- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Size düğün koşturmalarında kolaylık diliyorumSelam hanmlar....naslsnz?uzun suredir yazamiyorum.okuyorum ama cevap yazamiyorum.kusuruma bakmayin lutfen.düğün telasmz var.anneme alisverisnde yardmci oluyorum surekli carsidayz.şükür cogu bitti.
Dafi abla masallah pek hamaratsn.her is geliyo elinden.sanirim fridann da is meselesi vardi.insallah hakkinda hayirli olan kararı alırsın.ayrica uretken olmak her zaman iyidir.meyra. elif. Ve yolcu bebisleriniz nasl?ayrica meyra gelen misafirler icin kendini cok yorma dikkat et.yenacm gecen bi kirginligin olmuştu duyarsz degiliz cevap yazacaktim ama yanlis anlasilmaktan korktum.yoksa ciddiye almadigmi düşünme.
Bonus ev bulmussnz hayırlı olsun.
Derincim sen en iyisini yapiyorsn ailene bakmakla.gelininizin de biraz destek olmasi gerekir en azindan elinden geldigince.ama yapmiyorsa da hic üzülme demek ki hayır islemek ona nasip olmuyor.
Bu arada nedense kendimi hep siskin hissediyorum.daha fazla caba sarfetmem gerekiyo.iki gun once. 3 mile ve yaklask 1.5 saat yürüyüş yaptm.ama. bugün sadece disarda biraz yürüyüş yaptm.bu kilolardan kurtulmam gerek.neyse ins evime gidince daha iyi olur.eve gidene kadar biraz eksi de görsem süper olur.
Haklısın aslında evde durmak en iyisi deBi muddet bi yere gitmesek dahami iyi diyet yapariz acaba? Sende hic durmuyon bu ara :)
Napsakki?
: )
organik ürün kullanmak hiç aklıma gelmedi: )
çok sağol güzel fikri için.
organik ürünün ozonu varmıki?: )
ille ozon ille ozon: )))))))
Hayirli haftalar...
Belim tutuldu cok fena.can cekisiyorum resmen eve nasil gidecegim bilemiyorum..
Kasimpati veya asumanzeynep bir sureligine rica ediyorum sizden listeyi devralma isini.ikiniz de yardimci oluruz demistiniz..
Eve gidince bende ki listeyi paylasirim..
Persembeden izinliyim dolayisiyla ev de olamayacagim.
Sevgiler
selamun aleyküm güzeller
bugün oldukca yoğundum. önce şeftalileri kaynattım . sonrada bamyaları ayıkladım. büyükleri turşu yaptım küçükleri dondurucuya atıcam şimdi soğumasını bekliyorum. bir yandan yeğenimde temizlik yapıyor. mantolama bitti çok şükür ama heryer harç pislik oldu. bugün balkonun temizliği bütün gününü aldı kızın. çok batırmışlar. aslında taşların üzerinide kaplamıştım ama yinede çok batmış. iki cam kaldı çocukta durmuyor bıraktırdım yarın yaparız dedim.
canım izne geldiğinde gel gidelim bizim köye
gerçekten insanın ara sıra gidip kalıcak yeri olması çok güzel. sürekli köyde yaşamak yorucu oluyor ama gezmeye gitmek güzel. ben severim insanlara hizmet edeyim. birilerini mutlu etmek beni çok mutlu ediyor. ama bazen insanları anlamakta zor. biraz içimi dökeyim.
bir arkadaşım var onunda hiç köyü yok. bende onu hep çağırırım. sevdiği şeyler olduğunda kopartmaz onu bekletirim eliyle kopartsın diye çok değer veririm. ama son zamanlarda tuaf bir tavır içerisine girdi çözemiyorum . birazda kırılıyor ve üzülüyorum. en son bayramda geldiğinde yine ben sevdikleri şeyleri yapmaya çalışıyorum. onca kalabalığın içinde seviyorlar diye ızgara yakmaya çalışıyorum. o nereye baktıysa burun kıvırdı. kızları arka balkonumu çok beğendiler. bende henüz tam düzenlemediğimi çatının yapılmasını beklediğimi söyledim. ablam alt kattan çıktığında daha iyi yerleşirim şimdi biraz emanetci gibiyiz bütün eşyalar bu katta biraz saçma sapan duruyorlar dedim. burun kıvırıp sen bile beğenmiyorsan benim hiç tarzım değil dedi. inanılmaz üzüldüm.
