Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Size düğün koşturmalarında kolaylık diliyorum
Allah Mesut etsin şimdiden :)

Bi muddet bi yere gitmesek dahami iyi diyet yapariz acaba? Sende hic durmuyon bu ara :)
Napsakki?
Haklısın aslında evde durmak en iyisi de
Kızlar da tatil olunca istiyorlar bir de bu sene tatil başladı ama Ramazan sınav derken birşey anlamadılar
Zaten kardeşlerim annem var başka bir yere gitmiyoruz
Bir de Perşembe aslında gezmeye değil hastaneye gideceğim şu kan seviyeme baktırmak için aile hekimi yaa ne zaman git dediydi
Dün de Dr a gittim zaten sonra da büyük kızı kursa kaydettirmek için Hacıbayram a gittik
Yani geziyor gibi görünsem de aslında gezmiyorum ama gezmek de istiyorum o ayrı :))

Ne cektin be asuu git gel git gel napacan mebuur

Allah bi omur daim etsin insallah evliliginizi :) benimde gittigim yer bi annem bi kayinvaldem ablam iste :)

Kardesim yakinda onun yanindaki binaya tasincam ins carsamba gunu cagrmis ablamlari eltimleri bizide ona biraz kirginim gitmek istemiyorum pek. Bana yakismaz demi gitmemek sonucta ozur dilemesede bayramda bayramlastik

: )
organik ürün kullanmak hiç aklıma gelmedi: )
çok sağol güzel fikri için.
organik ürünün ozonu varmıki?: )
ille ozon ille ozon: )))))))

Tr'yi bilmiyorum meyra'cim ama,burda bulunabiliyor bildigim kadari ile...

Yena'cim cok gecmis olsun,cok üzüldüm..suan durumun nasil?umarim daha iyisindir..
yapabiliyor isen bol bol ilik suda dus ve ilik suda (Küvette) beklemek cok iyi geliyor...Listeyi düsünme lütfen sen suan,biz yapmaya calisiriz,aklin burda kalmasin...

Dafi ablacim ne kadar naifsin,cok tesekkur ederim..
daha önce almanya'ya geldiginden bahsetmistin yanilmiyorsam,tekrar gelirseniz ben de evimde agirlamak isterim seni,cok memnun olurum..:)
Arkadasinin karekterini bilmiyorum ama tamemen cocukca davranmis,altinda da sana karsi duydugunu kiskanclik var sanirim...
Sebep ne olursa olsun uslubu ve tavri hic hos degil bence...

Evlilik yildönümünüz kutlu olsun asuman ablacim,nice yillar diliyorum..

Isi gucu planlarken daliyo insan sonra bi bakiyorumki bi tarafimiz kan agliyo.
Ates dustu yine, yine babasiz kaldi cocuklar...
Sebep olanlar aldiklari nefeste bogulsunlar ins

Bu konuda öyle cok sey yazmak istiyorum ki bonus'cum,bogazima dügümleniyor hersey...
Ne haberleri izlemek,ne de gazete okumak istiyorum...hepsi tarafli yayin yapip gercegi yansitmiyor benim düsünceme göre...
Hele ki sosyal medyada ki insanlarin uslubu,acimasizca din,dil,irk,fikir,siyaset vs ayriliklarindan dolayi biribirini acimasizca elestirmeleri,ötekilestirmeleri midemi bulandiriyor resmen...
Biz nasil böyle duyarsiz bir millet olduk anlamiyorum,ortada hicbir sebep yokken hayatini kaybeden kardeslerimizin,yüregi yanan ana,es,evlat,babalarimizin acisini bile paylasamiyoruz....

Oysa ki sirf insan oldugu icin yoldan gecen cenazeye dahil saygi gösteren,insanlarda din,dil,fikir ayit etmeyen,yaratilani yaratandan ötürü sevip,insanliga saygi ve merhamet gösteren,hosgörülu,musamahali,alcakgönüllü bir peygamberin ümmeti degilmiyiz hepimizde...

Nicin mevlana ruhunu,düsüncesini benimseyemiyoruz,karsimizda ki insan hakkinda su-i zan besleyip,önyargili olmadan hüküm vermeden önce peygamber efendimizin: " Acip da kalbine mi baktin? " sözünü hatirlamiyoruz...

Artik gercekten midemi bulandiriyor dar gönüllü,sig düsünceli insanlar...

Teşekkürler canm.anne evinde pek diyet yapılmıyor ama spor yürüyüş falan yapmaya calisiyorum.düğünümüz 15 agustosta az kaldi.

Öyle işte hayat koşturmacayla geçiyor
Âmin darısı sizlere
Kasımpatı sen de gör 20. Yılınızı inşallah
Bonus bence de kısa süreliğine olsa da git hayat boş ve geçici

selamün aleyküm...
ay bir uyku var üstümde sormayın, gece uyuyan ve sabah 11de kalkan ben değilim sanki..
hala uykum var..
bugün annemler geliyor: ) çok özledim onları, özellikle kardeşimi,
annemi yine gördümde kardeşimi 11ay oldu görmeyeli, 1sene diyelim biz buna...
ben hamilelikten gidemedim bu sene, neyse bu senede böyle olsun, 2hafta kadar burdalar inş, kuzenimin düğünü var birde bu hafta sonu.

Ortada otekilestirmeden daha baska bi durum var kasimpati allah hayir etsin sonumuzu ins

Benim face de ekli bazi insanlar var tanidik iste hic samimiyetim yok... Bir ara nasil bir paylasim trafigi vardi herseyi paylasirdi en cok ta gezi zamani....kurtulus savasina gider gibi bir hali vardi gece yarisi tencere tavayla bayraklarla...

Ama su an ki sessizligi midemi bulandiriyo. Siyasi gorus farkli olabilir elbet ama farkli diye insan kendi devletinin polisi olunce sessiz kalabilirmi? Birak kendi ulkesindekileri hadi ona gozunu kapamis savasta olen hicbir cocugadami uzulmedi acabaki 7/24 paylasim yaparken nasil atladi..

Bunu biri izah etsin bana bir genc olunce uzulen polis olunce uzulmezmi?

Algi farkliligi yaratmak boyle bisey...kaldiki suclu suc yolunda oldumu sehit olmaz...allah yolunda olendir sehit....

Insan ayirmayi ruhum kabullenmedi kabullenemiycek....

Son düzenleme:
Esim diyoki sabah onun okulunun oldugu semt icin etraf oyle karismiski elektirik direklerini bile sökmusler duraklari falan yakmislar kendilerince tepki vermisler....
En iyi yaptiklari seydir zaten dusmanlik ve ekmek yedigi kaba pislemek... En agir sekilde bedelini oderler insallah insallah insallah...

Meyracım gözün aydın annen ve kardeşin gelİyormuş

sağol ablam: )
kuzenimin düğünü ankarada: )
oraya evleniyor, kuzenim erkek ama işte oraya gidiyor nasip, evi orada oluncada düğünüde orada yapıyorlar.
bana doktor yolculuğu yasakladı ben gidemicem malesef, bayramda eşimin memleketine bile gidemedim, eşim 2gün gitti geldi, özel bir durumdan dolayı doktor yasakladı yolculuğu.
doğmadan eve bağladı beni bebek: D
benim yerime inş eşim gidecek izinde bir problem olmazsa eğer, bu kuzenimi ayrı severim düğününde olmayı çok isterdim ama nasip değilmiş hayırlısı bakalım.
kız evi ankarada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…