Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

asucum evlilk yıldönümünüz kutlu olsun . Rabbim nice yıllar bir yastıkta kocatsın. mutluluğunuz, huzurunuz daim olsun. torunlarınızın torunlarını sevin.

kardeşler arsında küslükmü olurmuş unut gitsin
gözün aydın meyracım sevdiklerine kavuşacaksın.

biraz yorgunluk olucak ama yerleşincede tertemiz oturursun canım. arkadan tatilde geliyormuş ohh yorgunluğunuda atarsın . çocuklarınla zaman geçirirsin

ikinizinde haklı yönleri çok
aslında olaya ötekileştirmeden öte islam kardeşliği olarak bakabilsek herşeyin rengi değişecek. ama biz birbirimizi kırmaktan başka birşey yapamıyoruz. böl, parçala, yut politikasına çok iyi malzeme oluyoruz. üzerimize oynanan oyunları anlayıp gerçek düşmanı görmeye çalışmak yerine birbirimizi kırmayı marifet sayıyoruz. hani bir misal vardır. (sözüm meclisten dışarıya olsun ) hani bir köpek bir gölgeye yatar . birisi gelir bu köpeğe elindeki sopayı dürtükler. köpek başlar hırlamaya. sonra biraz daha rahatsız eder köpek iyice kızar ve sopaya saldırır. oysaki sopa orda sadece bir araçtır. asıl zararı veren sopanın arkasındaki sopayı sallıyandır ama köpek sallayanı görmez sopaya saldırır. Allah basiretle bakıp sopayı sallayanı görmeyi nasibetsin. islam ümmetinede ümmet olmayı nasibetsin. dünyanın neresine bakarsan bak oluk oluk akan müslüman kanı!!!!!

Geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim...
Dün kas gevşetici iğne yapıldı hastanede epey rahatlattı tamamen düzelmesede...

Lİsteyi yapıştırıyorum size kolay gelsin...

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]No[/TD]
[TD]Kullanıcı[/TD]
[TD]1.Hafta[/TD]
[TD]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]2.Hafta[/TD]
[TD]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]3.Hafta[/TD]
[TD]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]4.Hafta[/TD]
[TD]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Asumanzeynep[/TD]
[TD]91,5[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]

[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]

[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]Meyra[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]+1,4[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]

[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]74FRIDA[/TD]
[TD]105,8[/TD]
[TD]-1,7[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]Derin[/TD]
[TD]119,7[/TD]
[TD]-1,6[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]Mavipatikler[/TD]
[TD]88,7[/TD]
[TD]-1,8[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]Elif1503[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]Moruçlukalem[/TD]
[TD]83,2[/TD]
[TD]-1,7[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]Dafi[/TD]
[TD]95[/TD]
[TD]+1,5[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]Nisan34[/TD]
[TD]89,1[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]

[/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TABLE][TR][TR][TR][TR][TR][TR][TR][TR][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]

Rabbim sifa versin yenacım
liste için emeğine saglık
nhtylz ve nisan34 sizlerin kilosu bana en yakın olan kılolar gizli gizli yarışcam sizle :)

Dava ne olursa olsun bir insanın canını almak yahut kamu malına zarar verme hakkını veremez..

Herkes aynı fikir de olamaz olmamalı da zaten aynı pencereden bakmak mümkün değil..Farklılık zenginliktir..
Ama gerçekten artık iş çok çığrından çıktı üzülüyorum fazlasıyla..Suruçta ki gençlere nasıl üzüldüysem ailesinin gözleri önünde pis bir kurşunla hayatını kaybeden askere de ağlıyorum hiç kimse böylesine kötü bir ölümü haketmiyor...

Benim çok kızdığım sosyal medyada savaş ve ırkçı çığırtkanlığı yapanlara....

Biz bu ülke de çok şey gördük. Zamanın da servis te okuduğum Musa Anter kitabı yüzünden nerdeyse suçlu ilan ediliyordum..sıkıyönetimmi gelsin,darbemi olsun,sokağa çıkma yasağımı olsun onumu istioruz anlamıyorum ki o zaman vatansevermi olunuyor...

Gezi olayların da çok eleştirmeme rağmen muhafazakar görüşlü olmamama rağmen yerel ve genel seçimler de iktidar partisine oy verdim..Çünkü artık benim değerli görüşüme uygun bir sosyal demokrat parti yok :) Kendimi de çok önemsedim :)

İnşallah güzel günler göreceğiz ben inanmak istiyorum..

