sağol ablam: )
kuzenimin düğünü ankarada: )
oraya evleniyor, kuzenim erkek ama işte oraya gidiyor nasip, evi orada oluncada düğünüde orada yapıyorlar.
bana doktor yolculuğu yasakladı ben gidemicem malesef, bayramda eşimin memleketine bile gidemedim, eşim 2gün gitti geldi, özel bir durumdan dolayı doktor yasakladı yolculuğu.
doğmadan eve bağladı beni bebek: D
benim yerime inş eşim gidecek izinde bir problem olmazsa eğer, bu kuzenimi ayrı severim düğününde olmayı çok isterdim ama nasip değilmiş hayırlısı bakalım.
kız evi ankarada.
Hayirli olsun meyracim sen gitme zaten dogsun bebikin onuda alip evine gidersin belki :)
Yavas yavas iste kullanilmayanlardan basladim elif hic durmuyokisağol canım: )
evet inş: )
sen napıyon evi topluyon değilmi?
Yavas yavas iste kullanilmayanlardan basladim elif hic durmuyoki
Selamın aleykum
cok sukur yarın evimize dönüyoruz rabbimin izniyle. Cok mutluyumm rabbim herkesin gönlün3 göre versin
selamun aleyküm güzeller
bugün oldukca yoğundum. önce şeftalileri kaynattım . sonrada bamyaları ayıkladım. büyükleri turşu yaptım küçükleri dondurucuya atıcam şimdi soğumasını bekliyorum. bir yandan yeğenimde temizlik yapıyor. mantolama bitti çok şükür ama heryer harç pislik oldu. bugün balkonun temizliği bütün gününü aldı kızın. çok batırmışlar. aslında taşların üzerinide kaplamıştım ama yinede çok batmış. iki cam kaldı çocukta durmuyor bıraktırdım yarın yaparız dedim.
canım izne geldiğinde gel gidelim bizim köye
gerçekten insanın ara sıra gidip kalıcak yeri olması çok güzel. sürekli köyde yaşamak yorucu oluyor ama gezmeye gitmek güzel. ben severim insanlara hizmet edeyim. birilerini mutlu etmek beni çok mutlu ediyor. ama bazen insanları anlamakta zor. biraz içimi dökeyim.
bir arkadaşım var onunda hiç köyü yok. bende onu hep çağırırım. sevdiği şeyler olduğunda kopartmaz onu bekletirim eliyle kopartsın diye çok değer veririm. ama son zamanlarda tuaf bir tavır içerisine girdi çözemiyorum . birazda kırılıyor ve üzülüyorum. en son bayramda geldiğinde yine ben sevdikleri şeyleri yapmaya çalışıyorum. onca kalabalığın içinde seviyorlar diye ızgara yakmaya çalışıyorum. o nereye baktıysa burun kıvırdı. kızları arka balkonumu çok beğendiler. bende henüz tam düzenlemediğimi çatının yapılmasını beklediğimi söyledim. ablam alt kattan çıktığında daha iyi yerleşirim şimdi biraz emanetci gibiyiz bütün eşyalar bu katta biraz saçma sapan duruyorlar dedim. burun kıvırıp sen bile beğenmiyorsan benim hiç tarzım değil dedi. inanılmaz üzüldüm.
geçmiş olsun yenacım dikkat et kendine
Selam hanmlar....naslsnz?uzun suredir yazamiyorum.okuyorum ama cevap yazamiyorum.kusuruma bakmayin lutfen.düğün telasmz var.anneme alisverisnde yardmci oluyorum surekli carsidayz.şükür cogu bitti.
Dafi abla masallah pek hamaratsn.her is geliyo elinden.sanirim fridann da is meselesi vardi.insallah hakkinda hayirli olan kararı alırsın.ayrica uretken olmak her zaman iyidir.meyra. elif. Ve yolcu bebisleriniz nasl?ayrica meyra gelen misafirler icin kendini cok yorma dikkat et.yenacm gecen bi kirginligin olmuştu duyarsz degiliz cevap yazacaktim ama yanlis anlasilmaktan korktum.yoksa ciddiye almadigmi düşünme.