geçmiş olsun yenacım dikkat et kendine
Hayırlı sabahlar
Yena nasıl oldu acaba merak ediyorum
Bonuscum sende de başlamış iyice Taşınma telaşı Allah yardım etsin
Sıcaktan ben de iş güç hatta yemek bile yapamıyorum
Dün evlilik yıldönümümüzdü dışarda yedik zaten yorgundum da
Bugün ne yapsam ki önce kalksam bir markete gitsem hava iyice ısınmadan
Bu iki gün sıkı bir program uygulayım diyet açısından diyorum ama inşallah başarırım
Perşembe annemlerde olacağız orda pek mümkün olmasa da dikkat etmeye çalışırım böylece cumaya eksi görmek istiyorum inşallah
Sanırım geçen haftaya göre artıdayımdır
Kasimpatiiii hosgeldin
Isi gucu planlarken daliyo insan sonra bi bakiyorumki bi tarafimiz kan agliyo.
Ates dustu yine, yine babasiz kaldi cocuklar...
Sebep olanlar aldiklari nefeste bogulsunlar ins
Teşekkürler canm.anne evinde pek diyet yapılmıyor ama spor yürüyüş falan yapmaya calisiyorum.düğünümüz 15 agustosta az kaldi.iyi geceler bu sıcaklarda ne kadar iyi olunabilirse öyleyiz herhalde maşallah sporda yapmışsın benim parmağımı kıpırdatacak halim yok herhalde :)) benim için bulunduğun iş dilekleri içinde teşekkürler dediğin gibi inşallah hayırlı olur :)
düğün telaşınızda kolay gelsin ne zaman düğününüz ? insan evinde olmayınca dengesi bozuluyor yani benim öyle oluyor ama sen spor filanla iyi gidiyorsun gibii sıkma canını ümit edelimde cumaya istediğin rakamı göresin :)
Öyle işte hayat koşturmacayla geçiyorNe cektin be asuu git gel git gel napacan mebuur
Allah bi omur daim etsin insallah evliliginizi :) benimde gittigim yer bi annem bi kayinvaldem ablam iste :)
Kardesim yakinda onun yanindaki binaya tasincam ins carsamba gunu cagrmis ablamlari eltimleri bizide ona biraz kirginim gitmek istemiyorum pek. Bana yakismaz demi gitmemek sonucta ozur dilemesede bayramda bayramlastik
Ortada otekilestirmeden daha baska bi durum var kasimpati allah hayir etsin sonumuzu insBu konuda öyle cok sey yazmak istiyorum ki bonus'cum,bogazima dügümleniyor hersey...
Ne haberleri izlemek,ne de gazete okumak istiyorum...hepsi tarafli yayin yapip gercegi yansitmiyor benim düsünceme göre...
Hele ki sosyal medyada ki insanlarin uslubu,acimasizca din,dil,irk,fikir,siyaset vs ayriliklarindan dolayi biribirini acimasizca elestirmeleri,ötekilestirmeleri midemi bulandiriyor resmen...
Biz nasil böyle duyarsiz bir millet olduk anlamiyorum,ortada hicbir sebep yokken hayatini kaybeden kardeslerimizin,yüregi yanan ana,es,evlat,babalarimizin acisini bile paylasamiyoruz....
Oysa ki sirf insan oldugu icin yoldan gecen cenazeye dahil saygi gösteren,insanlarda din,dil,fikir ayit etmeyen,yaratilani yaratandan ötürü sevip,insanliga saygi ve merhamet gösteren,hosgörülu,musamahali,alcakgönüllü bir peygamberin ümmeti degilmiyiz hepimizde...
Nicin mevlana ruhunu,düsüncesini benimseyemiyoruz,karsimizda ki insan hakkinda su-i zan besleyip,önyargili olmadan hüküm vermeden önce peygamber efendimizin: " Acip da kalbine mi baktin? " sözünü hatirlamiyoruz...
Artik gercekten midemi bulandiriyor dar gönüllü,sig düsünceli insanlar...
Meyracım gözün aydın annen ve kardeşin gelİyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?