Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cantik etli ekmege benziyo frida tv de gordum bende
Kolilemeye basladim ivet ama camasirdan basimi alamiyorum gunluk isim oyle cokki 10 dk face baksam 2 saat kaybetmis gibi oluyorum he bitmiyo is guc yemek kendimize yap elife yap yedir emzir bide cok huysuz onceki gibi degil agliyo hep kucakta susuyo yinede yapicam iste napalim

Sali gunu eb temizlencek. Giris kat oldugu icin demir yapilcak demir takilirsa haftasonu ins gider esyalarda. Allahtan yardimci olabilcek birileri var boyle dusununce derin geliyo aklima uzuluyorum. Ne kadar yardimci olsada birileri evin kadini en cok yorulan olucak.

Ben sansli biriyim bu konuda herkes bi taraftan tutar yapilir. Deger verirler alllaha cok sukur ben bunun karsiligini verebilirmiyim pek sanmiyorum

Sizede iyi geceler binis biraz utu yapsin balalim belide ayagida cok agriyo ama neysee dinlendi dinlendi gecmedi beli

Takim kulakligimi acim modern talking cery cery yapim utuyu

Ay canım çantik istedii :))))

Bide bilsem

: DDD
Kesin çentiği dafi abla demiştir: )
Bende senin gibi dafi abladan duyup merak etmiştim çentiği.
Çentik etkilemek pide arası bişey, gugıla yazınca görsellerde çıkıyor: )

Sizede iyi geceler binis biraz utu yapsin balalim belide ayagida cok agriyo ama neysee dinlendi dinlendi gecmedi beli

Takim kulakligimi acim modern talking cery cery yapim utuyu

Geçmiş olsun canım benim...
Kıyamam...
İşlerinde de rabbim kolaylıklar versin inş....
Kışa inş mis gibi temiz yeni evinde oturuyor olacaksın ne güzel: )
Kocaman öpüyorum: ***

İnş hayırlısı ile benim bebek kova burcu olacak büyük ihtimal, kovalar sürekli eylem içindelerdir yapıları itibariyle, hakkaten bu kova olacak galiba çünkü hamile oldum olalı elim ayağım eylemden geri kalmıyor anacım: )

Gunaydinnn gunaydinnn haftaya eksiyle baslamak ne kaa guzel

Tartimin pilini taktim sonunda dun ayniydim bu sabah eksiyim ne kadan hoş

Tatli yoktu tabi evde aksam yemegide ekmeksiz yiyince guzel olmus simdi bunun ustune guzel bi kahvalti yapmam lazim en sagliklisindan.
Nursena siradaki kahvalti sana gelsin guzum

nursena nerden geldi aklına: ))))

Aleykümselam
Hadi geçmiş olsun meyracım
Ben de okula gitmekten kurtardım paçayı kızım kendisi gidecek :)Sıcakta hiç canım istemedi evden çıkmayı birazdan da arkadaş uğrayacak bana

sağolasın: )
sanada iyi olmuş ablacım, zaten sabah epey sıcakta dolaşmışsın fazla gelirdi.

ozon cildime hiç gelmez oldu yaa, yada yoğun cifler falan...
eskidende etkilerdi ama bu denli değil, sadece kızarıklık olur geçerdi, ama şimdi baya bir süre kaşınıyorda, neden böyle olduysa artık.
ozon kullandıktan sonra yüzüme deyeyim deydiğim yerler kabuk değiştirir gibi oluyor ve geçmiyor..
bunun için bir cildiye gitmem lazım.
ozon kullanıpta 1damla ancak yani, o bir damla bile yapıyor hep bunları.

Is konusu ve iznin yeterli olmasindan dolayi suan ki sartlarimiza göre ütopik:) avrupa kismi günübirlik veya tatil firsatlarindan dolayi daha yapilabilir olabiliyor ama tr konusunda iznimiz,aile ve akraba ziyaretleri vs derken cok mümkün olmuyor,simdiye kadar basamadik yani:)

Tesekkurler yena,mabel martiz'in sarkisi cok güzelmis...halil sezai konusunda arkadaslara katiliyorum bende...:)
Müzik konusunda ruh halime göre takiliyorum sanirim,Neset ertas,baris manco,cem karaca en sevdiklerim:)
onun disinda sezen,teoman,bazen rock dinemeyi seviyorum:) bazen de passenger'i dinliyorum ses tonu beni inanilmaz etkiliyor...:)

ben gecen yil ilk defa yemistim ayvalik tostunu Asuman abla,ilginctir sevmedim nedense:) Bunda ketcap,salam vs leri yiyemiyor olmanda etken olmus olabilir tabi...memleketin siradan tostunu daha cok seviyorum..:)

Ahh dafi ablacim nasil heyacanlandiriyor yazdiklarin beni,nasil da özeniyorum sana:) bizim hic köyümüz olmadi büyüklerimizde dahil merkezde oturuyorduk hep,hatta cocukken yaz tatillerinde rahmetli babama sürekli aglarmisim bizim neden köyümüz yok diye:)
Nasilda isterdim sehirden uzak,tasin topragin olup yesilligin bol oldugu köyde yasamayi..Esimin büyüklerinin oturdugu köyü var ama orasida bana pek köy gibi gelmiyor sehre cok yakin,hic hayvan,sebze,meyve bahcesi vs yok:) benim hayallerimde ki köylere pek uygun degil yani:)

meyra'cim kullandigin ozon'un gercek olduguna emin misin?piyasada cok fazla sahte ürün oldugunu duymustum...
doktora git istersen,Allah korusun cildinde önemli bir hasara sebebiyet vermesin..

meyra'cim kullandigin ozon'un gercek olduguna emin misin?piyasada cok fazla sahte ürün oldugunu duymustum...
doktora git istersen,Allah korusun cildinde önemli bir hasara sebebiyet vermesin..

domestosss canım.
ozonda değil sıkıntı cildimde: )
gidicem bir ara zaten, belki bir krem verir.
ilgin için sağol canım.
sen evhanımımıydın?

domestosss canım.
ozonda değil sıkıntı cildimde: )
gidicem bir ara zaten, belki bir krem verir.
ilgin için sağol canım.
sen evhanımımıydın?

hmm,ben yanlis anladim sanirim:)
bahsettigin temizlik ürünü ve onun gibi etkisi yüksek olan bircok ürün benim de cildime dokunuyor,doktor kullanmamami tavsiye etmisti..organik ürünler kullanmaya basladiktan sonra gecti cild hassasiyetim...
Evet ev hanimiyim,potansiyel hemde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…