- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Aşırı sıcaktan canım insan hareket etmeye korkuyor
Hareket edince daha çok ısınıyorsun tabii :)
Eyü gecelerrr kasimpati asuman abla opuyorum sizi
Banane asuman ablada opsunHosgeldin bonus,biz de seni öptük
amin sağol canımÂmin daficim ne güzel şeyler söylemişsin
Sen de sandalyelerini güle güle kullan keyifli sofralar kurun inşallah
çok haklısın canım ama ne kadar kırılsanda kardeş işte ayağına diken batsa senin canın yanarDafi sultanim ben kus degilimki zaten kusmeyi bilmem. Sadece kirginim onu cok iyi bilirim :)
Kabalik etti sinirli bir aninda alindim cok ve cok kizdim allah sana muhtac etmesin benim ölümü bile dedim indim arabasindan tam aksaminada onun evine iftara gitmek zorunda kaldim diger misafirlere ayip olucak diye zoruma gitti soyledi soyledi yinede gttim diye.
Annemin bi lafi vardir kardes insanin .......daki yara gibidir kimseye gosteremezsin der
Ben isterdimki azcik farketsin artik cocuguda var asabiyeti kontrol edemiyosa gitsin bi dr a bir anda insan karsisindakinin kim oldugunu unuturmu? Neyse iste oyle olmustu yani
Banane asuman ablada opsun
Aldim hepsini canim yinede opsun asuman ablaBen asuman abla adina da vekaleten öpücükler,kalpler gönderen smele göndermistim ama neyse...
Kasimpati bahsettigimiz guncel konu hakkinda şoyle diyim tabiki en onemlisi insandir veda hutbesindede gecer ya arabin arap olmayana ustunlugu yoktur ustunluk ancak takvadadir...
Ama :) ne kadar siyasete bulasmayalim desekte sevmesekte bizim ruhumuza uygun degilsede bu kavgalar siyasetle yapilan kavgalardir. Dusmanlik siyasete dokulmus durumda artik. Kisacasi mecburuz gorup duymaya.
Kasimpati ne dinlesek bisey gonder bana bakim :)
Hosgeldin yena.ben iyiyim sükür,sen nasilsin?umarim daha iyisindir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?