- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
canim ellerine saglikHAFTANIN 1.si....... -1,9 kg........Nisan34
HAFTANIN 2.si.......-1,1 kg.......Moruçlukalem
Gozunu her daim hissediyorum ustumdehayirli aksamlar arkadaslar nasilsiniz
yazmasam da takipteyim hepinizi gozum ustunuzde
Frida calismaya baslamissin heralde hayirlisi olsun hakkinda nasil zorlaniyor musun gerci ilk basta zor gekir ama bi duzen otutturunca eminim daha kolay olucaktir hersey Allah yardimcin olsunGünaydınlar liste için teşekürler kasımpatıcım ellerine sağlık iyi olmuş iyi haftaya daha iyisi olur :)
Ben bunuda beceremezdim zaten şu an evde bile değilim ..
Kilo vermede başarılı arkadaşları tebrik ederim :)
Arkadaşlar malesef lısteyı olması gerektıgı gibi yayınlayamayacagım,lütfen kusura bakmayın...başta sözümü tutamadığım için yena'dan,sonrasında ise beklettiğim,belkı de motıvasyon düşüklügünüze sebep olduğum için hepinizden özür diliyorum...
Ayrıca yena'cım bizim için her hafta zaman harcayıp ,hatta belki özel hayatından fedakarlık yapıp liste hazırladığın icin özel teşekkür etmek istıyorum sana,meğer ne meşakkatli,zaman alıcı ve zormuş...
Ellerine sağlık canımHAFTANIN 1.si....... -1,9 kg........Nisan34
HAFTANIN 2.si.......-1,1 kg.......Moruçlukalem
Adaş belin nasıl oldu biraz ağrın dindimii ?Ellerine sağlık canım
Gayet güzel yapmışsın sadece siteye eklemede sorun yaşadın sanırım onu da bilen yok nasıl yapılacak :)
Kilo veren nadir arkadaşlarımı tebrik ederim
Ayrıca özür dilenecek bir durum yok canım çooook teşekkürler liste için
Daha iyiym canım sağolAdaş belin nasıl oldu biraz ağrın dindimii ?
Kac haftalik canim 5 6 haftadan once gorunmemesi normalSelam güzel bayanlar...kasmpati liste icin baya yorulmuşsn teşekkürler...frida is hayatında başarılar diliyorum.dafi abla masallah senin baya gelen gidenin var.misafirversin anldgm kadarıyla.
Bu arada dün tekrar doktora gittim.betahcg yükselmiş ama hala kese görünmüyor.salı tekrar gel dedi doktor.ins hersey yolundadır.
Canm inanki kac haftalık oldugunu bilmiyorum.internetten bugün baktm son adete gore tam 5 haftalık diyo.kan degerim 2900 çıktı doktorn sekreteri genelde 2500 olunca görülür dedi.ama doktorum da adetin yeni gecmis daha küçük görünmemesi normal dedi.ya da ikiz mi kiKac haftalik canim 5 6 haftadan once gorunmemesi normal
Geçmiş olsun dikkat et kendine meyracımselamün eleyküm...
dün akşam gece hep rahatsızdım, oyüzden listeyi yapamadım kusura bakmayın, kkyı bile açamadım.
dün akşam üstü yağmur yağdı, yağmur yağıyor ev serinlesin hava alsın diye tüm pencereleri açtım, oradan girecek havayla ceryanda kalacağım hiç aklıma gelmedi, evde de iş yaptım terle soğu oldum ve ceyran, baya kötü oldum.
midemde rahatsız biraz, epey rahatım şuan ama yinede tam geçmiş değil.
neyse birazdan okurum geçmişi liste için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?