asucum evlilk yıldönümünüz kutlu olsun . Rabbim nice yıllar bir yastıkta kocatsın. mutluluğunuz, huzurunuz daim olsun. torunlarınızın torunlarını sevin.Hayırlı sabahlar
Yena nasıl oldu acaba merak ediyorum
Bonuscum sende de başlamış iyice Taşınma telaşı Allah yardım etsin
Sıcaktan ben de iş güç hatta yemek bile yapamıyorum
Dün evlilik yıldönümümüzdü dışarda yedik zaten yorgundum da
Bugün ne yapsam ki önce kalksam bir markete gitsem hava iyice ısınmadan
Bu iki gün sıkı bir program uygulayım diyet açısından diyorum ama inşallah başarırım
Perşembe annemlerde olacağız orda pek mümkün olmasa da dikkat etmeye çalışırım böylece cumaya eksi görmek istiyorum inşallah
Sanırım geçen haftaya göre artıdayımdır
kardeşler arsında küslükmü olurmuş unut gitsinNe cektin be asuu git gel git gel napacan mebuur
Allah bi omur daim etsin insallah evliliginizi :) benimde gittigim yer bi annem bi kayinvaldem ablam iste :)
Kardesim yakinda onun yanindaki binaya tasincam ins carsamba gunu cagrmis ablamlari eltimleri bizide ona biraz kirginim gitmek istemiyorum pek. Bana yakismaz demi gitmemek sonucta ozur dilemesede bayramda bayramlastik
gözün aydın meyracım sevdiklerine kavuşacaksın.selamün aleyküm...
ay bir uyku var üstümde sormayın, gece uyuyan ve sabah 11de kalkan ben değilim sanki..
hala uykum var..
bugün annemler geliyor: ) çok özledim onları, özellikle kardeşimi,
annemi yine gördümde kardeşimi 11ay oldu görmeyeli, 1sene diyelim biz buna...
ben hamilelikten gidemedim bu sene, neyse bu senede böyle olsun, 2hafta kadar burdalar inş, kuzenimin düğünü var birde bu hafta sonu.
biraz yorgunluk olucak ama yerleşincede tertemiz oturursun canım. arkadan tatilde geliyormuş ohh yorgunluğunuda atarsın . çocuklarınla zaman geçirirsinTasinma ay basina dusunurken diger haftaya kaldi ev sahibi demirleri yaptircak onu bekliyoruz.
Bir an once gidip yerlesim istiyorum. Sonrasinda bir tatil olayi olucak..
Toplanmak cocuklarla cok zor herkesinde kendine gore isi gucu misafiri var hergun gelin diyemem ya :) gerci daha gelen olmadi :)
Bu konuda öyle cok sey yazmak istiyorum ki bonus'cum,bogazima dügümleniyor hersey...
Ne haberleri izlemek,ne de gazete okumak istiyorum...hepsi tarafli yayin yapip gercegi yansitmiyor benim düsünceme göre...
Hele ki sosyal medyada ki insanlarin uslubu,acimasizca din,dil,irk,fikir,siyaset vs ayriliklarindan dolayi biribirini acimasizca elestirmeleri,ötekilestirmeleri midemi bulandiriyor resmen...
Biz nasil böyle duyarsiz bir millet olduk anlamiyorum,ortada hicbir sebep yokken hayatini kaybeden kardeslerimizin,yüregi yanan ana,es,evlat,babalarimizin acisini bile paylasamiyoruz....
Oysa ki sirf insan oldugu icin yoldan gecen cenazeye dahil saygi gösteren,insanlarda din,dil,fikir ayit etmeyen,yaratilani yaratandan ötürü sevip,insanliga saygi ve merhamet gösteren,hosgörülu,musamahali,alcakgönüllü bir peygamberin ümmeti degilmiyiz hepimizde...
Nicin mevlana ruhunu,düsüncesini benimseyemiyoruz,karsimizda ki insan hakkinda su-i zan besleyip,önyargili olmadan hüküm vermeden önce peygamber efendimizin: " Acip da kalbine mi baktin? " sözünü hatirlamiyoruz...
Artik gercekten midemi bulandiriyor dar gönüllü,sig düsünceli insanlar...
ikinizinde haklı yönleri çok
Ortada otekilestirmeden daha baska bi durum var kasimpati allah hayir etsin sonumuzu ins
Benim face de ekli bazi insanlar var tanidik iste hic samimiyetim yok... Bir ara nasil bir paylasim trafigi vardi herseyi paylasirdi en cok ta gezi zamani....kurtulus savasina gider gibi bir hali vardi gece yarisi tencere tavayla bayraklarla...
Ama su an ki sessizligi midemi bulandiriyo. Siyasi gorus farkli olabilir elbet ama farkli diye insan kendi devletinin polisi olunce sessiz kalabilirmi? Birak kendi ulkesindekileri hadi ona gozunu kapamis savasta olen hicbir cocugadami uzulmedi acabaki 7/24 paylasim yaparken nasil atladi..
Bunu biri izah etsin bana bir genc olunce uzulen polis olunce uzulmezmi?
Algi farkliligi yaratmak boyle bisey...kaldiki suclu suc yolunda oldumu sehit olmaz...allah yolunda olendir sehit....
Insan ayirmayi ruhum kabullenmedi kabullenemiycek....
