Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayirli olsun meyracim sen gitme zaten dogsun bebikin onuda alip evine gidersin belki :)

Selamın aleykum
cok sukur yarın evimize dönüyoruz rabbimin izniyle. Cok mutluyumm rabbim herkesin gönlün3 göre versin

gerçekten 3-4gündür hava çok sıcak...
bunaltıyor insanı, dün komşuyla parka yürüdük, biraz orada oturduk ama yinede sıcaktı saatin 6-7-8olmasına rağmen...

arkadaşının yaptığına üzülme ablam boşver sen, valla onun bu yaptığına nankörlük denir, çok ayıp etmiş, ama sen boşver üzme tatlı canını... sanki birazda kıskançlık var.
yaptığın mamalarıda güle güle yiyin inş, ellerine sağlık...

sağol canım benim, iyiyiz şükür.
sizede koşturmalarınızda rabbim kolaylıklar versin inş.

Bonuscum 20 yılı doldurduk Allah'ın izniyle
Kolaylıklar diliyorum canım Sıcaklarda zor valla hem de çocuklarla

maşaallah: )
ay abla sen 20 diyince film şeridi gibi kim bilir o 20yıl içinde neler yaşandı diye geçti gözümün önünden bazı bazı kareler halinede birden... çünkü bende 4senelik evliyim ama o 4senede bile neler yaşıyor insan: )
evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun, birlikte ve tüm sevdiklerinizle beraber daha nice mutlu huzurlu hayırlı sağlıklı fit: ) seneleriniz olsun inş.

tamam canım sağolasın.
organik ürün satan tanıdıklarım var onlara bir sorayım bakayım: )

Allah Mesut etsin
Dr ne derse dinlemek lazım sağlık Herşeyden önemli
20 senede çok şey yaşadık gerçekten Allah sağlık afiyet versin siz de görün nice yıllar canım

Dr bana da kilo ver dedi mesela ben de dinlemeliyim
Zaten hep uğraşıyorum güya ama eski azmim yok işte 20 kilo attım bir 15-20 daha atarsam ne güzel olur
Sabah kahvaltı ne iyi ne kötüydü diyet için akşama kendime soğuk çorba gibi bişey hazırladım azcık detoks olur hem bol da su içmeliyim inşallah

ve aleyküm selam...
hadi gözünaydın, çok sevindim senin adına canım: )
saol canım inş hayıtlısıyla iş ank gonlune gore bir hastane bulurda esim bir daha ayrı kalmayız dua istiyorum herkesden iş olayımızdq hallolsun ayrı kalmayalım bi daha

inş ablam inş, gerçekten çok güzel olur
bence gerçekten başarabilirsin sen bunu, ama kolay değil elbet başarmak...
ozaman bende sana yeşilçayı hatırlatıyım tekrardan: )
geçen diyordun ya yeşilçaya tekrardan başlasak iyi olur artık diye: )

saol canım inş hayıtlısıyla iş ank gonlune gore bir hastane bulurda esim bir daha ayrı kalmayız dua istiyorum herkesden iş olayımızdq hallolsun ayrı kalmayalım bi daha
Inşallah istediğiniz gibi bir yer bulur eşin canım Allah ayırmasın evinizde çocuklarınızla mutlu yaşayın

Tekrar hatırlatman iyi oldu daha başlamadım yeşilçaya :) bugün içeyim inşallah

selamun aleyküm güzeller
bu sabah erkenden kahvaltı bile etmeden çıktım evden. balkonun harcı pisliği temizlendi . bende eski halıflexi attım bugün çim halı aldım. 6 tanede sandalye aldım. burdakileri köye götürmüştüm mutfak sandalyelerini içeri dışarı taşıyorduk iyi oldu. geldim kahvaltımı ettim biraz şeftali kalmıştı onlarıda doğradım bulunsun deyip reçel yaptım. üç kavanoz oldu birisini yeğenime verdim 2 side bize yeter artar bile. yemeğimide ocağa koydum geldim size selam vermeye
sağol canım pek hamarat sayılmamda evde olanı değerlendirmeyi mutfakla uğraşmayı severim.
sanada kolay gelsin bunlar tatlı telaşlar

teşekkürler canım . günü daha yapmadık kısmetse cuma günü. güne yeğenim 1 tepsi haşhaşlı revani ve tahinli kurabiye yapacak. bende biber dolması ve silör yapıcam. eşimde etliekmeğe benzer pide yaptıracak bu kadar . paylaştık yani. zaten fazla çeşit yapılmaması konusunda anlaşmıştık.
arkadaşlarınla mesafe koymakla iyi etmişsin sende yıpranmazsın hiç olmasa. benim mesafeli olmam biraz zor canım. çünkü eşlerimiz en az haftanın üç günü birlikteler. biz onlar kadar görüşmesekte paylaşımımız çok fazla. devre tatilimiz bile aynı yerde aynı hafta. 30 yıllık arkadaşlığımız var.nasıl davranacağımı bilemiyorum. çocukları kucağımda büyüdü. düğünleri olurken oğlanevi kardenizdeydi ben evme aldım. bizim ev oğlanevi oldu. düğünü bizde yaptık o kadar yani. şimdi önümüzdeki hafta en küçüğünün nişanı var biraz uzak durayım istiyorum. misafir gibi gidip geleyim.

bende teşekür ederim canım. bizim kırılma noktamızda almanya oldu. almanyaya o arkadaşlarla birlikte gittik. aslında onlar pek iyi tanışmıyorlar bizim aracılığımızla tanıştılar. ama almanyaya ayak basar basmaz arkadaşım bana tepeden bakıp ordakilerin yanında eziklemeye çalıştı. geldiğimizden beride devam ettiriyor. helede biz fransaya gittik onlar almanyada kaldı. fransadan döndükten sonra nerdeyse ben yokmuşum gibi davranmaya başladı. anlıyamıyorum. hepmi böyle hissediyorduda bastırıyormuydu . huyunu sonradanmı değiştirdi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…