hmm,ben yanlis anladim sanirim:)
bahsettigin temizlik ürünü ve onun gibi etkisi yüksek olan bircok ürün benim de cildime dokunuyor,doktor kullanmamami tavsiye etmisti..organik ürünler kullanmaya basladiktan sonra gecti cild hassasiyetim...
Evet ev hanimiyim,potansiyel hemde:)
Hayirli haftalar...
Belim tutuldu cok fena.can cekisiyorum resmen eve nasil gidecegim bilemiyorum..
Kasimpati veya asumanzeynep bir sureligine rica ediyorum sizden listeyi devralma isini.ikiniz de yardimci oluruz demistiniz..
Eve gidince bende ki listeyi paylasirim..
Persembeden izinliyim dolayisiyla ev de olamayacagim.
Sevgiler
Çok geçmiş olsun canımHayirli haftalar...
Kasimpati veya asumanzeynep bir sureligine rica ediyorum sizden listeyi devralma isini.ikiniz de yardimci oluruz demistiniz..
Sevgiler
canım izne geldiğinde gel gidelim bizim köyeAhh dafi ablacim nasil heyacanlandiriyor yazdiklarin beni,nasil da özeniyorum sana:) bizim hic köyümüz olmadi büyüklerimizde dahil merkezde oturuyorduk hep,hatta cocukken yaz tatillerinde rahmetli babama sürekli aglarmisim bizim neden köyümüz yok diye:)
Nasilda isterdim sehirden uzak,tasin topragin olup yesilligin bol oldugu köyde yasamayi..Esimin büyüklerinin oturdugu köyü var ama orasida bana pek köy gibi gelmiyor sehre cok yakin,hic hayvan,sebze,meyve bahcesi vs yok:) benim hayallerimde ki köylere pek uygun degil yani:)
geçmiş olsun yenacım dikkat et kendineHayirli haftalar...
Sevgiler
canımm niye yalnış anlıyayım olurmu oyle sey ben çok sıkılıyorum bunalıyorum kimseye söylemediklerimi buraya girip içimi döküyorum..şimdi nerden baslasam gelinimiz evlendiğinden beri bizi istemiyor senede bir yada iki kez kocasıyla bir saat oturmaya gelir okadar her zaman mesafeli durur...kendisinin şekeri var zaten rahatsız annesi ile alt üst oturuyor hep kendi ailesi ile birlikte ...kardesimde evde yok zaten sabah 10da işe gidiyor gece birde cıkıyor evine senede bir kez gidersek oda kahve içimi ....mumkun degil yani bakmaz canım ama arada bir ugrasa misafirlere kahve yapsa yada buyuk kızımla aynı yasta kızı var arabada kullanıyor gelip nazı alıp evine veya denize götürse ne bileyim bir sekilde azcıkda olsa yardımı dokunsa yine esim sorun yapmaz bir kız evladı gibi gelin bakmaz benim ailemde o resmi oldugu için evlerinde kalamaz rahat edemez zaten ...canım bekliycez bakalım güzel bir ev bulmadan bana yakın olmadan cıkarmam onları tamam benim için zor oluyor ama dogru diyorsun okullar acılırken tasınma çok olur...Derincim kolay gelsin gerçekten çok zor bir durum ama sen kardeşimi koruyacam derken gerekli sorumluluğu almasını engeliyorsun bu nedenden ötürü kardeşinde mutsuz olur. kardeşine tabiki annemize babanıza bakıcaz biz evlatlarıyız demen lazım özelikle bunu gelinin yanında söyle bence en azından kardeşin annenin babanın yeni evini bulabilir umarım beni yanlış anlamasın böylelikle hem eşin hem kardeşin kendini daha iyi hisedicektir belki şimdi ev bulmak zor olur da okular açılırken bayağı taşınma olur aklında bulunsun...
iyiyim canım yogun gunler geçiriyorum evet zor oluyor ama annem babamda surekli benim yanımda küçük kızımı onlar büyüttu sayılır....tabiki bakmasalarda yardımcı olmasalardabakıcaz anne baba sonucta mecbur bakıcaz ...ama benim annem işi sevmiyen bir insandı birde rahatsız oldugu için surekli temizliğini misafir agırlamasını ben yapıyorudum böyle olunca daha zor oldu iki küçük çocuk la allah beterinden korusun yinede ...Derin nasilsin kuzum gelemiyonda pek allah sabir kolaylik versin bugunlerin mukafatini alicaksin ins. Dusun iste sirtinda hic durmadan tasisan yinede ana hakki odenmiyo
Hayirli haftalar...
Sevgiler
Selam hanmlar....naslsnz?uzun suredir yazamiyorum.okuyorum ama cevap yazamiyorum.kusuruma bakmayin lutfen.düğün telasmz var.anneme alisverisnde yardmci oluyorum surekli carsidayz.şükür cogu bitti.