Rabbim sifa versin yenacım
liste için emeğine saglık
nhtylz ve nisan34 sizlerin kilosu bana en yakın olan kılolar gizli gizli yarışcam sizle :)
asucum evlilk yıldönümünüz kutlu olsun . Rabbim nice yıllar bir yastıkta kocatsın. mutluluğunuz, huzurunuz daim olsun. torunlarınızın torunlarını sevin.
kardeşler arsında küslükmü olurmuş unut gitsin
gözün aydın meyracım sevdiklerine kavuşacaksın.
biraz yorgunluk olucak ama yerleşincede tertemiz oturursun canım. arkadan tatilde geliyormuş ohh yorgunluğunuda atarsın . çocuklarınla zaman geçirirsin
Dava ne olursa olsun bir insanın canını almak yahut kamu malına zarar verme hakkını veremez..
Herkes aynı fikir de olamaz olmamalı da zaten aynı pencereden bakmak mümkün değil..Farklılık zenginliktir..
Ama gerçekten artık iş çok çığrından çıktı üzülüyorum fazlasıyla..Suruçta ki gençlere nasıl üzüldüysem ailesinin gözleri önünde pis bir kurşunla hayatını kaybeden askere de ağlıyorum hiç kimse böylesine kötü bir ölümü haketmiyor...
Benim çok kızdığım sosyal medyada savaş ve ırkçı çığırtkanlığı yapanlara....
Biz bu ülke de çok şey gördük. Zamanın da servis te okuduğum Musa Anter kitabı yüzünden nerdeyse suçlu ilan ediliyordum..sıkıyönetimmi gelsin,darbemi olsun,sokağa çıkma yasağımı olsun onumu istioruz anlamıyorum ki o zaman vatansevermi olunuyor...
Gezi olayların da çok eleştirmeme rağmen muhafazakar görüşlü olmamama rağmen yerel ve genel seçimler de iktidar partisine oy verdim..Çünkü artık benim değerli görüşüme uygun bir sosyal demokrat parti yok :) Kendimi de çok önemsedim :)
İnşallah güzel günler göreceğiz ben inanmak istiyorum..
Son olarak face ve twıtter çıkalı ünlü ünsüz herkes eleştirmen olduk pek bir donanımlı olduk her konu da fikir sahibiyiz maşallah..Ülkeyi kurtarıyooruz batırıyoruz laf atılıyor vb..
Olan gidene oluyor ve yakınlarına oluyor ne acı ki... çünkü geri gelemiyorlar..
İyi akşamlarIyi aksamlar arkadaslar..
Bu aksam yanliz olunca size bakayim dedim:)
Öyle işte hayat koşturmacayla geçiyor
Âmin darısı sizlere
Kasımpatı sen de gör 20. Yılınızı inşallah
Bonus bence de kısa süreliğine olsa da git hayat boş ve geçici
selamün aleyküm...
ay bir uyku var üstümde sormayın, gece uyuyan ve sabah 11de kalkan ben değilim sanki..
hala uykum var..
bugün annemler geliyor: ) çok özledim onları, özellikle kardeşimi,
annemi yine gördümde kardeşimi 11ay oldu görmeyeli, 1sene diyelim biz buna...
ben hamilelikten gidemedim bu sene, neyse bu senede böyle olsun, 2hafta kadar burdalar inş, kuzenimin düğünü var birde bu hafta sonu.
Ortada otekilestirmeden daha baska bi durum var kasimpati allah hayir etsin sonumuzu ins
Benim face de ekli bazi insanlar var tanidik iste hic samimiyetim yok... Bir ara nasil bir paylasim trafigi vardi herseyi paylasirdi en cok ta gezi zamani....kurtulus savasina gider gibi bir hali vardi gece yarisi tencere tavayla bayraklarla...
Ama su an ki sessizligi midemi bulandiriyo. Siyasi gorus farkli olabilir elbet ama farkli diye insan kendi devletinin polisi olunce sessiz kalabilirmi? Birak kendi ulkesindekileri hadi ona gozunu kapamis savasta olen hicbir cocugadami uzulmedi acabaki 7/24 paylasim yaparken nasil atladi..
Bunu biri izah etsin bana bir genc olunce uzulen polis olunce uzulmezmi?
Algi farkliligi yaratmak boyle bisey...kaldiki suclu suc yolunda oldumu sehit olmaz...allah yolunda olendir sehit....
Insan ayirmayi ruhum kabullenmedi kabullenemiycek....
saol canım inş hayıtlısıyla iş ank gonlune gore bir hastane bulurda esim bir daha ayrı kalmayız dua istiyorum herkesden iş olayımızdq hallolsun ayrı kalmayalım bi daha
İyi akşamlar
Eşim gelene kadar ben de buralardayım :)
Iyiyim şükürNasilsin Asuman abla?
yildönümü kutlamalari bittimi..:)
Iyiyim şükür
Bitti :)) yemek yedik ailecek iste herşey boğaz için bahane oluyor :)
Bize de öyle oldu aslında :))Ne güzel yapmissiniz,arada disarda yemek bogaz icin gibi gözüksede olumlu yönde desarj edebiliyor insani..
Bana öyle oluyor mesala...
Bize de öyle oldu aslında :))
Hem Sıcakta yemek yapmak çok zoruma gidiyor
Bir de yemek zoruma gitse yaa
Ay ben tabii sadece yemek dedim de onun mevzusu oldu da ondan :)Aynen bana da asuman abla,yanliz benim sadece yemek yapmak degil hertürlü ev isleri zoruma gidiyor bu ara:)
misal bugun ütü yaptim,Allah'im nasilda zor geldi aglayacaktim resmen:) sicakta da hic cekilmiyor kendileri,gerci ben normalde de sevmem ütü yapmayi..:)
Ay ben tabii sadece yemek dedim de onun mevzusu oldu da ondan :)
Hepsi Zulüm yoksa bugün eşimin pantolonunu ütüye gönderdim mesela
Ben de sevmem ütüyü pek zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?