Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mavipatikler evine dönmüşsün gözün aydın
Eşinin iş durumu ne oldu
saolun canlar 3vimdeyim çok sukur eşim henüz bakmadı iş dinlenio haftaya inş dua istiyorum kızlar
bu gun abarttım yemek işini cok cok pişmanım 3 lt suyuda bıraktım geri suya bwslayıp sporada baslıycam inş

Banada bi el at gozunu seveyim yemek istemiyorum istemedikce yiyorum. Kotu bi sislinlik yasiyorum.

Icim cok dar bugun sigamiyorum bi yere

Banada bi el at gozunu seveyim yemek istemiyorum istemedikce yiyorum. Kotu bi sislinlik yasiyorum.

Bonuscum neden daraldın
İnşirah oku iyi gelir biiznillah
Ben de yeme işini düzene sokamadım bir dikkat etsem bir dağıtıyorum
Akşam ailecek film izleyecekmişiz çekirdekler vs dolu evde

tatlım valla mantı kızartma veçikolata yedim bugun cok pişmanım yediklerimizi yazalım suyu artıralım harekete gecmeliyiz artık

Bonuscum neden daraldın
İnşirah oku iyi gelir biiznillah
Ben de yeme işini düzene sokamadım bir dikkat etsem bir dağıtıyorum
Akşam ailecek film izleyecekmişiz çekirdekler vs dolu evde
Boyle oldugmda canim okumakta istemez gecircez bi sekilde ablacim napalim. Ne izlerseniz yaz fikir olsun bizede.

Yine cekirdek cipislerden daha iyi sanki ya

Boyle oldugmda canim okumakta istemez gecircez bi sekilde ablacim napalim. Ne izlerseniz yaz fikir olsun bizede.

Yine cekirdek cipislerden daha iyi sanki ya
Bakalım ne izleyeceğiz :))
Neyseki cips olayı pek yok bizde çok nadiren kızların canı isteyince alıyoruz
Bizde de kuruyemiş vs oluyor işte dediğin gibi kalorili olsa da Zararlı değil en azından
Allah gönlüne ferahlık versin senin de meyranın da
En azından velahavle Çek bari :)

Herkes toparlanmak istiyor madem evinde olan nane limon salatalikla olmayan sadece limonla salatalikla oda yoksa cilekle yada kayisiyla yada kirazla aksamdan 1 litrelik suyunu hazirlayalim yarin gun boyu icelim 1 gunluk karbonhidrat ve sekerden uzak duralim bakalim kendimizi nasil hissedicez pzts gunu var misiniz

Simdi kizlar muhtemelen biliyorsunuzdur 5 te 5diyetini 1. Gun sadece haslanmis patates 2. Gun sebze 3. Gun et 4. Gun meyve 5. Gun yumurta yeniyor simdi ben bunu kendimce yapicam nasil sabah ve ogle yemeklerinde bunlari tuketicem aksamida sadece sebzeyle geciriem cunku esime anlatmak istemiyorum 1 saat sonra irade gosteremem falan rezil olmim yapmak isteyen varsa buyurun yapalim ben yarin basliyorum insallah petsembe son gun oluyo cumaya bakalim ne olacak

Hayırlısı ile amin inş canım, sağol.

Canım işmi değiştircek eşin?
Rabbim hayırlısı ile gönlünüze göre versin inşallah.

BONUS ben şimdi biraz inşirah okudum, içim rahatladı, sende oku, ABLA sözü dinleyelim: )
Bizimkilerde yoldalar geliyorlar inş.
ASUMAN ABLA la havle vela kuvvete illa billah duasını gün içinde mutlaka bir miktar okurum, iş yaparken bol bol okurum genelde.
Peygamberimizde günlük bir miktar okurmuş bu duayı: )
Yalnız devamı varya birde bu duanın o haliylemi okuyo onu bilmiyorum yanlış aktarmayım ama bu dua peygamberimizinde okumuş olduğudua, kısa halde okuması daha kolayıma geliyor benim: D

Sagolasin meyra'cim,esim aslinda daha anlayisli ve hoşgörülüdür bana göre:)
Ben leptopdan ziyade için de dosya veya progmami varmiydi diye üzüldüm,cünkü hic acilmiyor..Yeni aldigimiz için garantisi var ama bu kullanici hatasi olarak kabul edilebilirmiş,hayirlisi ne diyim..:)

Inşallah çalışır Laptop eşin de canın sağolsun der geçer bence zaten sen de bişey yapmadın ki sonuçta:)

Esim geldi asuman abla,tam da senin dediğin gibi "canin sagolsun " dedi,bir de çocuk iyi bir seymi acaba dedi gülerek:) haftaici müsait olduğu bir zaman da aldigimiz yere götürecek bakalim ama muhtemelen kullanici hatasi kabul edilebilir dedi...hayirlisi,cana geleceğine mala gelsin..:)
Bu arada size iyi seyirler diliyorum,ailecek film keyfide başka olur:)

Rabbim gönlüne yük olup daraltan sebeplerden seni feraha ulastirsin bonus...

Cok iyi bir baslangic bence,kisa zamanda bende denemek istiyordum zaten..hepimiz de hazirlar isek eylenceli bir hareketlilik olabilir yani...:)

Yelizcim sagol canim benim bende hep diyorum birlikte yapalim diye kimse takmiyo beni ama ben seni takicam :)

Aksam girebilirsen bi daha yaz bana olurmu nasil yapacagimizi esin konusunada aynen katiliyorum hic deme ona. Squat nasil yapiyon ya benim dizlerim dayanmaz ona 2 senedir bisey yaptigim yok helede son bir senedir o yuzden vucudum cok uyusuk ve ham su an.

Bu kiloylada zarari olur bana sen devam et ama yasasin squat yasasin dimdik popolar

Ben lesliye baslim ins simdi temizlik falan cok isim.var inan onlari bile yaparken zorlaniyorum az ayakta kalsam ayaklarim yamuluyo sanki

5 te 5 i diyorsun heralde dimi canim simdi ilk gun sadece haslanmis patates yiyorsun doyana kadar sabah ogle aksam 2 gun sebze gunu sabah domates salatalik.maydonoz yiyebilirsin ogle salata yada haslanmis sebze aksam da ayni sekilde 3. Gun et gunu haslanmis tavuk kofte nr istersen ben sadece sabah kahvaltida ne yicem.onu dusunuyorum 4. Gun meyve gunu ogun de meyve salatasi hazirlayip yiyebilirsin son gun yumurta gunu ister hasla ye ister omlet yap.ye nasil.istersen dedigim gibi ben bu duzeni sabah ve ogle yapip aksam sadece sebze yemegi yemeyo dusunuyorum
Squata gelince bence az az baslayabilirsin ilk gun 5 defa sonra tek tek artirarak devam edersin

Evet canm nedense hep ikiz isterim.ailede ikiz çok.babamn ikizi var:))dayimin ve her iki teyzem ikiz dogum yapti ama birer cocuklari dogumda öldü.ablam ikiz hamile kaldi.daymn kızı iki defa ikiz hamile kaldi.yani hem anne tarafndan hem baba tarafnda ikiz var.tusterim ama tabi ki hayırlısı.bi tane icin iki yıldır bekliyoruz.artk tüp bebek düşünüyorduk.Rabbim sağlıklı sıhhatli güzel ahlaklı evlat nasip etsin.kendimi hemen kaptrmadm.hamileyim demem icin once kalp atsini duymam gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…