdi, ama şimdi baya bir süre kaşınıyorda, neden böyle olduysa artık.
ozon kullandıktan sonra yüzüme deyeyim deydiğim yerler kabuk değiştirir gibi oluyor ve geçmiyor..
bunun için bir cildiye gitmem lazım.
ozon kullanıpta 1damla ancak yani, o bir damla bile yapıyor hep bunları.
meyra'cim kullandigin ozon'un gercek olduguna emin misin?piyasada cok fazla sahte ürün oldugunu duymustum...
doktora git istersen,Allah korusun cildinde önemli bir hasara sebebiyet vermesin..
domestosss canım.
ozonda değil sıkıntı cildimde: )
gidicem bir ara zaten, belki bir krem verir.
ilgin için sağol canım.
sen evhanımımıydın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?