Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı geceler güzeller
benim misafirlerim gitti çok kalabalıtı bütün odalar balkonlar kullanıldı. mutfağı ancak toparladım.
geçmiş yapamıycam hepiniz iyisinizdir inşallah.
liste yapılmı kasımpatı ellerine sağlık canım. dereceye giren azimli güzelleride tebrik ederi
m.

Gunaydin kasimpati sagol canim ugrasmissin o kadar bende liste yaptim biliyorum bazen cok zorlar gercekten.

Frida bende merak ediyodum naptin diye :) bende sana guveniyorum. Tempon su an biraz fazla gelebilir sana ama kisa surede bunyen uyum sagliycaktir.

Calismak her zaman oturmaktan iyidir. Soyle dusun bu arada cok yeme sansin olmaz belki kosusturma icinde kilo verebilirsin

Frida calismaya baslamissin heralde hayirlisi olsun hakkinda nasil zorlaniyor musun gerci ilk basta zor gekir ama bi duzen otutturunca eminim daha kolay olucaktir hersey Allah yardimcin olsun

HAFTANIN 1.si....... -1,9 kg........Nisan34

HAFTANIN 2.si.......-1,1 kg.......Moruçlukalem

Ellerine sağlık canım
Gayet güzel yapmışsın sadece siteye eklemede sorun yaşadın sanırım onu da bilen yok nasıl yapılacak :)
Kilo veren nadir arkadaşlarımı tebrik ederim
Ayrıca özür dilenecek bir durum yok canım çooook teşekkürler liste için

Bonuscum ve yelizcim sağolun geçen hafta 2 gün gittim işe bilgisayarda ilan girmeyi filan çözdüm evdende bilgisayar işlerini yürütebilecem dün denedim oldu iyi giden şeylerde var olumsuzluklarda bakalım yürütebilecem mi hee yürütemesem bu yapamadığım için değil başka nedenlerden olucak....

Adaş belin nasıl oldu biraz ağrın dindimii ?

Selam güzel bayanlar...kasmpati liste icin baya yorulmuşsn teşekkürler...frida is hayatında başarılar diliyorum.dafi abla masallah senin baya gelen gidenin var.misafirversin anldgm kadarıyla.
Bu arada dün tekrar doktora gittim.betahcg yükselmiş ama hala kese görünmüyor.salı tekrar gel dedi doktor.ins hersey yolundadır.

Selamün aleykümm...

ben dün 6 saatlik bir ütüden sonra perte çıkmış vaziyette yattım belim sırtım çok fenaydı yeni kendime geldim sayırlır şimdide çocukların şifonyeri elden geçirdim küçülenleri kaldırdım elden çıkartıcaklarımı ayırdım falan ama buarada sular kesildi daha mutfaga giremedim...yarın sakaryaya gidiyoruz kaynımlarla piknik ve sonrasında deniz yapıcaz 3 aile olaraktan..büyük kaynım sağolsun herşeyi ben ayarlıcam siz sadece gelin dedi hiç bişeyle uğraşmayın dedi...en çok çocuklar için seviniyorum böyle gezmelere dört duvar arasında büyüyolar üzülüyorum...denizide çok seviyolar zaten eminim çok güzel bi gün olucak onlara...

fridacım ben iş konusunda zorlanıcanı hiç düşünmemiştim zaten senin adınada sevindim inş diğer sıkıntılarda ortadan kalkarda gönlünde kafanda rahat bir şekilde hem işinle hem evinle ilgilenirsin canım...

asuman ablacım daha iyi olmana sevindim...yena nasıl oldu acep...umarım kaçamaklarıda güzel geçiyordur...

bu arada yaptığım alıntılarım gitti oyüzden isim isim hatırlamıyorum ama geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorumm....

Kac haftalik canim 5 6 haftadan once gorunmemesi normal

selamün eleyküm...
dün akşam gece hep rahatsızdım, oyüzden listeyi yapamadım kusura bakmayın, kkyı bile açamadım.
dün akşam üstü yağmur yağdı, yağmur yağıyor ev serinlesin hava alsın diye tüm pencereleri açtım, oradan girecek havayla ceryanda kalacağım hiç aklıma gelmedi, evde de iş yaptım terle soğu oldum ve ceyran, baya kötü oldum.
midemde rahatsız biraz, epey rahatım şuan ama yinede tam geçmiş değil.
neyse birazdan okurum geçmişi liste için.

Kac haftalik canim 5 6 haftadan once gorunmemesi normal
Canm inanki kac haftalık oldugunu bilmiyorum.internetten bugün baktm son adete gore tam 5 haftalık diyo.kan degerim 2900 çıktı doktorn sekreteri genelde 2500 olunca görülür dedi.ama doktorum da adetin yeni gecmis daha küçük görünmemesi normal dedi.ya da ikiz mi ki degerm yüksek çıkıyor.çarşamba saat2 de 1200 olan deger cuma sabah 8.30 da 2900 cikti

Geçmiş olsun dikkat et kendine meyracım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…