- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Amin canm.evet bu ay tedaviye ara vermiştik.düşün doktor bize saatini söylerdi.catlatma ignesi vurundm yine yumurtam catlamadi.ama bu defa sadece yumurtlama gunlerimi tahmin ederek oldu.yani hic ihtimal vermedim.ayıp konular ama markete ped almaya çıktım.dönerken eczann önünden gecince ani bi kararla girip test aldm.en azndan kafam rahat eder deyip ona gore antalyaya tatile gitmeyi planlıyorduk.ama simdi vazgeçtik.hamile olarak dazla yolculuk yapmak istemiyorm.zaten sivasa kinaya gidecez.kendimi zorlamayaym hem maddi hem manevi...Utuyle ilgili bisey soylemek istemiyorum
Bengisu icini ferah tutmaya calis canim nasipse yavas yavas vakti geldikce goruceksin ins herseyi.
Allah hayirli etsin hayir etsin...
Kendin demistin dimi tedaviyle degil kendilihinden oldu diye allah birseyi yaratmayi isterse ona hic bir engel yoktur.
Ben ilk hamileligimde bi goz nezlesi oldum dusuk yaptim sebep belki enfeksiyondur demisti dr.
Sonra oglumda oyle bir grip oldumki ishali falanda vardi hastaneye yattim korktum bisey olurmu diye simdi 11 yasinda allah izin etti nasip etti.
Ins hepiniz sorunsuz sıkıntısız dogumlar yaparsiniz.
Olur oyle seyler canim benim cocuklar kavga ediyo diye siz niye kavga ediyosunuz birak onlar takilsin kendi hallerindeGunaydinnn
Yelizzzz bebemmm aksam kiz biraz huysuzdu evde kavga cikariyolar aglaya zirlaya onlar unutuyo biz kavga ettigimizle kaliyoruz kafam cok dalgindi suyu falan unuttum oturdum biseyler yedim bide.
Erken kalkmistim agzima 2-3 tane bebe biskuvisi atmis olabilirim. Simdi napsam diye dusunuyorum. Canim arkadasim sana eslik edicem ins koyim bende patates haslansin suyuda hazirlim beklesin ogleden sonra icerim ins.
Olur oyle seyler canim benim cocuklar kavga ediyo diye siz niye kavga ediyosunuz birak onlar takilsin kendi hallerinde
Nerden baslasan kardir suyu hazirla ogleden sonra icersin patatesini de oglen yersin hic sorun degil hem bak bebik icin de mama yapmis olursun patates haslaninca icine biraz kasar rendele yoksa beyaz peynirde olur ikisini ez su yada formul mamayla kivamini ayarla yumusak yumusak yedir bebikine hem buyuklerede verebilirsin ben hepumize toptan yaptim buyuk kizlarimda yeni ufakligimda
Simdi baktim bende netten gunluk kusana kadar yiyebilirsiniz yaziyo :) yag tuz yasak sekersiz icilen seyler daha iyi olur yaziyo.Bonusum ben patatesleri yedim bugunluk 2 ogun yaptim aksama da zeytinyagli fasulye pisirdim.yarin sebze gunu sabahtan domates salatalik maydonoz oglende patlican kozleyip salatasini yapmayi dusunuyorum aksama da yine zeytinyagli fasulye olur heralde sana da fikir olsun diye soyluyorum senin de aklina gelirse bisey soyle
Aynen oyle canimSimdi baktim bende netten gunluk kusana kadar yiyebilirsiniz yaziyo :) yag tuz yasak sekersiz icilen seyler daha iyi olur yaziyo.
Yagsiz olunca tatsz oluyo bol soganli domatesli sebze pisirebiliriz ilk hafta boyle yagsiz tuzsuz yaparsak yani yaparsam eksi gorurum ins sonra az yagli yaparim degilmi :)
Sagol ablacim bidiklar nasil olsa ek besin aliyo bi de bol su ictin mi sut oluyo daha ne olsunHayırlı pazarlar
Dün akşam alıntıladığım mesajlar vardı gitmiş ne yazacaktım acep
Yeliz ve Bonus yeni beslenme hareketiniz hayırlı olsun
Emzirme durumunu gözardı etmeden beslenin
Su cok iciyorum evet. Inan varya en az 18 saatim yatarak geciyo iki üc gundur :)Elifcim dikkat et kendine bulantin baslamis allah yardimcin olsun cok zorlama kendini yiycem diye zorla yenen yemek geri cikar mazallah :)
Suyu icebiliyosan cok iyi sen ilacin varsa al zorlama kendini bebegin su an o kadar minikki senin yiyememen ona bisey yapmaz kalbin atmasi organlarin olusmasi icin gerekli herseyi senin kanindan aliyo her durumda o beslenir yani :) yat uyu bol bol
Demek bulantilarin basladi sanirim artik kendini hamile gibi hissedoyorsundurSelamun aleykum.. 2 gundur bulantidan ölüyorum.. birden basladi cok fena..
Kizlar alinti yapamiyorum kusura bakmayin.. Cok da giremiyorum kafamı kaldiramiyorum ya. Hic bisey de yiyemiyorum. Bebegim beslenebilir insallah..
Derdi sıkıntısı olanlar Allah yardımcınız olsun. Yeliz ve bonus sizi kutlarım azminiz daim olsun..
Ben de hamile kaldıgımdan beri kilo verdim. 93le hamile kalmistim. 92 ye düstüm. Cok su iciyorum bisey de yiyemiyorum herhalde ondan.
Bu arada kasimpati cok ugrasmissin liste icin ellerine saglik.. hakkini helal et.
Asuman abla ve meyra biraz rahatsızmıs sanirim gecmis olsun.
Bonus ve meyra Rabbim ferahlik versin icinize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?