Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

seni tanimiyorum cnm .. ne kadar süredir diyet yaptigini bilmiyorum..
ama diyette bir dönemden sonra kilo takiliyor.
bazen bende 2 hafta gram gitmedigi olmustu.. diyet yapmama ragmen.
ama pes etme. durur durur sonra bir günden diger güne 2-3 kilo birden gidiverir.

bende diyet Gurusu oldum ciktim ha:)) yanlis anlamayin kizlar yardim etmek icin yaziyorum düsüncelerimi.
völlaa ben çoh yanlış annadımm sizi bilemem :dilcikar::roflol: gitcem didim gene takıldım yaaaanii:asigim:

Ben cumadan bu yana kilo veremiyorum niye ki acaba deliricem.

strestendir anacım rahat oll be relax lütfennn vücudunu kitleme yerimseniben bide tartıya yapışmış gibi hergün tartılma anacım gerçekten farkı görürsün

Askito durur duru sonra bir günden diğer güne 2-3 kilo birden gider öyle mi? Ayyyy, bunu duyduğuma sevindim, Tursari tartıda veremediğimi görünce ister istemez biraz geriliyorum.

tursari amin cnm :)))

yah hüzün tatlim sen güne hafif baslayip agir bitiriyosun.
agir basla hafif bitir.daha kolay kilo verirsin

askitom haklisin ama ben gec yatiyorum bide aksam yemegimi ben 6 da yedim bugün onu yemeseydim düser kalirdim biyerde herhal.. aslinda aksam sirf salata yemeye dikkat eiyorum ... aada bir oluyor istekaydirigubbakcemile3
tesekkür ettim ilgi ve alakan icinopuyorumnanaktan

Hoşgeldin canım..

yena tşk ederim hoşbuldukkkkkkkk a.s. ya kızlar nedir bu yaptığınız egzersizzzz lüffen biri bana da anlatsınnnn

Hoşgeldin canım..

yena tşk ederim hoşbuldukkkkkkkk a.s. ya kızlar nedir bu yaptığınız egzersizzzz lüffen biri bana da anlatsınnnn
günaydın emrahelif, nasılsın canım?
sabah yediklerimi yazarak başlayayım.
4 adet form bisküvi ve yumurta,1/2 lt. su, 1 kupa bitki çayı içtim
Egzersizlere gelince canım;
leslie sensone ile 3 mile yürüyüş yaz googleden çıkar.
Bilgisayarına indir.Evde yapılan yürüyüş hareketleri, 45 dk. sürüyor
Birde callanitics egzersizleri var onada indir, oda süper 60 dk.sürüyor.
Oda arkadaşım yaptı 21 günde 2 beden inceltiyor canım
Bende yapıyorum.Bayağı rahat ve süper.Evde rahatlıkla yapacağın hareketler.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.Kendine iyi bak.opuyorumnanaktan

emrahelif canım belki bilgisysrında proğramı yoksa indiremiyorsun.
Total video comverter diye bir proğram.
ınternet cafelere gidip söyleyip indirebilirsin, sonra bir cd'ye yükleyip bilgisayarına masaüstüne kopyalarsın.

yurduşum günaydınnnnn kocaman öppüyorum seni ben sabahları birşey yiyemiyorum önce bunu değiştirmeliyim sadece su içiyorum ayrıca verdiğin bilgiler için kocaman teşekkür ediyorum bu arada baskül alcam digital mi kullanıyorsunuz elektronik mi? yurduşum çok soru sordum öpüyorummmm sizi çok sevdimmmmm birde çok hastayım ama buna ragmen işteyim grip olmuşummm :enbuyukkk::1hug:

canım ne demek önemli değil, faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana,
Sana geçmiş olsun.Ben evde dijital tartı kullanıyorum.
Bu egzersizleri yaparsan inan çok faydasını görüyorsun,
Hadi hep beraber elele aşalım bu engelleri.vereliniortak

O fırında boyozda varmı :)) Deniz_güneş in bi lafı vardı hastayım izmirlilere derdi kırk yıllık simite gevrek çekirdeğe çitlenbik diyolar :roflol:

O geldi birden aklıma....

Hoşgeldin güzelim güzel bir giriş yaptın tebrikler...Hepimiz ablan sayılırız -tatlicadiarzu-
Hatta citol varya herkesin anası sayılır :roflol:

Bak ben aylardır sürünüyorum bu kiloda ama vazgeçmedim içimdeki istekten burdaki arkadaşların sayesinde :asigim: yavaşta olsa yapabileceğimi biliyorum.

ınsanın sevdiğine güzel görünmesi ne demek çok iyi bilirim...En kısa zamanda dilediğin yere gelirsin inşallah bizden hep destek tam destek :enbuyukkk:

Günaydın kızlarrrrr nasılsınız acayip başım ağrıyor işte bir yoğunki sormayın
sabah tiroid ilacı su
kahvaltı (canım pek bişey istemedi midemde bulanıyor üşüttüm mü nedir)
4 zeytin
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak şekersiz çay
hee unutmadan akşam otobüsten erken indim 1 saat yürüdüm:lepi:

İŞte budur arkadaşım:lepi:Biz azimle zayıflayacağız.İnşallah Şeniz vereliniortak

İŞte budur arkadaşım:lepi:Biz azimle zayıflayacağız.İnşallah Şeniz vereliniortak

İnşaallah canım hep beraber başarırız otobüste giderken birden yürümek geldi aklıma önce biraz korktum dizim ağrır diye ama çok şükür bişey olmadı fazla zorlamadım zaten yavaş yavaş yürüdüm şimdi sıra callanitics egzersizleri ve leslie sensone yürüyüşlerinde fırsat bulup indiremedim evde delikanlı olunca pc bana kalmıyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin güzelim güzel bir giriş yaptın tebrikler...Hepimiz ablan sayılırız -tatlicadiarzu-
Hatta citol varya herkesin anası sayılır :roflol:

Bak ben aylardır sürünüyorum bu kiloda ama vazgeçmedim içimdeki istekten burdaki arkadaşların sayesinde :asigim: yavaşta olsa yapabileceğimi biliyorum.

İnsanın sevdiğine güzel görünmesi ne demek çok iyi bilirim...En kısa zamanda dilediğin yere gelirsin inşallah bizden hep destek tam destek :enbuyukkk:
[/QUOTE]

bonussss tşk ederimmmmm beni daha da umutlandırdın inan bana ya inşallah ya sizlerin syesinde bende kilo verebilicemm sizi çok seviyorummmmmmm hihoyyythihoyyythihoyyyt

yURDUŞUMMM BİLGİLERİNLE ÇOK FAYDALI OLUYORSUNNN İNŞALLAH KURTULUCAZ BU KİLOLARDANNN:teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…