Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Oyyy senmi geldin ben msj aticaktim dedim belki dinlenirsin rahatsiz etmiyim

Ayni apartman degil yan yana 3 kardes bir sokaktayiz yani denk geldi

O zaten unutmus bile abla rahat gelirsin erkenden diyo cokta merhametlidir hamdolsun boyle seylerin disinda bi sorunumuz yoktur.

Dayko niye hic ugramiyosun gercekten cok ozledim ben seninle konusmayi. Yasina laf edersem bi daha agzim yamulsun gel yeterki hic bisey demiycem daha

ben de merak ediyorum daykoyu..
birde ben yeni geldigim günlerde ogulcuklarim adli bir arkadaslar vardi nickini yanlis hatirlamiyorsam o da ugramiyor,bir de ezgi var tabi ugramayan...umarim hepsinin durumu iyidir,yogunluktan ugrayamiyorlardir...

Hakikaten dayko neden birden yok oldu acaba...
İnşaat işleri vardı ev yapacaklardı bitmedimi acaba.? yahut zayıfladı ve burayı tamamen unuttu..

Bir de ben berkuras ve oğulcukları merak ediyorum.özellikle oğulcuklarım..

dinlendim biraz :) uyumak istiyorum ama çok sıcak duş alıp öyle yatağa gireyim bari..

ne güzel tesadüf üçünüzün de aynı sokakta olması...KAyınvaldenler eltinler onlarında bulması lazım dimi ev.

Hayriyeninde basi kalabalik gidip geliyo durmuyoki tek evde olsa gelir mutlaka.

Daykoda tel alcakti almadi heralde.

Keske bi numarasini falan alaydim ne bilim kaybolucak...

Ücünüzde ayni sokakta olmasi ne güzel bonus,cok sanslisin yaa..:)
Kardes candir,diger mevzuyu yük etme gönlüne...

Evet onlarda bakiyo. Kayinvalde kizinin yeni evi biticek ins 1 aya falan oraya cikicak ins damadina kira vericek yani :)

He yaa...:)
Ben cem karaca dinliyorum suan..:)

Guzelll hemen aciyorum ilk cikan sarkiyi insan bi parca ismide soyler.

İYİ GECELER FISTIKLAAAR
geçmiş çok birikmiş okuyamıyacam çok yorgun ve uykusuzum ama biaz daha otururum çalışmak çok zormuş beaa :)))

Vayyyyy hosgeldin frida sonunda basladinmi beaaa :)))

başladınmı seni gidi seni..Anlatsan nasıl geçti.?

bende anlamadımki nilüş aslında pazartesi sabah aradılar nerdesin diye bende hastayım dedim gitmedim :)) bu sabah gittim işte yarın gitmiycem pazar günleri kesin püroda ol diyorlar eve biraz geç geldim eşim bir bu eksikti dedi karmakarışığım yaniii:))

Âmin canım
Aynı senenin gelinleriyiz demek :)

başladım bea çok istiyorumda tabiki eşim ve çocuklar engel teşkil ediyor bakalım devam etirebilecekmiyim benim patron haftada 4 gün gelsen yeter diyor hergün gitmiycem yaniii fakat pazar günü iş kesin var .

Ücünüzde ayni sokakta olmasi ne güzel bonus,cok sanslisin yaa..:)
Kardes candir,diger mevzuyu yük etme gönlüne...
Evet gercekten cok sansliyim bu konuda. Bazen bunu goremeyecek durumda oluyorum sonra sukrediyorum.
Ailemi cok seviyorum tabiki ama cok farkli kafalardayiz nolursa olsun allah eksikligini gostermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…