Olsun canim ama bence ne olursa olsun kendini koyverme once sen iyi olacaksin ki herkes iyi olsun unutmaYav ben bugun toparlayamadim devam edemiyorum yarin sabhtan basliycm ins
Evet bende gecen yaz izlemistim diziyi trt nin guzel dizileri oluyo gercekten ben de cuma gunleri yayinlanan bi dizisi vardi aile masasi dedektifleri ailelerin sorunlarini cozuyordu boyle bitmesin adi onu cok severdimBu arada beni böyle sev dizisi varya trt 1 de. Ben onu izlememistim. Simdi tekrarlari var. Cok eglenceliymis :)
Olsun canim ama bence ne olursa olsun kendini koyverme once sen iyi olacaksin ki herkes iyi olsun unutma
Hosgeldin canim evet sadece destwk grubu devamli katilim saglarsan sonuca ilasirsin insallahMerhabalar
Karışmak için neler gerekiyor? Bu grup sadece destek grubu deil mi? Yarışmaya dahil değil.
Doğum sonrası kilolarından kurtulmak için ben de adanıza Katılmak istiyorum Ağustos la birlikte epey kararlıyım, gidecek bu kilolar inş.
Ya sen bi doktora gitsene sinir sikismasi falan olmasin sendeSagol canim destegini hissediyorum inan. Evin karisikligi zor tasinmadan burdaki gunluk islerde bitmiyo hic az bisey yapsam ellerim kollarim sizliyo 3-4 saat falan oluyo bi kac tane yorgan katladim koydum hurca kollarim hala sizliyo. Yapma istegi var beden gucu yok.. Ellerim agriyo sanki cok calismisim gibi.
tatlım valla mantı kızartma veçikolata yedim bugun cok pişmanım yediklerimizi yazalım suyu artıralım harekete gecmeliyiz artık
Evet canım iş yeri değişikliği devlet hastanesinde calışıo trabzonda 2 yıl bende ordaydım evimi bozmamıstım ank esyalı tutmustum son bır yılı ayrıydık ben dondum o kaldı devlette tayın ısı olmuyor ank ya ozel bakıcak artık dua edin lutfen bıze gonlune gore bi iş bulsun inşHayırlısı ile amin inş canım, sağol.
Canım işmi değiştircek eşin?
Rabbim hayırlısı ile gönlünüze göre versin inşallah.
hosgeldin xanım aramızaAşırı kilo da baskı yapabiliyor benim sol bileğim de malesef öyle.. Geçmiş olsunBonus
O halde yarın sabah tartılıp aranıza Katılıyorum :) haydi bismillah
Hoşgeldin azmin bol ve daim olsunAşırı kilo da baskı yapabiliyor benim sol bileğim de malesef öyle.. Geçmiş olsunBonus
O halde yarın sabah tartılıp aranıza Katılıyorum :) haydi bismillah
Kolay gelsin canim sen kendini ne zaman hazir hissedersen o zaman yap artik ama soylim ilj gunsen 600 gramlik bi fark oldu spor yapsam belki daha iyi giderdiGunaydin allahim guzel gunlere uyandirsin ins.
Frida ugramadi meyrada ugramamis gece.
Yelizcim ben su an kafami toplayip bisey yapamiyorum ins ilk firsatta yapicam sagolasin bu diyeti fikir verdigin icin.
Anneme dedim aklina yatti sanki oda yapcak ins ama bana bi kagida yaz gorim dedi.
Ama suyu iciyorum ins salatali limonlu suyu sevdim hosuma giderek iciyorum.
Pazar gunune anlasmislar ins nakliye icin. Carsamba demirler takilcak cumada temizlik falan. Bende topluyorum hala yatak odasi koli yapmakla bitmiyo.
Temizlige yerlestirmeye yardima gelicekler zaten toplamak icinde aramak istemiyorum bende ablamlari falan.
Tekrardan hosgeldin benim de 15 aylik bi bebegin var hala emiyor ama bana yediklerin bIraz yetersiz geldi unutma bebegin gidasinib cogynu hala senden aliyor bence biraz daha yavas git ilj hafta sekerlu gidalari kes mesela ikinci hafta karbonhidrati gibiGünaydın arkadaşlar :)
Aranıza yeni katılıyorum. 7 aylık emzirdiğim bir bebeğim var çok şükür. Ek gıdaya başlamamla birlikte ben de diyete başladım. Hamilelille değil emzirme sırasında 30 kg aldım. Şimdi kurtulmak istiyorum.
Bugün tartıldım 99.1 im((((
Sabah 7 hurma bir kade süt ve de iki yemek kaşığı yulaf
Öğle ve akşam aynı süt ve 7 hurma
Ara öğünlerde bir adet Salatalık
Bu emzirenler için süt artırıcı özelliği de olan detoks. Bunu uygulayacağım ilk gün.
30 dk yürürsem de ne ala..
Şimdilik benden bu kadar herkese günaydın ve merhaba tekrardan
Anaammmm hayriye hosgeldin kuzum yaselamun aleykum canlar ,
buraları cok ozlemıs bol kılolu bı kadın geldı gıne hepınızı cok ozledım muhbbetı ozledım umarımherkez ıyıdır soyle bı goz attım bol hamılemız var sanırım ohh bolbol bebıs demektır rabbım analı babalı saglıka kavustursun bebeklerınıze
ben cok kılo aldım yuksek kılo tartan bı tartı aldım kendıme almazolaydım sok oldum bı programa baslıyorum bı dıyetısyenne gıttımkendı basıma olmayacak sızsızde olmuyor ınsallah bakalım bu sfer nasıl olacak
hosbulduk canımmm evet tahlıl yaptırdım cok sukur hıc bırsey cıkmadı kılo vermeye engel hıc bırseyyok sadece ıraz tıroıtım yuksek ama cok onemlı degılmıs ınsallah bu sefer bıtsın bıktım canım yaAnaammmm hayriye hosgeldin kuzum ya
Nasilsin de hele ne dedi dr tahlil falsn yapildimi?
4 hamilemiz var meyra yolcu bengisu ce eski ogretmen arkadas elif :)
Günaydın arkadaşlar :)
Aranıza yeni katılıyorum. 7 aylık emzirdiğim bir bebeğim var çok şükür. Ek gıdaya başlamamla birlikte ben de diyete başladım. Hamilelille değil emzirme sırasında 30 kg aldım. Şimdi kurtulmak istiyorum.
Bugün tartıldım 99.1 im((((
Sabah 7 hurma bir kade süt ve de iki yemek kaşığı yulaf
Öğle ve akşam aynı süt ve 7 hurma
Ara öğünlerde bir adet Salatalık
Bu emzirenler için süt artırıcı özelliği de olan detoks. Bunu uygulayacağım ilk gün.
30 dk yürürsem de ne ala..
Şimdilik benden bu kadar herkese günaydın ve merhaba tekrardan
Kolay gelsin canim sen kendini ne zaman hazir hissedersen o zaman yap artik ama soylim ilj gunsen 600 gramlik bi fark oldu spor yapsam belki daha iyi giderdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?