völlaa ben çoh yanlış annadımm sizi bilemem :dilcikar::roflol: gitcem didim gene takıldım yaaaanii:asigim:bende diyet Gurusu oldum ciktim ha:)) yanlis anlamayin kizlar yardim etmek icin yaziyorum düsüncelerimi.
Ben cumadan bu yana kilo veremiyorum niye ki acaba deliricem.
tursari amin cnm :)))
yah hüzün tatlim sen güne hafif baslayip agir bitiriyosun.
agir basla hafif bitir.daha kolay kilo verirsin
günaydın emrahelif, nasılsın canım?
Hoşgeldin canım..
yena tşk ederim hoşbuldukkkkkkkk a.s. ya kızlar nedir bu yaptığınız egzersizzzz lüffen biri bana da anlatsınnnn
günaydın emrahelif, nasılsın canım?
sabah yediklerimi yazarak başlayayım.
4 adet form bisküvi ve yumurta,1/2 lt. su, 1 kupa bitki çayı içtim
Egzersizlere gelince canım;
leslie sensone ile 3 mile yürüyüş yaz googleden çıkar.
Bilgisayarına indir.Evde yapılan yürüyüş hareketleri, 45 dk. sürüyor
Birde callanitics egzersizleri var onada indir, oda süper 60 dk.sürüyor.
Oda arkadaşım yaptı 21 günde 2 beden inceltiyor canım
Bende yapıyorum.Bayağı rahat ve süper.Evde rahatlıkla yapacağın hareketler.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.Kendine iyi bak.opuyorumnanaktan
yurduşum günaydınnnnn kocaman öppüyorum seni ben sabahları birşey yiyemiyorum önce bunu değiştirmeliyim sadece su içiyorumayrıca verdiğin bilgiler için kocaman teşekkür ediyorum bu arada baskül alcam digital mi kullanıyorsunuz elektronik mi? yurduşum çok soru sordum öpüyorummmm sizi çok sevdimmmmm birde çok hastayım ama buna ragmen işteyim grip olmuşummm :enbuyukkk::1hug:
Bugün yediklerim..
Sabah yine simit yedim..nedenini söyleyeyim..Toplantıdan çıkınca hemen okulun karşısında gevrek fırını var..Sıcacık oluyor..Şimdi almasam olurmu..Bu arada gevrek yazmışım simit..
:)))
Saat üçte taze soğan,maydanoz,dereotlu kısacası bol yeşillikli zeytinyağlı bir pilav yaptım..
Bir tabak yedim..
Akşam kavun yedim..
yaklaşık 80dk. yürüdüm..
Bugün sabahtan beri canım nestle çıtır gofretler oluyor ya..Onlardan feci yiyesim var..
Allahtan evde yok..
hoşbulduk tşk ederimmmm 21 yaşındayım ben ve 1,5 yıl içerisinde hormon bozukluğu sebebiyle aşırı kilo aldım en son 106 kilo idim ama bu hafta içinde bozulan tartım yerine yenisini alıppp tartılacağım işten dolayı alışverişe bile gidemiyorum sabah 8 akşam 7 çalişma saatlerim akşamları birde smmm sınavlarına hazırlanıyorum ama kilo vermem gerek tüm hastalıklarım boyunca beni yalnız bırakmayan sevdiğimle seneye inşallah nişanlanacağız ve ben en az eskisi kadr on güzel görünmek istiyorummmm inanın bunalımdayım artık evden çıkmak istemiyorum lütfen bana da yardım edin lütfennnnsenağlamasenağlamasenağlama
Günaydın kızlarrrrr nasılsınız acayip başım ağrıyor işte bir yoğunki sormayın
sabah tiroid ilacı su
kahvaltı (canım pek bişey istemedi midemde bulanıyor üşüttüm mü nedir)
4 zeytin
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak şekersiz çay
hee unutmadan akşam otobüsten erken indim 1 saat yürüdüm:lepi:
İŞte budur arkadaşım:lepi:Biz azimle zayıflayacağız.İnşallah Şeniz vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?