Bonus ev bulmussnz hayırlı olsun.
Derincim sen en iyisini yapiyorsn ailene bakmakla.gelininizin de biraz destek olmasi gerekir en azindan elinden geldigince.ama yapmiyorsa da hic üzülme demek ki hayır islemek ona nasip olmuyor.
Bu arada nedense kendimi hep siskin hissediyorum.daha fazla caba sarfetmem gerekiyo.iki gun once. 3 mile ve yaklask 1.5 saat yürüyüş yaptm.ama. bugün sadece disarda biraz yürüyüş yaptm.bu kilolardan kurtulmam gerek.neyse ins evime gidince daha iyi olur.eve gidene kadar biraz eksi de görsem süper olur.
Bonuscum 20 yılı doldurduk Allah'ın izniyle
Kolaylıklar diliyorum canım Sıcaklarda zor valla hem de çocuklarla
Tr'yi bilmiyorum meyra'cim ama,burda bulunabiliyor bildigim kadari ile...
Yena'cim cok gecmis olsun,cok üzüldüm..suan durumun nasil?umarim daha iyisindir..
yapabiliyor isen bol bol ilik suda dus ve ilik suda (Küvette) beklemek cok iyi geliyor...Listeyi düsünme lütfen sen suan,biz yapmaya calisiriz,aklin burda kalmasin...
Dafi ablacim ne kadar naifsin,cok tesekkur ederim..
daha önce almanya'ya geldiginden bahsetmistin yanilmiyorsam,tekrar gelirseniz ben de evimde agirlamak isterim seni,cok memnun olurum..:)
Arkadasinin karekterini bilmiyorum ama tamemen cocukca davranmis,altinda da sana karsi duydugunu kiskanclik var sanirim...
Sebep ne olursa olsun uslubu ve tavri hic hos degil bence...
Evlilik yildönümünüz kutlu olsun asuman ablacim,nice yillar diliyorum..
Allah Mesut etsinsağol ablam: )
kuzenimin düğünü ankarada: )
oraya evleniyor, kuzenim erkek ama işte oraya gidiyor nasip, evi orada oluncada düğünüde orada yapıyorlar.
bana doktor yolculuğu yasakladı ben gidemicem malesef, bayramda eşimin memleketine bile gidemedim, eşim 2gün gitti geldi, özel bir durumdan dolayı doktor yasakladı yolculuğu.
doğmadan eve bağladı beni bebek: D
benim yerime inş eşim gidecek izinde bir problem olmazsa eğer, bu kuzenimi ayrı severim düğününde olmayı çok isterdim ama nasip değilmiş hayırlısı bakalım.
kız evi ankarada.
saol canım inş hayıtlısıyla iş ank gonlune gore bir hastane bulurda esim bir daha ayrı kalmayız dua istiyorum herkesden iş olayımızdq hallolsun ayrı kalmayalım bi dahave aleyküm selam...
hadi gözünaydın, çok sevindim senin adına canım: )
Allah Mesut etsin
Dr ne derse dinlemek lazım sağlık Herşeyden önemli
20 senede çok şey yaşadık gerçekten Allah sağlık afiyet versin siz de görün nice yıllar canım
Dr bana da kilo ver dedi mesela ben de dinlemeliyim
Zaten hep uğraşıyorum güya ama eski azmim yok işte 20 kilo attım bir 15-20 daha atarsam ne güzel olur
Sabah kahvaltı ne iyi ne kötüydü diyet için akşama kendime soğuk çorba gibi bişey hazırladım azcık detoks olur hem bol da su içmeliyim inşallah
Inşallah istediğiniz gibi bir yer bulur eşin canım Allah ayırmasın evinizde çocuklarınızla mutlu yaşayınsaol canım inş hayıtlısıyla iş ank gonlune gore bir hastane bulurda esim bir daha ayrı kalmayız dua istiyorum herkesden iş olayımızdq hallolsun ayrı kalmayalım bi daha
Tekrar hatırlatman iyi oldu daha başlamadım yeşilçaya :) bugün içeyim inşallahinş ablam inş, gerçekten çok güzel olur
bence gerçekten başarabilirsin sen bunu, ama kolay değil elbet başarmak...
