bende anlamadımki nilüş aslında pazartesi sabah aradılar nerdesin diye bende hastayım dedim gitmedim :)) bu sabah gittim işte yarın gitmiycem pazar günleri kesin püroda ol diyorlar eve biraz geç geldim eşim bir bu eksikti dedi karmakarışığım yaniii:))
Evet gercekten cok sansliyim bu konuda. Bazen bunu goremeyecek durumda oluyorum sonra sukrediyorum.
Ailemi cok seviyorum tabiki ama cok farkli kafalardayiz nolursa olsun allah eksikligini gostermesin.
Biz de az önce kızımın okul kaydını yaptırdık :)
Bu sene Kayıtlar e - kayıt şeklinde yapılıyormuş
Âmin canım
Aynı senenin gelinleriyiz demek :)
başladım bea çok istiyorumda tabiki eşim ve çocuklar engel teşkil ediyor bakalım devam etirebilecekmiyim benim patron haftada 4 gün gelsen yeter diyor hergün gitmiycem yaniii fakat pazar günü iş kesin var .
Hey allahim ya cok yaratici :) gurbette baska ne dinlenirki dimi?Bonus an itibari ile cem karaca yolumuz gurbete düstü :)
sorma bonus bakalım napcam bu Erzurumluyla :))Hadi beeee pazar gunu is olurmu ya hemde evde sorun ederlerken...
Bosver bence boyle devam etmelisin belki tekrar boyle bi firsat yakalama sansin olmaz. Bakma sen evdekilere onlar isterlermi hic ebin hizmetcisi evi ihmal etsin :)
Enisteyi anliyorum erzurum erkegi sonucta :))
Biz de az önce kızımın okul kaydını yaptırdık :)
Bu sene Kayıtlar e - kayıt şeklinde yapılıyormuş
canım olay emlak olunca insanlar pazar günü aileleriyle ev bakıyorlar yada gösterilcek evler dolu ise çalışıyorlarsa pazar günü ancak müsait oluyorlar çalıştığımız bölgede bağzı sitelerde bile pazar günü ancak ev gösterilir diye kural koymuşlar ...Frida pazar zor olabilir belki ama zamanla alisilir umarim..kendini iyi hissediyor ve calismak istiyorsan devam et bence,pazar icin illa bir opsiyon düsünülür...
Hey allahim ya cok yaratici :) gurbette baska ne dinlenirki dimi?
Adaş başlamışsın bile hayırlı olsun
Sana kolaylıklar dilerim eşine de Anlayış ki seni üzmesin :)
eve geldim çocuklara naptınız bugün dedim annesiz gözleriniz felan doldumu kızım sorma anne ikimizde yatağa kapaklanıp ağladık dedi :))dün korkudan nasıl alışveriş yapıp yemek doldurduysam dolabı eksiğimde yoktu hani :)))Hadi beeee pazar gunu is olurmu ya hemde evde sorun ederlerken...
Bosver bence boyle devam etmelisin belki tekrar boyle bi firsat yakalama sansin olmaz. Bakma sen evdekilere onlar isterlermi hic ebin hizmetcisi evi ihmal etsin :)
Enisteyi anliyorum erzurum erkegi sonucta :))
Ahh kasimpati yaa cem karaca herkes gibisin guzel geldi gonlume ruhuma sagolasin sen getirdin aklima. Benim sevdicegim herkes gibi degil ama yinede sarkinin duygusu cok guzel.Dimiiii:)
Acikcasi ben yuotube'den cem karacanin karma sarkilarini actim yanliz olunca o otamatik atliyordu,sana yazdigim anda o caliyordu gurbet ile ilgisi yok yani...:)
alışması zaman alır ama alışacak mecburen...Önemli olan senin ne istediğin..
PAzar günün iş olması azıcık sorun olabilir belki :) gözünü korkutmayayım da :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?