Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yok canım yarın evde olucam perşembe gitmeyi düşünüyorum yinede yarın ev bilgisayarından 2 saat çalışırım güncellemeyi filanda örensem evdende calışabilecem...
Kardeşime kalsa evede gitme benimle yaşa diyor O:)

Selamun aleykum.dun anneme gittim. Bugun de misafirim vardi. Esimle limoniyiz. Abimin soyledigi bisey zoruna gitmis benden cikariyo arada kalmaktan nefret ediyorum..

Yena gecmis olsun.
Meyracim ailen geliyomus gozunaydin.
Asuman abla okulunuz hayirli olsun.
Frida isin hayirli olsun senin de :)
Mavipatikler evine donuyomussun hadi gozunaydin.
Ayy baska ne vardi unuttum :) unuttugum varsa kusuruma bakmasin kizlarr..

Teşekkürler elifcim
Ne kötü yakımızda olsa başkası yüzünden yargılanmak benim de başıma gelir bazen
Bu erkekler gerçekten aynılar galiba
Sen fazla üzme kendini canım

Yattınızmı lo??
Ben daha yeni yattım.
Ne güzel sohbet etmişsiniz maşaallah, eğer uyuyup kalmazsam okur laf yetiştiririm biraz: D
Çok şükür annemler güzelce geldiler, onlar yola çıkınca bende uzun olunca yol biraz tedirgin oluyorum yolculukları bitene kadar, Allahım esirgesin cümleyle inş.

hadi gözün aydın

hadi gözün aydın

Sağol ablam.
Hiç ailemden ayrı kalmamıştım evlenene kadar.
Evlenmeden önce kardeşim üni kazandı gitti, sonra ben evlendim.
Derken pek aradan zaman geçmedi annemler kardeşimin yanına taşındılar, iyice garip kaldım burada, sonra birden babamı kaybettik.
Ust üste geldi ayrılıklar...
Çok alışamasamda epey alıştım bu ani alışkın olmadığım ayrılıklara, çok şükür yine bugünümüze, allahım daha kotusunden esirgesin hepimizi inş.

Ay bu hamilelik beni aşırı duygusallaştırdı: )
Duygusal çöküntü oldum iyimi iyice: D
Pek belli etmesem de sinirlerimde baya kötü, ama inş doğumdan sonra düzene girer, çünkü hamilelikten sonra böyle oldun, hatta komşum 4ay sonra bile daha rahatlarsın dedi, sizin bir fikriniz varmı kızlar bu konuda??
Bilen varsa aydınlanmayı çok isterim gerçekten?: D
: ***

Gunaydin hayirli huzurlu bir gune insallah....

Meyracim zaten hassas bir insanin hamileligide cok hassas oluyo duygusal acidan ve ban gore dogum ve sonrasina kadar gecmiyo.

Ama ilk aylarin verdigi halsizlik yorgunlukta cok duygusal yapiyo insani 4 aydan sonra kendini baya iyi hissedersin ins en rahat aylar 4-5-6 :)

Domatesli bir tost (tost ekmegi ile)
10 tane cizik zeytin, domates ve zorla sekersiz icilen cay saglikli kahvalti sayilirmi ki?
bence iyi bir kahvaltı yapmıssın amq zeytını azaltıp diyet peynir eklemekte iyi bir secenek olabılır kalsıyum almıs oluraun kahvaltı onemlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…