- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Geçen sonbahar hediye geldi canımİlk ekişin mi narı abla: )
O nardan bizimde vardı, çok severek bakardık: )
Geçen sonbahar hediye geldi canım
Ilk çiçek açıyor
Kayınvalidemde var minik minik narları oluyor çok tatlı çiçeği zaten muhteşem :)
Becerebilirsem çoğaltmak istiyorum ben de hediye ederim :)
Daha yeni geldim kardesimden bugun yaptigim baslangic yalan oldu ablam bendeydi koli yaptik biraz kendime bisey yapamadim eve yaptigim kizartmadan yedim.
Ordada mangal yaptilar az ekmek yedim sekerli cay ictim.
Cok yorgunum ayak bileklerim agriyo tasimiyo kilomu artik ayaklarim
selam arkadaslar kimler burda
net kotu yazamiym ya
nasilsin meyra
Kuzum dikkat et kendine guneste kalma ayran falan icebiliyomusun? Denizede gir tabi havuzlar sorun denizler degil tabi kirli bi yer degilse. Nerde girdiniz denize merak ettim :)Selamün aleykümm..
nasılsınız..ben fenayım çokkk sıcak bide başıma güneşmi geçti ne dünden beri başım çok ağrıyo hamileliktete minoset yada parol veriyolar onlarda bana yaramıyo...yatıyom öyle sere serpe....pazartesi güzel gezdik piknik falan yaptık ikindiden sonrada denize girdiler babamız kızlarla beraber çok keyifliydi...ben çok tereddüt ettim girsemmi girmesemmi diye girmedim ama tekrar gidersek giricem bu sefer..salıda eşim rahatsızdı annemde yattık dinlendik akşam görümceme geçtik gece kaldık dünde çocukları lunaparka götürdük sonrada yollarda geçti günümüz...bugün evdeyiz sabah yurtdışından kaynım geldi onu aldı eşim havaalanından kahvaltı yaptık arabayı aldı gitti artık evdeyiz çıkmayız heralde bir yere ama kaynım hep beraber ayarlayım denize gidelim diyo nezaman olur bilmiyom bakalım artık..bizde bugun eşimle beraber temizlik yapıyoz...ben arada yatıyom sonra kalkıp iki iş yapıp tekrar yatıyom falan..başım geçse rahatlıcam inş..neyse bende haberler böyle geçmiş yapamadım bi son sayfayı okudum umarım herkes iyidir...
nursenacım hoşgeldin zor olmuştur ama yerleşmişsin hayırla otur inş...çocuklar nasıl....bu arada bonusun alıntısından gördüğüm kadarıyla bengisudanda güzel haberler varmışş..çok sevindim canım Rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inş..
kafam dayanmıyo az daha yatayım öptüm hepinizi Allaha emanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?