Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aşırı sıcaktan canım insan hareket etmeye korkuyor
Hareket edince daha çok ısınıyorsun tabii :)

Dimiii hem de ne isinmak:)
hele birde benim gibi 100 +++ olunca hareket etmekte iskence oluyor resmen...

Allah hepimize seneye temmuz'a kadar zayiflamayi nasip etsin,hepimiz sülün gibi salinalim tatillerde:) bize sisko diyip arkadamizdan konusan tüm akraba ve tanidiklarda kiskancliklarindan catlasin...

Sicakmi didiniz vuuuuuu istanbulun nemini tattinizmi hec? Kiyafetler terlik ayakkani toka sac cocuk bebek hersey birbirine yapisiyo kayniyo sanki....bugun dune nazaran az esinti vardi.

Ramazan nasil gecti ama takdiri ilahi :)
Hurclara yorgan battaniye koydum epeycede esyam varmis yani.

Bugun biraz hamurusi yedim 4 muydu ne cok acim su an ya boyle nasil uyurumki?

hayırlı geceler güzeller
ne güzel sohbetler edilmiş
Âmin daficim ne güzel şeyler söylemişsin
Sen de sandalyelerini güle güle kullan keyifli sofralar kurun inşallah
amin sağol canım

çok haklısın canım ama ne kadar kırılsanda kardeş işte ayağına diken batsa senin canın yanar

Bonus istanbulun nemini bilmiyorum ama alamanyanin nemide cok fena yaa,:)nefes alinmiyor...ramazanda 15 de bir basladi sicaklar hala devam ediyor...
sabahlari azcik serin oluyor ama hakkini yemeyeyim..:)

Kasimpati bahsettigimiz guncel konu hakkinda şoyle diyim tabiki en onemlisi insandir veda hutbesindede gecer ya arabin arap olmayana ustunlugu yoktur ustunluk ancak takvadadir...

Ama :) ne kadar siyasete bulasmayalim desekte sevmesekte bizim ruhumuza uygun degilsede bu kavgalar siyasetle yapilan kavgalardir. Dusmanlik siyasete dokulmus durumda artik. Kisacasi mecburuz gorup duymaya.

Asucum nice sağlıklı huzurlu 20 yıllara..
6 ay arayla gelin olmuşuz :))

Bonusçum kardeşinle aynı apartman da oturacaksınız dimi.? eşiyle anlaşıyorsan mesele yok...Sen zaten kinci bir insan olmadığın için hiç sorun olmaz içinde ki kırgınlıkta zamanla düzelir...

daficim yine şahane mönü oluşturmuşsun..

kasımpatı nasılsın.?

Yeliz uğramıyor neden acaba

bengisu kolay gelsin size..

Meyra gözün aydın annen ve kardeşin gelecek..

Kesinlikle öyle..
Zaten sessiz kalmak istenmesi,konusurken tekrar tekrar düsünülmesi de o sebepten degil mi...en azindan benim öyle..

Mevlam sonumuzu hayr eylesin,ülkemizde ki olan aci olaylarin bian önce bitmesini nasip etsin...güzel günler tekrar ülkemizin olsun,analar evlatlarini bir hic ugruna topraga vermesin,zulum,terör son bulup,kardeslik baki olsun insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…