Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

alışması zaman alır ama alışacak mecburen...Önemli olan senin ne istediğin..
PAzar günün iş olması azıcık sorun olabilir belki :) gözünü korkutmayayım da :))

Hadi beeee pazar gunu is olurmu ya hemde evde sorun ederlerken...
Bosver bence boyle devam etmelisin belki tekrar boyle bi firsat yakalama sansin olmaz. Bakma sen evdekilere onlar isterlermi hic ebin hizmetcisi evi ihmal etsin :)

Enisteyi anliyorum erzurum erkegi sonucta :))

Pazar günü olması zor olur ama sektör itibarıyle pazar çalışmak gerekli sanırsam
Eşine de pazar günü meşguliyet bulmak lazım bence :)

Evet gercekten cok sansliyim bu konuda. Bazen bunu goremeyecek durumda oluyorum sonra sukrediyorum.
Ailemi cok seviyorum tabiki ama cok farkli kafalardayiz nolursa olsun allah eksikligini gostermesin.

Eminim sen ziyadesiyle kiymetini biliyorsundur bonus,Allah ayirmasin..
Farkli fikir ve kafalarda olsanizda aile,kardes baskadir,illa ortak nokta bulur insan..huzur ve mutlulugunuz daimi olsun

Biz de az önce kızımın okul kaydını yaptırdık :)
Bu sene Kayıtlar e - kayıt şeklinde yapılıyormuş

ne güzel...başarılar diliyorum....

Âmin canım
Aynı senenin gelinleriyiz demek :)

Evet öyle olmuş :)

başladım bea çok istiyorumda tabiki eşim ve çocuklar engel teşkil ediyor bakalım devam etirebilecekmiyim benim patron haftada 4 gün gelsen yeter diyor hergün gitmiycem yaniii fakat pazar günü iş kesin var .

Oooo süper 4 gün iş ben 6 gün gidiyorum...

sorma bonus bakalım napcam bu Erzurumluyla :))
seninde biraz canın sıkılmış ama kime anlamadım kardeşine mi ? mesajı aradım bulamadım
benimde kardeşim arızadır şu an birlikte çalıştığımız ama tırnağını dünyalara değişmem :))

Frida pazar zor olabilir belki ama zamanla alisilir umarim..kendini iyi hissediyor ve calismak istiyorsan devam et bence,pazar icin illa bir opsiyon düsünülür...
canım olay emlak olunca insanlar pazar günü aileleriyle ev bakıyorlar yada gösterilcek evler dolu ise çalışıyorlarsa pazar günü ancak müsait oluyorlar çalıştığımız bölgede bağzı sitelerde bile pazar günü ancak ev gösterilir diye kural koymuşlar ...

eve geldim çocuklara naptınız bugün dedim annesiz gözleriniz felan doldumu kızım sorma anne ikimizde yatağa kapaklanıp ağladık dedi :))dün korkudan nasıl alışveriş yapıp yemek doldurduysam dolabı eksiğimde yoktu hani :)))
ama Erzurumlu dururmu bir bu eksikti dedi yinedee :))

Dimiiii:)

Acikcasi ben yuotube'den cem karacanin karma sarkilarini actim yanliz olunca o otamatik atliyordu,sana yazdigim anda o caliyordu gurbet ile ilgisi yok yani...:)
Ahh kasimpati yaa cem karaca herkes gibisin guzel geldi gonlume ruhuma sagolasin sen getirdin aklima. Benim sevdicegim herkes gibi degil ama yinede sarkinin duygusu cok guzel.

alışması zaman alır ama alışacak mecburen...Önemli olan senin ne istediğin..
PAzar günün iş olması azıcık sorun olabilir belki :) gözünü korkutmayayım da :))

yaşıyıp görcez bakalım birde kızımın sporunu başlatıcam iki tarafa nasıl kabul ettirecem bilmiyorum

senin bel ağrın bayağı hafifledimi iğne yaptırmışsın da bir iğne yetimi tedavi devam mı yoksa ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…