Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

: )
organik ürün kullanmak hiç aklıma gelmedi: )
çok sağol güzel fikri için.
organik ürünün ozonu varmıki?: )
ille ozon ille ozon: )))))))

Hayirli haftalar...

Belim tutuldu cok fena.can cekisiyorum resmen eve nasil gidecegim bilemiyorum..

Kasimpati veya asumanzeynep bir sureligine rica ediyorum sizden listeyi devralma isini.ikiniz de yardimci oluruz demistiniz..
Eve gidince bende ki listeyi paylasirim..
Persembeden izinliyim dolayisiyla ev de olamayacagim.

Sevgiler

çok geçmiş olsun nilüfer abla..
nasıl tutuldu öyle: (
aman dikkat et zor bel tutulması..

Çok geçmiş olsun canım
Kas gevşetici iğne yaptırabilirsen çabuk toparlasın
Allah şifa versin
Liste işini hallederiz biz kasımpatıyla görüşüp
Çok üzüldüm

selamun aleyküm güzeller
bugün oldukca yoğundum. önce şeftalileri kaynattım . sonrada bamyaları ayıkladım. büyükleri turşu yaptım küçükleri dondurucuya atıcam şimdi soğumasını bekliyorum. bir yandan yeğenimde temizlik yapıyor. mantolama bitti çok şükür ama heryer harç pislik oldu. bugün balkonun temizliği bütün gününü aldı kızın. çok batırmışlar. aslında taşların üzerinide kaplamıştım ama yinede çok batmış. iki cam kaldı çocukta durmuyor bıraktırdım yarın yaparız dedim.

canım izne geldiğinde gel gidelim bizim köye
gerçekten insanın ara sıra gidip kalıcak yeri olması çok güzel. sürekli köyde yaşamak yorucu oluyor ama gezmeye gitmek güzel. ben severim insanlara hizmet edeyim. birilerini mutlu etmek beni çok mutlu ediyor. ama bazen insanları anlamakta zor. biraz içimi dökeyim.
bir arkadaşım var onunda hiç köyü yok. bende onu hep çağırırım. sevdiği şeyler olduğunda kopartmaz onu bekletirim eliyle kopartsın diye çok değer veririm. ama son zamanlarda tuaf bir tavır içerisine girdi çözemiyorum . birazda kırılıyor ve üzülüyorum. en son bayramda geldiğinde yine ben sevdikleri şeyleri yapmaya çalışıyorum. onca kalabalığın içinde seviyorlar diye ızgara yakmaya çalışıyorum. o nereye baktıysa burun kıvırdı. kızları arka balkonumu çok beğendiler. bende henüz tam düzenlemediğimi çatının yapılmasını beklediğimi söyledim. ablam alt kattan çıktığında daha iyi yerleşirim şimdi biraz emanetci gibiyiz bütün eşyalar bu katta biraz saçma sapan duruyorlar dedim. burun kıvırıp sen bile beğenmiyorsan benim hiç tarzım değil dedi. inanılmaz üzüldüm.

geçmiş olsun yenacım dikkat et kendine

canımm niye yalnış anlıyayım olurmu oyle sey ben çok sıkılıyorum bunalıyorum kimseye söylemediklerimi buraya girip içimi döküyorum..şimdi nerden baslasam gelinimiz evlendiğinden beri bizi istemiyor senede bir yada iki kez kocasıyla bir saat oturmaya gelir okadar her zaman mesafeli durur...kendisinin şekeri var zaten rahatsız annesi ile alt üst oturuyor hep kendi ailesi ile birlikte ...kardesimde evde yok zaten sabah 10da işe gidiyor gece birde cıkıyor evine senede bir kez gidersek oda kahve içimi ....mumkun degil yani bakmaz canım ama arada bir ugrasa misafirlere kahve yapsa yada buyuk kızımla aynı yasta kızı var arabada kullanıyor gelip nazı alıp evine veya denize götürse ne bileyim bir sekilde azcıkda olsa yardımı dokunsa yine esim sorun yapmaz bir kız evladı gibi gelin bakmaz benim ailemde o resmi oldugu için evlerinde kalamaz rahat edemez zaten ...canım bekliycez bakalım güzel bir ev bulmadan bana yakın olmadan cıkarmam onları tamam benim için zor oluyor ama dogru diyorsun okullar acılırken tasınma çok olur...

