Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bence iyi bir kahvaltı yapmıssın amq zeytını azaltıp diyet peynir eklemekte iyi bir secenek olabılır kalsıyum almıs oluraun kahvaltı onemlı
Mavisss ekmek esmer peynirde beyaz olaydi iyiydi zeytinlerim zati kucuktu 12 cekirdek var tabagimda sen ona 8 zeytin de

Bende bugun kizartma yapicam yeni evde yapmam daha zeynep gibi ugrasamam yagla

Allahim yaaa elimdeki sekeri biraktim valla koydum siseye su iciyorum boyle sarkmak istemiyorum ama benim karnim zaten sarkmis su anda kilo verince nasil olucakki ya

Insallah kilo verip gorucem

Günaydn güzel bayanlar...bugün erkenciyim.yarilu misafirler vardi kahvalri yapp ciktilar.ben de firsati değerlendirdm.erken uyanmisken 3 mile yaptm.bu aradadun aksam bi düğüne gittim.bi vayan vardi 30 yaslarnda falan.dehşet bi kilosu vardı.kadnn gogus kismi 100 ise kalca ve bel kismi 250ydi. diyebilirim.herkes dönüp o bayanı gösteriyordu.yazık ya kesin bi rahatsizligi vardı.çünkü anormaldi.tamam buzim de fazlamz var ama oyle durmuyo kilolarmz.halimize şükredelim biz

Bi acidan hakli olabilirsin ama sukretmeyelim yaa elimizde olan bisey sonucta bizimkisi...sukredersek kabulleniriz :)

Güya bugun mutfak dolaplarini silme ve mutfak temizligi planini yapmistim,hala baslayabilmis degilim:)
Sabah balkona diktigimiz feslegenin büyüdügünü farkedince gidip gelip onu sevmek ve sulamak ile mesgulum,nasil da mutluyum:)
mutfak biraz daha beklesin anin keyfi daha önemli...:)

selamunaleyküm güzeller
bu sabah kalktığımda elektrikler gitmişti az önce geldi. bu arada bende işleri toparladım yemeği ocağa koydum.

bengisuu çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsin
bu arada topiğin adını değiştirip ''+ 90 hamileler topiğimi '' yapsak

Bonuscum yeni hareketinde başarılar dilerim Allah azmini azmimizi artırsın
Ben de bugün tost ekmeğiyle yağsız kaşarlı ve 1 salamlı tost yedim bikaç tane közlenmiş köybiberi domates eşliğinde
Şimdi çayımı içiyorum ama yanında 1 adet Bisküvi yemiş olabilirim
Arkadaş emrivaki yapıp beni bu Sıcakta dışarı çıkaracak artık belki biraz yürürüz
Çayımı içip hazırlanayım
Akşama da dünkü cacığımsı karışımımdan var
Allahım bol irade lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…