Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamlar güzel bayanlar.
Hamile olan arkadaşım hayırlı olsun.Bu kaçıncı hamile bayan sayamadım ne bereketli gurup
RABBİM isteyen herkese versin.

Eeeeeeee şimcik benim kafam karıştı ben kimlerle yarışıcam
Dün jillian yapiim dedim kan ter içerisinde yarıda bıraktım, bayağı zorlandım.Bu arada İstanbul kavruluyo fırsattan istifade ben de dolap ve bazanın altındaki eşyaları çıkarıp güneşe serdim.İşler hiiiiiç bitmiyo.

Bengisu tebrik ederim canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin **

Vallahi komik olduk biraz ama topiğimiz uğurlu ve bereketli :))))

Bu hamilelerde ayrı bir liste oluştursun 9 ayda kaç kilo alıyoruz diyee ben böyle düşündüm siz ne dersiniz ?

Ay gercekten ne bereketli bi grup..gecen defa da demistim ya diyet grubu gebe grubuna dönüştü diye.kasmpati ve isteyen herkese de nasip olur ins.bu arada kac defadr ben leslie yapyrm ins zararı yoktur.burda bi grupta hamileyken de yaplan sporlar içinde leslie yi de görmüştüm.ya kizlar gercekten nasip ayiptr soylemesi bu ayin yarsnda ben annemlere geldm esimle ayrydk yani.o kadar doktr kontrolündeydik gecen ay aşılamaya ragmen olmamıştı bu ay da tatilden dolayı ara verdk tedavi uygulanmadı ve bu ay oldu.Rabbimn takdiri iste.

Mavisss ekmek esmer peynirde beyaz olaydi iyiydi zeytinlerim zati kucuktu 12 cekirdek var tabagimda sen ona 8 zeytin de

Bende bugun kizartma yapicam yeni evde yapmam daha zeynep gibi ugrasamam yagla
aynen 3kmek siyah olmalı kızartma yapmam ben evde qnnemde yerim :)
Veeeeeee hamileyiiiiiimmmmm
tebrik ederim saglıkla dogsun inş canım
cok sevindim

kızlar babamda gunlerdir agrıyan bel ayak ağrılarından dolayı dra gitmişti ...emar cekildi bugun ozel dra gitti sonuc yıne ameliyat cıldırıcam babam koah hastası zaten birde anneme üzülüyor şimdi moral sıfır adam dinc daha ama moralmen çoktu hepimizin morali sıfır bel fıtıgı iki yerde birde belinde kanalda daralma varmış...bana pc basına geçmek haram nisa yere atıyor kendini kalk diye pepe seyredecekmiş pcden...

Derin cok gecmis olsun ya basinizda epey sıkıntı var.. annem de bel fıtığından ameliyat olmustu. Epey iyi simdi. Insallah baban da hemencecik toparlanir bozmayin moralinizi.
Bu arada mükafatın cok büyük olacak insallah hayirli bi evlat olarak..

Çok geçmiş olsun canım, rabbim hayırlısı ile tez şifa ihsan etsin inş.
Bencede olumsuz düşünmeyin, moralinizi hemen bozmayın, ameliyatla belki daha iyi günler gelicek öyle değilmi?
Canım benim dualarımız seninle inşaallah, üzme kendini çok fazla lütfen, allahım daha beterinden esirgesin öyle değilmi.
Allaha emanet olun.

Kizlar iyi dilekleriniz icin teşekkür ederm.hala inanamiyrm.simdi doktora gidiyorm.Raabbm isteyen herkese nasip etsin.

Hayırlı olsun canım, çok sevindim gerçekten: )
Kan sonucunu da bekliyoruz: )
Hayırlısı ile sıra kasımpatıda inşaallah...........

Hımmm: )
Çok sağol canım mesajın için.

Niyet ettim bugun saglikli beslenmeye insallah...
Allahim sen niyetimi kabul ve makbul eyle :)

Amin: DDD

Domatesli bir tost (tost ekmegi ile)
10 tane cizik zeytin, domates ve zorla sekersiz icilen cay saglikli kahvalti sayilirmi ki?

Çizik zeytin ne ola ki?

Bu hafta 2. Kez kızartma yedim yiyip yiyip tovbe ediorum

Diyet neydi düşüp düşüp tekrar kalkıp hiç bişey olmamış gibi yeniden yola devam etmekti: )
Yine yeni yeniden...

Derin canm zor günler geciriyorsun Allah yardmcn olsun.babana da acil sifalar diliyorum eminim senin icin de zor oluyodr bi de esin ve annesine karşı kendini kötü hissediyor olabilirsn.ama sen bunları hic düşünme.gelininiz bakmıyo diye sen de mi bakmayacaksn.herkes kendi vicdanından sorumludur.

Bence de mutfak beklesin :)
Benim de minik narım çiçek açıyor her gün büyümesini takip ediyorum

Derincim geçmiş olsun babana
Sana da kolaylıklar dilerim üstüste geldiği için zor tabii Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…