Son olarak face ve twıtter çıkalı ünlü ünsüz herkes eleştirmen olduk pek bir donanımlı olduk her konu da fikir sahibiyiz maşallah..Ülkeyi kurtarıyooruz batırıyoruz laf atılıyor vb..
Olan gidene oluyor ve yakınlarına oluyor ne acı ki... çünkü geri gelemiyorlar..

Son düzenleme:
Rabbim sifa versin yenacım
liste için emeğine saglık
nhtylz ve nisan34 sizlerin kilosu bana en yakın olan kılolar gizli gizli yarışcam sizle :)

atamanız olmuş galiba gözün aydın senin adına sevindim baya stres yapıyordun...
Eşinin görevi nedir.?

Âmin daficim ne güzel şeyler söylemişsin
Sen de sandalyelerini güle güle kullan keyifli sofralar kurun inşallah

Seninle konusmaya ihtiyacim var yav tam disime fikrime goresin.. :)

Face kullaniyorum sadece baska hic bir agda yokum bilmiyorum ama az cok gorunuyo olanlar.

Yazik gidenler gitti biz bugun bahcede oturduk gulduk konustuk onlarin evinde gulmekmi var simdi... annelere eslere evlatlara ates dustu...
Hastalik olur kaza olurda bu haince bir oldurulus...

Dafi sultanim ben kus degilimki zaten kusmeyi bilmem. Sadece kirginim onu cok iyi bilirim :)

Kabalik etti sinirli bir aninda alindim cok ve cok kizdim allah sana muhtac etmesin benim ölümü bile dedim indim arabasindan tam aksaminada onun evine iftara gitmek zorunda kaldim diger misafirlere ayip olucak diye zoruma gitti soyledi soyledi yinede gttim diye.

Annemin bi lafi vardir kardes insanin .......daki yara gibidir kimseye gosteremezsin der

Ben isterdimki azcik farketsin artik cocuguda var asabiyeti kontrol edemiyosa gitsin bi dr a bir anda insan karsisindakinin kim oldugunu unuturmu? Neyse iste oyle olmustu yani

Öyle işte hayat koşturmacayla geçiyor
Âmin darısı sizlere
Kasımpatı sen de gör 20. Yılınızı inşallah
Bonus bence de kısa süreliğine olsa da git hayat boş ve geçici

Gönülden amin diyorum bu güzel duana asuman ablacim..:)

Gözün aydin meyra..kuzenine de mutluluklar diliyorum.

Bonus'cum ötekilestirmenin disinda ki kaos hakkinda degildi benim yazdiklarim,o konuda hic konusmak istemiyorum zira siyaset konusu ne benim ilgimim ne de bilgimin oldugu bir konu...zaten hicte hoslanmam kendisinden...

Ben tamamen seninde bahsettigin üzre millet olarak bu hadise ve olaylar karsisinda ki davranis ve tutumumuza,birlik ve beraberligimizi koruyamayisimizin verdigi üzüntümü dile getirmek istedim...
ortada ölen bir can varken,yüregi yanan analar,esler,kardesler,babalar varken ölenin dini,dili,fikri,elbisesi, üzerinden onu ayristimak ve ötekilestirmek etik gelmiyor bana...

saol canım inş hayıtlısıyla iş ank gonlune gore bir hastane bulurda esim bir daha ayrı kalmayız dua istiyorum herkesden iş olayımızdq hallolsun ayrı kalmayalım bi daha

hakkinizda hayirlisi olsun mavipatikler,dilerim gönlünüzce sekillenir is durumunuz...

Bize de öyle oldu aslında :))
Hem Sıcakta yemek yapmak çok zoruma gidiyor
Bir de yemek zoruma gitse yaa

Aynen bana da asuman abla,yanliz benim sadece yemek yapmak degil hertürlü ev isleri zoruma gidiyor bu ara:)
misal bugun ütü yaptim,Allah'im nasilda zor geldi aglayacaktim resmen:) sicakta da hic cekilmiyor kendileri,gerci ben normalde de sevmem ütü yapmayi..:)

Ay ben tabii sadece yemek dedim de onun mevzusu oldu da ondan :)
Hepsi Zulüm yoksa bugün eşimin pantolonunu ütüye gönderdim mesela
Ben de sevmem ütüyü pek zaten

Ay ben tabii sadece yemek dedim de onun mevzusu oldu da ondan :)
Hepsi Zulüm yoksa bugün eşimin pantolonunu ütüye gönderdim mesela
Ben de sevmem ütüyü pek zaten

Bazen ben de gönderiyorum:)
Normalde ilginc ama ben temizligi seviyorum,severekte yapiyorum..zaman zaman kendime kizsam da sanirim biraz titizim ve düzen takintim var malesef...
nedense bu aralar temizlikte zor geliyor,ev almis basini gitmis,heryer dandini...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…