aynen 3kmek siyah olmalı kızartma yapmam ben evde qnnemde yerim :)Mavisssekmek esmer peynirde beyaz olaydi iyiydi zeytinlerim zati kucuktu 12 cekirdek var tabagimda sen ona 8 zeytin de
Bende bugun kizartma yapicam yeni evde yapmam daha zeynep gibi ugrasamam yagla
tebrik ederim saglıkla dogsun inş canımVeeeeeee hamileyiiiiiimmmmm
Derin cok gecmis olsun ya basinizda epey sıkıntı var.. annem de bel fıtığından ameliyat olmustu. Epey iyi simdi. Insallah baban da hemencecik toparlanir bozmayin moralinizi.kızlar babamda gunlerdir agrıyan bel ayak ağrılarından dolayı dra gitmişti ...emar cekildi bugun ozel dra gitti sonuc yıne ameliyat cıldırıcam babam koah hastası zaten birde anneme üzülüyor şimdi moral sıfır adam dinc daha ama moralmen çoktu hepimizin morali sıfır bel fıtıgı iki yerde birde belinde kanalda daralma varmış...bana pc basına geçmek haram nisa yere atıyor kendini kalk diye pepe seyredecekmiş pcden...
Son bulmaz bulmaz.. sen guclu kadinsin. Hele su tasinma isleri, sicak vs. derken iyice gider kilolar insallah :)Su dk itibariyle bonusun geri donusumunu baslatiyorum ins.
Yine bonus tarafindan son bulmasin bu sefer.
kızlar babamda gunlerdir agrıyan bel ayak ağrılarından dolayı dra gitmişti ...emar cekildi bugun ozel dra gitti sonuc yıne ameliyat cıldırıcam babam koah hastası zaten birde anneme üzülüyor şimdi moral sıfır adam dinc daha ama moralmen çoktu hepimizin morali sıfır bel fıtıgı iki yerde birde belinde kanalda daralma varmış...bana pc basına geçmek haram nisa yere atıyor kendini kalk diye pepe seyredecekmiş pcden...
Kizlar iyi dilekleriniz icin teşekkür ederm.hala inanamiyrm.simdi doktora gidiyorm.Raabbm isteyen herkese nasip etsin.
Gunaydin hayirli huzurlu bir gune insallah....
Meyracim zaten hassas bir insanin hamileligide cok hassas oluyo duygusal acidan ve ban gore dogum ve sonrasina kadar gecmiyo.
Ama ilk aylarin verdigi halsizlik yorgunlukta cok duygusal yapiyo insani 4 aydan sonra kendini baya iyi hissedersin ins en rahat aylar 4-5-6 :)
Niyet ettim bugun saglikli beslenmeye insallah...
Allahim sen niyetimi kabul ve makbul eyle :)
Domatesli bir tost (tost ekmegi ile)
10 tane cizik zeytin, domates ve zorla sekersiz icilen cay saglikli kahvalti sayilirmi ki?
Bu hafta 2. Kez kızartma yedim yiyip yiyip tovbe ediorum
Derin canm zor günler geciriyorsun Allah yardmcn olsun.babana da acil sifalar diliyorum eminim senin icin de zor oluyodr bi de esin ve annesine karşı kendini kötü hissediyor olabilirsn.ama sen bunları hic düşünme.gelininiz bakmıyo diye sen de mi bakmayacaksn.herkes kendi vicdanından sorumludur.kızlar babamda gunlerdir agrıyan bel ayak ağrılarından dolayı dra gitmişti ...emar cekildi bugun ozel dra gitti sonuc yıne ameliyat cıldırıcam babam koah hastası zaten birde anneme üzülüyor şimdi moral sıfır adam dinc daha ama moralmen çoktu hepimizin morali sıfır bel fıtıgı iki yerde birde belinde kanalda daralma varmış...bana pc basına geçmek haram nisa yere atıyor kendini kalk diye pepe seyredecekmiş pcden...
Bence de mutfak beklesin :)Güya bugun mutfak dolaplarini silme ve mutfak temizligi planini yapmistim,hala baslayabilmis degilim:)
Sabah balkona diktigimiz feslegenin büyüdügünü farkedince gidip gelip onu sevmek ve sulamak ile mesgulum,nasil da mutluyum:)
mutfak biraz daha beklesin anin keyfi daha önemli...:)
Derincim geçmiş olsun babanakızlar babamda gunlerdir agrıyan bel ayak ağrılarından dolayı dra gitmişti ...emar cekildi bugun ozel dra gitti sonuc yıne ameliyat cıldırıcam babam koah hastası zaten birde anneme üzülüyor şimdi moral sıfır adam dinc daha ama moralmen çoktu hepimizin morali sıfır bel fıtıgı iki yerde birde belinde kanalda daralma varmış...bana pc basına geçmek haram nisa yere atıyor kendini kalk diye pepe seyredecekmiş pcden...
Bence de mutfak beklesin :)
Benim de minik narım çiçek açıyor her gün büyümesini takip ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?