Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçen sonbahar hediye geldi canım
Ilk çiçek açıyor
Kayınvalidemde var minik minik narları oluyor çok tatlı çiçeği zaten muhteşem :)
Becerebilirsem çoğaltmak istiyorum ben de hediye ederim :)

Annemde çoğaltmıştı: )
Çok kişiye vermişti.
Benim de bi tane çiçeğim var, ev pek guneş almayınca alamadım, menekşe getirdim hep çürüdü.
Şuan yaprağı güzel var, onuda yeni komşum verdi bakalım kötü olmazsa durur.

Daha yeni geldim kardesimden bugun yaptigim baslangic yalan oldu ablam bendeydi koli yaptik biraz kendime bisey yapamadim eve yaptigim kizartmadan yedim.
Ordada mangal yaptilar az ekmek yedim sekerli cay ictim.
Cok yorgunum ayak bileklerim agriyo tasimiyo kilomu artik ayaklarim

Amaaan şimdi ev taşıma yerleşme arifesinde diyeti miyeti takma kafanaaa, aşırıda uçmada: D
Ayaklarını duvara dik 15-20dk, yorgunluğa çok iyi geliyor.

günaydınnn kızlaaarr ben geldimmmm hala buraktığınız gibim 90 üzeriyimmmmm nasılsınızzz yeni evime yerleştimmmm tabi kimseyiii tanımadığım için daha alışamadık inşallah alışıcaz hayırlı kapılar açar inşallah allah günde sıcaktan 5 lt içiyom su nerdeysee gr incelme yok şişti her yanım akşama kaar ayakta 3 ayda topladığım evi 3 günde yerleştirmeye uğraştım az kaldı çok şükür darma duman ev iyice piskolojimi bozdu ayakkabılarlada gezince br an önce temizleyip yerleşmek için uğraştım şükür azkaldı hamişler nasılsınızzz ben yokken ideal kilosuna ulaşan varııımıı bakemm

Nursenaaaaaaa hosgeldin bebem.

Tasindin ya sonunda bi sekilde yerlesicen :) bende koli bant ve hurc modundayim topluyorum elimden geldigince.

Bir gebemiz daha var dun itibariyle meyra yolcu elif derken son olarak bengisu

Ideal kilomu oda ne ayni sayiyoruz hepimiz

selamun aleyküm güzeller
pek uğrayan olmamış. hiç diyet modunda olmayıp gelene geç diyen ben buraya gelipte ne yazacak oda muamma

derin babana çok geçmiş olsun Allah şifalar versin

nursenaa seni görmek güzel. merak ediyorduk. işin zorunu atlattın bundan sonra rahat edersin inşallah canım. evin nasıl kullanışlımı
bınııss bende limonlu su yapsammıki
biraz içerimde ucundan kenarından birşeyler yaparım belki.

Vay sultanim gelmis hosgeldin ablam yap tabi suyu yinede faydasi olur bize ins oglen hagif yiyemedim ama az yedim sayilir en azindan oda bisey.

Ve yedikten sonra farkettim az yiycektim ben diye...

Derincim ben atlamisim cok gecmis olsun tekrardan saglik yonunden bir imtihan veriyorsunuz sanirim ailecek allah beterinden korusun. Bir baska dr a daha gidilsemi acaba?

Selamün aleykümm..

nasılsınız..ben fenayım çokkk sıcak bide başıma güneşmi geçti ne dünden beri başım çok ağrıyo hamileliktete minoset yada parol veriyolar onlarda bana yaramıyo...yatıyom öyle sere serpe....pazartesi güzel gezdik piknik falan yaptık ikindiden sonrada denize girdiler babamız kızlarla beraber çok keyifliydi...ben çok tereddüt ettim girsemmi girmesemmi diye girmedim ama tekrar gidersek giricem bu sefer..salıda eşim rahatsızdı annemde yattık dinlendik akşam görümceme geçtik gece kaldık dünde çocukları lunaparka götürdük sonrada yollarda geçti günümüz...bugün evdeyiz sabah yurtdışından kaynım geldi onu aldı eşim havaalanından kahvaltı yaptık arabayı aldı gitti artık evdeyiz çıkmayız heralde bir yere ama kaynım hep beraber ayarlayım denize gidelim diyo nezaman olur bilmiyom bakalım artık..bizde bugun eşimle beraber temizlik yapıyoz...ben arada yatıyom sonra kalkıp iki iş yapıp tekrar yatıyom falan..başım geçse rahatlıcam inş..neyse bende haberler böyle geçmiş yapamadım bi son sayfayı okudum umarım herkes iyidir...

nursenacım hoşgeldin zor olmuştur ama yerleşmişsin hayırla otur inş...çocuklar nasıl....bu arada bonusun alıntısından gördüğüm kadarıyla bengisudanda güzel haberler varmışş..çok sevindim canım Rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inş..

kafam dayanmıyo az daha yatayım öptüm hepinizi Allaha emanet olun...

Kuzum dikkat et kendine guneste kalma ayran falan icebiliyomusun? Denizede gir tabi havuzlar sorun denizler degil tabi kirli bi yer degilse. Nerde girdiniz denize merak ettim :)

Minosetten baska caren yok yinede al faydasi olur. Ben bas agrisina dayanamadim ilk 4 ay hacamat yaptirdim sonunda.

erikler vardı koydum ocağa kaynıyor ama evde sıcaktan kaynıyor.
ay bende çok sıcak diyorum yeğenler serin diye bize geliyorlar. üç gündür bizdeler serin serin uyuyoruz diyorlar.
erikler dolapta yer zaptediyorlar kaynatıp dolaba atayımda yarın akşam güne gelenlere ikram ederim .
bu sabah kahvaltıdan önce markete çıktım dolayısıyla geç kahvaltı ettim. sıcağa rağmen çok az su içiyorum. biraz limonlu su yapayım belki içerim . iyiki hatırlattın bonuscum.
zeynepcim geçmiş olsu birazcık masaj yap başına biraz faydası olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…