Dafi abla masallah pek hamaratsn.her is geliyo elinden.sanirim fridann da is meselesi vardi.insallah hakkinda hayirli olan kararı alırsın.ayrica uretken olmak her zaman iyidir.meyra. elif. Ve yolcu bebisleriniz nasl?ayrica meyra gelen misafirler icin kendini cok yorma dikkat et.yenacm gecen bi kirginligin olmuştu duyarsz degiliz cevap yazacaktim ama yanlis anlasilmaktan korktum.yoksa ciddiye almadigmi düşünme.
Bonus ev bulmussnz hayırlı olsun.
Derincim sen en iyisini yapiyorsn ailene bakmakla.gelininizin de biraz destek olmasi gerekir en azindan elinden geldigince.ama yapmiyorsa da hic üzülme demek ki hayır islemek ona nasip olmuyor.
Bu arada nedense kendimi hep siskin hissediyorum.daha fazla caba sarfetmem gerekiyo.iki gun once. 3 mile ve yaklask 1.5 saat yürüyüş yaptm.ama. bugün sadece disarda biraz yürüyüş yaptm.bu kilolardan kurtulmam gerek.neyse ins evime gidince daha iyi olur.eve gidene kadar biraz eksi de görsem süper olur.
selamun aleyküm güzeller
bugün oldukca yoğundum. önce şeftalileri kaynattım . sonrada bamyaları ayıkladım. büyükleri turşu yaptım küçükleri dondurucuya atıcam şimdi soğumasını bekliyorum. bir yandan yeğenimde temizlik yapıyor. mantolama bitti çok şükür ama heryer harç pislik oldu. bugün balkonun temizliği bütün gününü aldı kızın. çok batırmışlar. aslında taşların üzerinide kaplamıştım ama yinede çok batmış. iki cam kaldı çocukta durmuyor bıraktırdım yarın yaparız dedim.
canım izne geldiğinde gel gidelim bizim köye
gerçekten insanın ara sıra gidip kalıcak yeri olması çok güzel. sürekli köyde yaşamak yorucu oluyor ama gezmeye gitmek güzel. ben severim insanlara hizmet edeyim. birilerini mutlu etmek beni çok mutlu ediyor. ama bazen insanları anlamakta zor. biraz içimi dökeyim.
bir arkadaşım var onunda hiç köyü yok. bende onu hep çağırırım. sevdiği şeyler olduğunda kopartmaz onu bekletirim eliyle kopartsın diye çok değer veririm. ama son zamanlarda tuaf bir tavır içerisine girdi çözemiyorum . birazda kırılıyor ve üzülüyorum. en son bayramda geldiğinde yine ben sevdikleri şeyleri yapmaya çalışıyorum. onca kalabalığın içinde seviyorlar diye ızgara yakmaya çalışıyorum. o nereye baktıysa burun kıvırdı. kızları arka balkonumu çok beğendiler. bende henüz tam düzenlemediğimi çatının yapılmasını beklediğimi söyledim. ablam alt kattan çıktığında daha iyi yerleşirim şimdi biraz emanetci gibiyiz bütün eşyalar bu katta biraz saçma sapan duruyorlar dedim. burun kıvırıp sen bile beğenmiyorsan benim hiç tarzım değil dedi. inanılmaz üzüldüm.
geçmiş olsun yenacım dikkat et kendine
bu akşam dışarı çıkmam gerkiyordu bir kadının kucağında bebek gördüm aklıma senin pıtırcıklar geldii bebekte o kadar sıcaktan bunalmış görünüyordu kii yazık dedim hee bunu yazarkende aklıma ne geldi bugün komşum balkonuna şişme havuz doldurmuştu 3 çocuğunuda içine atmış başlarında duruyordu görüntü güzeldii resmini çek dedim sende öyle bişeyler yapabilirsin hem çocuklar yorulur serinler ve uzun öğlen uykularına uyuyabilirler bizdeki yiğen bakmadaki taktiğimiz oo önce oynat yor sonra uyut yemek zaten yemiyorlar deli ederler adamı :)Cantik etli ekmege benziyo frida tv de gordum bende
Kolilemeye basladim ivet ama camasirdan basimi alamiyorum gunluk isim oyle cokki 10 dk face baksam 2 saat kaybetmis gibi oluyorum he bitmiyo is guc yemek kendimize yap elife yap yedir emzir bide cok huysuz onceki gibi degil agliyo hep kucakta susuyoyinede yapicam iste napalim
Sali gunu eb temizlencek. Giris kat oldugu icin demir yapilcak demir takilirsa haftasonu ins gider esyalarda. Allahtan yardimci olabilcek birileri var boyle dusununce derin geliyo aklima uzuluyorum. Ne kadar yardimci olsada birileri evin kadini en cok yorulan olucak.
Ben sansli biriyim bu konuda herkes bi taraftan tutar yapilir. Deger verirler alllaha cok sukur ben bunun karsiligini verebilirmiyim pek sanmiyorum
İnş hayırlısı ile benim bebek kova burcu olacak büyük ihtimal, kovalar sürekli eylem içindelerdir yapıları itibariyle, hakkaten bu kova olacak galiba çünkü hamile oldum olalı elim ayağım eylemden geri kalmıyor anacım: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?