Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamun aleykum
Nasilsiniz kizlar cocuklar sicaklar olaylar derken ugrayamaz oldum

Bengisuuuuuu tbrik ederimcanim darisi tum isteyenlerin basina insallah

Nursena hosgeldin Allah yardimcin olsun canim tez yerlesip alisirsin insallah

Bonus sana da kolay gelsin canim tasindin mi kacirmis olabilirim kusura bskma

Asuman abla gecmis olsun onemli bisey yoktur insallah

Derincim babana cok gecmis olsun canim evlatlarindan yuzun gulsun insallah bu yaptiklarindan dolayi

Aklimda kalanlar bunlar kizlar atladigim unuttugum varsa kysura bakmayin

Gunaydin kilo 104.3
bi ara 90 ustunde sabitlemistim simdi 100 ustunde sanirim.

Yeliz nerelerdesin?
Burdayim canim sen nasilsin bizdiklar nasil bu arada senin yaptigin o sulardan bende yapiyorum limonlu salatalikli taze naneli tarcinli kiraz sapli cokta lezzetli oluyo hepsini ayni anda koymuyom tabi elimin altinda hangisi varsa on

Günaydın güzel hatunlar.
Asuman geçmiş olsun. Nursena sana da kolay gelsin.

KİLO BİLDİRİMİ

87.2

Bayramda aldıklarımı verdim üzerine de biraz ekledim şükür güzel bir sonuca ulaştım.

Teşekkürler bugün daha iyi gibiyim istirahate devam :)
Şimdi kızlar kahvaltı hazırlayacak bakalım

Kızlar benim ömrüm diyet yapmakla geçti. Al ver al ver al ver . İstediğim zaman kilo verebildiğim için bu öz güvenle kilo almaktan pek korkmadım, nasılsa verebilirim diye.Yaşım olmuş 36 bundan sonra kilo alıp vermeyle uğraşmak istemiyorum.Kendime 4 aylık bir süreç koydum normal insan görüntüsüne ulaşabilmek için.
İlk ay 5-6 kilo verdim 88 oldum
2. ay hedefim 83
3.ay hedefim 79
4. ay hedefim 75
İNŞAALLAH bu hedeflerime ulaşırım.Sonrası yavaş yavaş gitse de olur.

Yavaş bir şekilde kilo vermek daha sağlıklı ve kalıcı oluyo fakat uzadıkça da insan yoruluyo sıkılıyo bi süre sonra da koyveriyo.Kendimden biliyorum.70 kiloda bi kaç sene kaldıktan sonra bile yemeye başlayınca kısa sürede bu kiloya ulaştım.

Bu yaşta istediğim kıyafetleri giyemiyceksem yaş kemale erdikten sonra zayıf olsam ne olur olmasam ne..?

Canim insallah istegine kavusursun

Kasimpati evet tadi fazlasiyla geciyo 1-2 saat beklet yeter aksamdanfa hazirliyolar o daha iyi olabilir salatalik koyuyolar icine zencefil cilek falan.

Bugun haber dinlemim dedim iyi ki...

Sagolasin bonus,ben de deneyecegim en yakin zamanda..

Cok gecmis olsun Asuman abla,dikkat et kendine..acil sifalar diliyorum..

Gecmis olsun yolcu..
Agvayi ben de cok görmek istiyorum,kismet olur insallah...

Sagol canimAllah razi olsun biran once tasinir bu kargasadan kurtulursun insallah ben hic tasinmadim bilmiyorum 18 sene babamin evinde sonrada hop 13 senedir de kocamin evinde yasiyorum ama biz de tasinicaz o deneyimi yasicam cik buyuk kargasa olmali hersey her yerde hic bana gire degil ama mecbur katlanicaz artik

Günaydın güzel hatunlar.
Asuman geçmiş olsun. Nursena sana da kolay gelsin.

KİLO BİLDİRİMİ

87.2

Bayramda aldıklarımı verdim üzerine de biraz ekledim şükür güzel bir sonuca ulaştım.

Iyi olduguna sevindim ablacim
Oh ne.guzel kizlar elinden kahvalti. yapmakta pek lezzetlidir afiyetolsun

Sagolasin bonus,ben de deneyecegim en yakin zamanda..

Cok gecmis olsun Asuman abla,dikkat et kendine..acil sifalar diliyorum..

Gecmis olsun yolcu..
Agvayi ben de cok görmek istiyorum,kismet olur insallah...
Sağolun kızlar
Oturmak pek iyi gelmedi uzandım şimdi kızım krem sürdü
Yelizcim hazırlıyorlar sağolsun kızlar ama ben yine etraflarında geziniyorum yoksa çok uzun Sürüyor :)

Meyracim a.s hayirli cumalar sanada :) artik izinli olmak yok sen hamilesin ve kilo vermeye calismiyosun her hafta yaz ki takip ederiz aylik kilo durumunu :)

Sağol canım.
Canım yazacaktım kilomu ama annmeler olup birde evin içinde bir düğün hazırlığı telaşı unuttum tartılmayı, haftaya inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…