ozaman bende sana yeşilçayı hatırlatıyım tekrardan: )
geçen diyordun ya yeşilçaya tekrardan başlasak iyi olur artık diye: )
Biraz haşlanmış nohut ve buğdayım vardı yoğurdun içine karıştırdım iki de salatalık rendeledim cacık gibi bişey oldu acıkınca üzerine nane döküp yerim inşallahAsuman abla bugdaymi koycan corbaya aksamdan yapsakta yarin hep onumu yesek?
aminnnn Allah razı olsun cok zor 6sakta olmak Rabbim herkesi evinde huzurlu mutlu eylesinInşallah istediğiniz gibi bir yer bulur eşin canım Allah ayırmasın evinizde çocuklarınızla mutlu yaşayın
sağol canım pek hamarat sayılmamda evde olanı değerlendirmeyi mutfakla uğraşmayı severim.Selam hanmlar....naslsnz?uzun suredir yazamiyorum.okuyorum ama cevap yazamiyorum.kusuruma bakmayin lutfen.düğün telasmz var.anneme alisverisnde yardmci oluyorum surekli carsidayz.şükür cogu bitti.
Dafi abla masallah pek hamaratsn.her is geliyo elinden.
teşekkürler canım . günü daha yapmadık kısmetse cuma günü. güne yeğenim 1 tepsi haşhaşlı revani ve tahinli kurabiye yapacak. bende biber dolması ve silör yapıcam. eşimde etliekmeğe benzer pide yaptıracak bu kadar . paylaştık yani. zaten fazla çeşit yapılmaması konusunda anlaşmıştık.kolay gelsi dafii hem ev işi hem mutfak zor naptın akşam günü için menünü belirledin mi? bizede söyle ay lazım olunca kapya çekeriz :)
arkadaşınla geçen mevzunuzuda okudumda gerçi tam anlayamadım ama kırılmaktada haklısın o kadar emek ver olcak iş değil! geçenlerde 10 gün önce bende buna bayağı benzer bir durum yaşadım üzüldüm bir dahada tekrarı olmaz gerçi bence sende araya mesafe koy ki anlasın ben arkadaşımda gizli kıskançlık hisetim seninkide ona benziyor ...
hani normalde iyidir hoştur da bir artama gidersiniz birden değişir ve karşındakini tanıyamasın yada beklemediğin bir şey söyler ve seni şaşırtır evet 2 arkadaşım var öyle birinden eminim bayağı samimiyeti azaltım arayı serinletim diğerindede gizli kıskançlık var işte olay bayağı seninkine benziyor hem çok yoruldum hemde mutsuz oldum arkadaşımda mutsuz oldu öyle işte ...
bende teşekür ederim canım. bizim kırılma noktamızda almanya oldu. almanyaya o arkadaşlarla birlikte gittik. aslında onlar pek iyi tanışmıyorlar bizim aracılığımızla tanıştılar. ama almanyaya ayak basar basmaz arkadaşım bana tepeden bakıp ordakilerin yanında eziklemeye çalıştı. geldiğimizden beride devam ettiriyor. helede biz fransaya gittik onlar almanyada kaldı. fransadan döndükten sonra nerdeyse ben yokmuşum gibi davranmaya başladı. anlıyamıyorum. hepmi böyle hissediyorduda bastırıyormuydu . huyunu sonradanmı değiştirdi bilmiyorum.Dafi ablacim ne kadar naifsin,cok tesekkur ederim..
daha önce almanya'ya geldiginden bahsetmistin yanilmiyorsam,tekrar gelirseniz ben de evimde agirlamak isterim seni,cok memnun olurum..:)
Arkadasinin karekterini bilmiyorum ama tamemen cocukca davranmis,altinda da sana karsi duydugunu kiskanclik var sanirim...
Sebep ne olursa olsun uslubu ve tavri hic hos degil bence....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?