Oyyy senmi geldin ben msj aticaktim dedim belki dinlenirsin rahatsiz etmiyimAsucum nice sağlıklı huzurlu 20 yıllara..
6 ay arayla gelin olmuşuz :))
Bonusçum kardeşinle aynı apartman da oturacaksınız dimi.? eşiyle anlaşıyorsan mesele yok...Sen zaten kinci bir insan olmadığın için hiç sorun olmaz içinde ki kırgınlıkta zamanla düzelir...
daficim yine şahane mönü oluşturmuşsun..
kasımpatı nasılsın.?
Yeliz uğramıyor neden acaba
bengisu kolay gelsin size..
Meyra gözün aydın annen ve kardeşin gelecek..
Dayko niye hic ugramiyosungercekten cok ozledim ben seninle konusmayi. Yasina laf edersem bi daha agzim yamulsun gel yeterki hic bisey demiycem daha
Eniste gec gelicek diyemi duygusallastin :))Suanda dinledigim fazlaca duygusal olabilir,ruh halinizi etkilemeyeyim en iyisi sen gönder...:)
Oyyy senmi geldin ben msj aticaktim dedim belki dinlenirsin rahatsiz etmiyim
Ayni apartman degil yan yana 3 kardes bir sokaktayiz yani denk geldi
O zaten unutmus bile abla rahat gelirsin erkenden diyo cokta merhametlidir hamdolsun boyle seylerin disinda bi sorunumuz yoktur.
Eniste gec gelicek diyemi duygusallastin :))
Sen bi fikir ver bende karisigim akarim iyi gelirse :)
İYİ GECELER FISTIKLAAAR
geçmiş çok birikmiş okuyamıyacam çok yorgun ve uykusuzum ama biaz daha otururum çalışmak çok zormuş beaa :)))
Oyyy senmi geldin ben msj aticaktim dedim belki dinlenirsin rahatsiz etmiyim
Ayni apartman degil yan yana 3 kardes bir sokaktayiz yani denk geldi
O zaten unutmus bile abla rahat gelirsin erkenden diyo cokta merhametlidir hamdolsun boyle seylerin disinda bi sorunumuz yoktur.
dinlendim biraz :) uyumak istiyorum ama çok sıcak duş alıp öyle yatağa gireyim bari..
ne güzel tesadüf üçünüzün de aynı sokakta olması...KAyınvaldenler eltinler onlarında bulması lazım dimi ev.
He yaa...:)
Ben cem karaca dinliyorum suan..:)
İYİ GECELER FISTIKLAAAR
geçmiş çok birikmiş okuyamıyacam çok yorgun ve uykusuzum ama biaz daha otururum çalışmak çok zormuş beaa :)))
Banane asuman ablada opsun
Azcık kayboldum toplaşmışınız :) öptüm hadi ben deAldim hepsini canim yinede opsun asuman abla
başladınmı seni gidi seni..Anlatsan nasıl geçti.?
Âmin canımAsucum nice sağlıklı huzurlu 20 yıllara..
6 ay arayla gelin olmuşuz :))
Bonusçum kardeşinle aynı apartman da oturacaksınız dimi.? eşiyle anlaşıyorsan mesele yok...Sen zaten kinci bir insan olmadığın için hiç sorun olmaz içinde ki kırgınlıkta zamanla düzelir...
daficim yine şahane mönü oluşturmuşsun..
kasımpatı nasılsın.?
Yeliz uğramıyor neden acaba
bengisu kolay gelsin size..
Meyra gözün aydın annen ve kardeşin gelecek..
başladım bea çok istiyorumda tabiki eşim ve çocuklar engel teşkil ediyor bakalım devam etirebilecekmiyim benim patron haftada 4 gün gelsen yeter diyor hergün gitmiycem yaniii fakat pazar günü iş kesin var .Evet onlarda bakiyo. Kayinvalde kizinin yeni evi biticek ins 1 aya falan oraya cikicak ins damadina kira vericek yani :)
Guzelll hemen aciyorum ilk cikan sarkiyi insan bi parca ismide soyler.
Vayyyyy hosgeldin frida sonunda basladinmi beaaa :)))
Evet gercekten cok sansliyim bu konuda. Bazen bunu goremeyecek durumda oluyorum sonra sukrediyorum.Ücünüzde ayni sokakta olmasi ne güzel bonus,cok sanslisin yaa..:)
Kardes candir,diger mevzuyu yük etme gönlüne...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?