saolun canlar 3vimdeyim çok sukur eşim henüz bakmadı iş dinlenio haftaya inş dua istiyorum kızlarMavipatikler evine dönmüşsün gözün aydın
Eşinin iş durumu ne oldu
Banada bi el at gozunu seveyim yemek istemiyorum istemedikce yiyorum. Kotu bi sislinlik yasiyorum.saolun canlar 3vimdeyim çok sukur eşim henüz bakmadı iş dinlenio haftaya inş dua istiyorum kızlar
bu gun abarttım yemek işini cok cok pişmanım 3 lt suyuda bıraktım geri suya bwslayıp sporada baslıycam inş
Bonuscum neden daraldınBanada bi el at gozunu seveyim yemek istemiyorum istemedikce yiyorum. Kotu bi sislinlik yasiyorum.
Icim cok dar bugun sigamiyorum bi yere
tatlım valla mantı kızartma veçikolata yedim bugun cok pişmanım yediklerimizi yazalım suyu artıralım harekete gecmeliyiz artıkBanada bi el at gozunu seveyim yemek istemiyorum istemedikce yiyorum. Kotu bi sislinlik yasiyorum.
Boyle oldugmda canim okumakta istemez gecircez bi sekilde ablacim napalim. Ne izlerseniz yaz fikir olsun bizede.Bonuscum neden daraldın
İnşirah oku iyi gelir biiznillah
Ben de yeme işini düzene sokamadım bir dikkat etsem bir dağıtıyorum
Akşam ailecek film izleyecekmişiz çekirdekler vs dolu evde
Banada bi el at gozunu seveyim yemek istemiyorum istemedikce yiyorum. Kotu bi sislinlik yasiyorum.
Bakalım ne izleyeceğiz :))Boyle oldugmda canim okumakta istemez gecircez bi sekilde ablacim napalim. Ne izlerseniz yaz fikir olsun bizede.
Yine cekirdek cipislerden daha iyi sanki ya
Oh iyi seyirler iyi eglenceler ablacimBonuscum neden daraldın
İnşirah oku iyi gelir biiznillah
Ben de yeme işini düzene sokamadım bir dikkat etsem bir dağıtıyorum
Akşam ailecek film izleyecekmişiz çekirdekler vs dolu evde
Utuyle ilgili bisey soylemek istemiyorum
Bengisu icini ferah tutmaya calis canim nasipse yavas yavas vakti geldikce goruceksin ins herseyi.
Allah hayirli etsin hayir etsin...
Kendin demistin dimi tedaviyle degil kendilihinden oldu diye allah birseyi yaratmayi isterse ona hic bir engel yoktur.
Ben ilk hamileligimde bi goz nezlesi oldum dusuk yaptim sebep belki enfeksiyondur demisti dr.
Sonra oglumda oyle bir grip oldumki ishali falanda vardi hastaneye yattim korktum bisey olurmu diye simdi 11 yasinda allah izin etti nasip etti.
Ins hepiniz sorunsuz sıkıntısız dogumlar yaparsiniz.
saolun canlar 3vimdeyim çok sukur eşim henüz bakmadı iş dinlenio haftaya inş dua istiyorum kızlar
bu gun abarttım yemek işini cok cok pişmanım 3 lt suyuda bıraktım geri suya bwslayıp sporada baslıycam inş
tüh yaaa geçmiş olsun canım yaa, inş mühim birşey değildir oluşan arıza, kardeşim geçen sene laptobunu balkonda unutmuş, yağmur sen yağ laptobu sırılsıklam et, çalışmamıştı, sonradan galiba 200tl civarı yaptırdı düzeldi, onunkide yeni sayılırdı.
inş eşin iyi karşılar dediğin gibi durumu, ama karşılamazsada salla takma kafana senden değerlimi bir laptop, erkekler bazen fevri olabiliyorlar bizim kadar ince olamıyorlar.
Inşallah çalışır Laptop eşin de canın sağolsun der geçer bence zaten sen de bişey yapmadın ki sonuçta:)
Banada bi el at gozunu seveyim yemek istemiyorum istemedikce yiyorum. Kotu bi sislinlik yasiyorum.
Herkes toparlanmak istiyor madem evinde olan nane limon salatalikla olmayan sadece limonla salatalikla oda yoksa cilekle yada kayisiyla yada kirazla aksamdan 1 litrelik suyunu hazirlayalim yarin gun boyu icelim 1 gunluk karbonhidrat ve sekerden uzak duralim bakalim kendimizi nasil hissedicez pzts gunu var misiniz
5 te 5 i diyorsun heralde dimi canim simdi ilk gun sadece haslanmis patates yiyorsun doyana kadar sabah ogle aksam 2 gun sebze gunu sabah domates salatalik.maydonoz yiyebilirsin ogle salata yada haslanmis sebze aksam da ayni sekilde 3. Gun et gunu haslanmis tavuk kofte nr istersen ben sadece sabah kahvaltida ne yicem.onu dusunuyorum 4. Gun meyve gunu ogun de meyve salatasi hazirlayip yiyebilirsin son gun yumurta gunu ister hasla ye ister omlet yap.ye nasil.istersen dedigim gibi ben bu duzeni sabah ve ogle yapip aksam sadece sebze yemegi yemeyo dusunuyorumYelizcim sagol canim benim bende hep diyorum birlikte yapalim diye kimse takmiyo beni ama ben seni takicam :)
Aksam girebilirsen bi daha yaz bana olurmu nasil yapacagimizi esin konusunada aynen katiliyorum hic deme ona. Squat nasil yapiyon ya benim dizlerim dayanmaz ona 2 senedir bisey yaptigim yok helede son bir senedir o yuzden vucudum cok uyusuk ve ham su an.
Bu kiloylada zarari olur bana sen devam et ama yasasin squat yasasin dimdik popolar
Ben lesliye baslim ins simdi temizlik falan cok isim.var inan onlari bile yaparken zorlaniyorum az ayakta kalsam ayaklarim yamuluyo sanki
Evet canm nedense hep ikiz isterim.ailede ikiz çok.babamn ikizi var:))dayimin ve her iki teyzem ikiz dogum yapti ama birer cocuklari dogumda öldü.ablam ikiz hamile kaldi.daymn kızı iki defa ikiz hamile kaldi.yani hem anne tarafndan hem baba tarafnda ikiz var.tusterim ama tabi ki hayırlısı.bi tane icin iki yıldır bekliyoruz.artk tüp bebek düşünüyorduk.Rabbim sağlıklı sıhhatli güzel ahlaklı evlat nasip etsin.kendimi hemen kaptrmadm.hamileyim demem icin once kalp atsini duymam gerekiyor.aslinda yuksek cikmasi iyidir diye biliyorum ben yani yukseldikce hamilelik devam ediyor demektir bi yerde okumustum kadinin degerleri bi yukseliyo bi dusuyordu kese var fakat bebek yoktu aldirmak zorunda kalmisti
Ailenizde ikiz var mi ki boyle bi beklentinmi var
Bide internetten bakabilirsin degerler hangi haftaya denk geliyo diye
en sevdiklerimden silanin hastasiyim zaten
gecmis olsun canim ya insallah dedigin gibi esin anlayisla karsilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?