kolaygelsin canım misafirlerini yolcu ettikten sonrada yapabilirsin tabloyu yada hiç yapma nede olsa ben artıdayım dermişim :))Arkadaslar aksama musait oldugum bir anda listeyi yapmaya calisacagim insallah.bu aksam yemege misafirimiz var..
misafir öncesi veya sonrasinda yapmayi düsünüyorum..
Hepinize bol eksiler diliyorum..
Kızlar eve yerlesiyorum 2 gundur bır yıgın utum var okuyamıyorum
kilo bildirimi 88.7 aynı yani 90ları gormuyorum ya artık bunada şükür
Sağol canım.
Canım yazacaktım kilomu ama annmeler olup birde evin içinde bir düğün hazırlığı telaşı unuttum tartılmayı, haftaya inş.
burdayim bonucum.ama gecici olarak.internetimiz olmuyo adamlar kackere geldi.ama ana kabloyu bulamiyolarmis.bi turlu olmuyo.cok sikici.Gunaydin gunumuz aydin olsun insallah... Ağşam bana cevap yazmayan simdide yatan asuman sanada gunaydin :)
Frida.....ses ver....
Kasimpati....ses ver....
Dafi...ses ver...
Esracan...ses ver...
Elifunda....ses ver...
Ezgi...ses ver....
Yena....ses soluk el kol boy ne bulursan ver :)
merhabalar pek gelemedim çalışmak çok zormuş :)))
her nekadar işe gidip geliyorsamda ev hanımı ruhum ağır basıyor herhalde yani karmakarışığım aslında halaa duygularımı çözebilmiş değilim iş yerinde bilgisayar girişlerini ilan girişlerini bir günde öğrendim kendim bile şaşırdım:) kendimden emin değilim devam etirebilcekmiyim bilmiyorum buda biraz canımı sıkıyor işyeri aşırı derecede yorucu ve sitresli bu ara istanbulda oturanlar bilir bahçeşehir,Büyükçekmece, avcılar üçgeninde gidip geliyorum buda çok yorucu oluyor kendimi bu kadar böldüğüm içinde aslında 3 yerede tam verimli olamıyorum ...
diğer türlüde:
fazla su içmeye çalışıyorum...
geceleri az yemeye veya yememeye çalışıyorum...
sıcaklar geçsede yeşil çayımı da içebilsem diye düşünüyorum ...
Adaş kolay gelsin tam en sıcak zamanda başladın Çalışmaya o da zorlar senigeçmişe göz atığım kadarıyla ve bildiklerimle hepimiz oldukça yoğunuz gibii yena tatilde inş bol bol eğleniyordur mağlesef dinlenemez gibime geliyor. yolcuda eşinin iznini değerlendiriyor geziyorlar ...
adaş belini incitmişsin geçmiş olsun canım ilaçlar fayda ederde ağrın olmaz ..
nursenada evini yerleştiriyor herhalde kolay gelsin.
dafide yoğundu en son erikleri kaynatacağını okudum yada şeftalimiydi bende geçen dolapta kalan vişnelerimi meyva suyu yaptım çok sevdiler yine yapıcam..
kolaygelsin canım misafirlerini yolcu ettikten sonrada yapabilirsin tabloyu yada hiç yapma nede olsa ben artıdayım dermişim :))
evinemi geldin hoş geldin hadi hayırlısı :)
gözün aydın meyra annenler sende gaiba kolay gelsin birde düğün telaşı koşuşturmacanız fazladır ...
Teşekkürler bugün daha iyi gibiyim istirahate devam :)
Şimdi kızlar kahvaltı hazırlayacak bakalım
Kızlar benim ömrüm diyet yapmakla geçti. Al ver al ver al ver . İstediğim zaman kilo verebildiğim için bu öz güvenle kilo almaktan pek korkmadım, nasılsa verebilirim diye.Yaşım olmuş 36 bundan sonra kilo alıp vermeyle uğraşmak istemiyorum.Kendime 4 aylık bir süreç koydum normal insan görüntüsüne ulaşabilmek için.
İlk ay 5-6 kilo verdim 88 oldum
2. ay hedefim 83
3.ay hedefim 79
4. ay hedefim 75
İNŞAALLAH bu hedeflerime ulaşırım.Sonrası yavaş yavaş gitse de olur.
Yavaş bir şekilde kilo vermek daha sağlıklı ve kalıcı oluyo fakat uzadıkça da insan yoruluyo sıkılıyo bi süre sonra da koyveriyo.Kendimden biliyorum.70 kiloda bi kaç sene kaldıktan sonra bile yemeye başlayınca kısa sürede bu kiloya ulaştım.
Bu yaşta istediğim kıyafetleri giyemiyceksem yaş kemale erdikten sonra zayıf olsam ne olur olmasam ne..?
Arkadaslar aksama musait oldugum bir anda listeyi yapmaya calisacagim insallah.bu aksam yemege misafirimiz var..
misafir öncesi veya sonrasinda yapmayi düsünüyorum..
Hepinize bol eksiler diliyorum..
Kızlar eve yerlesiyorum 2 gundur bır yıgın utum var okuyamıyorum
kilo bildirimi 88.7 aynı yani 90ları gormuyorum ya artık bunada şükür
merhabalar pek gelemedim çalışmak çok zormuş :)))
her nekadar işe gidip geliyorsamda ev hanımı ruhum ağır basıyor herhalde yani karmakarışığım aslında halaa duygularımı çözebilmiş değilim iş yerinde bilgisayar girişlerini ilan girişlerini bir günde öğrendim kendim bile şaşırdım:) kendimden emin değilim devam etirebilcekmiyim bilmiyorum buda biraz canımı sıkıyor işyeri aşırı derecede yorucu ve sitresli bu ara istanbulda oturanlar bilir bahçeşehir,Büyükçekmece, avcılar üçgeninde gidip geliyorum buda çok yorucu oluyor kendimi bu kadar böldüğüm içinde aslında 3 yerede tam verimli olamıyorum ...
diğer türlüde:
fazla su içmeye çalışıyorum...
geceleri az yemeye veya yememeye çalışıyorum...
sıcaklar geçsede yeşil çayımı da içebilsem diye düşünüyorum ...
slm kizlar bizim evin neti olmuyo. bi sure daha olmuycaj anlasilan misafirlikten taziyorum. cumalari girmeye caliscm.optum.
Selamun aleyküm hayirli cumalar kizlar.
Listeyi kim yapacakti bilmiyorum ama rica etsem beni listeden çıkartabilir misiniz.. gecmis yapamadim insallah herkes iyidir...
Canım ben bilmiyorum nasıl yapılıyor önceden mesaj kısmından yapıyordum sonra tablette yapamaz oldum en son yaptığımda yenanın liste üzerinde rakamları değiştirip resim olarak ekledimHayirli aksamlar arkadaslar ..
Bazen tüm aksilikler üst üste gelirya iste o anlardan birini yasiyorum suan,gelen misafirimizin kizi leptobumuzun üzerine su dökmüs leptop calismiyor,acamiyorum..eski arizali olan diger leptobumuzdan listeyi excel dosyasinda düzenlemeye calistim lakin bir acilip bir kapaniyor bir türlü siteye yükleyemiyorum...
Acaba yanlis mi yapiyorum,siz listeyi farkli bir sekilde mi yapiyordunuz?
Canım ben bilmiyorum nasıl yapılıyor önceden mesaj kısmından yapıyordum sonra tablette yapamaz oldum en son yaptığımda yenanın liste üzerinde rakamları değiştirip resim olarak ekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?