bende koydum canım.Ben nanede koydum abla guzel oldu kabugunuda koyarsan sekersiz limonata iste :)
amiinnHuzurlu günler olsun arkadaslar...
Yine aci,yine sehit...
Yüregi yandi yine analarin,eslerin,kardeslerin,babalarin...Bogazima birseyler düyümlendi sabahtan beri,üzülüp,aglamak ve dua etmenin disinda birsey yapamamak ne kadar üzüyor beni..keske elimden daha fazlasi gelse,evlerine acilar düsmüs yüregi yangin yeri olan ana ve kardeslerimizin yaninda olabilsem,acilarini paylasabilsem...
Mevlam sabirlar versin,sebep olanlara kahhar ismi ile tecelli eylesin...
İnşallah kasımpatıcımın bebeğine de böyle seviniriz Allahım lütfen AMİN
kızlar babamda gunlerdir agrıyan bel ayak ağrılarından dolayı dra gitmişti ...emar cekildi bugun ozel dra gitti sonuc yıne ameliyat cıldırıcam babam koah hastası zaten birde anneme üzülüyor şimdi moral sıfır adam dinc daha ama moralmen çoktu hepimizin morali sıfır bel fıtıgı iki yerde birde belinde kanalda daralma varmış...bana pc basına geçmek haram nisa yere atıyor kendini kalk diye pepe seyredecekmiş pcden...
Bence de mutfak beklesin :)
Benim de minik narım çiçek açıyor her gün büyümesini takip ediyorum
günaydınnn kızlaaarr ben geldimmmm hala buraktığınız gibim 90 üzeriyimmmmm nasılsınızzz yeni evime yerleştimmmm tabi kimseyiii tanımadığım için daha alışamadık inşallah alışıcaz hayırlı kapılar açar inşallah allah günde sıcaktan 5 lt içiyom su nerdeysee gr incelme yok şişti her yanım akşama kaar ayakta 3 ayda topladığım evi 3 günde yerleştirmeye uğraştım az kaldı çok şükür darma duman ev iyice piskolojimi bozdu ayakkabılarlada gezince br an önce temizleyip yerleşmek için uğraştım şükür azkaldı hamişler nasılsınızzz ben yokken ideal kilosuna ulaşan varııımıı bakemm
Eki Görüntüle 1594295
Resmin neden yan ciktigini heeecc bana sormayin
Simcik ben bunu yapmistim guzelce ama ekmegim yoktu ve cok actim 1,5 tane gibi tam olcuyu bilmiyorum pide vardi onu yedim. Peynir falanda almadim pideyi yedim diye bugun daha ekmek yemezsem onu dengelerim ins
Hoşgeldin nursenacımgünaydınnn kızlaaarr ben geldimmmm hala buraktığınız gibim 90 üzeriyimmmmm nasılsınızzz yeni evime yerleştimmmm tabi kimseyiii tanımadığım için daha alışamadık inşallah alışıcaz hayırlı kapılar açar inşallah allah günde sıcaktan 5 lt içiyom su nerdeysee gr incelme yok şişti her yanım akşama kaar ayakta 3 ayda topladığım evi 3 günde yerleştirmeye uğraştım az kaldı çok şükür darma duman ev iyice piskolojimi bozdu ayakkabılarlada gezince br an önce temizleyip yerleşmek için uğraştım şükür azkaldı hamişler nasılsınızzz ben yokken ideal kilosuna ulaşan varııımıı bakemm
Kuzum dikkat et kendine guneste kalma ayran falan icebiliyomusun? Denizede gir tabi havuzlar sorun denizler degil tabi kirli bi yer degilse. Nerde girdiniz denize merak ettim :)
Minosetten baska caren yok yinede al faydasi olur. Ben bas agrisina dayanamadim ilk 4 ay hacamat yaptirdim sonunda.
erikler vardı koydum ocağa kaynıyor ama evde sıcaktan kaynıyor.
ay bende çok sıcak diyorum yeğenler serin diye bize geliyorlar. üç gündür bizdeler serin serin uyuyoruz diyorlar.
erikler dolapta yer zaptediyorlar kaynatıp dolaba atayımda yarın akşam güne gelenlere ikram ederim .
bu sabah kahvaltıdan önce markete çıktım dolayısıyla geç kahvaltı ettim. sıcağa rağmen çok az su içiyorum. biraz limonlu su yapayım belki içerim . iyiki hatırlattın bonuscum.
zeynepcim geçmiş olsu birazcık masaj yap başına biraz faydası olur belki
Hayırlı günler daha doğrusu akşamlar
Sabah Dr a gittim kan değerlerim için endoskopi felan yaptırmamı istedi başıma iş çıkardı
Annemlere geçtik sonra orda da belimi incittim tam süper oldu yani hap krem vs az rahatladım ama sabah Dr a giderim herhalde
off sorma yawww yakına taşınmak kolay geliyo bana çocuklarla zor yardıma gelenin varmı iş bana koymuyoda hiç tanımadığın bi yere çoluk çocuk gelmişiz bir kap su verenin yokk ev darma duman çocuklar 3-4 gün sefil oldularr sıkıntı yani bizim iş en azından çocukları bir bakanın olursa rahat edersin allah kolaylık vesinNursenaaaaaaahosgeldin bebem.
