Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar pek gelemedim çalışmak çok zormuş :)))
her nekadar işe gidip geliyorsamda ev hanımı ruhum ağır basıyor herhalde yani karmakarışığım aslında halaa duygularımı çözebilmiş değilim iş yerinde bilgisayar girişlerini ilan girişlerini bir günde öğrendim kendim bile şaşırdım:) kendimden emin değilim devam etirebilcekmiyim bilmiyorum buda biraz canımı sıkıyor işyeri aşırı derecede yorucu ve sitresli bu ara istanbulda oturanlar bilir bahçeşehir,Büyükçekmece, avcılar üçgeninde gidip geliyorum buda çok yorucu oluyor kendimi bu kadar böldüğüm içinde aslında 3 yerede tam verimli olamıyorum ...
diğer türlüde:
fazla su içmeye çalışıyorum...
geceleri az yemeye veya yememeye çalışıyorum...
sıcaklar geçsede yeşil çayımı da içebilsem diye düşünüyorum ...

geçmişe göz atığım kadarıyla ve bildiklerimle hepimiz oldukça yoğunuz gibii yena tatilde inş bol bol eğleniyordur mağlesef dinlenemez gibime geliyor. yolcuda eşinin iznini değerlendiriyor geziyorlar ...

adaş belini incitmişsin geçmiş olsun canım ilaçlar fayda ederde ağrın olmaz ..
nursenada evini yerleştiriyor herhalde kolay gelsin.
dafide yoğundu en son erikleri kaynatacağını okudum yada şeftalimiydi bende geçen dolapta kalan vişnelerimi meyva suyu yaptım çok sevdiler yine yapıcam..

Arkadaslar aksama musait oldugum bir anda listeyi yapmaya calisacagim insallah.bu aksam yemege misafirimiz var..
misafir öncesi veya sonrasinda yapmayi düsünüyorum..
Hepinize bol eksiler diliyorum..
kolaygelsin canım misafirlerini yolcu ettikten sonrada yapabilirsin tabloyu yada hiç yapma nede olsa ben artıdayım dermişim :))

Kızlar eve yerlesiyorum 2 gundur bır yıgın utum var okuyamıyorum
kilo bildirimi 88.7 aynı yani 90ları gormuyorum ya artık bunada şükür

evinemi geldin hoş geldin hadi hayırlısı :)

Sağol canım.
Canım yazacaktım kilomu ama annmeler olup birde evin içinde bir düğün hazırlığı telaşı unuttum tartılmayı, haftaya inş.

gözün aydın meyra annenler sende gaiba kolay gelsin birde düğün telaşı koşuşturmacanız fazladır ...

burdayim bonucum.ama gecici olarak.internetimiz olmuyo adamlar kackere geldi.ama ana kabloyu bulamiyolarmis.bi turlu olmuyo.cok sikici.

Adaş kolay gelsin tam en sıcak zamanda başladın Çalışmaya o da zorlar seni
Hem ben zaten senin o işlemleri hemen çözeceğine emindim maşallah istedikten sonra kurtulmaz elinden
Senin için en hayırlısı neyse o olsun

Teşekkürler bugün daha iyi gibiyim istirahate devam :)
Şimdi kızlar kahvaltı hazırlayacak bakalım

Maşaallah: )
Aman iyi ol ablacım...

İnş hayırlısı ile hedefine ulaşırsın.
Yalnız yaşın daha çok genç maşaallah, kemale eren yaş 75ten sonra başlar bence, o halde daha kemale çok var dimi, erkenden kemali getirme: ))))

Annemler gittiler, bende onlar daha yeni gelip gidince bir garip oldum: )
Ev dandini oldu, biraz makine açmam lazım, toplamam lazım, birazda bulaşık var halletmem gereken, enerji deseniz zıfır: D
Bu akşam kına var işte... Yarında düğün inş.

Arkadaslar aksama musait oldugum bir anda listeyi yapmaya calisacagim insallah.bu aksam yemege misafirimiz var..
misafir öncesi veya sonrasinda yapmayi düsünüyorum..
Hepinize bol eksiler diliyorum..

Sağol canım...

Kızlar eve yerlesiyorum 2 gundur bır yıgın utum var okuyamıyorum
kilo bildirimi 88.7 aynı yani 90ları gormuyorum ya artık bunada şükür

Kolay gelsin...

Kolay gelsin, hayırlısı olsun inşallah canım.

slm kizlar bizim evin neti olmuyo. bi sure daha olmuycaj anlasilan misafirlikten taziyorum. cumalari girmeye caliscm.optum.

Çabuk gel inş.
Hadi Allaha emanet ol.

Selamun aleyküm hayirli cumalar kizlar.
Listeyi kim yapacakti bilmiyorum ama rica etsem beni listeden çıkartabilir misiniz.. gecmis yapamadim insallah herkes iyidir...

Neden listeden çıkıyosun?

Ay allahım 4-5gundur çok sıcak hava...
1saat kadar önce hava kapandı epey ve biraz yağmur atıştırdı, çok iyi oldu ama o yağmur, azda olsa serinledi ortalık.
Şimdi biraz daha kapandı hava: )
Immm boğazım ağrıyo, şimdi farkettim, bir ıhlamur içsem iyi olur ama içsem işte: )

Hayirli aksamlar arkadaslar ..

Bazen tüm aksilikler üst üste gelirya iste o anlardan birini yasiyorum suan,gelen misafirimizin kizi leptobumuzun üzerine su dökmüs leptop calismiyor,acamiyorum..eski arizali olan diger leptobumuzdan listeyi excel dosyasinda düzenlemeye calistim lakin bir acilip bir kapaniyor bir türlü siteye yükleyemiyorum...

Acaba yanlis mi yapiyorum,siz listeyi farkli bir sekilde mi yapiyordunuz?

Canım ben bilmiyorum nasıl yapılıyor önceden mesaj kısmından yapıyordum sonra tablette yapamaz oldum en son yaptığımda yenanın liste üzerinde rakamları değiştirip resim olarak ekledim

Canım ben bilmiyorum nasıl yapılıyor önceden mesaj kısmından yapıyordum sonra tablette yapamaz oldum en son yaptığımda yenanın liste üzerinde rakamları değiştirip resim olarak ekledim

Hmm,ben yena'nın yaptıgı listeyı excel dosyasına kopyalayıp,düzenledıkten sonra sıteye yüklemeye çaliştım,msj bölümünden oldugunu düşünmemiştim...
Saatlerdır denıyorum ıkı leptop da acılmıyor malesef,telefondan yazıyorum şuan..telden yapmaya çalışacagım yapabilirsem,olmassa leptop dan yaptıgım dosyanım resmını cekmıştım onu yükleyecegım artık affınıza sığınarak...eşim sehır dısında o olsaydı ondan rıca edecektım ama o da yok...

Arkadaşlar malesef lısteyı olması gerektıgı gibi yayınlayamayacagım,lütfen kusura bakmayın...başta sözümü tutamadığım için yena'dan,sonrasında ise beklettiğim,belkı de motıvasyon düşüklügünüze sebep olduğum için hepinizden özür diliyorum...

Ayrıca yena'cım bizim için her hafta zaman harcayıp ,hatta belki özel hayatından fedakarlık yapıp liste hazırladığın icin özel teşekkür etmek istıyorum sana,meğer ne meşakkatli,zaman alıcı ve zormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…