Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yolcu ins geziniz güzel gecer.bu arada sen de kendini fazla yorma.gamile bi bayan icin 6 saat ütü cok fazla.anaaam bemn normal zamanda 3 saatlik ütü yapamazken....sen de be ütü aşkı varmış ya.esin sana ütü ben mi diye soru yöneltiyor mu acep

Meyracm gecmis olsun.dikkat et kendine.bu arada benim doktorum cok susuz kalmışsn cok su ic dedi.halbuki sise elimde gezerim simdi daha dazla iciyorum

sağol canım.
nerden anlamışki susuz kaldığını??
benim doktorumda suyun üzerine çok bastı... 3lt içtimmi hayır, ama 1,5-2lt içmişimdir galiba, normalde de genelde suyu bol içerim ben zaten.
geçmiş olsun sanada canım.

Geçmiş olsun dikkat et kendine meyracım

sağol ablacım, inş: )
sabah kalktım eşimin düğüne giyeceği ütüleri vardı onları bile ütüleyemedim gece onları ütüledim, ütülerkende y.o.l.c.u geldi aklıma bir ara: )))
çok ütü yaparak ütünün kolay püf noktalarını öğrenmiştir epey diye geçirdim aklımdan: )
ütü masamın örtüsü koptu yerde ütüledim mecburi biraz zorladı beni pantolon olunca: )

inş canım sağol..yok beyaa eşim o sorunun cevabını iyi bilir...

ütü aşkımı aman Allahım ondan nefret ettiğim kadar hiç bişiden etmiyom yaaa...

kız deli ütü masasının üstüne carsaf serip ütüleyeydin yaa...

bu nedir arkadaş yaa ütü konusunda sülalem dahil herkes uğraşıyo benle ağlıcem hee...

şaka şaka ama anlamadım gitti niye bende bukadar ütü çıkıyo...

Arkadaşlar liste için gösterdıgınız anlayıştan ve güzel sözlerınızden dolayı hepınıze teşekkür ederım...

Frıda iş konusunda ki azmini ve senı tebrik edıyorum,başaracagını hepimiz biliyorduk...ayrıca olumlu gelişmeler olumsuzlukları bertaraf eder inşallah...

Bonus toparlanma işlerı nasıl gidiyor,kolayladınmı baya?

Asuman ablacım belının iyi olmasına sevındım,Allah bırdaha yaşatmasın ınşallah..cok zor bel tutulması..

Meyra çok gecmiş olsun,acıl şifalar diliyorum..aman ceyrana dıkkat et,tutuldumu kötü oluyor ınsan..

Dafı abla maşallah ne bereketli evın var,hiç eksik olmuyor misafır..hic kendine vakit ayıramıyor dinlenemiyorsun sanki...

Yolcu 6 saat ütü müüü hic sevmem ben kendilerını,1 saat bile zor tahammül edıyorum...:)

Bizim leptop ne yaptıysam çalışmıyor ,yeni de almıştık oysa...
Eşimin haberide yok henüz,umarım gelince hoşgörü ve sukunet ile karşılar...:)

tüh yaaa geçmiş olsun canım yaa, inş mühim birşey değildir oluşan arıza, kardeşim geçen sene laptobunu balkonda unutmuş, yağmur sen yağ laptobu sırılsıklam et, çalışmamıştı, sonradan galiba 200tl civarı yaptırdı düzeldi, onunkide yeni sayılırdı.
inş eşin iyi karşılar dediğin gibi durumu, ama karşılamazsada salla takma kafana senden değerlimi bir laptop, erkekler bazen fevri olabiliyorlar bizim kadar ince olamıyorlar.

hamileliğimin başından beri kafam uçtu benim ya, inş doğumdan sonra geçer..
çok yaşlılar gibiyim gerçekten, düşünemiyorum, unutuyorum, kafam çalışmıyor... gerçekten yaaa.
hakkaten dediğin gibi neden çarşaf sermeyi akıl edemedimki... haklısın canım, sağol ama bundan sonrası için masayı yaptırana kadar öyle kullanırım.
doktor 4hafta sonra 11ağustosta görüşelim diyor bana, bende 11hafta sonramıııı diyorum, algım aynen böyle oldu, neyse geçer inş doğumdan sonra çünkü hamilelikle başladı bu durum.
iç çamaşırlarıdamı ütülüyon yoksa: )
benim çocukken arkadaşımın annesi iç çamaşırlarıda ütülerdi, bence o kadarda çok fazla yaaa, eğer evetse cevabın ütü istemeyeni ütülediğin için çok çıkıyor bence canım ütün: )
aman canına yazık değilmi fazlasını boşver...

Son düzenleme:
aslinda yuksek cikmasi iyidir diye biliyorum ben yani yukseldikce hamilelik devam ediyor demektir bi yerde okumustum kadinin degerleri bi yukseliyo bi dusuyordu kese var fakat bebek yoktu aldirmak zorunda kalmisti
Ailenizde ikiz var mi ki boyle bi beklentinmi var
Bide internetten bakabilirsin degerler hangi haftaya denk geliyo diye

en sevdiklerimden silanin hastasiyim zaten

Bizim leptop ne yaptıysam çalışmıyor ,yeni de almıştık oysa...
Eşimin haberide yok henüz,umarım gelince hoşgörü ve sukunet ile karşılar...:)
gecmis olsun canim ya insallah dedigin gibi esin anlayisla karsilar

canım estağfirullah ne özürü ne kusuru gerçekten bak, böyle deme lütfen ama, ellerine emeğine yüreğine sağlık...
çok güzel olmuş liste, tekrar ellerine sağlık...

HAFTANIN 1.si....... -1,9 kg........Nisan34

HAFTANIN 2.si.......-1,1 kg.......Moruçlukalem

tebrikler kızlar...

görünür daha inş canımcım.

inş güzel geçer canım.

Bende 91 kiloyla basliyorum ekmek pirinc seker un asitli icecek ve abur cubur tuketmemeye karar vererek tam olarak bu saatte diyetme baslamis bulunmaktayim herkese basarilar :)

Kilo vermeye niyet edenlere kolay gelsin ins bende koyvermiyorum birakmiyorum ama gerildikce hirsimi yemekten aliyorum acayip sisim iki uc gundur.
Toparlanma nasil gidiyor eh iste bugun elimi surmedim hic biseye bi saatten sonra bir ihtimal belki :) muhtemelen diger hafta sonuna tasinirim gibi gorunuyo.

Utuyle ilgili bisey soylemek istemiyorum

Bengisu icini ferah tutmaya calis canim nasipse yavas yavas vakti geldikce goruceksin ins herseyi.
Allah hayirli etsin hayir etsin...
Kendin demistin dimi tedaviyle degil kendilihinden oldu diye allah birseyi yaratmayi isterse ona hic bir engel yoktur.

Ben ilk hamileligimde bi goz nezlesi oldum dusuk yaptim sebep belki enfeksiyondur demisti dr.
Sonra oglumda oyle bir grip oldumki ishali falanda vardi hastaneye yattim korktum bisey olurmu diye simdi 11 yasinda allah izin etti nasip etti.

Ins hepiniz sorunsuz sıkıntısız dogumlar yaparsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…