Tasindin ya sonunda bi sekilde yerlesicen :) bende koli bant ve hurc modundayim topluyorum elimden geldigince.
Bir gebemiz daha var dun itibariyle meyra yolcu elif derken son olarak bengisu
Ideal kilomu oda neayni sayiyoruz hepimiz
evler doğuda çok genişş dafi rahat rahat eşyalar yerleştim çok şükürselamun aleyküm güzeller
pek uğrayan olmamış. hiç diyet modunda olmayıp gelene geç diyen ben buraya gelipte ne yazacak oda muamma
derin babana çok geçmiş olsun Allah şifalar versin
nursenaa seni görmek güzel. merak ediyorduk. işin zorunu atlattın bundan sonra rahat edersin inşallah canım. evin nasıl kullanışlımı
bınııss bende limonlu su yapsammıki
biraz içerimde ucundan kenarından birşeyler yaparım belki.
annam ben kaçırmışım limonla napıyonuz bana da anlatınnnn bacımmm zayıflamak adına denemediğim bişey kalmasın eksik hissetmeyim kendimiBen nanede koydum abla guzel oldu kabugunuda koyarsan sekersiz limonata iste :)
aminnnnnnnnnnnnnn bende boğuluyomuş gibi oluyorum düşündükçe şu güzelim canım ülkeyi doğusu batısı kardeşçe paylaşamadık gittiHuzurlu günler olsun arkadaslar...
Yine aci,yine sehit...
Yüregi yandi yine analarin,eslerin,kardeslerin,babalarin...Bogazima birseyler düyümlendi sabahtan beri,üzülüp,aglamak ve dua etmenin disinda birsey yapamamak ne kadar üzüyor beni..keske elimden daha fazlasi gelse,evlerine acilar düsmüs yüregi yangin yeri olan ana ve kardeslerimizin yaninda olabilsem,acilarini paylasabilsem...
Mevlam sabirlar versin,sebep olanlara kahhar ismi ile tecelli eylesin...
hhee uydur uydur nursena geldiii nasıl spordan yan çizerim zayıflayamazsam bahanem olur diye beli incinmiş mişşş heee heeee :)))Hayırlı günler daha doğrusu akşamlar
Sabah Dr a gittim kan değerlerim için endoskopi felan yaptırmamı istedi başıma iş çıkardı
Annemlere geçtik sonra orda da belimi incittim tam süper oldu yani hap krem vs az rahatladım ama sabah Dr a giderim herhalde
Ilac almamizda cok zararli biliyon bir ay gecmeyince mecbur kaldim hamdolsun onda sifa buldum biraz. Ilk degil zaten hacamat 5 senedir falan belki fazladir hatirlamiyorum.yok canım ayranla pek aram yok bu ara..denize giricem inş bi dahaki sefer...ağvaya gittik denize canım..sabah beri iki minoset içtim zaten ama yaramıyo malesef hacamata cesaret edemem yaa...
sağol ablacım...evet masaj biraz rahatlatıyo elim alnımda geziyom çoğunluk ara ara eşimede yaptırıyorum öyle olmasa hiç dayanamam heralde...
oyy Rabbim şifa versin inş..kan değerlerinde ne gördüki endoskopi istedi..midende sıkıntınmı vardı..yazdında benmi atladım acaba...
Ilac almamizda cok zararli biliyon bir ay gecmeyince mecbur kaldim hamdolsun onda sifa buldum biraz. Ilk degil zaten hacamat 5 senedir falan belki fazladir hatirlamiyorum.
Hergun gunde kac kez boyle alicam diye dusundum oyle iste. Sile cok dalgali diye biliyorum agva nasil cok gitmek istiyorum bende agvaya.
asucum geçmiş olsun
yok canım ayranla pek aram yok bu ara..denize giricem inş bi dahaki sefer...ağvaya gittik denize canım..sabah beri iki minoset içtim zaten ama yaramıyo malesef hacamata cesaret edemem yaa...
sağol ablacım...evet masaj biraz rahatlatıyo elim alnımda geziyom çoğunluk ara ara eşimede yaptırıyorum öyle olmasa hiç dayanamam heralde...
oyy Rabbim şifa versin inş..kan değerlerinde ne gördüki endoskopi istedi..midende sıkıntınmı vardı..yazdında benmi atladım acaba...
