- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Meyracm gecmis olsun.dikkat et kendine.bu arada benim doktorum cok susuz kalmışsn cok su ic dedi.halbuki sise elimde gezerim simdi daha dazla iciyorum
Geçmiş olsun dikkat et kendine meyracım
Yolcu ins geziniz güzel gecer.bu arada sen de kendini fazla yorma.gamile bi bayan icin 6 saat ütü cok fazla.anaaam bemn normal zamanda 3 saatlik ütü yapamazken....sen de be ütü aşkı varmış ya.esin sana ütü ben mi diye soru yöneltiyor mu acep
sağol canım.
nerden anlamışki susuz kaldığını??
benim doktorumda suyun üzerine çok bastı... 3lt içtimmi hayır, ama 1,5-2lt içmişimdir galiba, normalde de genelde suyu bol içerim ben zaten.
geçmiş olsun sanada canım.
sağol ablacım, inş: )
sabah kalktım eşimin düğüne giyeceği ütüleri vardı onları bile ütüleyemedim gece onları ütüledim, ütülerkendey.o.l.c.u geldi aklıma bir ara: )))
çok ütü yaparak ütünün kolay püf noktalarını öğrenmiştir epey diye geçirdim aklımdan: )
ütü masamın örtüsü koptu yerde ütüledim mecburi biraz zorladı beni pantolon olunca: )
Bizim leptop ne yaptıysam çalışmıyor ,yeni de almıştık oysa...
Eşimin haberide yok henüz,umarım gelince hoşgörü ve sukunet ile karşılar...:)
inş canım sağol..yok beyaa eşim o sorunun cevabını iyi bilir...
ütü aşkımı aman Allahım ondan nefret ettiğim kadar hiç bişiden etmiyom yaaa...
Inşallah çalışır Laptop eşin de canın sağolsun der geçer bence zaten sen de bişey yapmadın ki sonuçta:)Bizim leptop ne yaptıysam çalışmıyor ,yeni de almıştık oysa...
kız deli ütü masasının üstüne carsaf serip ütüleyeydin yaa...
bu nedir arkadaş yaa ütü konusunda sülalem dahil herkes uğraşıyo benle ağlıcem hee...
şaka şaka ama anlamadım gitti niye bende bukadar ütü çıkıyo...
Inşallah çalışır Laptop eşin de canın sağolsun der geçer bence zaten sen de bişey yapmadın ki sonuçta:)
aslinda yuksek cikmasi iyidir diye biliyorum ben yani yukseldikce hamilelik devam ediyor demektir bi yerde okumustum kadinin degerleri bi yukseliyo bi dusuyordu kese var fakat bebek yoktu aldirmak zorunda kalmistiCanm inanki kac haftalık oldugunu bilmiyorum.internetten bugün baktm son adete gore tam 5 haftalık diyo.kan degerim 2900 çıktı doktorn sekreteri genelde 2500 olunca görülür dedi.ama doktorum da adetin yeni gecmis daha küçük görünmemesi normal dedi.ya da ikiz mi kidegerm yüksek çıkıyor.çarşamba saat2 de 1200 olan deger cuma sabah 8.30 da 2900 cikti
en sevdiklerimden silanin hastasiyim zaten
gecmis olsun canim ya insallah dedigin gibi esin anlayisla karsilarBizim leptop ne yaptıysam çalışmıyor ,yeni de almıştık oysa...
Arkadaşlar malesef lısteyı olması gerektıgı gibi yayınlayamayacagım,lütfen kusura bakmayın...başta sözümü tutamadığım için yena'dan,sonrasında ise beklettiğim,belkı de motıvasyon düşüklügünüze sebep olduğum için hepinizden özür diliyorum...
Ayrıca yena'cım bizim için her hafta zaman harcayıp ,hatta belki özel hayatından fedakarlık yapıp liste hazırladığın icin özel teşekkür etmek istıyorum sana,meğer ne meşakkatli,zaman alıcı ve zormuş...
HAFTANIN 1.si....... -1,9 kg........Nisan34
HAFTANIN 2.si.......-1,1 kg.......Moruçlukalem
Selam güzel bayanlar...kasmpati liste icin baya yorulmuşsn teşekkürler...frida is hayatında başarılar diliyorum.dafi abla masallah senin baya gelen gidenin var.misafirversin anldgm kadarıyla.
Bu arada dün tekrar doktora gittim.betahcg yükselmiş ama hala kese görünmüyor.salı tekrar gel dedi doktor.ins hersey yolundadır.
Selamün aleykümm...
ben dün 6 saatlik bir ütüden sonra perte çıkmış vaziyette yattım belim sırtım çok fenaydı yeni kendime geldim sayırlır şimdide çocukların şifonyeri elden geçirdim küçülenleri kaldırdım elden çıkartıcaklarımı ayırdım falan ama buarada sular kesildi daha mutfaga giremedim...yarın sakaryaya gidiyoruz kaynımlarla piknik ve sonrasında deniz yapıcaz 3 aile olaraktan..büyük kaynım sağolsun herşeyi ben ayarlıcam siz sadece gelin dedi hiç bişeyle uğraşmayın dedi...en çok çocuklar için seviniyorum böyle gezmelere dört duvar arasında büyüyolar üzülüyorum...denizide çok seviyolar zaten eminim çok güzel bi gün olucak onlara...
fridacım ben iş konusunda zorlanıcanı hiç düşünmemiştim zaten senin adınada sevindim inş diğer sıkıntılarda ortadan kalkarda gönlünde kafanda rahat bir şekilde hem işinle hem evinle ilgilenirsin canım...
asuman ablacım daha iyi olmana sevindim...yena nasıl oldu acep...umarım kaçamaklarıda güzel geçiyordur...
bu arada yaptığım alıntılarım gitti oyüzden isim isim hatırlamıyorum ama geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorumm....
Bende 91 kiloyla basliyorum ekmek pirinc seker un asitli icecek ve abur cubur tuketmemeye karar vererek tam olarak bu saatte diyetme baslamis bulunmaktayim herkese basarilar :)KK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 90 kilo ve üzerindeyseve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?