Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Huzurlu günler olsun arkadaslar...

Yine aci,yine sehit...
Yüregi yandi yine analarin,eslerin,kardeslerin,babalarin...Bogazima birseyler düyümlendi sabahtan beri,üzülüp,aglamak ve dua etmenin disinda birsey yapamamak ne kadar üzüyor beni..keske elimden daha fazlasi gelse,evlerine acilar düsmüs yüregi yangin yeri olan ana ve kardeslerimizin yaninda olabilsem,acilarini paylasabilsem...

Mevlam sabirlar versin,sebep olanlara kahhar ismi ile tecelli eylesin...

Ben nanede koydum abla guzel oldu kabugunuda koyarsan sekersiz limonata iste :)
bende koydum canım.

amiinn

İnşallah kasımpatıcımın bebeğine de böyle seviniriz Allahım lütfen AMİN

Frida nasil duygulandim ben mesajini okurken...
Tanismamis olsak bile samimiyetinizi hissetmek ne güzel,iyi ki varsiniz...

Allah yardimcin olsun derin,cok zorlaniyorsun belki kendine,ailene vakit ayiramiyorsun ama tüm bunlara ragmen anne ve babana sahip cikman ve gönüllerini alman ne güzel...Allah mükafatini iki dünyada da versin sizlere...

Bence de mutfak beklesin :)
Benim de minik narım çiçek açıyor her gün büyümesini takip ediyorum

Uzun süre bekledi zaten Asuman ablacim,sonrasinda temizledim ama:)
Nar agacinida ne cok severim,bilhassa cicek actigi zaman görmek beni cok heyacanlandirir...Insallah senin agacinda kocaman olur büyür...

Hosgeldin nursena..
Yeni eviniz hayirli olsun,güle güle oturun...zamanla yerlesirsin insallah,zor zamalari gecirmissin..

Suyun cok güzel gözüküyor bonus,sifa olsun..
Hep görürdüm tv de bu tarz su hazirlayan diyetisyenleri ama nedense hep limon ve icine konan seylerin aromasinin suya gecmeyecegini düsünürdum...tadi nasil,limon vs hissediliyor mu?

Hoşgeldin nursenacım
Epey kolayladın demek işleri maşallah
Yorgunluktan ve sıcaktan şişmen normal canım sen suya devam et merak etme ben bu hafta yine 92 lerde geziyorum nedense

yok canım ayranla pek aram yok bu ara..denize giricem inş bi dahaki sefer...ağvaya gittik denize canım..sabah beri iki minoset içtim zaten ama yaramıyo malesef hacamata cesaret edemem yaa...

sağol ablacım...evet masaj biraz rahatlatıyo elim alnımda geziyom çoğunluk ara ara eşimede yaptırıyorum öyle olmasa hiç dayanamam heralde...

oyy Rabbim şifa versin inş..kan değerlerinde ne gördüki endoskopi istedi..midende sıkıntınmı vardı..yazdında benmi atladım acaba...

off sorma yawww yakına taşınmak kolay geliyo bana çocuklarla zor yardıma gelenin varmı iş bana koymuyoda hiç tanımadığın bi yere çoluk çocuk gelmişiz bir kap su verenin yokk ev darma duman çocuklar 3-4 gün sefil oldularr sıkıntı yani bizim iş en azından çocukları bir bakanın olursa rahat edersin allah kolaylık vesin

evler doğuda çok genişş dafi rahat rahat eşyalar yerleştim çok şükür
Ben nanede koydum abla guzel oldu kabugunuda koyarsan sekersiz limonata iste :)
annam ben kaçırmışım limonla napıyonuz bana da anlatınnnn bacımmm zayıflamak adına denemediğim bişey kalmasın eksik hissetmeyim kendimi

aminnnnnnnnnnnnnn bende boğuluyomuş gibi oluyorum düşündükçe şu güzelim canım ülkeyi doğusu batısı kardeşçe paylaşamadık gitti

hhee uydur uydur nursena geldiii nasıl spordan yan çizerim zayıflayamazsam bahanem olur diye beli incinmiş mişşş heee heeee :)))
kız daha kaynana olmadan sen perte çıktın bacımm senin kaynanalığın çekilmez haaa
az gelmşken kızdırayım seniii dedim

geçmiş olsun arkadaşımmm nası incittin düştünmü yoksa allah şifa versin tez zamanda geçer inşallah

annnnaam gebişlere hayırlı olsunnn kızzz zayıflayamayıp hamile kalanlar topiği şişkolar kalbi temiz insanların duaları kabul olurmuşya maşşallahhh fesatlığın f si olmadığı için bizim topikte hep mutluluk var allah olmayanalara da tez zamanda versin bebek sevelimmm inşallah teyze ollalım

Ilac almamizda cok zararli biliyon bir ay gecmeyince mecbur kaldim hamdolsun onda sifa buldum biraz. Ilk degil zaten hacamat 5 senedir falan belki fazladir hatirlamiyorum.

Hergun gunde kac kez boyle alicam diye dusundum oyle iste. Sile cok dalgali diye biliyorum agva nasil cok gitmek istiyorum bende agvaya.

e karadeniz malum hırçın bol dalgalı ama güzeldi...bende yıllardır diyodum gidelim diye anca nasip oldu ağvayı görmek yollar güzeldi özlemişim şehrin gürültüsünden uzaklaşıp doğayla iç içe olmayı...4 sene oldu köyede gidemedim hepten hasret kalmışım...

asucum geçmiş olsun

Asuman ablacim gecmis olsun ya curugemi cikmaya calisiyon sen acaba :)
Endoskopiyi niye istediki hem kan degerlerin nasilmis?
Teşekkür ederim arkadaşlar
Nursena valla erken çürüğe çıkacam herhal benim spor Hayatım zaten bitti dizimden ötürü ama ben arsızlık edip yürüyorum yine de arada
Annemlerde abdest alırken tutuldum :)) bişey yapmadım yani
Bonus aman yaşlılık işte :)
Demir depom ilaç kullandığım halde dolmadığı için mide Bağırsak sistemine bakılsın dedi
Midem de ağrıyor ayrıca
Ay neyse bikaç gün istirahat ederim geçer Allah bugünümüzü aratmasın
Sabah kaç kilo çıkacağız acaba

Hoşgeldin canım topiğede yeni evinede: )
Kolay gelsin inş, epeyi gitti artık işinin.

Geçmiş olsun canım.
Gezmeniz güzel geçmiş sevindim buna: )
Sende Allaha emanet ol, görüşürüz.

Amin inş.
Geçmiş olsun ablacım, rabbim hayırlısı ile tez şifa versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…