Derin nasilsin kuzum gelemiyonda pek allah sabir kolaylik versin bugunlerin mukafatini alicaksin ins. Dusun iste sirtinda hic durmadan tasisan yinede ana hakki odenmiyo
iyiyim canım yogun gunler geçiriyorum evet zor oluyor ama annem babamda surekli benim yanımda küçük kızımı onlar büyüttu sayılır....tabiki bakmasalarda yardımcı olmasalardabakıcaz anne baba sonucta mecbur bakıcaz ...ama benim annem işi sevmiyen bir insandı birde rahatsız oldugu için surekli temizliğini misafir agırlamasını ben yapıyorudum böyle olunca daha zor oldu iki küçük çocuk la allah beterinden korusun yinede ...

nilüş geçmiş olsun yaa klima filan mı çarptı acaba yada ceryandamı bulundun adaş doğru söylemiş direk kas gevşetici iğne kullanki fayda etsin çabuk toparla zaten kısıtlı bir iznin var ondada ağrımasın belin

Selam hanmlar....naslsnz?uzun suredir yazamiyorum.okuyorum ama cevap yazamiyorum.kusuruma bakmayin lutfen.düğün telasmz var.anneme alisverisnde yardmci oluyorum surekli carsidayz.şükür cogu bitti.
Dafi abla masallah pek hamaratsn.her is geliyo elinden.sanirim fridann da is meselesi vardi.insallah hakkinda hayirli olan kararı alırsın.ayrica uretken olmak her zaman iyidir.meyra. elif. Ve yolcu bebisleriniz nasl?ayrica meyra gelen misafirler icin kendini cok yorma dikkat et.yenacm gecen bi kirginligin olmuştu duyarsz degiliz cevap yazacaktim ama yanlis anlasilmaktan korktum.yoksa ciddiye almadigmi düşünme.
Bonus ev bulmussnz hayırlı olsun.
Derincim sen en iyisini yapiyorsn ailene bakmakla.gelininizin de biraz destek olmasi gerekir en azindan elinden geldigince.ama yapmiyorsa da hic üzülme demek ki hayır islemek ona nasip olmuyor.
Bu arada nedense kendimi hep siskin hissediyorum.daha fazla caba sarfetmem gerekiyo.iki gun once. 3 mile ve yaklask 1.5 saat yürüyüş yaptm.ama. bugün sadece disarda biraz yürüyüş yaptm.bu kilolardan kurtulmam gerek.neyse ins evime gidince daha iyi olur.eve gidene kadar biraz eksi de görsem süper olur.

iyi geceler bu sıcaklarda ne kadar iyi olunabilirse öyleyiz herhalde maşallah sporda yapmışsın benim parmağımı kıpırdatacak halim yok herhalde :)) benim için bulunduğun iş dilekleri içinde teşekkürler dediğin gibi inşallah hayırlı olur :)
düğün telaşınızda kolay gelsin ne zaman düğününüz ? insan evinde olmayınca dengesi bozuluyor yani benim öyle oluyor ama sen spor filanla iyi gidiyorsun gibii sıkma canını ümit edelimde cumaya istediğin rakamı göresin :)