off sorma yawww yakına taşınmak kolay geliyo bana çocuklarla zor yardıma gelenin varmı iş bana koymuyoda hiç tanımadığın bi yere çoluk çocuk gelmişiz bir kap su verenin yokk ev darma duman çocuklar 3-4 gün sefil oldularr sıkıntı yani bizim iş en azından çocukları bir bakanın olursa rahat edersin allah kolaylık vesin
evler doğuda çok genişş dafi rahat rahat eşyalar yerleştim çok şükür
annam ben kaçırmışım limonla napıyonuz bana da anlatınnnn bacımmm zayıflamak adına denemediğim bişey kalmasın eksik hissetmeyim kendimi
aminnnnnnnnnnnnnn bende boğuluyomuş gibi oluyorum düşündükçe şu güzelim canım ülkeyi doğusu batısı kardeşçe paylaşamadık gitti
hhee uydur uydur nursena geldiii nasıl spordan yan çizerim zayıflayamazsam bahanem olur diye beli incinmiş mişşş heee heeee :)))
kız daha kaynana olmadan sen perte çıktın bacımm senin kaynanalığın çekilmez haaa
az gelmşken kızdırayım seniii dedim
geçmiş olsun arkadaşımmm nası incittin düştünmü yoksa allah şifa versin tez zamanda geçer inşallah
annnnaam gebişlere hayırlı olsunnn kızzz zayıflayamayıp hamile kalanlar topiği şişkolar kalbi temiz insanların duaları kabul olurmuşya maşşallahhh fesatlığın f si olmadığı için bizim topikte hep mutluluk var allah olmayanalara da tez zamanda versin bebek sevelimmm inşallah teyze ollalım
Teşekkür ederim arkadaşlarAsuman ablacim gecmis olsun ya curugemi cikmaya calisiyon sen acaba :)
Endoskopiyi niye istediki hem kan degerlerin nasilmis?
günaydınnn kızlaaarr ben geldimmmm hala buraktığınız gibim 90 üzeriyimmmmm nasılsınızzz yeni evime yerleştimmmm tabi kimseyiii tanımadığım için daha alışamadık inşallah alışıcaz hayırlı kapılar açar inşallah allah günde sıcaktan 5 lt içiyom su nerdeysee gr incelme yok şişti her yanım akşama kaar ayakta 3 ayda topladığım evi 3 günde yerleştirmeye uğraştım az kaldı çok şükür darma duman ev iyice piskolojimi bozdu ayakkabılarlada gezince br an önce temizleyip yerleşmek için uğraştım şükür azkaldı hamişler nasılsınızzz ben yokken ideal kilosuna ulaşan varııımıı bakemm
Selamün aleykümm..
nasılsınız..ben fenayım çokkk sıcak bide başıma güneşmi geçti ne dünden beri başım çok ağrıyo hamileliktete minoset yada parol veriyolar onlarda bana yaramıyo...yatıyom öyle sere serpe....pazartesi güzel gezdik piknik falan yaptık ikindiden sonrada denize girdiler babamız kızlarla beraber çok keyifliydi...ben çok tereddüt ettim girsemmi girmesemmi diye girmedim ama tekrar gidersek giricem bu sefer..salıda eşim rahatsızdı annemde yattık dinlendik akşam görümceme geçtik gece kaldık dünde çocukları lunaparka götürdük sonrada yollarda geçti günümüz...bugün evdeyiz sabah yurtdışından kaynım geldi onu aldı eşim havaalanından kahvaltı yaptık arabayı aldı gitti artık evdeyiz çıkmayız heralde bir yere ama kaynım hep beraber ayarlayım denize gidelim diyo nezaman olur bilmiyom bakalım artık..bizde bugun eşimle beraber temizlik yapıyoz...ben arada yatıyom sonra kalkıp iki iş yapıp tekrar yatıyom falan..başım geçse rahatlıcam inş..neyse bende haberler böyle geçmiş yapamadım bi son sayfayı okudum umarım herkes iyidir...
nursenacım hoşgeldin zor olmuştur ama yerleşmişsin hayırla otur inş...çocuklar nasıl....bu arada bonusun alıntısından gördüğüm kadarıyla bengisudanda güzel haberler varmışş..çok sevindim canım Rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inş..
kafam dayanmıyo az daha yatayım öptüm hepinizi Allaha emanet olun...
Teşekkür ederim arkadaşlar
Nursena valla erken çürüğe çıkacam herhal benim spor Hayatım zaten bitti dizimden ötürü ama ben arsızlık edip yürüyorum yine de arada
Annemlerde abdest alırken tutuldum :)) bişey yapmadım yani
Bonus aman yaşlılık işte :)
Demir depom ilaç kullandığım halde dolmadığı için mide Bağırsak sistemine bakılsın dedi
Midem de ağrıyor ayrıca
Ay neyse bikaç gün istirahat ederim geçer Allah bugünümüzü aratmasın
Sabah kaç kilo çıkacağız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?