kolay gelsi dafii hem ev işi hem mutfak zor naptın akşam günü için menünü belirledin mi? bizede söyle ay lazım olunca kapya çekeriz :)
arkadaşınla geçen mevzunuzuda okudumda gerçi tam anlayamadım ama kırılmaktada haklısın o kadar emek ver olcak iş değil! geçenlerde 10 gün önce bende buna bayağı benzer bir durum yaşadım üzüldüm bir dahada tekrarı olmaz gerçi bence sende araya mesafe koy ki anlasın ben arkadaşımda gizli kıskançlık hisetim seninkide ona benziyor ...
hani normalde iyidir hoştur da bir artama gidersiniz birden değişir ve karşındakini tanıyamasın yada beklemediğin bir şey söyler ve seni şaşırtır evet 2 arkadaşım var öyle birinden eminim bayağı samimiyeti azaltım arayı serinletim diğerindede gizli kıskançlık var işte olay bayağı seninkine benziyor hem çok yoruldum hemde mutsuz oldum arkadaşımda mutsuz oldu öyle işte ...

bu akşam dışarı çıkmam gerkiyordu bir kadının kucağında bebek gördüm aklıma senin pıtırcıklar geldii bebekte o kadar sıcaktan bunalmış görünüyordu kii yazık dedim hee bunu yazarkende aklıma ne geldi bugün komşum balkonuna şişme havuz doldurmuştu 3 çocuğunuda içine atmış başlarında duruyordu görüntü güzeldii resmini çek dedim sende öyle bişeyler yapabilirsin hem çocuklar yorulur serinler ve uzun öğlen uykularına uyuyabilirler bizdeki yiğen bakmadaki taktiğimiz oo önce oynat yor sonra uyut yemek zaten yemiyorlar deli ederler adamı :)

yardımcıların olması çok güzel bende o konuda hep şanslıydım demek ki senin farkedemediğin karşılıklarıda onlar sende görüyor bir Güleryüz iyi niyet daha neler vardır kim bilir :)

misafirlerin gitmiş hadi geçmiş olsun :) kovalar zor o zaman yaa ama bu özeliklerini bilmiyordum benim kardeşimde kova ve beni çok yorar ....

Gunaydin gunaydin ve gunaydin

Frida bebem seni gormemisim :) duygu huysuzluk yapti biraz.

Havuz konusuna katiliyorumda su an is gucten yapamiyorum.

Dun halilari verdim yikamaya aksamdan hazir etmedigim icin oyle zorlandimki ya..kiloyla is yapmak cok zor...

Gozum camlarda az acsam odadan ciksam kapatiyorum oda ayri yoruyo beni.

Iyi niyet demissin sanirim oyle biseyler falan :) aile tarafindan sevilmek ilgi gormek yardim gormek cok guzel bisey cok zor taraflarida oluyo bazen.

Son düzenleme:
Tasinma ay basina dusunurken diger haftaya kaldi ev sahibi demirleri yaptircak onu bekliyoruz.
Bir an once gidip yerlesim istiyorum. Sonrasinda bir tatil olayi olucak..

Toplanmak cocuklarla cok zor herkesinde kendine gore isi gucu misafiri var hergun gelin diyemem ya :) gerci daha gelen olmadi :)

Hayırlı sabahlar
Yena nasıl oldu acaba merak ediyorum
Bonuscum sende de başlamış iyice Taşınma telaşı Allah yardım etsin
Sıcaktan ben de iş güç hatta yemek bile yapamıyorum
Dün evlilik yıldönümümüzdü dışarda yedik zaten yorgundum da
Bugün ne yapsam ki önce kalksam bir markete gitsem hava iyice ısınmadan
Bu iki gün sıkı bir program uygulayım diyet açısından diyorum ama inşallah başarırım
Perşembe annemlerde olacağız orda pek mümkün olmasa da dikkat etmeye çalışırım böylece cumaya eksi görmek istiyorum inşallah
Sanırım geçen haftaya göre artıdayımdır

Asuman abla nice yillara insallah kac sene oldu?
Yemek yapmak banada cok zor geliyo bide elifin mamalaru falan... Yenaya msj yazmistim geri donmedi...

Tasinip kurtulmak istiyorum abla ya iki hafta daha bekliycem yikancaklari yikiyorum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…